Har stor Jävla ångest!

Kommer totalfaila på provet faaan vad seg min hjärna är, den funkar ju inte. har panikångest nu. Det är typ aldrig såhär! måste fan skärpa mig imorgon om detta ska funka.

Nu ska jag vila upp mig istället så jag är pigg och glad imorgon. Då tar vi nya tag. Känner dock redan nu att det kommer bli degdag med mjukis och converse :b men det får faktiskt funka ibland. 

Nu ska jag sova och drömma om sommar och varmt, snygga killar & myyys. :D
Tagga mjukisdag!
Puss.



Så jävla fräsch!

Gosat ner mig i sängen nu & ska försöka plugga liiite spanska till ;)

Alltså jag känner mig jättefräsch nu verkligen! Har duschat, bastat, bubblat, badat iskallt bad, solat & smörjt in mig. Alltså vad mer kan man begära? :b för bra för att vara sant.

Jag rekomenderar verkligen solarierna på valhalla, dom är sjukt bra alltså! Det är fräscht där och rören tar hur bra som hellst! 
Har tyvärr bara dåliga mobilbilder men ska visa i alla fall.


solariet.

resuultat (y)

haha måste visa en gullig sak, kolla på pricken och snett under åt höger, ser ni att det är ett ankare där? haha, på min bikiniöverdel som jag hade på mig när jag solade idag, (vill inte riskera att bränna brösten :b) så är det som ett smycke som hänger på den med bland annat ett litet guldigt ankare och nu har jag det under mellan mina bröst typ :P

dag 14. Min favorit årstid och varför.

Det var ju inte så jävla svårt:P
Sommar helt klart!

Allt är så sjukt mycket bättre på sommaren, det är varmt och man slipper frysa, man kan vara ute och hitta på saker. Man kan vara uppe dygnet runt för man har lov. 
Man kan bada ute och träna ute! 

Man träffar ofta massor av nya människor, man åker på semester och har allmänt roligt. 
Klädvalet är mycket större och sommarkläder/skor är mycket snyggare. 

Man är helt enkelt fri och kan leva livet!



Usch!

Jag orkar inte plugga mera!
Är helt stressad, varför vet jag inte? Men jag kan absolut inte konsentrera mig och ingenting går in i hjärnan :s lika bra att ge upp känns det som :(

Drar och bubblar och solar med Mimmi ist (y)
Chill, behöver verkligen få lite färg! :o



Dagens look.

Hemma nu äntligen!
Dags att sätta i gång med att plugga för spanska-provet på Torsdag! Får nog ligga i rätt hårt om det ska gå bra, Spanska är ju inte mitt bästa ämne om man säger så. 

bjuder på en dagens outfit så länge så hörs vi senare när jag är klar!







FÖRFAN!

Jaha trevligt att man ska stanna efter skoltid och städa ett jävla kompliment! vafan är detta för skitskola :s

"Men det är något som ingår, man ska ha vardagspraktik, alla skolor har det"

Jaaa tjeena -.-

Det sista för idag

Kände att jag vart lite agressiv förut när jag skrev värsta texten om BHar fast att jag egentligen är suuperglad!
Så då tänkte jag att vi avslutar dagen med att hissa också! Blir det bra eller?


1. Den absolut sista slutrean, man kan hitta massor av fina saker som egentligen skulle vart svindyrt men som man kan få för under 100-lappen!
HISS


minishoppingen från idag.

Två BH-ar jag hittade för en gångs skull :b sitte bra!
Från Lindex? brukar va bättre på H&M men det var dock inte alls bra idag.
Stickad kofta från VILA.

Ett lite halft maglinne från BikBok sött.

nagellack från BikBok, ingick i köpet tydligen? (y)

lite av resultaten har bara målat en nagel :P

Ska fota min lilla shopping strax!

Fotar min shopping snart, hittade dock ingen sådan väska ja ville ha :((


BH-probleeeem

Helt seriöst måste få klaga.
Antingen är det mig det är fel på eller så är det BH-storlekarna som är konstiga.
Jag har så jävla svårt att hitta en bra BH, bara för att jag är så sjukt bred över ryggen, (för att jag är simmare) så måste jag ha rätt stor storlek runt om men jag har inte jättestora bröst så då blir det jättesvårt för att kuporna blir automatiskt större om man tar en storlek större runt om, det är helt sjukt. 

Jag testade till exempel en BH idag, 75c var det, och den satt jättebra i kupan och sådär men jag kunde knappt knäppa den, Mimmi försökte få inte ett finger under men hon kunde inte ens lyfta ut bygeln lixom, då sitter den för hårt! Så då var jag ju tvungen att ta en större storlek runt om, inget mer med det lixom. Men vafan händer då? Jo då är den jävla kupan typ 1000 gånger större. Så gämförde jag kupan på 75 men C-kupa och 80 med A-kupa och båda kuporna var exakt lika stora, är inte det lite konstigt? tänk man man är ganska stor/tjock runt om så man behöver typ 80/85 runt om men man har jättesmå bröst och så är kupan så stor fast att det är A-kupa? Borde det då inte bara bättre om en A-kupa alltid var lika stor och B-kupa lika stor osv, men att det fanns fler storlekar? Visst bore det smart! 
Dock var detta inget problem för mig idag, eftersom 75c var för liten runt om men passade bra i kupan satt ju 80a jättebra. Men tycker ändå det är lite stört att man går ner 2 storlekar för att man går upp en runt om -.- 

Nu fick jag ut mina känslor lite :b
Någon som kanske håller med mig? Jag tycker detta är lite diskriminerande, eller ja ni fattar :P
STOR DISS på BH-storlekar.
Vad tycker ni? Hiss eller Diss på BH & dess storleksutbud?


dag 13. Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Så mycket pengar skulle räcka väldigt länge och man skulle hinna göra massor med saker innan alla pengar var slut. Men det jag först och främst skulle göra är:

-Jag skulle beställa en utlandsresa åt mig och min familj Och en resa åt mig och kompisar. 
-Jag skulle beställa en resa åt bara mig och hälsa på min saknade Gabriella.
-Jag skulle köpt lite saker som är lite dyrare, Systemkamera, Dator, Ny mobil.
-Jag skulle vardagsshoppat ganska mycket.
-Jag skulle hitta på roliga saker tillsammans med mina vänner.
-Jag skulle njuta av friheten med mycket pengar!



@ at home

Hemma igen nu efter en tur på Allum med Mimmi, hittade lite småsaker och chillade runt lite grann. Träffade på Malin och lite senare Nina.
Vi glömde bort att åka till Mimmis morfar så träffade aldrig den lilla hunden men det får bli en annan gång ist.

Alltså ni skulle hört oss två när vi åkte hem, jag har aldrig garvat så mke typ. Eller jo, haha alla andra gånger jag är med Mimmi typ.
Man borde fan filma oss någon gång under en hel dag, dock utan att vi vet om det för annars blir det ju inte samma sak :b Men jävlar va folk skulle tro vi var dumma. 




Tjingiling.

Fixar mig nu och sticker till Mimmi Sedaan. 

Tror vi ska till Allum kanske & ta en sväng till Hennes Morfar för han har köpt hund. Hundvalpar är ju så söta!

Vi hörs senare, kommer kanske med lite nya bilder och sådär. Blir som vanligt lite update later ;) Haha herregud ska sluta svamla nu. Puss



Luncha

Hemma från en sjuukt go träning. Innan var jag svintaggad och det gick skitbra! Vi körde Box! Så jävla nice men så sjukt jobbigt!
Försöker ta igen mig nu och äter lite lunch. Revben och efterrätt pannkaka.

Kan inte skriva mer för mina händer och armar skakar som fan, vet inte vad som händer. Kan inte hålla still? jävla scaryy. :(


Jag Igår



















Visst va det ändå en rätt nice outfit. Kände att det blev sommar för ett tag (y)

Är jättetrött nu, somnar.

Drf blir de bara bilder ikv, hade ju lovat berätta lite om igår. Kanske lite snabbt då. 

hade skitkul, vi satt faktiskt mest och snackade. Typ spelade med andra ord lite och åt mums osv. Grattis Lina Åter igen.







Fotograferingen övergick snabbt till Nadias Systemkamera så har inte så mycket foton, vi får vänta och se om det kommer något på facebook kanske :)

Är på kalas och så, hörs när jag är hemma ikv, Mkr. Att komma med


Haha taggad för smink

Ska dra till Lina på middag snart, sitter här och funderar på vad jag ska ha på mig. Svåra beslut verkligen, men tror jag bestämt mig, kan ju ändra mig senare man vet ju aldrig ;)

Men i alla fall, vart helt osminkad i skolan idag så känner mig faktiskt typ astaggad på att sminka mig, Haha låter det stört? tvek. Men ska hursomhellst sminka mig inom kort, får se hur det blir också. Kommer antagligen lägga upp en bild på outfit, facelook och håret. Intrestiiiing.

See you bitches.



Äntligen

Haha nu har lilla Rasmus fyllt 15 år och kan köpa ut redbull till mig som är liiiiten ;b
För det finns en fucking åldersgräns. 

Hahaha skämt å sido . . .



Detta var toppen på en underbar dag.

Efter skolan drog jag och Mimmi till Allum, köpte present till Lina som har Middag imorgon. Käkade mat på Paprika och ät lite Godis. . . .
Sedan, dumma som vi är, åker vi till Jonsereds missionskyrka men självklart skulle vi till Sävedalen så vi fick åka tillbaka igen. Idioter.

Efter Konfirmationen bytte vi om och åkte direkt till träningen på Kviberg :D Så jävla roligt var det idag! Blev dock skitförbannad på busschufförer. Kan inte vuxna människor ha lite medkänsla över huvud taget? :s Seriöst vi är barn, hallå?

Men efter denna härliga dag klickade jag in mig på min vän Solveigs blogg och får se ett inlägg till mig, detta var verkligen ett underbart slut på en underbar dag. Tack så jävla mycket älskade vän!

Inlägget kan ni läsa nedan och klickar ni på översta bilden kommer ni till hennes blogg och kan även läsa min komentar + hennes blogg!

Detta inlägg handlar om en utav de godaste, finaste och snällaste som finns. Sofie sa några väldigt fina ord till mig igår och gjorde min dag typ. Vi delar något väldigt stort, simning. Det är en livsstil och något man inte kan ägna en del av livet utan praktiskt taget hela. Vi finns där för varandra på varje träning och vi känner oss trygga med varandra. Vi kan hantera varandra i alla situationer, pigga som trötta, anfall eller vad som helst. Min poäng är att vi i simningen har blivit som en liten familj, eller liten och liten ganska stor faktiskt :P Det går inte riktigt att beskriva men jag vill att du ska veta att jag skulle inte tveka en sekund att avbryta min träning för att hälpa dig. Du beöver inte vara orolig ifall våran hvudtänare tänker hjälpa dig eller inte för jag kommer alltid finnas vid din sida<3


detta är vi, har inte sagt att vi är normala, men hur kul är det att vara normal? 
Lev livet istället.



sammanfattat och snabbt.

Hej, låååg idag, jag vet.

Har inte vart hemma på femton timmar så kanske inte så konstigt, haft fullt upp.
Började dagen med skola, vi hade lektion om alkohol tillsammans med ungdomar osv. Sedan hade vi en goo lektion med massage och sådant, hur gött är inte det?
Efter Lunch skulle vi på föreläsning med en man som skulle berätta om sitt liv, han hade vart drogmissbrukare i 8 år, från 12 år till 20.

Jag var sjukt otaggad innan och såg inte fram emot att sitta stilla i 2 hela timmar och bara lyssna, men så fort han började prata ändrade jag helt inställning. Det var så jävla bra så det går inte att sätta ord på. Jag kan verkligen inte beskriva, men det var hur sjukt intressant som hellst, och han berättade med sådan inlevelse och så mycket känslor att jag vart helt ställd. 
Om ni någon gång får chansen att lyssna på honom, sabba den inte, för detta var nog det bästa jag lyssnat på. Inte en enda människa i hela mitt liv har berört mig så mycket som han gjorde. Jag satt och grät för att en människa som är helt främmande för mig berättar om sitt liv, ni kanske förstår på ett ungefär? Nä det går inte. Men att jag tog åt mig av det han sa är något som är säkert!

Kan ju bara lägga till att inte en enda sa ett jävla ord på dessa två timmar och det var ALLA åttor i hela skolan som satt inne och lyssnade. Seriöst, han fick tyst på varenda liten skit. Snacka om imponerande.

Ska sluta tjata om detta nu för ni förstår ändå inte hur det är, man MÅSTE lyssna på denna underbara människa för att över huvud taget inse vad jag snackar om. Men det var ju så sjukt jävla bra så jag var tvungen att prata av mig lite i alla fall, hjälpte typ inget för jag är helt förbluffad men ändå :P







-



Jag undrar lite när det ska bli vår.

Det har faktiskt vart vinter lite för länge nu! man känner bara hur man ryyser varje gång man går ut genom dörren *brr, solen lös i och för sig idag, men det är ju ändp minusgrader, förstår inte hur det går ihop riktigt. Jag hoppas i alla fall det blir vår och varmt snart, tänk man kan ha skinnjacka, sen tjocktröja, sen kofta och sen bara linne! 

Längtar, och på tal och jackor och kläder. Tycker inte ni det är mycket roligare att klä på sig på våren och sommaren, man har mycket mer fria val och vår/sommarkläder är så sjukt mycket snyggare. Hoppas snön kan smälta bort snart va!

För en hjälp på traven lägger jag in lite bilder från sommaren, blir det bra?







funkar inte med videos :s

http://www.youtube.com/watch?v=tiaHQIAy0_w

Alltså detta är väl så sött det kan bli? haha smälter!
Det är bäst vid 2.16 och lite framåt typ ;)

SERIÖST

Slutade ett, var hemma vid kvart i två och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra!
Sitter bara på röven som ett jävla mongo och har no idea. Hurfan kan man slösa bort en hel dag på detta viset, huh?
Jag vet att jag är sjukt depp men vafan, träningen har inte ens börjat och jag är inte ens påväg dit så whats the problem lixom? Hitta på något att göra, lyft på röva DO SOMETHING.

neee nu blir jag bara ännu mer irriterad. Dåligt av mig att gör såhär. UsCh.
Nu ska jag banga datorn, skita i vad jag känner och göra nå vettigt. 
Sofie tar initiativ! Bra.

Situps? (Y)

lilla jag idag.
en deppig sheyy


Lite bilder från fjällen kanske

frukt doppat i smällt choklad såå gott!









Pizzabulle

Slutade redan vid ett idag, skönt. Därför är jag redan hemma & kanske får lite gjort?

Sitter och lyssnar på topplistan av nerladdade låtar på MTV nu, bra muusik. Och så äter jag jätteäckliga pizzabullar vi bakade i skolan, fattar inte ens varför jag äter den. Smakar bajjs :(




Nu är jag jättedepp för jag vill inte gå och träna. Har ju skett massor med förflyttningar i grupperna och jag är verkligen besviken. Så jag ser inte direkt fram emot träningen idag. Men ska i alla fall försöka, man får väl se det som är bra.

Men vad gör man om man inte är på så bra humör? joo, cappuccino. Haha, är inte det väldigt typiskt mig? *blink*
Så nu ska jag gå och göra i ordning en cappuccino, har ni något roligare för er? (y)

dag 12. En bild på mig själv för ett år sen.


dag 11. någon bild ni (kanske) inte har sett på mig + 10 fakta ni (kanske) inte visste om mig.





1. jag kan inte vara inne på en toalett som är släckt, får störtpanik typ.

2. om jag är blöt om 1 hand och ska torka mig på en handduk måste jag blöta ner den andra handen också, kan alltså inte torka händerna om bara 1 hand är blöt.

3. ja är halft döv på ena örat.

4. Jag har fått G på ett prov 1 gång i hela mitt liv. *skryytarn ;)

5. Om jag tjafsar/bråkar med någon vill ja alltid ha sista ordet.

6. jag är sällskapssjuk, blir jättestressad och känner mig obekväm om jag är ensam.

7. Jag kräks om jag sovit för lite och är superstressad.

8. jag äter mjukost på kokt ägg.

9. jag grät i 3 timmar när jag såg Titanic. 2 timmar under filmen och 1 timma efter filmen.

10. jag mår jättejättedåligt när jag hör/ser något om barn som blir typ misshandlade, dödade, dör, våldtagna, osv.

Bröllop i Råstorp i Augusti 2010

Fötter

Haha jag skulle duscha förut och så kollade jag på min fot och såg ett stort jävla blåmärke, alltså på överfoten :s Gissar att det är från i Lördags, jag tror Linn typ trampade sönder min fot lite . . . . .har ja sagt det? Men Malin fyllde i alla fall 15 År i Lördags så va på hennes fest osv.

På tal om foten, jag trampade in en glasbit i hälen den kvällen också, satan vad ont jag hade dagen efter, Mimmi drog la ut den på kvällen men tror typ det är glas kvar ;s klumpigt . . . .




Haha jo jag vet,

det tar lite tid att komma igång, har inte bloggat något idag :$ baad me.

Hursom, haft en mypys-dag med Mimmi idag och kollat Hannah Montana ;) *ler
Och så har jag haft en Pissträning. Hehe, och jag tycker inte att det ska få vara lagligt att ha utomhusträning när det är minusgrader, var typ 10 minus och nu känner jag verken fötter eller händer :(

Nu ska jag i varje fall ta en varm dusch och sen får vi se vad som blir av kvällen.
Puss, see you later.

ganska snyggbrud

dag 10. En bild på ett ställe jag vart på.

Spanien, Fuerteventura

100 frågor & svar

1. Hur gammal är du om fem år?
19, nästan 20. Om jag lever . . .

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Lina, Milla & Jossan.

3. Hur lång är du?
169,5!!!!!!

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Rädda Willy 2 x) såå sööt

5. Vem ringde du senast?
Mimmi

6. Vem ringde dig senast?
Joakim

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Ska vi slå vad? jag vill prata med dig men sluta dryga . . . . .
hehe (a)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Skicka sms, men om det är viktigt eller krångligt ringa!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du senast din mamma?
14 och en halv timme sedan

11. Vilken ögonfärg har du?
blåå

12. När vaknade du i dag?
sexnollfyra . . hihi

13. Vilken är din favoritjulsång?
hmm, välkommen hem är fin men finns många.

14. Vilken är din favoritplats?
spelar ingen roll vart men liggandes i sanden vid havet mitt på sommaren och det är vaaarmt!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Bilen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Flyttat hemifrån och vara med nån älskliiing mabyy?

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
jag tänkte alltid på att jag skulle dö och mådde jättedåligt för det. Men också att det låg någon under min säng som skulle komma fram när jag somnat

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Vet faktiskt inte, brukar inte direkt mäta?

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar fucking suuuger! och en stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
kläder och kläder typ små shorts och pappas tröja men aa kläder

22. Hur många kuddar har du i sängen?
två eller tre

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett eller ofta man byter land typ flera gånger om man är 14 :s

24. Vilka städer har du bott i?
1, GÖTEBOOORG!!!!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota så ofta som möjligt (ute) sockar inne, Snygga skor vid rätt tillfälle

26. Är du social?

Haha somfan! Fast inte om jag har mensvärk eller ont i huvudet. Då blir det tvärtom

27. Vilken är din favoritglass?
Mangosorbet! :D

28. Vilken är din favoritefterrätt?
massa, men kladdkaka är nog bääst

29. Tycker du om kinamat?
Ibland, beror på vilken dag.

30. Tycker du om kaffe?
Nää, men cappuccinoo!! :D

31. Vad dricker du till frukost?
dricker inte frukost

32. Sover du på någon särskild sida?
Magen? :)

33. Kan du spela poker?
Nejj

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja!?! vem gör inte :s

35. Är du en beroendemänniska?
Haha aa. . . av det jag är beroende av så ja!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

nope, men 23 24 och 27 maj . . .

37. Vill du ha barn?
somfan, typ nu nää kanske inte riktigt än . . . "/

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och KANSKE LIITE spanska hehe

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, men gråtit för att jag inte fått åka med, fyfan vilken natt :(

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet, ligger fan i en bassäng dygnet runt

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Resor och shopping till mig själv :)

42. Äger du dyrbara smycken?
njää inte jättedyra

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
massor av olika, hinner typ aldrig se TV. . . .eller jo föresten Mysteriet på Greveholm slår ALLA program!

44. Kan du rulla med tungan?
hurdå? jag kan vrida det iag :)

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Typ Max garvar man jävla lätt åt och Rasmus! Haha Maja är också rätt störd :P

46. Sover du med gosedjur?
Ja? vadå då ;)

47. Vad har du för ringsignal?
come on baby leets gooo its someone o the telephone nanananana (a)

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Har jag säkert, Amalia kanske har dom nu, vem vet?

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En plasthammare, eller nä mina trosor är närmast ju :P

50. Flirtar du mycket?
inte fan vet jag :P

51. Kan du byta olja på bilen?
ööh nej, visste inte ens att bilar gick på olja?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
med cykel då eller?

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Tystnad tagning

54. Läser du dagstidningen?
nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nej

56. Dansar du i bilen?
Vemfan "dansar" i bilen? :)

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Nrj eller nä sportradion var nog på i bilen

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
nån jävla "tankekarta" om deckare . . . .

59. När var du i kyrkan senast?
På Konfan, typ 3 veckor sen kanske :)

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Går där nu såå Kristina, Kati typ Olof  :P nää han hatar mig  tror jag:(

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Vet inte, inte nå länge iaf. En natt kanske med mimmi på midsommar gick det åt helvette i vaknade i en fårhage . . . . Med tältet. Fråga mig inte.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Jag vet inte, något speciellt. . . . .hmm eller alla som gjorde min helg skitbraa?:)

63. Vad lyssnar du på just nu

tyst

64. Har du varit med i någon tidning?

haha jaa, när jag var liten och gick luciatåg

65. Vad är det konstigaste du ätit?
det var på universeum typ grillade larver, hela klassen åt det så jävla vidrigt fattade inte att jg gjorde det!:O

66. Vem såg dig naken senast?
Mimmi skulle jag tro,

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Rooosa :D

68. Hur imponerar man på dig?
Oj svår fråga. Man är verkligen sig själv och lite galen men väldigt charmig ?

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
om jag är arg ringer jag ingen om jag är ledsen ringar jag oftast inte heller någon men jag ber mimmi möta mig ute ibland :)

70. Har du någon piercing?

inte mer än i öronen men vill ta i tungan (y)

71. Din största vinst?
haha är inte den största vinsten när man var snabbaste spermien x) hahaha tycker jag annars skulle jag inte funnits, inget är mer värt än livet :)

72. Civilstånd?
?

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, blogg.se, lite olika bloggar och såå.

74. Är du fåfäng?
vafan är fåfäng?

75.  Ångrar du någonting du gjort?

japp!

76. Hur gammal är din pappa?
43 tror jag :)

77. Vilket är ditt drömjobb?
Jag vill bli barnmorska! Men drömjobb typ modell men är väl för kort . . . .

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Reesareesareesa shoppashoppashoppa

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
inga alls

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag hatar att masera folk, jag kan inte vara inne på en släckt toa & jag är livrädd att gå ute själv på natten

81. Svär du ofta?
för ofta :(

82. Sverige när det är som bäst?
Strålande sol och varm hav

83. Kan du åka slalom?
Ja, faktiskt rätt bra :D

84. Vad har du ätit i dag?
fil, köttbuller med pasta, godis:(, mackor och ägg.

85. Vad har du för utbildning?
ingen?

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
ingen

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
allt

88. Vilken är din bästa egenskap?
vet inte, är ju bra på allt :)

89. Vilken är din sämsta egenskap?
astma

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?

historiska? . . . hur ska någon vara intressant som man typ ite vet vem det är:s

91. Saknar du något?
Ja

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja, eller beror på vems:P

93. Vad gör dig ledsen?
Hemska saker som inte ska få hända

94. Vad gör dig glad?
När allt är perfekt :)

95. Har du varit gift eller förlovad?
nej

96. Vad ska du göra i helgen?
träna, tjejmiddag, H-sund, träna, träna

97. Vad är det knasigaste du gjort?

herrejävlar det säger vi inte här

98. Vad har du för laster?
vet inte

99. Vem är din förebild?
alla som typ är väldigt bra på något, eller som ja vill sträva efter att bli som typ, vet ingen sp just nu

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
se på bigg brother



Noooolife:)


heeeeeeejliifeguuard

Ååh Camilla sov en natt med miiiiiiiig, jag kan ge utan att ta jag kan få dig att må bra och camilla kan du säga neej till en natt med mig nanananananana!!!

Sitter här med Millis och väntar på att Lina och Jossan ska bli klara med sitt JÄVLA plugg. Haha, man ska inte gå i deras klass vi har typ inget plugg jämfört med dom :D *smiile.



dag 9. Mitt drömbröllop.

Haha, jaa omg!
Jag har ALLTID drömt om att ha ett grekiskt bröllop. och när jag såg Mamma Mia första gången var den typ bääst. Haha ni vet filmen som utspelas på den grekiska ön?

I alla fall, jag vill ha ett stort bröllop. Mycket vitt och vid havet. Alltså det går inte att beskriva riktigt men jag vet ändå precis hur jag vill ha det. Konstigt. Men så kan det vara. Visar lite bilder så försåtr ni kanske bättre, right?







Tyyp kanske någon blandning av det där? . . .

back to earth

Förhelvette! orkar verkligen inte med allting. Skola, träning, inte få sova, inget att se fram emot. vafan. Och fast att jag inte bloggat på över en vecka har jag ingen blogglust och inget att skriva om?

Kan ju berätta att jag har åkt skidor? typ upp och ner i en backe, dock var det svinkallt 25 minus + att de blåste. *brr.
Finns inte så mycket mer att berätta. Jo att min dator är PAJJ så har inga bilder, har ju tappat bort sladden till kameran så kan inte lägga in några till denna datorn heller. *Jippie. Allt är verkligen på TOPP. INTEEEE!?!!


Hejdåå

Min dator har virus så jag kan inte komma in på interet eller NÅGONTING! drf blir det här kanske ett sista inlägg på en vecka typ för åker ju iväg och åker skidor imorgon och utan min dator kommer jag inte kunna blogga . . . .

Viktig Information, mitt virus kommer från KISSIES.SE VARNING FÖR HELVETTE! gå inte in på hennes blogg ni får bara virus och sen är det kört. Ovärt.

Ha det bäst, puss&Kram


dag 8. Min favorithögtid.

Kan inte säga någon speciell favorit.

men tre topp? (kanske)
jag gillar Julen, den är väldigt speciell och man är tsm med släkten, tycker det är jättemysigt, man får paket + att tomten kommer ;b

Jag gillar nyår, det är mer festigt och man kan ha asball med kompisar osv osv.

Jag gillar midsommar för det är lixom SOMMAR och fest och man träffas massor med roligt folk och sådär. Förra midsommar slutade dock i katastrof!

julafton


Nytt försök imorgon

Det gick ju inte riktigt som det skulle i tisdags när jag och Mimmi skulle till Gynekologen ( ska BARA hämta ut tabletter!) Så fick en ny tid imorgon klockan elva. Då hoppas jag att det bli gjort för vill inte vänta ännu längre . . . . Men imorgon är mamii ledig så hon ska följa med mig dit istället . . . hmm vet inte om jag vill det egentligen men det går säkert Bra. Ska ju som sagt BARA hämta ut tabletter ;b 


haha gillar denna bilden på något sätt. Sommar!?!

Inställt, skit!

Träningen blev inställd på grund av det sjukt dåliga vädret! Orkar inte med att det ska vara snöblandat regn. helt klart ovärt! Jag som verkligen ville träna nu, taggad till 1000!

Blev istället att vi var på konfan och åkte direkt hem, köpte i och för sig med mig en godispåse :( tröstäter när jag inte tränar  . . . . inte bra.


Bjuder på videos från eftermiddagen

Busade ett tag hemma hos mimmi innan vi åkte till Konfan.
Vi åt lite men typ lekte mest med maten  . . . . .  typiskt oss ;b

















Hehe ursäkta mig

Hemma från skolan nu men ska snart gå igen. Ska ner till Mimmi en sväng innan vi ska till Järntorget. Konfa! :D
Sen efter konfan ska vi direkt till kviberg för fotbollsträning. Blir nog att byta om i bilen på vägen
Det ska bli sjukt härligt att träna i detta underbara väder . . . . . -.-

vet att det är sämst uppdatering idag men hinner inte med att blogga nu, har prov imon också. Hörs ikväll!
Puss.




Problem på högsta nivå

Seriöst jag får PANIK!
Ska vara klar om 45 minuter för att åka till skolan men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :( Sitter hursom och äter frukost nu i typ shorts och BH :s blööö. Råkade bli lite fel frukost idag också . . . . (a)

Nu måste jag hitta något, får väl bli nåt tråkigt eftersom inget sitter som det ska idag. Såg också att det var snö ute igen -.- snaaark, bli ju bara blött och äckligt. FAN.



saknar dig sötnoos ;)

Har verkligen ingen lust

Har verkligen ingen lust att blogga nu, är helt deprimerad. Underhåll mig väldigt gärna och få mig på bättre humör! Kommer inte blogga något mer idag, det blir ju bara dålig stämning här på bloggen och det vill väl ingen ha? ska försöka prata med lite vänner och få upp humöret lite, ta en cappuccino också så blir det bäl förhoppningsvis bättre. 

Kram på er.

aaw, kommer ihåg när jag snodde rasmus ÖIS-tröja från han i skolan och hela dagen sen, *blink (a)

FanJävlaSkitHelvettesFuckingFaaaaaaaaaaan



Alltså detta är väl förhelvette så jävla onödigt det kan bli, sabbar allt.
Allt man har gått igenom sen man var typ skitliten ska bara gå upp i rök för att vissa inte kan ta hänsyn till folk. Seriöst jag fuckar ur snart! Allvarligt Tänk inte bara på er själva. Idioter. 



vet inte vad jag ska ha för rubrik?

Hemma från skolan äntligen. Sitter och pluggar med Camilla och Mimmi. Va har SO-prov på fredag, usch.
Mitt matteprov gick faktiskt jättebra idag! Det var väldigt lätt :s

Nu ska jag strax äta lite tror jag, och sedan får vi se vart dagen tar mig. Har planerad träning idag men får se hur det går för mitt finger är helt knäppt, typ svullet och gör ont :(


Fotboll!!!!!

har inte tränat fotboll på evigheter men gjorde det idag! Fyfan va kul det var! Trodde inte jag skulle tycka det var så roligt längre men det var det visst. Känner mig taggad för våren nu alltså!

Nu ska jag göra klart matten, har ju Prov imorgon!
Wish me good luck? (a)



Pusssssssssssss

Lite bilder och en förklaring

Haha, ska försöka förklara den här jävla Habakuk-dagen!

Massor med skit har hänt idag som gjor dagen åt helvette!
För det första var mina kläder helt fel och mitt hår var fucked up när jag kom till skolan, såg ut som ett kioskmongo och allt var skit. Såklart får jag min mens också, PERFEKT -.- Men tänkte ändå att det var rätt okej eftersom jag skulle till gynekologen senare. Tips från coachen (Nadia) att ja mitt besök hos gynekologen är inget allvarligt och privat utan jag ska bara prata och få utskrivet speciella tabletter för Mensvärk och sådär.

MEN vad händer då? Jo, när jag och mimmi senare under dagen har åkt till den jävla läkaren så är hon sjuk och jag får byta tid. . . . FAN. Men istället för att åka tillbaka till skolan så åkte vi in till stan, satte oss på ett café och var faktiskt duktiga och pluggade till SO-provet :D *stolt*

Men här vände turen typ, på väg hem från stan köpte vi kakao så vi kunde baka coccosbollar, mummsss. Väl hemma pluggade vi ännu mera och åt lite mat och sådär. Mimmi var så jävla rolig så skrattade så jag dog.



Lite söta bilder från gympan, kan dock säga att jag stukade mitt finger så har jätteont nu :( usch. Men blev verkligen inte förvånad med tanke på hur otur jag haft idag.

dag 7. Bild på mig och min bästa vän.

Jag har många bästa vänner men de som jag är med mest kanske då?

















Just nu

På café i stan med Mimmi. Planerna ändrades HELT. tar de sen. Puss.


sööt

Bruud

Min Underbara Vän

Idag ska jag till Gynekologen halv två. Och då är Mimmi jättegullig och följer med mig dit! Tack Älskling!
Slutar skolan egentligen halv fyra men då skippar vi 3 timmar, ändå rätt gött.

Haha, JA jag är redan vaken, har vart vaken i en halvtimma redan så är rätt pigg nu faktiskt. Dock har jag bara hunnit klä på mig än så länge så får väl se om jag hinner i tid idag utan att behöva springa. . . .  Är alltid så seg *hehe.



Inte meningen!

Igår fyllde min lillasyster 3 år (6/2) men glömde helt bort att skriva det i bloggen, hade fullt upp att gulla med henne ist ;b

tänk att den lilla plutten redan fyllt 3 ÅR! Känns helt overkligt, hur fort går tiden egentligen . . . . .



dag 6. En bild på mig idag och vad jag hade på mig.









Förlåt att jag inte uppdaterade förut men hade så mysigt hemma.



Har tränat klart nu och det gick jättebra!
Maja bröt typ sitt finger! Tycker jättesynd om henne och hoppas verkligen att det blir bättre nu, var lite scary!

Just nu sitter jag och kollar på någon dokumentär på fyran om en tjej och en killa som letar efter sin mamma i sitt hemland efter en uppväxt i Sverige sen de var små, ( nu är de vuxna ) Det är på ett ungefär vad det handlar om, såg inte från början men det är rätt så intressant!

Försöker få i mig lite mat också, det blev rotfrukter med pasta. *mums*


Så här har vi det

http://www.youtube.com/watch?v=LM0lOWR1Iv0

min kära släkt, såhär lever jag

Sveriges Snyggaste!

Kenza är helt klart en av de snyggaste, vackraste & finaste tjejerna i HELA sverige.
Så jävla perfekt.

åhmygad Shnyygg bruud!

Café

sitter i Cafét med mimmi nu, har egentigen engelska men eftersom vi är klara och sådär så fick vi vara här ist. Händer inte direkt så mycket just nu eftersom att alla typ har lektion menmen. 

Haha det är väl roligare att vara här kanske ;) kan ju ha musik och sådär.
natural idag. Inget smink eller något. Skönt men känns ändå lite degit . . .


tryck och titta

Klicka på bilden om ni vill se fler bilder från konfalägret!
Av Emma Olsson.


dag 5. En person jag vill träffa just nu.

En person jag vill träffa? Kan inte svara på det. Jag villa träffa massor av folk just nu, eller nä vill bara träffa min säng just nu men haha skit samma.

Det finns många fina människor som jag saknar väldigt mycket. Alltså det är klart jag saknar typ alla nära kompisar men det var ändå inte SÅ längesen jag träffade dom.

Jag saknar Gabriella VÄLDIGT mycket, det är fan flera flera månader emellan vi träffas, kanske inte så konstigt pga det långa avståndet mella oss två? Sedan saknar jag Hedda! Det känns som evighetersedan vi träffades och det är ju omöjligt för oss att planera in något, det är alltid något planerat. 

Sedan finns det flera stycken som man gärna skulle vilja träffa  . . . . . . nämner INGA namn ;)



tävling

hemma igen nu. *trött*

skulle bara vilja somna med en gång just nu men skulle kännas väldigt tråkigt?
jaa, tävlingen gick ju ganska bra faktiskt, fast det var så jävla surt för ja kom på fjärde plats tre gånger på en dag! Inte Okejj. På 50 fjärill var det pga min start, halkade för det var så sjukt dåliga startpallar, pyttesmå och svinhala. missade pallen med 4 100-delar -.- *snark*

Annars var det en tråkig och fjuttig tävling, dock gör mina goa vänner det mycket roligare så det var helt okej. Jag fick ju i alla fall en Silvermedalj. tummen upp.




godnatt alla fina

Sitter i soffan nu med mina snygga stora "3D"-glasögon och ser på Melodifestivalen. typiskt svenssoooon.
Men ska ta mig i säng nu för ska upp tidigt imorgon. Ska vara på Valhalla kvart i sju för att åka på simtävling till Borås.

TAGGA!!! var så sjukt längesen jag tävlade nu.
haha man kan ju skratta åt min grymma uppdatering som kommer bli i helgen men SKITSAMMA. Jag ska ha roligt nu för fan.
PUSS.


dag 4. Typ av killar jag faller för.

Alltså det är klart att det är skillnad mellan kille och kille men kan försöka förklara litegran alla fall!

INTE blyga killar, de ska vara framåt och våga prata, annars blir det sådär stel stämning och tyst och jättetråkigt. Sedan tycker jag om killar som är omtänksamma och snälla, ni vet sådär "romantiska" nä men alltså som kan vara lite gulliga och inte bara stencoola. Såklart så ska killen tycka om mig för den jag är och inte bara spela ett spel, killar som bara är ute efter sex osv kan bara köra upp något.
Han ska även kunna ha med mig bland sina vänner, så man kan träffa andra och sådär, inte skämmas för mig för då skulle man aldrig kunna ta något seriöst, eller det är inte seriöst då.

Jag tycker inte om killar som liksom ska sätt som regler på vad jag får göra och inte, om man är i ett förhållande måste man kunna lita på varandra och inte vara rädd för att det ska hända något. Såklart skulle jag aldrig vara otrogen och göra något med en annan kille och det skulle jag inte acceptera att han gjorde heller. Men jag måste ändå kunna umgås med andra killar utan att det ska skapa problem i förhållandet.

Lite småsaker: Kunna göra "sociala aktiviteter" alltså inte bara sitta hemma, träffas ganska ofta det får inte gå för långt i mellan, låta mig vara sur och irriterad om jag vill eller låta mig vara ett tag om jag ber om det utan att "han" ska bli sur och sådär, göra något extra gulligt ibland är ju alltid sött, utséendet är inte det viktigaste men absolut ett + i kanten om "han" är snygg? 

Ja, där var lite av mina "krav" haha nej jag skoja men det är ju alltid något att sträva efter? Dock är inte någon perfekt och det kommer alltid finnas bad pieces i ett förhållande men det var ju lite av det jag tycker i alla fall.



bästaahelg

Alltså wiie.
Har haft två jättemysiga dagar på lägret med Konfan! Det var typ stelt först men sen var det skitkul.
Det har hänt massor. Andakt, spex, sjungit, lektioner, ätit, myst & massor med mer. 

Jag tycker det är jättekonstigt, alltså när man är tillsammans med dessa människorna och umgås på detta sättet så blir man helt annorlunda typ. Eller nej det blir man inte, men man blir som på ett annat sätt. Speciellt på andakterna så kan man bara koppla bort allt annat och lixom bara tänka och njuta. Det var både härliga och sorgliga känslor som sköljde över en när man satt där tillsammans. Skrattade och grät om vartannat. Kan säga att jag inte har gråtit så mycket som jag gjorde igår på kanske över ett år. Helt sjukt.

Hursom, spexen var asballa och jag dog av skratt. Och allt var bara jättetrevligt. Kan inte skriva allt här för det blir ändå inte lika roligt att läsa som att vara med om det, så inte så stor idé lixom. De som var med vet hur det var i alla fall! 

glömde dock att ta kort, hade så fullt upp i att ha roligt och vara tillsammans med de andra så hehe blev typ 2 kort kanske :s Sorry!

söta pigga tjejer inatt

hihi, ojj. maskara i hela ansiktet. . . .

Albin & Jonathan

myystjejor

jajaja . . . .

fiin.

Helt otroligt!

Jag blev klar i tid! Seriöst jag trodde aldrig jag skulle hinna!
Men nu har jag packar duschat fixat mig ätit och allt. + att jag blev nöjd med mitt NO-prov som var förut.

Jag kan lova att jag har glömt något men jaja det ordnar sig säkert! Nu ska jag klä på mig, hämta upp Mimmi & Lovisa och sedan åka.
Puss!


We just speak English

Jag & Mimmi är duktiga som vanligt och är klara med arbetet. . . . .NOT eller jo vi är klara men vi brukar kanske inte vara klara i tid ;)

Men haha skitsamma nu är vi klara i alla fall och istället skriver vi en lista på allt vi ska ha med oss till lägret i helgen. Det är bäst att planera nu för sen blir det stressigt som FAN. Så detta kanske är sista inlägget tills imonkväll för jag kommer inte att ta med mig datorn så ni vet det. Menmen då får ni ha det bra så ska jag ha gyympaskit.
O  Lovisa äger :))))
. . . . .by Lovisa

NO-boken upp och smilet ner

dags att plugga igen, har somsagt prov imorgon. Ska nog ta och äta något ocksåvänta det ringer. . . . .sådär, mormor som stör mitt i allt.
Vart var jag? 
jo just det, jag ska ta en fika. Gissar på knäckebröd och cappuccino? Eller vad tror ni ;b

Haha, sitter och lyssnar på låtar från sommaren 2009, då man var inne i en lite fjåååårtisperiod . . . .Lite bara. 
Fest Hos Mig! 1000 spänn på att ALLA har hört den låten.


Fffriday night ... yeah
Den svenska sommaren
Haa ah, ooooh oh

Jag känner alltid likadant
När vi ska samlas och bara vara
Så bra kan det bara va'
När det är fullt i min lägenhet

Grannarna klagar när volymen är maxad oh

Vi går barfota ner på stan
Ingen vet hur kvällen slutar
Vi släpper loss på en galen bar
Nu ska vi hoa hela natten

Vakterna klagar på drinkar i taket men

Vi gör det igen
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Nu kör vi igen
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Bara en gång till
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde nu?
Hä-hä-häng med nu
Hä-häng med nu

Fest hos mig (oooooh)
Vi ska ha fest hos mig (oooooh oh)
Fest hos mig (oooooh)
Vi ska ha fest hos mig (oooooh oow)
yeah-yeah

Vi vaknar upp, det är sol igen
På med brillor och ner till havet
Vi häller sand i polarens mun
Och laddar upp det på videobloggen
Ingen är stressad, bara taggad och
spetsad
Nu faller mörkret på igen
Då är det vi som håller låda

Vi ligger i med varannan vatten
Nu ska vi hoa hela natten

Vakterna klagar på drinkar i taket men

Vi gör det igen
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Nu kör vi igen
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Bara en gång till
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde nu?
Hä-hä-häng med nu
Hä-häng med nu

Fest hos mig (oooooh)
Vi ska ha fest hos mig (oooooh oh)
Fest hos mig (oooooh)
Vi ska ha fest hos mig (oooooh oow)

Vi softar med träkeps på en proppad strand
Vi har technopip i örat
och i min Ipod är det sand
Vi häller öl på en brud som är ruskigt dryg
Lägger ut det på youtube
Med högsta betyg

Vi gör det igen
Kommer, kommer, kommer ni ihåg hur vi gjorde
Nu kör vi igen
Kommer, kommer, kommer nii håg hur vi gjorde nu

Hä-hä-häng med nu
hä-häng med nu

Fest hos mig (ooooo)
Vi ska ha fest hos mig (ooooo o)
Fest hos mig (ooooo)
Vi ska ha fest hos mig (ooooo oow)



Det är bara att lyssna.

Dessa låtar är helt underbara, sjukt mycket
känslor vaknar när jag lyssnar på dom, bra
och dåliga. Ibland vill jag leva i mina drömmar!

Anna Stadling – Förlåt

Jay Smith – Like A Prayer

Miss Li – Om du lämnade mig nu

http://www.youtube.com/watch?v=f-ClKooT8Sw&feature=aso

http://www.youtube.com/watch?v=QVfPirT2Oho



Dubblera

Har inte så mycket att komma med just nu eftersom det inte händer så mycket!
Men har i alla fall vart på Konfan och hade jättetrevligt. Åt kladdkaka, nää. Så idag ska jag alltså göra dubbelt situps innan jag somnar! HaHaHa.

Jag kan väl i alla fall bjuda på lite egobilder ;b
Outfit.
..
,.
.,
,,
Kysssssssss

Happy me

Nu drar jag till Mimmi för att plugga lite till provet imorgon och sedan blir det konfa. myys.

Just på minuten drar vi hög musik och glada miner!
Fråga mig inte.
men här är vi.


Needit!

Okeej, jag vet att alla är i stort behov av pengar, men alltså jag behöver pengar NU. Det skulle absolut inte sitta fel med att vinna lite pengar eller något liknande.

Eller okej jag kan vänta i kanske en månad men sen vill jag ha dom för jag SKA åka till min kära Gabriella. Hihi, planera planera . . . . .
Nu Jävlar.

Ville bara uppdatera

Vaknat just hemma hos Mimmi. Känenr mig vääldigt sliten och det blir bara mjukis till skolan idag "/
Vi ska strax ta något att äta och sen ta oss till skolan, ha det bäst så hörs vi senare, Puss.

Älskliiing

Vi ska leva livet i natt

Nu ska jag och Mimmi ta vara på livet, för det kan gå svinfort och så är allt över.
Vi upplevde det idag nämligen, vi blev nästan skjutna av ett gevär. FYFAN va rädd jag blev. Trodde jag skulle dö bokstavligt talat!
Så nu ska vi ha en sjukt nice natt och göra det bästa. Alltså INTE sitta vid datorn . . . .
pusspuss <3

söt Mimmi

Fråga mig inte vad hon gör!

Be right Back

Ska plugga klart all matte jag ligger efter nu. Snaaaaaark! -.-
Hihi, inte ful.

Movie

Ser film för slappna av.
Ser på Mamma mia, haha tröttnar aldrig på den filmen!

Camilla - Sofie! Du och dina musikaler! ;o

Haha ja vad ska man säga? Det är något med mig och musikaler alltså ;)
Men jaja, inte tagit några bilder på mig för känner mig så sliten så det är INTE okejj att se mig just nu! Men en bild i alla fall.
Puss.


Det blir vad man gör det till

Vart helt okej i skolan idag faktiskt!
Det blir ju roligare när man går i min klass i alla fall! ;b

Efter skolan bestämde jag mig för att inte träna för min rygg och nacke har flippat ut totalt! Har svinont kan inte röra mig utan att det hugger!
Hursom, jag skulle då istället kolla på Max match men så blev det inte heller för mamma var inte hemma och jag åker inte tåget hem själv när det är mörkt och sådär. Var med Lina hemma istället och det var mysigt. Haha först var jag typ deprimerad men sen gick deet braa!


RSS 2.0