SNART HEMMA!

Sitter på bussen hem nu, är helt slut! Ska hem och äta med en gång, är jättehungrig för har bara ätit en knäckemacka sen frukost... Inte så bra jag vet, verkligen inte när jag har tränat också.
Bloggar igen när jag har ätit!
Puss.


PÅ BUSSEN!

Sitter på bussen hem från skolan nu, kvart i ett redigt skönt!

Nu ska jag o Milla till gymmet men först ska jag förbi Johannas skola o lämna pengar & hämta min tröja :)
Sen blir det biff krim på oss två!!:D
Peaceout!


JULSTÄMNING

Julpynt i skolan nu, vi har typ två eller tre julgranar och massor med lampor och sånt, väldigt mysigt faktiskt!

Ska träna lucia om 10 minuter och sedan slutar vi 12.40 hur skönt som helst, bloggar när luciaträningen är slut!
Besos!


TÄND ETT LJUS OCH LÅT DET BRINNA...



Låt aldrig hoppet försvinna..:)
Godmorgon!!
Äter frukost med mig själv nu, tände decemberljuset så det är vid ettan imorgon!:)

Idag är skolan hur chill som helst, slutar ett och jag har slöjd musik o luciaträning. Ååh underbart!:D
Dagen är planerad så vå får se om det blir som det ska, hör av mig under dagen igen!
Puss.


WHEN YOU FEEL DOWN.

Nothing goes right idag.


MIDDAG MED JOHANNA!

Käkat middag med Johanna på Utbys pizzeria, så himla gott! En pizza satt perfa efter hela skoldagen, mums. Vi delade på en kebabpizza, precis som det ska vara, right?
Besos!


GODMORGON PRICKAR

Godmorgon!
Ska springa till bussen om 10 minuter så har egentligen inte alls tid att blogga... Ville bara göra ett snabbt morgoninlägg. Vaknde med mina söta morgonutslag på händerna, haha orkar inte med dem. Så himla fult! Vem vill gå runt prickig lixom, föddes jag till människa eller dalmatin, man bah hallååå?!?

Hur som helst, såg att det finns en matsedelsapp till våran skola? Ska försöka hitta den och ladda ner den så man är förberedd på vilken äcklig mat det blir varje dag... hatar skolmat!
okej nu MÅSTE jag sluta, har sjukt bråttom!!!!


brun.

Dear stomach fat, You have two options. Move to My boobs, or GTFO.





om jag kunde drömma.

snoddrubrik


ANEMONENS KROPPSVÅRD

Har bokat tid för mina naglar på Anemonens kroppsvård. Ett spa med massor av behandlingar, det ligger på Drottninggatan 71 i Göteborg. Det är verkligen jättemysigt där och har sett att resultat på naglar blir jättebra, har själv inte gjort där men har sett på andra. Tjejen jag praoade med på restaurangen jobbar där och det är även hon som gör naglar, jätteduktig!

Jag ska göra mina naglar den 22 dec, lång kö nu.... visar er resultatet, vet heller ej vad jag vill göra för sort.. ge gärnar tips!!!

Klicka på länken för att komma till deras hemsida!
http://www.anemonen.se/


CHILLAR JÄRNET!

Är på världens goshumör typ, sitter med bästa outfiten och degar järnet! Har BIG killtröja (HISS) shorts, gosestrumpor och boll mitt på huvudet. Det kan inte bli bättre!
JO! jag har inget plugg heller, hur skönt? freedom på hög nivå. 

Sitter just och fyller i min almenacka, alltså det är kaosigt fullt upp för mig. Har massor jag vill göra men känns lite packat... jaojao, ska gosa vidare nu, puss!



GYMNASTIK

Jahopp då var det måndag morgon igen, vilket betyder gympa-.- usch. Fast det är i och för sig ganska bra för då vaknar man till asmycket! Haha dock är jag inte med idag för jag har ont i halsen. döö. på riktigt jag orkar inte med någonting, typ skola och massa skit, seriöst ge mig lov! Så fruktansvärt skoltrött. 
Känns som hela våran klass är det för det är massa borta hela hela tiden, hihi. 

Sitter hur som helst och kollar på hur duktiga mina kompisar är som kör styrkepass, gulliga. Vi har SO nästa lektion OCH matte innan lunchen, tror jag kommer svälta innan dess, glömde äta frukost i morse... smart brud. jaja, nu svamlar jag bara! Puss o Kram.


(detta skulle kommit upp för ungefär 7 timmar sedan! -.-


JUST JUSTIN





http://www.youtube.com/watch?v=txpdpWyY2xg&ob=av2e

FÖRSTA ADVENT?

Ja vad ska man säga? Det är första advent idag och det ösregnar och är storm ute... Känns inte direkt som om det är något adventsväder..."/ usch!

Jag är i alla fall på väg hem nu, dom börjar kalla stormen för orkan nu hörde jag på ekonyheterna och att den börjar klassas som det katastrofala stormen Gudrun för några år sedan. Vi får se hur det är imorgon, det sägs att den ska avta vid midnatt i natt! Vi får se helt enkelt!


INGEN TID IDAG HELLER..

Alltså jag är verkligen fullbokad på helgerna, jag hinner aldrig blogga, så typ planerar jag in när jag ska blogga men hinner ändå inte? Nu till exempel hade jag tänkt göra några inlägg och lägga upp bilder från igårkväll men jag hinner inte för jag ska till stan om en halvtimma och jag ska hinna göra mig i ordning innan dess... snark!

Får försöka göra det imorgon eller något, och också komma med bättre uppdatering ;)
Senare i kväll ska jag till några kompisar till våran familj och äta middag osv. Jättetrevligt! vi kanske hörs under kvällen, puss!



SÖNDAGSRUTINER

Som vanligt på söndagmorgon är jag på valhalla o tränar dom små, dock fik jag träna D-gruppen idag o dom är typ lika gamla som jag, haha!
Har en timma kvar här nu sedan ska jag hem o skriva klart min spanskainlämning som ska in idag senast tolv o sen ska jag lägga upp lite bilder från igår tänkte jag!
Kram så länge!


Svar på kommentar

om NU HAR JAG BESTÄMT MIG.:
vart är dem två sista bikinsarna från?

Svar: alla bikinisarna är från Victoras secret, även de två sista!



 


TVÅ UNDERBARA DAGAR!

Kan bara säga godnatt nu, hörs!
Pusspuss


JIHOOO!!

Jag slapp sjunga ensam!! :D hur lättad som helst och nu är det bara kul!
Vi håller på att träna in stämmor för en låt just nu, haha jag hade igen aning om va jag sjöng i för tonart och såntdära men jag kunde inte sjunga andrastämman för den var så sjukt mörk! Sjunger istället förstastämman som är hög :s haha kaos!
Men kul är det o det låter fan asbra när alla sjunger tillsammans! Jag kan ju inte sjunga ensam HAHAHA!

Kolla vårt tåg den 13 dec;)<3


FREDAG!

Haha undra om det där är ordet jag lever för? Känns så underbart och vakna och tänka Fredag. Även om man inte har något bestämt så är det ändå det bästa på hela veckan!

Men idag har jag bestämt massor, ska först då till skolan... Sedan förbi allum snabbt med Mimmi, Milla & Jossan (har tröttnat så sjukt mycket på det stället va!:o) Sedan hem till Mimmi, göra klart spanskan.. vidare till kyrkan hämta ut pengar och sen blir det mysiskväll med bästa tjejerna hos Mimmi, big like!
Så nu måste jag packa massor med saker som jag ska ha med mig, har ingen stor bra väska så det kommer typ bli två väskor... jippi? ;) haha, nej men det ska nog gå ska ni se.
Vi hörs efter första lektionen......ingen kommentar.


åh önska jag hade tagit fram denna jackan, det är pissväder ute så jag kommer ju fan frys ijhäl och bli jätteblöt... regn, kallt, svart och så blåser det in i h*lvette.

FICK JUST PANIK

Vi är ju äldst på skolan nu och vi ska därför gå luciatåget i år, jag vill vara med (bättre chans för högt betyg i musik) jag tänkte väl det var lugnt, lära sig lite sånger och sen bara gå där. Men NEJ fick just reda på att man är tvungen att sjunga upp inför våran lärare med två andra där också! Klockan kvart över åtta IMORGON seriöst jag dör. Jag kan ju fan inte sjunga? hurfan ska jag kunna göra det, på riktigt jag har rejält med ångest nu.

Ska gå och lägga mig i sängen nu och försöka sansa mig lite med hjälp av alla ny låtar men älskingen. 
berättar imorgon hur hemskt det var...
Godnatt, wish me luck!



24 NOV...

Bara en månad kvar till julafton, det känns ju lite galet.. måste dock säga att jag längtar lite efter julen, det kommer bli så mysigt. Eller det är ju alltid det, men allt blir så mysigt! Gemenskap, tjocka koftor, stickat, gosigt, varm choklad, släkt, vänner, snö...., jul, god mat, nya kläder, julmarknad osv osv... visst är det lite lockande?









JUST JUSTIN





Håller på att ladda ner Justin Biebers Julalbum, nästa ALLA låtarna är helt underbara. Men kan faktiskt erkänna att jag inte tycker att alla är fantastiska, men jag lär gilla dem snart också:)
Kärlek.


NU HAR JAG BESTÄMT MIG.

Nu har jag bestämt mig, tänker inte säga om vad men nu ska det fanimej bli ändring. JAG ska bara nöjd. 
Kisses and hugs!

ååh hade ni bangat? Syftar på bikinisarna ;)







HUMOR!!!!



MEMORIES | 3 DEC | Berg211

"Event" i Berg nu igen, den 3 December, ingen 18-årsgräns så alla är välkommna. 
Ni kan köpa biljetter av Corneille Bisono Zola (facebook) nummer; 0739220963

Här följer mer information:

MEMORIES | 3 December | Berg211 |


Lördagen den 3 December slår BERG211 upp portarna igen för MEMORIES. 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ 
KÖP DIN BILJETT INNAN DEN 22 NOVEMBER SÅ BLIR DIN BILJETT UPPGRADERAD TILL V.I.P. 
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ 

NYHETER för MEMORIES:

★ Extra ljud 

★ Extra Ljus

★ FLER isfacklor

★ Extra Rökmaskiner/ Co2 kanoner

★ Scenen kommer att byggas upp i mitten utav dansgolvet.

★ Den gamla scenen kommer byggas om till VIP hörna.

★ Vimmelfotograf

★ Säkerheten har trappats upp med fler vakter både ut inne och till och från bushållplatserna.


Kvällen till ära så presenterar MEMORIES stolt: 


Josefine & Vicktoria:

Denna underbara DJ duo jämförs ofta med Rebecca o Fiona och är några utav det mest lovande i Europa. Efter bara något års spelande har den DJ duo tagit Sverige med storm! Så självklart skall även MEMORIES ge dessa talangfulla tjejer en chans att visa alla hur man festar loss på dansgolvet!!!!



Theodor Ahdrian:

Har bland annat spelat med Alexandra stan - Mr saxobeat, spelat på Push, Apartment och är resident DJ på valand.


På grund av dubbelt så dyr lokal hyra (jultider) så har vi höjt priset på biljetterna till 150 kr vi hoppas att alla har överseende med detta.

Biljett: 150kr 

VIP: 200 (Köföreträde)

VIP HÖRNAN: 

I VIP hörnan ingår det privat vakt, köföreträde samt tillgång till VIP hörnan som endast den som hyr den + vänner har tillgång till. 

Kontaka Oliver eller Shirre för mer info.


Ålder: Stil går före ålder (inte 18 års gräns)


För biljett / ring/sms/facebooka:


★ Oliver Katz - 0709262790

★ Corneille Bisono Zola -0739220963

★ Fju Rungrueng - 0737626025

★ Ia Matilda Nilsson -0722239955

★ Amanda Sandberg -0727334290

★ Mattis Peterson -0739932051

★Madelene Degeryd- 0733421144

★Johanna Rosenqvist- 0730912257

★Rebecca Honnér- 0707710940


Är du intresserad utav att sälja biljetter? Kontakta Oliver eller Shirre.


För all information som INTE har att göra med biljetter tveka inte att kontakta: Christopher - 0762 37 09 34


Hållplats: Bellevue


Varmt välkomna önskar:

Christopher Wåhlstedt, Oliver Katz, Shirre Persson, Fju Rungrueng, Berg 211 med personal.




SÄMSTA VECKAN.

Välkommen säger vi till månadens värsta vecka! Är helt pissed off! F*ckar ur helt på Spanskauppgiften & har allmänt damp. Nej men vet ni vad, ska vi gå och dö? :) nejdå, vad pratar jag för strunt. Nu ska vi vara duktiga barn som gör sitt underbara plugg ända tills det är klart och perfekt. Gärna hela helgen också!

Måste ju som ni förstår fortsätta vara duktig och göra mitt plugg, härligt!
Hör av mig när jag skaffat ett liv och kanske är på humör...





här har ni mig, mardröm för dom som går nära mig, stackars min familj:(

MUSIK

Spelar gitarr med Mimmi, vi är väldigt duktiga! Ingen av oss har spelat gitarr någonsin och på några lektioner har vi lärt oss spela breakeven och välkommen in! Bra va? :D

Strax ska vi ner till bamba och äta. Hoppas det är ätligt idag!!! Är faktiskt hungrig:(


VISSTE DU ATT?


... under graviditeten expanderar livmodern till 500 gånger sin normala storlek?

Tänk på det killar, vi tjejer är fanimej coola. Girlpower!!!



 


MORGONPIGG?!?

Hejhopp!
Jösses vad jag var pigg på morgonen idag? Jag var uppe halv sex hoppade in i duschen, tog varldens goaste varma dusch, klädde på mig, åt frukost, och nu sitter jag här, helt pigg? Klockan är kvart i sju? HAHA vart tog vettet i mig vägen? :o 

Jaja, det kan ju alltid vara bra. Hursomhelst, idag blir det skola till halv fyra, som vanligt -.- Sedan hade jag tänkt åka till kyrkan och hämta mina pengar men det blir nog på fredag istället eftersom ingen är där idag.
Så då får det bli att skriva på uppsattsen i spanska istället, två-tre sidor som ska vara klart på söndag! Vad säger ni, jag säger kaos, kan ju faktiskt inte flytande spanska?
Ha en toppendag nu brooosh (HAHAHA) jag ska försöka till det!!


happy ever after.

HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN

Denna filmen har ju funnits ett tag nu men jag har inte fått tummen ur att se den än, så snabb som jag är på att kolla film ;) haha eller? 
Såg ju dem som är med i filmen live på teatern inne i Göteborg och dem var bara för bra så är jättesugen på att se denna filmen nu!

Någon som har sett den som vet att det är bra?





SIGRID RUDEBECK

God kväll!

Har precis kommit hem från öppethus på Sigrid Rudebeck, var jättetaggad att gå dit och kände att jag kanske skulle ta det som första val, men icke det. Blev verkligen besviken på den skolan, synd för dom att dom inte får en så bra elev som mig på sin skola;) hihi, skoja!

Nu är jag istället väldigt inne på Mikael Elias eller Hvitfeldtska, de verkar bra och skolorna har även de programen som jag funderar på! Vi får helt enkelt se, så får jag kolla på deras öppethus också!







ÄTER KIWI

Jättegott, äter min kiwi jag inte glömde idag, perfekt när vi slutar sent!
Puss:D


JUST JUSTIN





http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4&ob=av2e
Kommer aldrig tröttna.


VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

Alltså vad är det med mig? Jag har verkligen typ gått in i en depression, jag sjunker bara ljupare och ljupare. Den där j*vla filmen vände mitt liv upp och ner tror jag. Om det ens beror på det, jag vet faktiskt inte. 

Godmorgon föresten.. hur har eran natt varit?
Min har varit förj*vlig kan jag säga, har knappt sovit, bara legat o kollat i taket, mått kasst och typ tänkt tänkt tänkt. Klart att jag har sovit men verkligen inte mycket så idag vaknar man och allt är kaos. uusch, världens hemskaste dag, som jag trodde var igår, men nej. mitt hår se hemskt ut, mitt smink är bara kaos, mitt ansikte är helt tjockt och när fyy. Utslag på benen, ont överallt, ögon, tån, rygg, mage, hals... SERIÖST.
Ska låta er må bra och inte komma med mina klagomål men det är min blogg så jag var lite tvungen att få ur mig en liten del av mitt helvette.... ledsen.

Hoppas ni har fått en bättre start på dagen! 
Ska kämpa mig igenom skolan idag och sedan... nä döööö.

image description
GE miiig, soffa + onepiece HELA dagen Tack.

KRONJUVELERNA

ska försöka leva lite genom att försvinna in en film, hoppas den är bra. annars vet jag fan inte vad jag ska ta mig till...


ÅNGEEEST!!!!

orkar inte, allt är skit. vill bort.
ta mig någonstans!!!!!! kärlek.

HOS JOSSAN

Är hemma hos Josefine nu med henne och Lina! Vi har pluggat och ätit. Känner mig helt slut i hela kroppen typ.."/ jag ska hem nu och sälja blommor för klassen, orkar verkligen inte-.- men det måste göras! Sedan kanske jag ska tillbaka till Josefine, det vet jag inte än! Vi får se helt enkelt. Men mår helt kasst idag, usch. Så jag orkar faktiskt inte uppdatera, bra blir det ju garanterat inte... Så vi skiter i det. Får se om jag hör av mig senare... Puss.


FML

Skola.. Plugg.. Ont i tån.. Ont i ryggen.. I pannan.. I knäet.. Har inget liv!
Hata-.-
Hejdå!


ELSAS VÄRLD

Ett nytt program på TV3, har bara gått några avsnitt och det verkar än så länge rätt roligt, så tror jag ska följa detta.. får se. Men ska i alla fall lägga mig i sängen och kolla lite på det nu!

Lär somna sedan så ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! skooola... -.-
Puss & Kram!



ÅTERHÄMTAT MIG NU.

Har återhämtat mig nu, efter filmen. I alla fall så gott som det går, kommer nog aldrig bli den samma, HAHA skoja-.-

Har tränat lite i alla fall nu på kvällen, har typ aldrig svettats så mycket som jag gjorde, uusch :(( hatar att träna fotboll inne!! OCH så kan jag ju berätta att jag på något vänster har slått av hela min tånagel, gör galet ont, inte så bekvämt att springa med fotbollsskor på, men det gick!
Har varit pinsamt klumpig denna helgen, har gjort på mycket efterblivna saker så jag orkar inte ens tänka på de, haha dock har mina vänner fått sig några goa skratt... det är alltid lika bra att bjuda på sig själv när man ändå inte kan göra något bättre... ;)
kramiiisar!

image description

FÖRSTUMMAD

Jag kan inte finna ord, är helt förstummad. Filmen var så j******vla bra!! Detta är helt kaos. Och den slutade helt sjuuuukt o nu måste man vänta ett år till! Nä fyfarao. Grät mig igenom hela filmen, för att det var vackert, sorgligt, hemskt, fint, underbart och helt hjärtkrossande. Och Jacob, seriöst jag dör, så underbar, ååh hjälp det leendet, som nästan inte var med i filmen alls, men ändå waaah!!! Är mer än kär i den killen.
Okej att se filmen är ett måste, ni mååste förstå vad jag snackar om. Börjar typ grina igen nu, förfan.
Hejdå!


VISSTE DU ATT?



... 64% av svenskarna har haft ett one night stand?

Bara så ni vet alltså, haha. Lite mer än hälften av alla svenskar. Du är inte ensam där ute ;)

SÖNDAG, SNART MÅNDAG.

Godmorgon!

Som alla andra morgoninlägg börjar... haha alltid lika kul ;) 
menmen, idag har jag anpassat mig lite bättre till tiden osv, ska ta samma buss idag men jag är redan klar och det är en halvtimma kvar, nice va? 
Som sagt, NU smäller det snaaaart, Breaking DAAAAWN. woopa, är så taggad! wohowohowoho. Okej luuugn! måste andas, alltså nu innan. Under filmen jag kommer typ sluta andas hela hela tiden. fml. hihi, okej nu ska jag lugna mig, back to earth gummaan.

Sticker ut nu, wihooo hörs.
Pusspuss!







JUST JUSTIN






Med denna fantastiska bild som säger mer än miljaaaaader ord, säger jag godnatt till er och hej till sängen. 
Välkommen skönhetssömn med underbara drömmar.
Peace out brothers!

DU ÄR GULD VÄRD

ord som går rakt in i hjärtat och får tårarna att trilla ner för kinderna, vackra ord som kommer från den mest underbara personen i världen. Ord som är meningen att de ska beskriva mig, från dig till mig. 
Jag kommer aldrig kunna gottgöra denna killen, endast genom att bara finnas är han mer än guld värd. Aldrig någonsin kommer jag sluta älska honom, han förtjänar verkligen det bästa. Jag finner inga ord som kan beskriva dig tillräckligt, du får försöka rota bland mina tankar om du vill veta, men jag tror ändå aldrig du kommer förstå, förstå hur mycket du betyder för mig. 
Din text om mig betyder så fruktansvärt mycket och detta kommer jag kunna leva på för all framtid, kan bara säga det samma om dig, min älskade vän, Eric Klang.

http://www.nattstad.se/ericklang
klicka på länken, det är ett måste.


bild från ett årsedan... älskar dig!

BREAKING DAWN!

Hämtade ut biljetterna till bion i fredags och imorgon smäller det!! Ska gå klockan tolv med Camilla!! lääängtar!!!!! :D

MEN har typ väärldens förväntningar av filmen eftersom boken är så sjuukt bra och om man jämför med de andra böckerna så borde denna filmen slå de andra med häääästlängder... så jag är typ jätterädd för att jag ska bli jättebesviken. uuh och Taylor, DÖDA mig jag kommer vara asdepp efter filmen, blir typ alltid det efter twilight för det är slut och man vill bara ha mer mer mer.... ohhmay -.-

OCH så är det ju bara del 1 fatta att man inte kommer få se HELA "boken" så bah oj slut och så måste man vänta på nästa, usch vad jobbigt. Ni förstår inte, och är det som boken kommer jag fucking gråta mig igenom filmen. Ååh det kommer bli asajobbigt. Nej nu får jag fan sluta, har ju inte ens sett filmen än, tänk om den suger. nejnejnej, då kommer jag gråta bara därför. Okej LUGN. Andaas. in och ut... fml lml fmf lml. Jag vet inte. 

VI får helt enkelt se imorgon, hoppas ni inte dog efter halva texten p.g.a mina idiotiska jag vet inte vad. KKram på er sötisar!







INGEN INTERNETANSLUTNING

Har inte kunnat blogga på hela dagen för har först varit i en fotbollshall (ingen täckning) och sedan i en simhall (ingen täckning)

Mötte ju upp Nicho i morse, sedan drog vi till fotbollssaken och kollade fotboll fram till fyra, sen direkt till valhalla och kollade simtävling, fyfan vad jag saknar alla mina underbara vänner där!! helt sinnes, älskar er!
Hann med lite lunch på donken mellan stationerna också!

Avslutade dagen med middag med mormor o morfar, mysigaste. Kollade två fotbollsmatcher på teven också, perfekt lördagskväll för omväxling! ;)
Puss!


HAHAHAH goo style ;)

BUSS 17

Blev en slutspurt på morgonen då jag vid frukosten märkte att jag skulle möta Nicho om en timme.. Haha typiskt mig!

Gjorde mig i ordning o klädde på mig på typ 20 minuter så nu ser man ut som man förtjänar om man säger så! Haha kaos tjej idag alltså, men vissa dagar är sämre än andra..
Ska som sagt möta Nicho nu, är på bussen, och så ska vi till någon cup?:) sedan ska jag vidare till valhalla o kolla sum-sim, får se om någon orkar följa med det är inte så populärt bland mina vänner... Haha förstår er dock!
Vi hörs, puss!


LÖRDAG, 19 NOVEMBER

Godmorgon!
Har just vaknat hemma hos mormor och morfar! Sovit jättegott i min stora säng som jag har här!
När jag vaknade hade mormor gjort färskpressad apelsinjuice och ungspannkaka som vi ska äta nu när morfar har kommit hem från sin morgongympa, uppdaterar snart om hur dagen ser ut osv!
Kramisar.


FILM MED MORMOR O MORFAR

ska se en film nu, whats happened in Vegas eller något sådant, någon som har sett den. Är den bra?! 
Vi får se, puss på er<3



haha jag älskar i alla fall Cameron Diaz, så jävla snygg också!!

EN TANKESTÄLLARE.

Kollade just på Skavlan då det var en dotter med hennes pappa där. Dottern var en av de som överlevde från utöya, hon berättade sin upplevelse och pappan sin osv. Vid sådana här tillfällen får man sig verkligen en tankeställare, jag har det verkligen för bra. Varför kan inte alla ha det lika osv osv.
ett tips bara; tänk ofta.











FOR NO REASON

Haft en jättemysig dag, har slappat med dom bästa och typ halvsovit framför teven. Och så har jag vart sista dagen på praon osv osv. Har helt enkelt inte orkat blogga idag, har bara gosat och vart hur seg o deg som helst! En Sofiedag!

Nu är jag hos mormor och morfar. Haha alltså dom skämmer bort mig för mycket när jag är här, ligger i soffan med datorn mobilen o kollar på teve o dom typ servar mig med allt, haha. godis, mackfika, dricka ja allt jag vill ;)



ME MYSELF AND I

Alltså jag orkar inte med mig själv! Hade någon orkat vara jag, tror fan inte det.
Idag har jag varit helt borta och hur bäng som helst. 

1. jag slog huvudet rätt i en fönsterruta för jag inte såg den, idiot.
2. Jag skulle platta håret och så brände jag mig på plattången och tänker "hurfan kunde jag vara så dum och sätta den däremot, klart att jag bränner mig, vad tänker jag med egentligen?" vad gör jag då JO exakt samma sak igen, ÄNDÅ!! idiot.
3. Jag har kliat upp mina utslag på ryggen, armarna, benen och händerna. På en och samma dag, idiot.
4. Jag skar mig på benet när jag rakade benen, så j***vla typiskt, det slutar ju inte blöda på typ tre dagar, idiot.

Fattar ni hur jag inte orkar med mig själv? ååh. Godnatt!!!


CHILLIGT PÅ JOBBET

kan ju lugnt säga att jag hade roligt på praon idag, Sami var där och han är så fruktansvärt rolig så det är sjukt, stod å garva hur mycket som helst. Han lagade ävern specialpizza till mig, sweet. Fick typ allt på, (som är gott då) den var i alla fall hur mumsig som helst. Sen stod han och sjöng på arabiska för mig medans jag åt? himla skön typ och ibland fick jag lite kramar och pussar på kinderna av han, haha döör!!

fick sluta tidigare idag med niiice, och Sami körde mig hem, gulligt va? haha! 
Märkte just hur trött jag är också... ZzzZzZZzZ



AMALIA AMALIA AMALIA...

Okej mitt tålamod håller på att ta slut nu, det är såhääär nära att jag skriker allt jag kan rätt upp i ansiktet på henne, faan vad hon går mig på nerverna! Okej visst hon är söt, hon är liten, hon är underbar and so on MEN hon är min lillasyster och jag orkar inte mera nu!! hon är så klängig och bara i vägen och nej usch. Skönt att mamma kommer hem om 20 minuter och då åker jag härifrån, dirr!

Näst sista dagen på praon strax, nejnej o nej. orkar inte skolan nästa vecka -.- men det är typ bara 4 veckor till julafton eller något, nice! hur som, får se när jag uppdaterar igen, puss o kram sötisar!!



FEELINGS


VISSTE DU ATT?



...män tillbringar i snitt sex månader av sitt liv på toaletten?

HAHAHAHAHA, stackarna. Det kan inte vara lätt att vara kille alltså. 
Nej men det är väl trevligt för er att sitta ett halvår på toa? man lever ju bara en gång, eller vad säger ni? 
puss.

JUST JUSTIN





http://www.youtube.com/watch?v=Ur4bkx2Hg3A&feature=related

THAT'S RIGHT!

så sant som det är sagt skrivet.

tjejer..
(/) läser på schampoflaskan i duschen.
(x) skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dem.
(x) sätter våra alarm tidigare så vi kan sova längre.
(x) behöver ingen klocka för vi har mobilen
(x) vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
(x) kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
(x) kolla på klockan för att direkt efter glömma vad den visade.
(x) trycker på dörren fast att det står dra.
(/) måste ringa till mobilen för att hitta den.
(x) vi säger va? fast att vi hört och förstått vad någon sagt.
(x) kan se samma film 10 gånger och den är fortfarande lika bra varje gång.
(x) hatar när vinden förstör håret.
(x) kollar i kylen minst tio gånger om dagen utan att ta eller äta något.

HAHA alltså detta är bara såå sant! Det är verkligen sjuka saker man gör utan att man tänker på det, eller hur? jag gör allt detta, dock inte lika ofta två av dem, men ärligt tänk efter så märker ni hur konsitga saker ni har för er. Är det något av detta som inte stämmer in på er? 



KLAGOMÅL

Jag har fått väldiga klagomål från en viss person som jag vill hålla hemlig... mrX :D
hursom har "mrX" klagat väääldigt mycket på att jag i ett inlägg visade för mycket av en tjejs bröst, bara för man såg bröstvårtan ppoooorrr. grovt va? :D 
Vad tycker ni? är jag tvungen att radera inlägget för att ni ska kunna läsa eller? jag tycker det är bra med mycket hud ibland, eller?
Pusspuss!


http://ssofiii.blogg.se/2011/november/nar-jag-hor-din-rost.html


skoja, klicka på bilden för att komma till "mrX" blogg. Fan va tråkig jag är.

~









Kör på väldigt väldigt deg idag, men ska ju ändå bara vara hemma med gosen idag så ingen kommer se mig ;) men Ändå får ni dagens vackra outfit!

Linne - H&M
Leggins - Gina
gosetofflor/sockar - ingen aning.

Peace!

07.56

Godmorgon!
Ledsen att jag bröt mitt lilla löfte om att uppdatera igår när jag kom hem, haha!

Jag såg på Bron igår, det är så sjukt bra, men igår var det väldigt obehagligt, inte läskigt men aa alltså det går inte att förklara;) sen gick jag & la mig för att jag skulle orka upp med Amalia idag:)

Nu är jag barnvakt fram till halvfyra, sedan kör mamma mig till praon. Dags för Charlie & Lola!! Vi får höras senare:D
Puss!


GLAD ÖVERRASKNING!

Godkväll!

Fast att det är väldigt roligt på praon så är det jobbigt också och man blir trött som ni säkert har märkt på mig?;)
Då blir man glad när man får sluta två timmar tidigare, intesant?:)

Nu hinner jag hem och se på Bron också, perfekt jöö!! Hör av mig när jag är hemma igen, pusspuss!!


JAG FICK SOM JAG VILLE..

Om ni inte redan har förstått det så blir det nästan alltid som jag vill... Haha, har jag bestämt mig för något så blir det så helt enkelt!

Så nu sitter jag på vagnen från gymmet till stan. Jag ville verkligen träna så pappa körde mig när han kom hem vid tolv typ! Härligt.
Solen bländar mig genom fönstret..tänk va, jag skulle tagit solbrillsen fast att det är november!

Hursomhelst, jag mår rätt bra nu! Mjölksyra i ben och armar och sitter här med choklad som jag gjort mig förtjänt av, rätt ska vara rätt!
Puss på er!


GYMNASIEVAL

Som säkert de flesta av er vet kretsar väldigt mycket runt gymnasieval osv vid denna tiden på året. Vissa av er är säkert mitt uppe i det också, ska välja linjer, gymnasie, hela framtiden osv..

I somras var jag väldigt säker på vad jag ville bli och vad jag ville gå för linje osv, men jag hade ingen aning om vilket gymnasie. Nu efter att ha varit på mässan osv känner jag att jag fått hjälp till att välja ut några olika gymnasier. Men nu helt plötsligt har jag blivit jätteosäker på linjer osv och jag har blivit sugen på massor med andra jobb osv i framtiden. Förut var jag säker på att jag ville gå Samhäll, nu kanske jag vill gå Handel, beteende eller kanske till och med Ekonomi? okej kanske inte riktigt det sista men ändå! Jag är verkligen helt förvirrad!
hursom, sitter och kollar runt lite på hemsidor nu osv och öppethustider. 

Någon som har lite tips?




NÄR JAG HÖR DIN RÖST
























GODMORGON!

Sitter i soffan o kollar på Mtv med en sjukling till syster i knäet. Älsklingen har feber så det blev inget dagis för henne idag. Klockan åtta kom hon in o la sig i sängen med mig o sen somnade hon men jag gick upp, och nu kom hon upp och gosade in sig i mitt knä, lilla gumman då! Så söt man kan vara.

Hade egentligen tänkt träna nu på morgonen men eftersom Amalia är sjuk får jag vara hemma med henne tills pappa kommer hem, funderar på att träna då och sedan åka direkt till jobbet/praon. Vi får se helt enkelt, nu ska jag göra lite frukost till oss två.
Kisses and hugs.



ÄNTLIGEN HEMMA!

God kväll!
Oj oj vad trött jag är nu, det har verkligen varit en kaos kväll!
Det kändes som att jag verkligen jobbade och att jag jobbat där länge, det var jättemycket folk och jag och Louise var ensamma servitriser som skulle ta beställningar, servera, ta betalt, duka av, duka nytt + stå i baren osv. Hade inte jag vart där som prao hade Louise nog svimmat, det påpekade hon också;) så jag kände mig jätteduktig faktiskt!

Men jobbigt är det, det märker man dock först när man sätter sig ner hemma. Då känner man hur trött man är, hur slut man är i fingrar o armar och värst är hur ont fötterna o benen gör efter att man har jobbat utan att sitta i 6-7 timmar. KAOOS.
Så nu finns det bara en sak till att säga, GODNATT.


HERE I AM.

Servitris på hög nivå, Big like!


DO YOU KNOW THAT I LOVE YOU?



Sitter i hamnen nu, vattnet är helt blankt och klart och solen är på väg ner, det är alldeles lagom kallt och tyst och lugnt.
Det ÄR verkligen jättefint, men jag kan typ inte koncentrera mig, det är inte så mycket jag ska koncentrera mig på, bara sitta, titta & vänta men det går inte. Jag mår inte bra, jag vet inte vad det är och inte varför jag mår inte bra bara. Jag skulle vilja skölja mig med iskallt vatten och få en smäll i ansiktet eller bara stänga in mig o ett kolsvart rum. Nej jag vet inte, men jag måste vakna till, känns som jag inte är närvarande?
Okej som om någon skulle bry sig? Hoppas ni mår bättre, hörs imorgon eller när jag slutat!
Puss...


BASIC







Väldigt basic outfit idag!
Svarta byxor - Gina
Tröja - H&M
Linne - BjörnBorg
Haha, alla kläder är från basaffärerna, väldigt lustigt -.-

Men jobbyxorna är på, jag måste ha svarta byxor och så en enkel tröja till, kan ju oxå vara snyggt? Man måste vara klädd i helt svart på Restaurangen, svart tröja o svart förkläde får jag där. + Svarta skor :)
Puss!

PRAKTIK

Tänkte berätta lite kort om hur min prao är och vad jag gör osv.

Jag börjar fyra varje dag, vilket är väldigt skönt då jag har hela förmiddagen att göra vad jag vill + sova länge. Jag jobbar till ca 22.00 men redan igår då det var väldigt lugnt märkte jag att man lätt drar över.. 

Igår jobbade jag tillsammans med en tjej som heter Louise, väldigt trevlig och vi pratade o hade trevligt hela kvällen. Hon är 19 och har jobbat på Faro i ca ett halvår tror jag! 
Vi började i alla fall med att städa restaurangen, den är nyrenoverad så allt var dammigt osv. Sedan började det droppa in folk, väldigt mycket engelskmän och tyskar som kom från hotellet, after work you know! 
Sedan var det lite middagsgäster osv, fick servera, duka upp, plocka disk och allt sådant. Jag fick i princip göra allt förutom att servera alkohol, då måste man vara 18!

Fick även höra lite livshistorier av några gubbar som var dagliga stammisar. Haha sköna! Fick även höra minst tio gånger om hur duktig jag var, att dom inte trodde jag var 15 och "ta nu vara på livet, en så ung och vacker kvinna med hela livet framför sig..... ojojoj om man ändå var ungom" HAHA störtsköna!

Ärligt talat så är det väldigt kul och jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba som servitris, dock inte hela livet men efter gymnasiet?

bruuun!

PROJEKT RUNWAY OCH PANNKAKOR



Godmorgon, eller morgon är det ju knappast längre? Gog förmiddag kanske passar bättre?


Jag sov till halv tolv?!?! Har jag någonsin sovit så länge? usch vad jag hatar det, dock måste det vara ett tecken på att det är ansträngande att jobba? Jag hade väldigt väldigt roligt igår men trött var jag! 
Nu har jag fått sova ut och det är dags för en ny dag, ryck upp dig Sofie!!
ZzzZzZZzz....



HAHAHAHAHA

Omayy, bilden i förra inlägget!!
Ser fruktansvärt rädd o helt osäker ut o kolla munnen helt ihoppressad o korvad, oj vad jag inte ser okej ut, MEN jag bjuder på den så lär folk få sig ett gott skratt :D


PÅ VÄG TILL STAN.

Sitter på bussen nu, igeen... Nej men jag gick faktiskt hem förut!

Hursom, åker in till Brunns i alla fall & så tar jag en promenix ner till hamnen och åker med båten över till Eriksberg, mycket mysigare än att sitta på bussen runt hela Sverige... ;) alltså jag är jättenervös!!! Hjälp:(((


NÅGOT NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG...






Ni vet att man kan få såntdär nageltrång eller vad det heter? jag vet inte alls vad det är men det känns lite som att det är typ att nageln inte får plats på den "ytan" som den har att vara på. Förstår ni? Att det typ behöver mer plats. Jag vet inte men tänk er det i alla fall. 

Hur som helst, på morgonen efter att jag har sminkat mig osv så måste jag tvätta mina händer med kallt vatten, verkligen iskallt vatten. Annars känns det som att mina händer inte får plats i skinnet typ? alltså visst låter det sjukt? men det är sant! Det är jättehemskt om jag glömmer det innan skolan, bussresan till skolan är hemsk, typ plågas i händerna! ;)

@Kviberg

På kviberg nu & har tränat klart! Fan va gött det var, helt slut nu haha!

Ska lämna en grej till Rasmus nu i alla fall så måste vänta tills dom är klara... Sen ska jag hem och göra lunch innan jag åker in till stan.
Och fan va gött det var att sitta här, solen lyser o det bli jätte armt mot väggen, mums!!


UPPE MED TUPPEN!

Godmorgon!
Var uppe klockan åtta idag o nu är hg på väg till gymmet, fattar inte riktigt varför jag gör detta för jag är skittrött haha, nej men det är faktiskt härligt, om inte annat så är det de efteråt!

Puss!


GODNATT babes

Sådär, nu kommer kvällens godnatthälsning från lilla mig.

Mina ögon är så tunga som de går nu skulle jag tro, hjälp. Så ja om jag inte somnar snart borde något vara fel. Tagga gymmet imorgon! :D wiiihoo
GodNatt!


PRAO

Imorgon börjar min prao, och jag börjar klockan 16.00 så man kan säga att jag har sovmorgon, inte sant? Men imorgon blir det nog inte att sova så länge för mig... jag tänkte åka till gymmet vid nio kanske och sedan ska jag lämna en sak till rasmus :)
jaa sen vet jag inte riktigt vad som händer, men lär ju uppdatera er imorgon, för hopnningsvis bättre än idag!



HÄCKEN FULL

jösses idag har jag verkligen inte vart hemma en minut.. eller kanske lite men allvarligt talat så har jag typ inte vart hemma mycket alls sen fredags typ? ojoj. Åkte hemifrån vid åtta i morse sen kom jag hem två o var hemma i någon timma innan jag gick ut igen. Fotade Rasmus osv.. + att jag hade träning men det gick inte alls bra, har svinont i ryggen? stört -.-

Hade i alla fall rätt så skojjigt  igår, det blev dock lite sent för mig för jag var så sjukt trött i lördags och vi kom hem runt två, hade behövt somna vid tio eller något ;) 
Ska lägga upp bilder på face osv men det blir på tisdag tror jag!





TACK O HEj!

Nu säger jag godnatt till alla er! Haft en störtskön kväll men nu har sömnbristen och ryggvärken tagit över, så jag deckar i sängen lagom till halv två!
Det blir i alla fall 5 & en halv timmes sömn innan man ska upp igen och fara å flänga.
Ha det bäst om ni nu ska köra vidare ikväll, vad vet jag? Vi hörs i alla fall imorgon!
Kisses & hugs!


WE LIKE TO SLEEP ALL DAY AND PARTY ALL NIGHT




Middag avklarat och nu har jag o Mathilda hamnat i baren, det är så vi rullar!
Peace!!


DET SER RÄTT BRA UT!

Nu ska jag makeaaa mig!!:)


MÖTT UPP MAMMA

Har sett klart matchen nu!
Och precis mött upp mamma, vi ska ju fixa allting nu innan...

Innan vi åkte förut sprang jag runt i en o en halv timma för att hitta något att ha på mig.. Tillslut blev det ett par vits byxor och en turkos blus.. Kanske kan ta kort och visa senare.. Är strax framme där vi ska vara och så!
Kan säkert komma att bli lite uppdatering under kvällen jag får se! Måste sminka mig och sånt också.. Hehe.
Kram!!


KAAAOOOS I MIN PLANERING!

Okej jag vet inte riktigt vad som händer nu?! Egentligen skulle jag ta bussen halvtolv och kolla på en Zon-lagsmatch men nu var den tjugo över två istället... Och jaa jag kan kolla på den även om det är då MEN jag ska på klubbfest ikväll och eftersom jag är med och fixar så måste jag vara där fyra, tre timmar innan den börjar...

Men eftersom jag har lovat att kolla på matchen så ska jag nog kanske göra det i alla fall, och då får jag gå festfixad till matchen och åka direkt därifrån till festen, jag tror mamma hämtar upp mig i partille kanske? 
ooh fan jag måste förbi Allum också och köpa ett par svarta skor, antingen knyt eller ballerina... jag måste nämligen ha svarta skor på praoen nästa vecka men jag har bara massa svarta skor som är tjocka, typ boots och sånt... men det lär gå snabbt, ska bara ha någon billig skit ;)



GODMORGON!

Ååh vad underbart det var att vakna idag. När klockan var ungefär halv tio känner jag hur det är någon som klappar på min kind, så öppnar jag ögon och så är det världens finaste lilla unge där och tittar på mig med sina stora hundögon! Alltså det är underbart att vakna så, och sen kryper hon upp i sängen och ner under täcket och gosar sig, det var verkligen hur mysigt som helst och då har man heller ingenting emot att gå upp!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig. Känner mig alltid så aa jag vet inte... men inte fräsch i alla fall när jag vaknar på typ lördagar? I don't know why.. ?
Uppdaterar er när jag är fresch and done!







ett hur gulligt som helst blogginlägg av en av sofies bästavän johanna




hej alla, det är johanna högfeldt här som bloggar. för er som inte vet vem jag är så är jag sofies kompis och vi lärde känna varandra i utbynäs när jag började där för ett år sen ungefär. då snckade vi inte så mycket utan blev vänner efter sommaren och det är jag väldigt glad för!! för sofie är..
en underbar person!
du kom precis i perfekt tid och gör allt så glatt. när du bryr sig om en som ingen annan, eller gör så sjukt roliga saker, kan snacka om allt med dig mm.! Däremot måste du lita på mig mer, tänk när  jag sa att det va nåt i busken i stog framför och du trodde mig inte! fast jag sa att det prasslade, men tji fick du och jädrar va rädda vi blev när huvudet stack ut!! och vad gjorde jag, hoppade på dig och typ kramade dig för att jag blev så rädd och det gjorde jag för att med dig känner man sig trygg (förutom när vi åkte vår busstur och va vilsna duvetvar).
underbar är du sofie och jag hoppas vi ska göra massa saker tillsammans under åren!
du är bäst!


love you<3

KÄNDE ATT JAG FICK TILL DET LITE..



Alltså jag vill inte skryta eller så men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag är såhär bra...
Nä jag skoja men ärligt är det inte lite bra eller? Kände att jag var lite bra!! Och bilden är inte fejk jag lovar, det är pageprint från när jag spelar med Mimmi!!
I'm happy!


11.11.11


det är den 11 november 2011 idag? alltså 11.11.11 Rätt coolt va?
Nästa år är ju det sista året det kan vara så innan det blir 3001, men jag tror inte vi lever då!

Men i alla fall, idag var det 11 stycken som gifte sig klockan 11.11 i Domkyrkan. Rätt häftigt vigseldatum man får då. Den 11.11.11 klockan 11.11.

Jag tycker det känns som att det ska vara någon form av turdag idag, men jag vet inte riktigt. Det ända som vart lite bättre än något annat är väl att jag fick bra på matten? Kul... 
Jag hoppas det blir bättre under kvällen, att det kanske händer något bra? det skulle faktiskt vara ganska passande, jag behöver en uppmuntran!!
Kram!


NÅGOT NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG...






Jag har en


Men ska kolla på idol snart och mysa, det behövs också ibland! Meeenmen..."/

Johanna Norea Högfeldt.

Det var som om en fågel viskade i mitt öra att jag skulle skriva om Johanna, hur mycket jag tycker om henne och så vidare. Skulle kunna sitta här i tusen och tusen år men ändå aldrig kunna beskriva på rätt sätt.. men det finns faktiskt ord som inte är många alls men som beskriver mer än 1000 och det är just dem som förklarar bäst vad jag tycker om denna tjejen. 

Jag Älskar Dig.








NI KOMMER SAKNA MIG, JAG LOVAR.





Kan ju villigt erkänna att jag längtar tills vi ska hit. Åh om det ändå kunder vara typ Maj? Att kolla på bilder gör det inte bättre kan jag säga!!










NEXT WEEK

Har pratat med Daniel nu, resturangcefen där jag ska praoa, det är en middagsresturang så jag kommer börja vid fyra-fem och sluta vid typ tio. Lite annorlunda men verkligen en go omväxling. Kommer ha sovmorgon varje dag och ha hela dagen på mig att göra vad jag vill.
Visst rätt nice ändå? :D





Här ligger det, precis vid vattnet i Eriksberg, jättefint!


MIDDAG MED FAMILJEN

Ska äta middag med familjen nu, alla är hemma förutom Clara. Så nästan alla är det. 
Har lekt med Amalia sen jag kom hem, hon har lyssnat på massa barnlåtar, Emil, Karlsson, Madicken, Saltkråkan osv osv. Haha så mysigt, älskar dig syster!


så underbart söt, jag dör!

FREDAAAAG!!!

Åh dagen är räddad, äntligen är skolan slut! Fick MVG på matten, gött! Och utvecklingssamtalet gick också bra, kg typ sov medan mamma o Rikard pratade hehe!

Nu ska jag hem och BARA njuta av att det är helg! Kolla på TV & äta chokladkaka så får vi se vad som händer ikväll! :D
See you, kissesandhugs!


SVENSKA!

Är just klar med matteprovet, det gick faktiskt bra, eller det kändes bra! Ny sk vi h svenska i en halvtimmar o sen utvecklingssamtal;) tagga!!

Okej nu ska jag börja, karin kommer flippa!!


Can you hear me?


Can you hear me?
Am I getting througt tongight?
Can You see him?
Can You make him feel all right?
If You can hear me
Let me take his place som how
See, he's not just anyone, he's my son.


Sometimes late at night I watch him sleep,
I dream of the boy he'd like to be.
I try to be strong and see him through,
But God, who he needs right now is You.
Let him grow old,
Live life without this fear.
What would I be
Living without him here?
He's so tired,
And he's scared
Let him know that You're there.

Can you hear me?
Am I getting througt tonight?
Can you see him?
Can you make him feel all right?
If You can hear me,
Let me take his place som how
See, he's not just anyone, he's my son.


BOTOXLÄPPAR HEY HEY BOTOXLÄPPAR...


Godmorgon!
Vaknade klockan sex och kände hur något var totalt fel.. jag gick upp o kollade mig i spegeln och hej botoxläppar!! Jag fick typ panik o bah vafan händer?!? Alltså utan att överdriva var det typ Kissie-läppar! Hur stora som helst, jag kunde inte prata o inte äta el. dricka osv. Väldigt obehagligt! Har tagit medicin nu, mamma ville åka till akuten men jag orkade inte ;)
Hoppas det går ner innan jag ska till bussen bara ... :p

Idag har jag matteprov och utvecklingssamtal.. kan det bli mycket bättre?? 
Förhoppningsvis går båda delar bra, känner mig ändå rätt säker... men det skulle kunna vart bättre. Och utvecklingssamtalet går ju som det går, eller?
Puss & Kram!


ungeär i klass med detta... lite större underläpp bara o lite skevare ;)




BAD GIRL!

Hej!
Ber verkligen om ursäkt för hur dåligt jag uppdaterar.. men idag har jag verkligen haft anledning att inte kunna blogga! Jag har pluggat, ringt samtal, tränat, fixat med bloggen, lagat mat osv osv. men förlåt i alla fall!

Har suttit och fyllt i min IUP nu... har utvecklingssamtal imorgon och hade visst glömt fylla i den hehe"/ Ska äta lite kvällsfika och sen stoppa mig själv i säng. Är jättetrött o frusen. Ska sova med två täcken igen, jag gör det varje natt nu typ.. är så fruktansvärt kall :( Okej, vi hörs imorgon!
kram!



TRÄNING MED BÄSTA!

Sitter o väntar på bussen i Bellevue nu... Himla spårvagn som inte ville komma i tid så vi missade bussen med 1 minut typ. Jaja det är ändå roligt att sitta i minus o vänta på bussen i en halvtimme :)
Smidiga jag missade ju bussen på vägen till träningen också haha -.-

Vi körde i alla fall box idag med men det var ett lättare pass så är inte alls lika trött!:) duschade o det mycket snabbare idag också, 25 minuter istället för en o en halv timme;) bra va??
Hör av mig lite snabbt när jag kommer hem också, har egentligen ute tid idag:((( men ska försöka!!
Kram


KLICKA PÅ F5!!!!!!

Har bara fixat lite på bloggen idag, därför har jag inte bloggat;)


GODNATT.














MINA FINA.

Har ni haft en pra dag? DET har jag!

Jag är så himla glad hela tiden och nu mår jag toppen! :D Har varit med Jossan och Lina hela dagen och vi har haft skitkul fast att vi pluggat hela tiden, men det går inte att ha tråkigt med dessa brudar, me love!
och så har jag lärt mig att spela breakeven på gitarr med Mimmi. Känner mig jätteduktig för jag har aldrig spelat gitarr i HELA mitt liv och så lärde jag mig en hel låt på en lektion? Visst är det rätt bra? Shit vi är verkligen duktiga vi två! :D

Nu ska jag spela för Jossa o Lina och sedan ska vi ta oss till kviberg och kolla på Johanna o Jossan! 
See you :)


älskar er mina fina.


MED JOSSAN O LINA

Sitter hos Lina nu, vi ska ta nästa buss till Jossan! När vi kommer till henne måste jag äta för jag är svinhungrig!! Och sedan ska vi plugga gärnet... Jossan ska på zonlagsträning ikväll så då kanske vi ska kolla på det, har lovat Johanna också!
Men bloggar när vi kommer fram o får upp datorn;)
Puss!


SLEEP TIGHT!

God natt!

Nu ska jag försvinna in i mig själv och täcka mig med mina dagdrömmar, jag är helt borta alltså men ååh så underbart!! Okej ingen fattar typ.. kanske Johanna? å nån mer. aja MYYY GOOODH!!!
Förlåt, back to verkligheten. Jag skulle egentligen göra lite matte för har prov men orkar inte det nu. Gör lite om jag hinner imorgon annars bangar jag det! Nu ska jag ner och lägga fram det jag ska ha på mig imorgon, jag har redan bestämt mig så det går snabbt, skönt. Sen blir det sängen!
Sleep tight allihopa!!


JAAA jag var svullen i ansiktet där -.-

HEJ JAG HAR PROBLEM

Hej!
Ja vid detta laget vet väl alla allt om mina utslag... efter träningen idag var det sinnes, haha svullnade i hela ansiktet fick massor med nässelutslag och kunde inte öppna mina ögon för jag svullnade så mycket. sjukt ? jaja. Har fått i uppgift av mina läkare att jag varje dag ska skriva ner allt som jag använder och får i mig. Jag ska skriva lixom allt jag äter, alla produkter jag använder vad jag har på mig, vad jag har varit, typ gräs, damm, osv osv. Ni fattar inte hur jobbigt det är, om jag stoppar i mig minsta lilla sak så måste jag komma ihåg det? FML.



NÅGOT NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG...


Jag har ett ärr på handleden på höger hand, det kommer från när vi totalt misslyckades med raketerna på nyår 2009-2010. 
Vi hade en så kallad "tårta" med åtta stycken raketer i, när vi tände på gick det som det skulle men efter att första raketen flugit upp och smällt välte lådan och på grund av trycket snurrade den runt runt, den började skjuta iväg raketer åt alla håll, den första smällde på grannens bil, den andra i vårt fönster, den tredje rätt upp i skogen bakom huset. I all panik sprang alla och gömde sig (det kändes på riktigt som vi blev bombade!) men jag vart helt chockad och stod bara stilla, det kommer en raket mot mig och i sista sekunden reagerar jag och böjer mig med ansiktet neråt. Raketen smällde av och jag tror jag blev döv för en stund. Men sedan, ni vet det där som gör själva raketen på himlen, färgen lixom. Det är som små "eldbollar" som regnar efter smällen och alla dessa "eldbollar" regnade över mig alla landade på min jacka och brände hål men en liten jävel lyckades smita ner i min jackärm och brände sönder min handled... fick ett sjukt äckligt köttsår där i några veckor men annars var det väl lugnt.

HAHAHA GASHHH vilken historia det blev om ett ärr!! herre, jaja nu vet ni i alla fall.
CaReFaCe

:D

SVAR PÅ KOMMENTAR!

Issa den nyfikne ([email protected]) om BOX:
Vart ligger det där du tränar? Och vad kostar ett gymkort där? :D Jag vill också!

SVAR: Där jag oftast tränar så ligger anläggningen i kortedala men om jag tränar med mamma så tränar vi på Turion och det ligger ungefär vid Liseberg men på andra sidan motorvägen, man kan åka 60-bussen dit. Jag har ett årskort för ungdomar det kostar 2600 kronor tror jag + 100 kronor i medlemsavgift när man köper det. Ett klippkort på 10 gånger kostar 800 kronor + medlemsavgift. Och enkelträningar kostar 100 kronor styck. 
Ni får själva räkna ut om ni tjänar på att köpa kort och vilket osv. Jag tjänar i alla fall mycket på att köpa årskort då jag tränar ca 2 ggr eller mer i veckan!



TRÄNING!:)

Johanna kommer alldeles strax och då ska vi äta middag tillsammans, mysigt bästiis!

Sedan blir det att byta om till träningskläder o gå och träna! Hur chill som hellst att det är flyttat till bergsjövallen då det tar två minuter för mig att gå dit, niiice!
Hörs senare, puss!!


HOME SWEET HOME

På väg hem nu äntligen, ska ladda mobilen när jag kommer hem för den kommer dö snart, hatar att ha lite batteri, suger verkligen!

Måste prata med Johannisen också om hur vi ska göra idag, hörs sen, puss!


REDOVISNING

Taggar NOredovisning med Mimmi nu, önska oss lycka till!:)


BOX

OMAYYYY, körde ett Box-pass med Camilla på friskis, alltså helt seriöst jag har ALDRIG varit så trött i hela mitt liv, i armarna alltså. DEN sjuka mjölksyran ojojoj. Skakade helt sinnessjukt mycket efter och kan säga att jag skakar fortfarande och det är 3 timmar sedan passet var slut? haha dööööda mig :Oooo

OKEJ jag måste lägga mig och sova nu för jag har mjölksyra överallt :(( TAGGA komma i form Sofie Tagga...
Godnatt.
image description

BIG LOVE!



Äntligen fått smaka kärleksmumsen, dom blev verkligen suupergoda!! åh, verkligen vad jag behövde. Har käkat två knäckemackor till kvällsmat också, sängen lockar... :)

OH SORRY!

Fick typ aspanik på att hinna med bussen... Vet inte vad jag tänkte på? Men som vanligt glömmer jag av att jag ska iväg så jag fick rusa till bussen, det var nästan så jag inte hann äta, bad me! Han dock inte få någon kärleksmums.. Men då har jag något att se fram emot sen istället!:D
Puss!


TRÄNING!

sticker och tränar med Camilla nu så jag visar mina snygga kakor när jag är hemma igen!
TAGGA!!!!!!



KÄRLEKSMUMS

Har längtat hela dagen och varit hur sugen som helst på kärleksmums!
NU ska jag förhoppningsvis tillaga dem, måste bara se så vi har alla ingredienser och hur det går.. "/

Okej ska sätta igång nu, ni får se resultatet när jag är klar!
Peace out :D


CHILLA GÄRNET!

Hej!
Första dagen i skolan efter lovet avklarad, hade suttit skönt med en vecka till kan jag lova, men nono tillbaka till värkligheten. 

Idag ska jag göra massor med skoj, enbart det jag känner för! Underbart. Jag ska först bara börja med att kolla en redovisning som är imorgon, men det går bara snabbt! Sedan ska jag chilla gäärnet!

me today, almost!




JUST NU

Lunchtime!


VAD SKA MAN GÖRA?

Hade ju tänk att komma med bättre uppdatering men hur ska de gå när man åker i bilen o har ingenting att skriva om... Har inte datorn heller så det blir svårt!

Händer ju inte så mycket om man säger så... Nu åker vi förbi skog... Nu åker vi förbi.. Skog and so on! Vi hörs senare, om någon timma ska vi väl stanna vid någon restaurang:)


PÅ G HEM!!

Hej!
Nu har vi precis börjat röra oss hemåt, ska strax sätta på en film. Meckar Micke ska vi se, haha småsyskon....

Idag vaknade jag med massa utslag igen.. Har ju haft det hela helgen. Alltså det är läskigt när jag inte vet vad det beror på, det kan ju vara precis VAD som helst? Men det är ju som sagt röda o vita typ prickar/fläckar överallt som kliar o jag blir helt fet i ansiktet -.-
Har fått frågor om hur det ser ut... USCH!! aa men så idag tänkte jag att jag kunde visa er en bild för idag var det bara flammigt och inte sånna äckliga nässelutslag...

Okej det ser fan skitäckligt ut ändå... Förlåt!!!!"/


ÖVERTRÖTT

Vet inte vad som händer, är supertrött och klockan är inte ens halv tio? Det är massor med folk här så jag kan ju inte somna nu. Oartigt;)
Pappa gör allt för att hålla mig vaken, typ trycker i mig godis, glass, kaffe? Kaos, pappa ge dig;)

Ska försöka vara lite social nu och vakna till lite grann, puss!


TODAY

Åkte in till stan direkt på förmiddagen  med familjen och dem vi bor hos. Började med Åhléns och jaa.. där hade vi och göra ett bra tag, sedan hade alla barn redan tröttnat så vi fikade på ett jättemysigt fik och jag åt en grymt gos kräftsallad!
Anders kom och fikade tillsammans med oss och vi träffade hans tjej också, mysigt!

När alla barn åkte hem fortsatte jag, mamma, syster och Heléne att titta i affärer. Vi höll på ett bra tag och när jag höll på att svimma av huvudvärk tog vi tunnelbanan hem. Shoppade inte alls mycket men köpte bland annat ett par jeans, väldigt bra för det behövde jag verkligen!!


LAST NIGHT IN BIG TOWN

Hej!
Har duschat och fräschat upp mig in för kvällen nu, vi ska äta middag med massor av folk och ha lite "lördags"kalas"" med allt å alla.
Har gått i stan hela dagen och blivit ytterligare lite mer kär i stockholm, asså waah. OM jag flyttar blir det hit (alltså om jag inte flyttar från Sverige då!) Har typ drömt om hur jag ska bo osv hela dagen...

Men ja Stockholm är så mycket större än Göteborg och alla människor är typ glada hela tiden, affärerna har MYCKET bättre utbud, är större också. Och typ alla killar har stil och hur snygga. I göteborg är det fullt med killar som är jätteosköna och inte alls har stil och ändå tror dom att dom har hur mycket luft som helst, usch vad jag hatar sånna människor!! living the dream now!!!

Puss&Kram


tummen UPP för huvudstaden.

FIKA!

Sitter i centrala Stockholm och fikar just nu. Café Sense i PUB.
Har ätit en jättegod kräftsallad och är proppmätt!! Ska ut på stan igen strax, då blir det Åhléns igen och sen H&M osv.
See you!


(FRÅN IPHONEN) PÅ TUNNELBANAN.


Sitter på tunnelbanan hemåt nu, har varit med Joakim i stan och på massa ställen, har absolut ingen aning om vart vi var... Vi filade i alla fall på något café och tittade runt osv.

Ska käka middag när jag kommer hem och tror vi skulle göra chokladfondy också, shit kommer sprocka!!
Puss

( detta inlägget skulle kommit upp igår..)


Dag 2, Stockholm

Godmorgon! Eller kanske god förmiddag? Klockan är ju redan kvart i två!

Just nu sitter jag och fikar på Naturhistoriska museet i Stockholm, inte det roligaste men man får ju offra sig för barnen ibland, eller hur? Sedan ska jag vidare till stan och sen kanske till Nacka eller vad det nu var...
See you all later!


VOY A DORMIR AQUI, besos!

Nu säger jag godnatt från Stockholm! Har haft en rätt så mysig kväll med god middag osv!

Imorgon ska jag troligtvis träffa Joakim i stan och sedan KANSKE åka globenhissen... Tveksamt alltså, jag är väldigt feg när det gäller sånt där!! Familjen och dem ska åka men jag får se, kanske tittar på istället?:)
Vi hörs hursom imorgon!
Godnatt


SNÅLAR MED BILDER

Kommer antagligen blogga mycket över mobilen under helgen och då kommer det nog inte så jättemycket bilder, men jag kommer ta massor med systemkameran som kommer upp på bloggen när jag är hemma igen eller på kvällarna!

Puss o Kram :)


THE HUVUDSTAD.

Hej!
Nu är jag framme i swedens huvudstad, nice huh? Jag tycker dock inte det är så jättemycket skillnad från Göteborg, bara att det är större. Man kanske märker mer skillnad när man blir äldre, vad vet lilla jag?
Hursomhelst, flyttar jag från Göteborg någon gång men fortfarande ska bo i Sverige kommer jag vilja bo här, det är en väldigt fin stad!

När vi är här nu bor vi inte på hotell utan hemma hos mammas och pappas kompisar, men dem har väldigt fint hus, det ligger fint, när tunnelbanan också btw. Och utsikten är himla fin, man ser ut över hela stan + Globen!! :D


MATSTOPP!

Stannat för att äta lunch just, blev Max hamburgare men är inte hungrig"/ får käka lite grann alla fall? Seen ska vi alla fall till en godisaffär som ligger här bredvid, 500 sorter... Haha jag vet en som kommer må illa sen...nä ska hålla mig!!


I BILEN!

På g till sthlm nu! Har åkt i bilen i ca en timma. Kollar på film med Hannes & Amalia, mysigt! Gosar i min onepiece också, perfekt resklädsel, håller ni inte med mig? :)


SLÄPP DAGENS PROBLEM, IMORGON KOMMER NYA.



ja, dags att göra det nu. Ska släppa allt och gå och lägga mig. Imorgon lär jag ju få gå upp tidigt för vi ska åka, givetvis kan jag sova i bilen men jag måste ändå få timmar innan 12 för att återhämta mig. Visste ni det föresten? Att de timmar man sover innan klocka 12.00 är dem som man återhämtar sig från dagen, släpper allt som gått osv men resten av natten är bara att man samlar energi. Därför är det viktigt att få så mycket sovtid som möjligt innan klockan blir tolv, det är tråkigt, jag vet. Men det är bra också!

Godnatt!


INTE SANT.

NEj jag har inte skaffat glasögon, det var ett skämt och glasögonen tillhör min kusin. 

Jag skulle ändå vilja ha glasögon. Bara som en snygg grej som man kan ha ibland. Tror ni jag skulle passa i det? :)

DÖÖR så snygg,

PACKA PACKA PACKA!

Håller på att packa.. ska till Stockholm imorgon för er som inte hade koll på läget! Åker tidigt på morgonen så måste packa nu. Dock så blir det aldrig att jag packar ordentligt förns in i sista minuten, då springer jag runt och slänger ner allt som jag vill ha med mig och så är jag alltid klar sist ;) that's just who I am.

Har hur som fått i lite kläder i en väska, dock inte mycket alls, får helt enkelt fortsätta imorgon på morgonen.
Jag ska åka i min onepiece. Ser inte fram emot lunchstoppet, hoppas ingen ser mig ;)



DAGS ATT KOMMA I FORM IGEN.

Är himla taggad på att komma i form igen, få lite bra kondition och kanske lite muskler... Jag är ju klenare än en nyfödd bebis, okej SKOJJA men det är inte långt ifrån sant alltså! Kan ju inte komma och säga att jag ska bli vältränad o få snygg kropp för det kommer aldrig hända, men fan lite muskler ska jag ha! ;)

Så idag fick jag kort på friskis av mamma, haha vet att det kanske inte är värsta ungdomsstället, men just drf ville jag ha kort där, jag HATAR att gymma osv när massa ungodmar eller människor jag känner kollar på.. och hur stor är risken att någon sån kommer till friskis, typ minimal? jag menar ALLA går ju på sportlife i partille, right? men inte jag :D 

Är ni btw sugna att hänga på någon dag, hör av er ;)



BRON.

Hej!
Har ni haft en bra dag? Jag har det, eller en givande i alla fall. Har spelat fotboll + tränat så det känns fräsht i alla fall, jag har dock varit fruktansvärt sur, arg, irriterad, ledsen, glad osv osv. Hej humörssvängningar... That's life?

Sitter och fikar med mamma & pappa nu, vi har just sett ett avsnitt av Bron, jag trodde det skulle vara det sista, men det var det tydligen inte, både bra och dåligt.. Man vill ju se mer men man vill också att allt ska redas ut. Nu har vi ju något att se fram emot nästa onsdag! :D




crazzzzz family.

LYSSNA BARA.


GODMORGON!

Godmorgon!
Sitter i soffan nu, haha ja jag orkade släpa mig hit! Första sovmorgonen på hela lovet, klart man utnyttjar den, eller?

Ser på TV nu i alla fall, snart börjar extreme home makeover, det ska jag se innan jag börjar göra mig i ordning. Först ska jag dock göra morgonfika med cappuccino :D my love!


LOOK, new stuff :)


KÄNNS SOM EN EVIGHET?

Hej!
Ojojoj, verkligen verkligen bad Girl here. Såhär dålig uppdatering får man inte komma med "/ verkligen ledsen bebisar. Men alltså igår hade jag häcken full, var ju barnvakt osv direkt när jag kom hem åkte jag till Lina och såg skräckis med henne Issa Gustav o Rasmus. Vi gjorde natchos med ost och guakamole, mums!

Idag har jag också suttit barnvakt, fast med Milla och åt mina egna syskon. Vi var en sväng på Kviberg o spelade fotboll sedan var vi hemma, åt mat, städade, diskade osv osv. Nyss var jag och tränade och det var svinkul!! :D Fick dock massa utslag "/ så nu kliar det jättemycket och jag är prickig, IGEN. 













RSS 2.0