COLD AS ICE!

Usch usch nån sjukdom är på väg, känner det i hela kroppen!!! Fryser som en idiot, alltså på rille?? Har onepiece + mjukisbyxor & tröja på mig , alltså seriöst så fruktansvärt, jag fryser så det gör ont?! Nån som vet vilken sjuka jag är på väg att få?:( hjälp!
SÅÅG ETT RÅDJUR UTANFÖR FÖNSTRET!!!!
Oj, ska lägga mig nu måste bara få tag på en människa snabbt sen kan Sofie sova!
Godnatt!

Fml igen.


TOP MODEL SVERIGE

Sitter i soffan nu och försöker återhämta mig efter träningen, den var kaos!! Haha det var iskallt sen var min mage kaos med naveln & de... Hehe! Kändes som jag skulle svimma också? Haha hjääälp!:o och HAHAHAHA döör gjorde dagens vurpa på träningen med, stod still och Peter sköt en boll längs marken som träffa min fot från sidan så jag typ fäller mig själv sen bah donk låg jag ner?!? Oherre bad jag skrattade!!!

Sen vare kaos i duschen... Hela IFK-laget höll på & banka och skrek och röck i dörren och spruta vatten osv osv osv... oorka? Men men enligt den har dem sett nakna bruudar idag fick jag höra... kul för dom, eller vadå?:)

Outfit nu jaoo!!


RACEÄTA!!

Jag & Mimmi har verkligen slängt i oss maten idag, tror f*n aldrig jag har ätit såhär snabbt!! Men har man bråttom så har man!!
Nu är vi i alla fall på bussen (vi hann!!) och vi ska träna fotboll på kviberg, roligt men äckligt kallt!!! Får se om jag lever sen eller om jag har frusit fast! Haha, see you soon then!


PÅVÄG MOT SKOLAN IGEN

Är på väg till skolan igen nu, tror pappa kör mig annars så tar jag bussen från gamlestan.
Var ju hos läkarn p.g.a mina öron,r ju lite döv i vänster öra, fick göra hörseltest, suga vatten, mäta tryck & filma inne i hjärnan typ haha! Nej skoja men dom kör in en jädra kamera som i en slang så känns det som det rör sig i hjärnan typ, äckligt jag vet;)

Ska se film när jag kommer till skolan tror jag!:D skönt, kan man sova lite, eller huur?;)


HEMSKA TISDAG!

Godmorgon!
Redan andra dagen i veckan, hoppas det flyter på lika bra resten av veckan också!!

Blev väckt av mamma sex för vi skulle visst till läkaren jag & pappa men först lämna Hannes Amalia & mamma, så vi var tvungna att åka hemifrån tio i sju, jag hann ingenting som jag skulle... så får sminka min osv när vi kommer fram!
Känner att det är väldigt varmt och skönt ute nu också, tror det var -10 eller någon sånt, mm skönhet!! Snacka om UGG's & tjockisjacka! Haha nu får man vara ful & oskön fram tills det blir +grader igen!!
See you soon then.

HAHAHAHHA!! kan man vara mer offer eller?!?:o


MAMMOR & MINIMODELLER

Hej!
Är hemma nu igen ifall ni ville veta?

Sitter med min syster & kollar på teve, har onepiecen på mig och försöker få upp värmen lite grann!! Vet inte vad det är med mig, men fryser gör jag i alla fall!!
Haha vi kollar på mammor & minimodeller som går på trean & ej kom & hjälp mig!! Vart är världen på väg, det är ju så barnsligt så det finns inte?!? Snälla någon, barnen är ju typ 10 år bara eller något!! Vissa är väl lite mer förståndiga än andra, men ojojoj haha det är ju så man skrattar lite! Söta små oförstående liv;) men jag vet dock att teve pressar ut minsta lilla ur folk så jag har väl förstående för det med. OCH vissa mammor är helt förståndiga!!!
Skitsamma, haha roman eller vad? Kram!!


DÖDEN

Är på väg till Lina nu för lite akut hjälp med mina naglar & ögonbryn, haha kan behövas kan man säga!!!

Degdag & intebrysigdag fortsätter, asgött! Hör kanske av mig sen, nu ska jag leva fridfullt;)


MÅNDAGMORGON!

Ny vekcka igen, en hemsk vecka dessutom-.- börja tidigt sluta sent varje dag!! Usch.
Mår inte toppen kan man väl säga, trött & huvudvärk, men vad gör väl det? Börjat morgonen med en långpromenad, vilket är väldigt härligt! Nu fryser mina händer, känns som nålar i dem, så ska fortsätta min färd mot älskade skolan!
Kram!


HELL YEAH!








GYMNASIEVAL, I'M BACK!


Det var ju då allt det här med gymnasieval, med mycket om och men och många ändringar hit & dit har jag nu (äntligen) gjort mina val! Det känns skönt eftersom sista dagen är på tisdag!
Nu är det bara att vänta & hoppas på att man kommer in där man vill komma in och att det blir på allra bästa sätt!

Mina val ser ut såhär:
1. Mikael Elias - Samhäll-beteende
2. Hvitfeldtska - Samhäll-beteende
3. Hulebäck - Samhäll-beteende
4. Mikael Elias - Natur-samhälle

Jag vet att det kanske inte är nödvändigt att välja fyra men det är ju bättre att vara på den säkra sidan så att man verkligen får en plats på ett gymnasie, annars kan det ju vara lite kört i framtiden. Om man inte går gymnasiet kan man ju säga att man har fuckat up hela sitt liv, inget jag föredrar!
Tycker ni det ser någorlunda okej ut eller? :)


RISIG

Hej, känner mig inte alls bra längre... är trött & känns som jag har feber "/ Så jag ska baka en kladdkaka och titta på 101 dalmatiner som går på TV just nu. Senare ska jag ta en dusch tvätta piercingen och mysa med familjen. Hoppas att jag mår bättre imorgon!
Om vi inte hörs senare så får ni ha ett bra slut på helgen för nu går jag och min onepiece och lägger oss i sängen.
Kramiskramis!




EN KÄNSLA SÅ OSLAGBAR.

Hej!
Är hemma nu och har ätit osv, är jättetrött nu också så ska förmodligen sätta mig och kolla one tree hill tror jag, jag orkar inget annat vet inte vad det är med mig, men trött är jag ;)

Kom hem sent igår också eftersom vi missade tåget, det var såååå nära att vi hann men det körde från oss när vi stod bredvid det typ "/ så vi fick vänta på stationen på nästa tåg (jag, max, issa & milla) Man kan ju också säga att Max lag förlorade... men dem var faktiskt bra i första och andra i alla fall! :D

Alltså jag måste skärpa mig och börja kolla på mer hockey för det så sjukt kul!! Ibland önskar man allt att hockeysläkten bodde här och inte i andra änden av Sverige ;) 



denna är ju redigt goo med! himla fin låt!  :D

SÖNDAGMORGON PÅ BADET..



Börjar söndagen som vanligt!
Trött som ett as, men är snart hemma! See you soon then!


HANHALS - HOVÅS

Sitter & väntar på andra perioden nu, det står 2-2, Hovås ledde fan med 2-0 först?! Men aa tappade det:/ men vi hoppas dom vinner i alla fall!!
See you soon then!


PENDELTÅG

Sitter på tåget mot Kungsbacka nu, hoppas jag. Man vet ju inte om vi har kommit på rätt...
Men vi har ju inget flyt kan man säga.. tåget har stannat och vi har kört i två & en halv minut, det går bra nu kompis!!
Hörs när vi är framme!!


STAN IDAG!

Så sjukt glad tjej!! & Hur nöjd som helst!:D träning bara som gäller nu då!
Wooopaaaaa!!! :D


TYPISKT SMÅSYSKON..

Självklart var Amalia tvungen att gå på toaletten när vi hade som mest bråttom?! Jag ska med bussen om 40 minuter så jag vill gärna åka typ nu? Vi har inte ens vart på hemma kväll än! Panik, jag ska ju hinna göra pastasallad & byta om & massor innan jag ska åka med, lycka till tjejen-.- helvetteeeeeeee:((()

Forever alone här på parkeringen nu också-.-


HANDLA MED MAMMI!

Ska till affären och handla nu med mamma & Amalia, storhandling så det lär ju ta ett tag! Sedan ska vi vidare till hemmakväll & köpa candy & hyra film!
Puss!!



JUST NU!

Woopaa!!!!


LÖRDAG

Hej!
Är vaken nu, halv elva... sovit jätteskönt i natt verkligen! och nu är jag utvilad & pigg & glad. Ska göra mig i ordning nu och sedan ta bussen till stan om... 30 minuter!?!?! oherre, glömde av tiden!!! hjälp, måste skynda! 

Sen ska jag hem och göra pastasallad med köttbullar & åka till stan igen vid halvfyra för då ska jag, Issa, Camilla & Lina ?!?! på Max match i kungsbacka :D Vi ska ha med oss pastasallad & äta i ishallen, mummsiii :D
Nej nu måste jag springa, puss & kram!


äckelbussen ;)



MED PAPPA

Snart kommer pappa hem igen efter att ha lämnat mamma på festen och då har han med sig pizza till oss, eller mig och han för Hannes är sjuk och Amalia äter inget och Clara är inte hemma, men vi kan ha det mysigt ändå!

Har precis duschat och smörjt in mig med min goa juicy couture-kräm så nu känner jag mig jätteren och fräsch & varm, äntligen! :D


go är du ;)

pappsen footar, haha han har tröttnat nu dock... ;)

NÄR DET VERKLIGEN STÄMMER IN









WIIIE HEMMA... -.-

Hej!
Skulle egentligen åka till Allum med brudarna och sedan hem till Josefine men mamm behövde mig hemma... vad gör man inte för sin familj-.- 
Ska hjälpa mamma för hon ska på fest & samtidigt har vi på filmer från när jag var liten, eller aa typ fem år. Sjukt söt man var!! inte. Haha Clara är typ i ålder som Amalia på filmen och haha dom ser typ lika dana ut, söta små blonda troll, älskar er!



MOVIEMORNING!

Vi är inne på våran andra film nu, det blev Amanda Seyfried - morgon kan man säga. Vi såg Dear John alltså älskar den filmen så sjukt fin & John är så sjuuuukt snygg, alltså omaaay!!! Han bara är där med sina fula kläder & är ändå helt underbar!:D dröm!

Ska börja göra mig i ordning snart kanske... Haha Lina & rästen kommer ju soon, och det blir stan en annan dag!
See you soon then!


FML

Ååååh fml nu verkligen. Fucka up igen dåå tack-.-
Tröstäter ;)
Hejdå!


MYS MED BÄSTA!

Ligger i sängen nu med bästa Mimmi! Vi har kollat CSI NY & MIAMI, ätit god kaka & babblat om massvis! Men tyvärr tog våra batterier slut nu så vi ska nana, jag vet klockan är tio och vi är lediga men vi ska upp åtta & det är skönt att sova så varför inte?
Ha en trevlig kväll nattugglor!
Godnatt!


GODKVÄLL!

Sorry för dålig uppdatering med åkte ju som sagt direkt till träningen från skolan och är hemma först nu!

NUUU är det helg!! (långhelg) bästa på länge!! Ledig imorgon alltså:D
Ska sova hos Mimmi i natt, vi ska tjocka oss med browniekaka & mys! Imorgon på morgonen åker vi till stan & sedan ska jag träffa Lina, Jossan & Camilla, vi ska hem till mig & sedan ta en go promenad upp till Änglagård, haha Josefine vill så gärna se den, Lina med tror jag? Haha inte för att det är nåt att se (ursäkta, men sjukt ful skola!) men dit ska vi i alla fall.

Hörs imorgon eller ikväll kaaaanske!
Kram!


-6 :(

Idag kunde jag inte trotsa kylan längre så jag fick ta min stora feta fula klumpiga jacka istället för skinnjackan:( men det funkar faktiskt, bättre än att frysa!
Haha har på mig UGG's också!! Men annars kommer jag frysa om fötterna innan träningen & innan jag tar på mig fotbollsskorna, fyyyy. Kläder för väder kan man lugnt säga!!


HINNER INTE

Godmorgon!
Jag ska springa till bussen om 20 minuter så har lite bråttom... men jag tänkte ändå slänga upp ett inlägg! Hinner inte fota dagens outfit... men ni får lite taste så kan ni ju gissa istället ;)
Haha, oookej varför gör jag detta? Nu kommer jag missa bussen, loovar!!! :((
Puss & Kram, hejddåååå!!!


Tjocktröja.

Tröja...

fast höga!

FULL HELG.

Imorgon är det sista dagen innan helg, äntligen. Det är typ helgerna man lever för? eller hur!!!
Min helg börjar ju typ imorgon eftersom torsdag blir fredag för jag är ledig på fredag, hängde ni med? :D hope so. Kan ju också säga att min helg är rätt fullproppad igen, som varje helg? Men det är bara bra för klarar inte att bara sitta stilla en hel helg?!

Håller på att planera lördag och söndag nu med babe och får se snart hur det blir, fredag vet jag nog redan nu vad som ska göras, den börjar ju bra i alla fall!! 10.15, tummen upp (y) dun dun dun, säger sen.
onödigt inlägg, men slutar här! Vi hörs mer imorgon.
Kram!



.




LÄNKBYTEN....



Då var det det här med länkbyten osv, jag kan tänka mig att göra länkbyte med några ibland om det är så! Men då ska ni ha en del unika annars tjänar inte jag något på det... och det ska väl ändå vara positivt för båda eller? :)
Hur som haver... vill ni göra ett länkbyte så släng in en kommentar.. säg kanske varFör eller typ unika eller något sånt och länk till er blogg så hör jag av mig eller maila mig på [email protected]

OVER AND OUT!

TRÄNING - CHECK

Hej!
Hemma från träningen nu, det var verkligen skitkul att träna idag! För det var egna DJ's där och ashög musik + massa "discolampor" (ni vet sånna man hade när man var liten) och man blev verkligen taggad till 1000 när man var där! Jag sprang typ lite på bandet, 20 min ca, sen trappan... sen styrka i benen och mina sjukt tråkiga knäövningar + massa situps! Och sen stretcha jag i 20 minuter, duktigt va? :D

Nu ska jag göra smoothie som jag ska ha innan träningen och efter skolan imorgon, åker direkt. Men aa, måste skynda för glee börjar om 15 minuter!
Puss!!

STARBUCKS

Haha men luuugn?
Alla har typ gått lös för att Starbucks öppnat i Göteborg? hehe, chilla på det gubbs!
Visst är det bra men det är inte en världshändelse eller? ;D

Hursomhelst, jag är inte på Starbucks utan jag är hemma med mamma & Amalia, gjort i ordning mat tillsammans, det blev nån matpannkaka med spenat och skinka, gott? Vet faktiskt inte för jag har inte smakat.. men vi får väl se!
Jag & mamma skulle ju också träna box-pass senare i kväll men eftersom dom har ändrat schemat efter nyår så fanns inte det passet längre, så ska gå på gymmet istället, men det kan ju med vara nice? :)





NO!

Har kemi i två timmar nu... Inte det roligaste kanske men ändå chill för vi labbar!;)
Tror dock vi slutar tidigare så vi hörs strax, kram!


HAPPY BIRTHDAY

Har lärt mig spela happy birthday med flipsyde denna lektionen!:D Mimmi lärde mig den, grymish. Ska gå tidigare från lektionen också för vi ska åka & äta, men började ändå 30 minuter tidigare & vi har Hadar så det är perfekt!

Och btw happy birthday Lina!! Älsklingen fyller 16 år idag!!:D grattis gumman!<3
nu ska jag fortsätta spela, see you!


NEW PHOTOS

Hej!
Sitter och kollar igenom alla bilder från helgen med mina underbara tjejer! Hade verkligen bästa helgen på länge, helt fantastiskt! Tog rätt många bilder och när min kamera dog fortsatte vi med Linas, så när hon skickat alla bilder till mig ska jag göra ett inlägg med alla bilder här så ni får ta del av min helg också, det kan dock ta ett tag för Lina är inte den snabbaste...

Filmen är snart slut & då ska jag göra en kopp te & prata med mamma & pappa om lite saker. Har även bokat in ett pass på Turion (friskis) med mamma imorgon kväll, det blir box! big love.
Kram på er!


Ni är förj*vla bra tjejer, älskar er!

WILD CHILD

Kollar på wild child med lillasyster nu, haha äkta blondinfilm, verkligen!! Har sett den på reklam hur många gånger som helst men aldrig sett hela filmen, men nu när den gick på TV tänkte jag att jag kunde se den! Den går på trean om ni vill se!!
Alltså hon som spelar huvudrollen är så fruktansvärt lik Ashley Tisdale! trodde det var hon först, men nej?!?!

HÅKANBRÅKAN!

Lunchrast i fem minuter till, har precis shoppat upp kiosken med mat vi ska ha innan träningen jag & Mimmi, och nu sitter jag med mina homies & kollar Håkan Bråkan, Sunes jul, så jädra skojj!! Fast nu vallar de ut & blir boxtävling... ;)

Kraaaaaam!


TRAPPAN

Godmorgon!
Idag är det tisdag för er som inte visste det, och idag är det träning, wihoo!!:D
Åker direkt efter skolan, för vi slutar sent & tränar tidigt. Så har med mig världens största bag med alla grejer i till skolan;)

Fixade allt igårkväll så nu är jag redan klar, vilket är rätt så skönt. Kör på mjukiskläder idag också, hur mysigt som helst, haha sitter i trappan som vanligt när jag har tid över på morgonen? Vet inte varför men hamnar alltid här & det är asgött, varför vet jag inte & varför skulle ni bry er ens? Has tönt.
Hejdååå!

HHAHAHA dööör vilket offer!!!! Hahahaha!!


FRIHET, HEJ!

200 situps - Check!
Känns redigt gött, haha fast det är inte jätteskönt med träningsverk iof! Nu när jag är klar med dagens göra så ska jag sätta mig & kolla på guldbaggegalan i typ en halvtimma innan jag ska hoppa i sängen, trött säger jag bara!

Alltså herregud vad lätt jag känner mig, helt fri, denna kvällen har verkligen varit toppen!! Hur skönt som helst, fan vad jag älskar dig, nu kan jag bete mig som vanligt..... privatliv hejhej!
Pussaaar, hajdå!


ALLRA KÄRASTE SYSTER!

Kom nyss hem från stan, träffade Linnea på bussen, längesen:( men oj så skönt att hon bor i Sverige nu igen:D

När jag kom hem var det första jag såg en liten liten utslagen prinsessa i soffan, blek & utan krafter alls, lilla Amalia då:( hon blir verkligen så svag när hon är sjuk, tycker det är lite obehagligt... Hon säger ingenting alls.. Annars går det ju inte att få stopp på hennes mun.
Hon har fått kräksjukan, älskade syster, så nu blir det vitpepparkorn & handsprit i mängder!!


JUST NU!

Chaii & kladdkaka & mys med Älskling, kan de bli bättre?


UTE & ÅKER IGEN!

Sitter på 58an med min gosegris nu på väg in till stan, vi ska bara ta fet lugnt hitta ett fik & mysa! Ska även göra ett annat ärende & kolla en sak men tar upp det senare när jag vet säkert!
Hörs i stan, kram!

Hahaha Milla så söt du är!!!


TILL MIMMI

Är på väg till Mimmi nu, vi ska lämna våra grejer och kanske äta något snabbt, sedan ska vi in till stan & fika tror jag! Haha detta inlägget handlar typ bara om mat känner jag, haha tjöckiis! 2 minuter kvar till bussen kommer... Hoppas dom minuterna går snabbt för mina fingrar blir isbitar annars!

TAAAAAJJT!!


GODMORGON!

Måndag morgon & är i skolan, ska ha gympa nu! Wihooo, kul..
Men vi slipper i alla fall byta om & så, eftersom vi har rytmik, så det är trevligt!:)

Haha idag är jag inte pigg alls, så ska sova på direkten när jag kommer hem! Längtar himla mycket till det!


FYS..

Hemma från träningen nu, säger bara att trapporna kommer imorgon vara min värsta fiende!! Fyfarao!!

Haha, ska gå & lägga mig NU! är så jääädra trött!
Godnatt.


HOME SWEET HOME!

Har kommit hem nu & är på väldigt bra humör! Solen lyser & gårdagens jobbiga väder är som bortblåst, nu är det soligt, stilla, tyst & vitt. Vintern har slutligen nått Göteborg också, även om den inte stannar så länge!

Är jättesugen på att öppna alla fönster & städa, speciellt mitt eget rum, men eftersom jag inte har något rum blir det lite svårt:( får istället ta tag i de småsaker jag kan & låta mitt rum vara tills vidare! Ska lägga fram mina träninfsgrejer också så jag har det klart, det är iof inte träning förän om tre & en halv timma men det är skönt & ha det klart. Får se va jag hittar på innan det är dags för träning!
Kram!

haha varför låter jag andra människor se denna bilden? Haha orkar inte med oss!!


DUNDERHUMOR!

Tillbaka hos mina homies nu igen! Lina städar & vi andra kollar dunderhumor! Alla är aströtta & jag är superduper-pigg!! Kommer gå på överenergi idag kan man säga;)

Nu ska vi käka frukost, börjar bli lite hungrig efter två timmar på badet!
kram!


HMM GODMORGON...

Står ute i snön nu & väntar på bilen som ska hämta mig & åka till valhalla.

Idag måste jag vara i vattnet för jag är så himla trött så om jag står på kanten kommer jag somna, ser ut som ett spöke också så alla som ser mig lär ju tuppa av! Men haha somnade ju vif typ tjugo i fem eller något, så det är inte så konstigt att jag är trött nu? Har sovit tre timmar Max inatt, men ibland får man ta den smällen också! Jag hade i alla fall j*vligt kul igår!!


KUSIN 10 ÅR!

Är och firar min kusin som fyller 10 år, stor tjej nu!!

Snöstormen har lagt sig nu så vädret är mycket finare & faktiskt ganska mysigt med snö ändå, så vitt och lugnt. Eller ja så länge man håller sig från stan, för där är ju all snö svart... Inte så trevligt! Ska fortsätta vara trevlig & social nu, ha en fortsatt trevlig kväll om jag inte bloggar igen, kram!


FML

Inga kommentarer!!!!
Faaaaaaaan!


GODISBEROENDE!

Hihi köpt en rabarberstång på godishavet & den var asgod bara så ni vet!

Ska göra lite ärenden nu som jag inte kan ta upp här.. Ledsen. Men det är så det är ibland! Så nu måste jag sluta, hehe! Kram!


MIKAEL ELIAS

Sitter på bussen med mamma & Mills nu, vi ska på öppet hus på ett gymnasium. Camilla är jättetrött & jag är skitpigg! Som vanligt på morgonen... Has i alla fall på helgerna av någon konstig anledning?

Sedan så ska jag ehm nää de var inget! Hihi puss & kram!


GODNATT!

Godnatt alla fina människor (&fula).
Nu ska jag & min Millis sova för imorgon är det upp åtta som gäller, för dusch & gymnasie!

Sedan blir det andra bullar, kan tyvärr inte ta upp det här... Hemligheter, you know it!?
Pussar!


GOOOOTT!!!

Godaste kakan på denna värld!!!!


SUB-OSKULD!

Tog just min Sub-Wayoskuld!!
Tröståt lite på subway efter skolan med Camilla, himla gott alltså! Men är fortfarande hungrig, hej lingonvecka, haha!


HATAR STRESS!

Ja!! Hatar verkligen stress? Blir helt kaos, dagen blir helt pajj om man börjar stressa på morgonen!
Sprang till bussen typ utan skor nästan för att hinna & sjäälvklart är bussen sen så man ändå får stå & vänta i typ tio minuter-.-

Rätt så chilliga lektioner idag på förmiddagen & ändå helt okej på eftermiddagen så det är rätt så lugnt att vi slutar halv fyra!:)
Kram.


HELGJOBB...

Är i stort behov av något helgjobb eller något? Tycker skolan är så tråkig & onödig och vill få ihop lite mer pengar, så varför inte? men hur många ställen anställer någon som är 15 år lixom? det händer ju inte... -.- 

Så om det är någon som har bra tips på jobb osv, HJÄLP snälla! skulle verkligen uppskatta det!



OCH DET RANN IVÄG....

Har typ kollat på ALLT mellan himmel och jord och seriöst jag döööör. Vill ha så mycket va?! ge mig!! OCh snälla kan det bli sommar snart så sommarkollektionerna kommer ut i affärerna och sommarlov och värme och bada och sol och killar och bikinis och klääääder och Italien och .......







KLÄNNINGAR...

Sitter och kollar kläder på olika hemsidor, men specellt efter klänningar.... har lite ångest inför supén, har ingen aning om vad jag vill ha? Jag vet väl också att det är flera månader kvar.. men ändå! Hade känts så skönt om man hade det klart redan, eller i alla fall visste lite vad man vill ha...

Kan visa er lite senare om jag hittar några som i alla fall är hyffsade ;)




OCH NU PAJJA DATORN MED..

FML,  verkligen. Räcker det inte med att jag inte kan lägga upp bilder från mobilen? neeej då pajjar datorn också... har fått starta om den två ggr nu för att den plötsligt bara har dött? VAD är PROBLEMET?  
Så två av mina försök att få in bilder på datorn gick åt pipsvängen och nu orkar jag inte igen, men kanske gör det i alla fall... för eran skull ;)



BLOGG.SE

Hatar verkligen att inte blogg.se-appen fungerar? Varför ska dom ens skaffa en när den ALDRIG vill funka! Får ryck. Går för mestadels att bara slänga upp ett inlägg med text men ALDRIG med bilder? Vad vill dom egentligen. 
riktog DISS till er!



17.38

Hej!
Står i Bellevue nu & väntar på bussen hem, hat varit i Kortedala & tränat med Camilla.

Vill bara säga att uppdaterigen på dagarna inte kommer vara så bra eftersom jag är i skolan & ska koncentrera mig på allt där, ändå sista terminen i nian, så jag vill göra det ordentligt, ändå bra va? Haha, det gäller ju att satsa, right?;)


GODMORGON!

Hej!
Sista dagen innan helg nu, väldigt skönt måste jag säga!! Går dock till halv fyra idag & imorgon, inte lika kul men det funkar!
Gympa första lektionen & sen spaniish!
Hör av mig under dagen!

Ge miiiiig!!!


SÄNGEN

Ligger i sängen nu & det är en väldigt nöjd tjej som ligger här kan jag säga! Frölunda vann med 4-1 & det var hur bra som helst! Måste fan berömma F målvakt, Andersen eller vad han heter, förjävla bra kille det där!

Trött är tjejen som ligger här också så det blir att sova nu!
Kram på er!:D

Men JAAAAAA VI FATTAR ATT DENNA APPEN SUUUGER MEN FÖR HELVETTE!!!!
ingen bild.


FRÖLUNDA - BRYNÄS

Tredje perioden ska snart börja & Frölunda leder med 3-0, hur Nice? Hoppas dom håller det hela vägen bara!

Alltså jag hade verkligen glömt av hur sjukt kul det är att kolla på hockey?!? Det är svinroligt, ska söka upp Max match-schema när jag kommer hem & se vilka jag kan gå på! (Issa är du på??:D )

Hursomhelst, ska in igen nu för det ringer in;) haha hörs, kram!!


WITH DAA FAMILY!

Åker bilen med familjen på väg till Scandinavium.
Ska på Frölundamatch, jag Clara Hannes & Pappa.

Tänkte ta outfit-bild men pappa blev irriterad för det tog sån tid, hehe så det blev inte så! Dessutom så funkar ju inte denna pissappen att ladda upp bilder på?!?? Blir galen!!
Hör kanske av mig i pausen, kram!


UNDERBARA VATTEN!

Finns inget bättre än när man är ute & spelar fotboll & har askul & så börjar det ösregna... Mm jaa! Förstör allt?

Jag & Milla spelade för fullt sen bah börjar det regna så vi blev dyngsura;) kul va?;) nä.
Är hemma nu igen alla fall, efter nå timma på plan & ska hoppa in i duschen!
Kram!


GODMORGON!

Godmorgon!
Idag är det onsdag, vilket betyder slöjd första lektionen & det är också en sån tråkig vecka vilket betyder att både Mimmi & Milla är i Partille & jag får åka själv till skolan... Känner mig verkligen forever alone här på hållplatsen med alla sexor.... kul!

Idag har vi btw skönaste dagen ever, först slöjd & sen musik? Lunch engelska & där ska vi kolla film & sen slutar vi (ett)! Ska spela fotboll efter skolan med Milla idag med, kul va?
Hörs!!


HANDBOLL + FOTBOLL


Hemma igen! Spelade i två timmar, pappa var med sista halvtimman. Tycker ändå att det är väldigt bra? Lite stolt över oss;)

Nu sitter jag nyduschad & fräsch och kollar på handbollen, dom är bättre än förra matchen måste jag i alla erkänna... men känns som dom tappar det igen nu.. "/
Hur som, heja Sverige!!

Gämmäl biild!


IIII KÖKET

Skolan är slutt nuu & vi har precis käkat mat hos Mimmi, jag åt en mexikansk paj tror jag? Mumsigt va?:)

Nu ska vi upp till mig så jag kan byta om & sedan till kviberg och spela fotboll! Pappa kanske ska med också, får se. Menmen, vi ska kila nu, hörs senare!


SKRIDSKOR!

Är i ishallen nu & har åkt i en hel timma! Mina fötter bränner sjukt mycket nu!
Jag har till & med spelat hockey med alla killar & gjorde mål!! :D vi har fikapaus nu & så får vi se sen om jag åker nå mera, haha kan ju hända att man är för lat...;)


SVARAR.

Anonym om BÄST ATT PASSA SIG...:
du e jättefin sofiiii :) e det din kille? DIN BLOGG ÄGER

Svar: Hej tack så mycket! Nej det är inte min kille det är min kompis!, Tack igen!

Trött... om Solning todayy!:
Hej! Har din lillebror gjort en operation? OM du vill säga så kaksig du kan göra det? 

Kraam Trött...

Svarar:
Hej! Haha eh ja det har han, var typ en pytteliten operation, han tog bara bort en skinngrej han hade vid örat som var där när han föddes, inget falrigt eller så alls, han ville bara inte ha kvar den.



KÄRLEK


Lisa Nilsson - Långsamt farväl.

bara helt galet, har inte ens nått jag kan säga. typ .... eller vad? seriöst, ensamhet.

IMORGON BLIR NOG KUL....

Imorgon är det dags för den efterlängtade skridskoåkningen igen... kan inte säga att det är en favorit alltså. Men eftersom jag vet att flera andra gör det så får man ställa upp för dem!

Varm choklad står i alla fall högt på listan må jag säga, det blir att gå upp tidigt imorgon (sex) så jag hinner göra chokladen i lugn & ro, annars stressar jag ju alltid iväg när jag går upp (06.15 + snooza i 25 minuter ;(((( funkar ej...)

bjuder på lite bilder från skridskoåkningen förra året.

DEEEN balansen!!


babe!

kärlek till er family!



ROOOLIG VÄN MAN HAR....


TUR ATT VISSA ÄR LÄTTROADE I ALLA FALL....

HAHA BARA SÅÅ VI!

Haha omg, älskar oss!!
Gillar att vi sprider ut oss som om vi är dem ända i hela världen typ, inte en ända fick plats där vi var och när någon kom nära och såg oss så vände dom på klacken direkt och gick därifrån, haha är vi så motbjudande? skulle inte tro det va? ;)





MEN JAA MAMMA?

Mamma har blivit helt knas på mig? Hon typ tvingar mig att äta hemma varje dag så hon ser att jag äter & när jag är mätt vill hon att jag ska äta mer?!?! Vad är grejen lixom? Jag äter väl när jag är hungrig? 
Som idag efter gymmet när jag kom hem hade hon lagt upp en middagsportion åt mig och sen sa att jag var tvungen att äta det, minst!!
Alltså lite lugnt i stormen här nu va? Jag kan faktiskt sköta mig!

image description
SERIÖST??

SKOLAN ÄR SLUT!!!

Och jag ska till Willys med Caming nu, vi ska köpa fullkornsbröd & grönsaker...!
Sedan ska vi möta upp pepparkakan & kossan och dra vidare till Kortedala för att träna för vi är sååå bra!! :D
See yaa bitches!!


LINA HOLM

Träffaaaat Lina idag, hon är hemma min babe! Äntligen!!!!!:D svart som natten är hon dock, himla brunis:(( men hon är fin!;)
Så nu är mitt liv fullbordat igen, puss & god natt!<3


HELGEN REGERAR

Får ingen tid att blogga på helgerna & blir verkligen tom på insperation & lust... så det blir alltid dålig uppdatering, men så får det vara!:D

Idag har jag lovat mig själv att gå & lägga mig mycket tidigt idag så när handbollen är slut ska jag skutta ner i sägen! Hoppas fan Sverige vinner fast dom spelat kasst... heja Sverige!


GODMORGON än eller??

(ursäkta för dålig uppdatering igår!)

Godmorgon! Är ni vakna än eller? Jag har vart vaken i typ 4 timmar, Nice huh? Haha nej men nu är jag superpigg!! Sitter utanför valhalla nu & väntar på pappa som ska hämta oss, har tränat dom små söta barnen i två timmar, haha alla är dock inte söta, trodde faktiskt inte att det skulle vara så ansträngande att stå på kanten;)

Kul att mina skor är typ bruna?-.-


JULRÖJ!!

Sådär nu är det julröj som gäller, ut med granen, bort med tomtar & storatädning! Känns sjukt skönt att få bort alla julsaker nu, har börjat tröttna. Och nu känns det som vår ute också så då vill man verkligen ha det fräscht inne, eller hur? :)
Dock har jag tröttnat på att plocka också så jag ligger i soffan & kollar på skidor istället!

När mamma är klar... Om nån timma tror jag, så ska hon klippa mig, äntligen! Eller jag vill inte klippa av mitt hår, blir alltid så jobbigt kort!!! Men det är så sliter så jag mååste få bort de, typ alla mina toppar är kluvna så det ska bli skönt, även om man vill gå med toffs hela tiden sen;) men det är ju ett annat problem...;)


HUR MYCKET TJEJ ÄR DU?

Jag har...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Parfym
(x) Fondation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciellt hårbalsam
(/) Läppglans över 100 kr
(X) Hårinpackning
(X) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Jag...
(/)(gjorde) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal/eyeliner varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
(/) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Du har..
( ) Tonat håret förut
( ) Färgat håret
( ) Haft Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

ÄR MAN SJUK OM MAN DRICKER MYCKET?



Alltså är det någon som vet om man har någon sjukdom eller något om man dricker mycket? Jag drack hur mycket som helst till middag & förut när jag tränade så drack jag typ två vattenflaskor?? och Nu så blev jag så trött på hälla upp nytt vatten i mitt glas hela tiden så jag dricker direkt hur kannan & jag har druckit två stycken på 20 miuter, hahaha seriöst?!?! 
hjälp mig snälla? Känns ju inte normalt?

kul att det är så mörkt så man inte ser något...




OJ OJ OJ..!

Slutade tidigt och åkte direkt till gymmet... god lite!(mycket) Sen åkte jag direkt till Rasmus, var där ett tag och sen hem direkt till serverad middag (höll på att missa bussen hem så fick typ springa till vagnen & allt...Rasmus fel! Fick i alla fall räkor & kräftor till middag, hur mumsigt som helst!

Haha måste visa en bild på hur söta mina grabbar var i skolan idag, älskar er!



BÄST ATT PASSA SIG...

Haha det är fredagen den trettonde idag... då gäller det väl att passa sig? Jag brukar inte ha sån otur på fredag den trettonde haha eller jo en gång haha 2008;) kan berätta sen... kanske! Men aa, peppar peppar..!!
Börjar nu i alla fall.. kram!


-

Always draw a circle around
the ones you love,
never draw a heart.
Because hearts can be broken,
but circles are never ending.



MEN JAAA HALLÅÅÅ KOM HEM!!

Alltså helt ärligt!
Sjukt hur mycket man kan sakna en person?!? Kära Lina Holm, kan du kanske komma hem? :)
Nu är det i och för sig bara två dagar (!!!!!!) tills hon kommer hem till lilla mig.. men det har känts som en hel evighet, (om du läser detta, lova mig att aldrig lämna mig såhär igen, man mår inte bra av sånt?) så ja, du vet vem du ska träffa när du kommer hem, ringer dig dirr & sen kommer jag, det kan du skriva upp!!



BABYS DATOR

Godkväll alla glada (Och sura!)
Suttit hemma ett bra tag nu, vilket inte fugerar så bra för mig... efter en hel hemmadag kan jag bara vara hemma några minuter de närmaste dagarna, hej sällskapssjuk!
Har inget roligt att blogga om för tillfället heller så jag kan tyvärr inte uppdatera något skojj heller.. vad finns det att säga lixom? Bloggar från Mimmis dator för vi råkade ta fel när vi gick från skolan, typiskt oss.. hmm och jag håller på med en lite hemlis, haha inget intressant alls men kan ändå inte skriva för då blir de inge kul!

Nä slut på tråkig information och fantasi... ska göra situps istället, peace out!



JUST DANCE!

Är hemma med lillebror & mamma just nu, har precis ätit middag, inte min favorit om man säger så:(

Hade tänkt träna men jag orkar verkligen inte, gör det imorgon istället, slutar ju ett så åket direkt & sen heelg! Men kör istället lite just dance på Wii här hemma, vill ju säga att det är sjukt jobbigt det med, gäller bara att välja rätt låtar & sen gå in för det, haha kan ju lugnt säga att jag gör det! Jag & mamma går loss här hemma! Får verkligen hoppas att grannarna inte kollar över till oss för dom skulle nog undra vad vi höll på med... haha ingen kommer någonsin få se;)
Nu ska vi köra igen, see you guys!


MED BOYSEN!

Är i stan med Max, Eric & Daniel.
Nu sitter vi på Espresso House.... Deras andra hem typ... haha dom sitter & sjunger, offer? Nädå, bara söta;)

Ska hem alldeles strax för jag är svinhungrig!! Hoppas verkligen det blir god mat hemma! Waaah matvrak;)
Hörs senare!


PISSMORGON...

Det ösregnar, jag fick på mig tråkigaste kläderna, bussen kommer inte och det är svinkallt!
Dööööööö


NU SÄGER VI GODNATT BABES!

Har somnat på tok för sent de senaste dagarna vilket resulterar i att jag får springa till bussen varje morgon & stressa som en galning, vilket inte alltid leder till det bästa humöret osv... så nu ska jag säga godnatt & tack för idag till världen och gå ner och gräva in mig bland täcken och kuddar!
Kommer säkerligen inte somna på ett tag men ju snabbare jag kommer i säng ju tidigare somnar jag, ha en fortsatt trevlig kväll för er kvälls/natt-ugglor så hörs vi mer imorgon!
Pussar & Kramar!



HUMOOOOOR!!!!!



Haha, åh jag dör på han, så sjukt j*vla rolig!!! Max visade mig idag.. vet att den är några år men ändåå hahahahah!!
Älskar att vi visade den för vår engelska-lärare & hon skratta så hon grät,  sån relation vi har till henne.
Max HJÄRTA Kristina!!!

shoppingen.

Ah, det ni som undrade så är båda jeansen (de rosa & de blåa) från ZARA och de var svinbilliga på rean!! 199:-/st, hur bra?!? Och BH:n är från Cubus & den kostade 169:- Ska snabbt förbi cubus någon mer dag i veckan för att köpa en till likadan fast annan färg för jag har hur svårt som helst att hitta BH:ar som sitter bra osv och tycker det är svinjobbigt att leta också.. men denna satt hur bra som helst, dock var dom väldigt stora i storlekarna så man fick gå ner nån strlk men det spelar ju absolut ingen roll! Och när jag väl hittar en bra så får man passa på att köpa två! :D


Hade dessa på mig idag btw!

GYMMET GYMMET :D

Åhejåhå!
Äntligen hemma!! Åkte direkt till gymmet efter skolan, fick sluta lite tidigare också! Och sen laddade min mobil ut å sådär så kunde inte uppdatera från den heller... men nu så.
Haha är helt död efter min lilla tur till gymmet, haha sprang på bandet i 35 minuter, haha det var svinjobbigt! Sedan gjorde jag mina tråkiga knäövningar... och sist massa magträning.
sommar 2012 yaooo!

HaHaHa, bild från sommaren 2010 eller 2009 typ, skojj ;)

LUNCH...

Har lunch nu, i överdrivet många minuter, typ 85 minuter... eller är det en o en halv timma nästan? Aja skitsamma!
Sitter & sover med Mimmi & väntar på att tiden ska gå... Haha sånna nolifers! Ska göra en inbakad fläta på Malin om någon ville veta.. haha ska sluta med att berätta sjukt onödiga saker ;)


Bilden..

Hehe glömde bilden i förra...


FRUKOST À LA ME!

Knäckemacka med skinka ost & paprika! Mums:D

Godmorgon btw!
Har väldigt bråttom nu, ska gå om 17 minuter & har knappt klätt på mig!!!
Kram


SLUT PÅ DET ROLIGA!

Okej idag var sista dagen jag kan hålla på såhär! Nu ska mitt nyårslöfte slå in & jag ska fanimej hålla det! Here we go! Love life! I alla fall om några månader!:D

Ska sova nu, försent idag igen, orkaa! Imorgon ska jag ligga i sägen i tid! Upp klockan sex, tagga? Hihi nä, man längtar inte direkt efter skolan... Men älskar min klass så jag har det ändå rätt bra! Hörs imorgon!
Puss & godnatt!
(bild på mig & världens gosigaste, haha kärlek till den grabben!)


TRÅKSHOPPING, 10/1


ljusa jeans.. tighta vanliga.. :P




pinkish bralls!


gulddetaljer & sånt..

ljusrosa Bh ... tråkshopping, men ändå najs med nya bralls :D

JULLOV 2011/2012


lucia, 2011!


Klätt granen & julpyntat med syskonen!





Julafton... morgontrötta Anderssonbarn....

gammelsläkten & mammas kusiner hos gamlafarmor, jullunch!


helst seriöst världens finaste hund! Alfons bebis!

min älskade sockerbit, helt underbar!

lillebror fotar ;)


farbror, mormor & kusin

mysigaste morfar!


barnen dansar med morfar!

KALLE ANKA !!

världens snällaste!

liten nervös tjej ;)


gose!

love oh love!


sötkusin på juldagen!


kalkonmiddag & julfirande på juldagen..


ALLTSÅ IBLAND orkar man inte med er två, haha älskar er gubbs ;)






nyår!




raketer, så grymt foto!!

12-slaget


my babes!

haha typ halv outfit ;)



orkar inte mer nu...... hejdå.

HEMMA IGEN!

Kommit hem igen nu, ska fixa ett glas citronvatten & byta om. Ska fota de roliga (inte) som jag köpte också så får ni se det senare. Ska också fixa ett inlägg med bilder från lovet 2011/2012.  

brb gaaajjjjss ;D


bild från innan lovet,

MED MIN ÄLSKLING!

Är i stan med min saknade bebiis nu! Kollat lite & faktiskt hittat lite! :D
Hör av mig när jag är hemma ikväll, puss!!


PARADISET

Härligt att gå upp sex igen på morgonen...? Nä.
Var i skolan vid åtta & har vikarie men han bara säger att vi inte vet vad vi ska göra men vi får inte gå? Kul. Jag & Mimmi gick på 'toa' så nu vet jag inte vad vi ska göra... Får väl gå tillbaka till klassen snart! Haha slutar halv fyra idag, fml! Men men.... Live life good... Dööööö!


GODKVÄLL!

Ligger i sängen nu efter ett redigt nice träningspass med Jossan & Issa! Behövligt kan jag säga;) ligger som en utslagen hjälte nu & bara längtar efter att slå igen ögonen för idag!

Haha lånade Jossans mössa idag & en sådan ska jag inhandla imorgon kan jag lova! Äntligen!!
See you, puss!


SVARAR.

Emilia om EGORYCK:
fin blogg. kommentera och följ gärna min blogg!<3

Svar: Tack, kunde inte ens komma in på bloggen från din länk så lite svårt. Men om du länkar igen kanske jag kan kika in.

Sandra om Dag 5. 7/1-11:
hej! jag fattade inte riktigt det där när du beställde fläskfilé. 
du sa att du beställde det. och att det inte alls var gott. 
Och sen att det var vit fisk. Som du
tyckte var jätte gott och rekomenderade. Hur Vill Du Ha Det Egentligen?

Svar: Haha oj, gammalt inlägg.. typ ett årsen! Men jag minns den dagen faktiskt, det jag menade var att jag hade beställt fläskfilé men den var inte alls god så jag  ångrade mig i efterhand men då var det ju försent! Men jag rekomenderar all olika sorters vit fisk för det är så grymt gott! Förstod du nu? :)


Blaah
om NÄR LINA KOMMER HEM IGEN, DÅ J***VLAR!!:
Har du piercing? (stavas?)

Svar: Nej det har jag inte, eller jag har ju i öronen men ingen annan stans. Men när Lina kommer hem från Spanien (LÖÖRDAAAG!!!!:D) så ska vi beställa tid tillsammans och ta hål i naveln! :D längtar jättemycket men jag är sjukt rädd & nervös! :s




VITT...

Jaha nu var det dags för snö, eller vad? Orkar inte!! Hoppas verkligen att den är borta imorgon! Annars kommer man bli bombad med snöbollar... för alla omogna småbarn!!!! Dööö.

Aja, är hemma hos Josefine nu & ska tydligen cykla till Ica? Tre stycken på samma cykel... Lycka till;) haha berättar kanske hur det går sen, eller nä det gör jag nog inte, kul för dom som får se oss i alla fall;)
Kram!


DAGENS!

Outfit of the dayyy!
Svarta jeans, svart blus/linne, turkos mjukiströja, stövlar jacka väska....


OFF TO SCHOOL

mmmmm det känns bra med lite rutiner och måndagmorgon igen, lite gå upp tidigt & ut i det varma vädret. Lite påsar under ögonen och ben som spagetti, ååh vad bra det känns! ELLER?!?!

Haha, nej det känns inte bra över huvudtaget, just nu vill jag bara krypa ner i sängen igen, somna och aldrig vakna! Jag är fruktansvärt avundsjuk på dem som börjar skolan imorgon, vilket är alla förutom vi..?
Okej, det finns faktiskt inte så mycket jag kan göra, så vad tjänar det till att klaga lixom? Bättre att ta det som det är och göra det till det bästa. Vi börjar ju faktiskt tio & vi kanske slipper plugg första dagen? hoppas.

Nu ska jag äta frukost och sedan göra mig i ordning... för er som bryr er ;)
visar dagens på mobilblogg sedan eftersom jag bara fotar med mobilen för tillfället och jag orkar inte lägga över bilderna till datorn, fine-.- hejdå.


två underbara dagar!

PANIIIIK!!!

Sista lovdagen! Nej nej nej! Vill inte gå i skolan, alltså verkligen inte! Är så trött på det nu så jag spyr, seriöst! Och nu ska man stå ut en hel termin till + alla nationella!!! Usch. Men det positiva är ju att det går mot sommar! Det blir vara varmare och varmare nu. Det är fler lov, och självklart min underbara klass, den får man inte glömma, älskar er!<3

Menmen, sista lovdagen var det ja! Nu ska vi ta vara på tiden:D kram på er!


STORMIDDAG

Äter middag med grannarna för tillfället, det blev värsta stormiddagen med tre rätter & allt!
Vi åt toast till förrätt med något gott på...;) och lax till varmrätt och nu väntar vi på efterrätten... Om jag orkar vill säga... Är proppmätt, jag tror det blir fruktsallad med grädde & kinapuffar, haha traditionell grannefterrätt:D
Hoppas ni har en go lördagskväll, jag kör på myskväll hemma..:)
Over and out, /Soffi!


SVENSK HOCKEY!

Sitter & kollar på när Sthlm tar emot småkronorna! Det firas rejält kan man säga, men vad förväntar man sig? Dom är ju ändå världsmästare? Alltså fick sjuka rysningar när jag kollade på det & det blev mål! Haha jag kollade inte ens på matchen när den gick utan repris, då visste man redan hur det skulle gå men ändå fick man typ rysningar o h blev nervös! Älska!!!
Hursomhelst, Grattis i alla fall till er!


SOLSIDAN!

Mm lite sommar mitt i vintern skadar aldrig! Jag är garanterat på solsidan om någon frågar mig! Annat funkar lixom inte?


HERE WE GO!!

Checkat in på gymmet nu!
Nu jävlar ska jag döda min mage... Eller den är redan död så får göra något annat, skitsamma?
Efter ska jag nog sola lite tror jag, kan behövas, dessutom eller nej föresten, det tar vi inte upp! Hejdåååå!


SPARA & SLÖSA

Nu ska jag ta tag i mig själv & göra något bra!!!!

Denna dagen ska inte gå till spillo, jag ska göra något av den & inte slösa bort massa tid! Skolan börjar på måndag så det känns som det är dags att förbereda sig också... "/ skit i det nu.
Jag ska baka en kladdkaka tror jag & sedan ska jag ut och gå en promenad till mina kusiner, funderar på att sola idag också... får se hur det blir med det! eller jo kanske åker till friskis & tränar, fan va bra. Jo det ska jag göra! :D

okej nu fick jag bråtton, puss & kram!


viiiill tränaaa !!! :D sommar och fotboll, JA tack!

LIVING THE DREAM

Waah bästa drömmen i natt typ! 
Drömde att jag hade en egen bäbis och jag träffade massa folk och !!!!! Alltså hej lycklig. 
Ställde klockan på nio idag men snoozade till elva för det var sååå underbart. 

Det var verkligen som det var verkligt?! haha har fortfarande känslan i kroppen typ :D somfan att jag ska ha egen bebis... snart!
Woooopaaa!!!:D





LERUM

Åkte med familjen -Clara, till farmor i Lerum för nån timma sedan!

Vädret är helt underbart! Sol, några minusgrader & klarblå himmel! Underbart!!!
Så nu är vi ute på en härlig promenad, tror vi ska fika innan vi åker hem också.


EGORYCK

Haha, fick värsta rycket förut. Spelade Just Dance med Hannes & shit va vi körde, det blev värsta danspasset här hemma typ & sen gjorde jag typ 150 sit-ups och hej jag dog, är verklien ur form igen... BAD.
Hursom, körde lite till egen träning och sen skulle jag duscha.
HAHA, så fick ett ryck igen typ? Tog ett asnice bad med badbomb & hårinpackning & ansiktsmask & bodyscrub och massa sånt? verkligen ett egoryck. Men nu känner jag mig som en ny människa och hur fräsch som helst!

Nu sitter Mamma & Pappa och kollar på någon årssummé av idrott 2011 och Hannes & Amalia kollar på scobidoo, gissa då vad Sofie ska kolla på?.... hehe!


degishsockar ON!



FETISMIDDAG!

Haha nu blir det en tjockismiddag såhär mitt i veckan;) ibland får man göra så också! Smakar ändå rätt gott ibland måste jag säga, dock inte ofta...


SMÅSYSKON!!!!

Sjäälvklart mååste Amalia kissa när vi klätt på oss och åkt ner med hissen-.- så det var bara för dom att åka upp igen... Ibland orkar jag inte med småbarnen alltså, syskon syskon syskon-.-
Så ja nu står jag här i en öde korridor och väntar på familjen;)

(skulle kommit upp för flera timmar sedan...)


MORMOR & MORFAR

Hemma hos Gma & Gfa nu, har fått lite mat i magen & nu sitter jag i den lilla soffan och tittar oth, ledsen om det är enformigt & att jag skriver om oth hela tiden men haha jag är beroende nu!!


GODMORGON!

God morgon!
Ligger i sängen nu, Issa sover fortfarande så jag ska passa på att kolla ett svsnitt oth.
Känns jätteskönt att jag inte sov hemm i natt för då hade jag vart tvungen att gå upp sex & gå hemifrån sju för att dom håller på och river ni vet... nu kunde jag sova fyra timmar till, nice huh? 

okej, alla kanske sover fortfarande? Annars godmorgon & ha en fortsatt näääjs dag!
Kram.


sommar 2010.

MYSKVÄLL!!

Sitter hemma hos min blondin nu! Vi ska ha världens bästa myskväll med film, serie, choklad med frukt & rosa mjukisbyxor!

Äntligen har vi kommit in efter att ha kämpat oss fram i storm & regn så nu har vi smått på high school musical, haha älska alla minnen som kommer fram när man kollar på dom filmerna! Haha puss på er sötnosar!


UNDER 2011

UNDER 2011
Har du gråtit?
Aa

Har du skrattat? Mycket
Har du sovit i tält? Haha yepp.
Har du sovit under bar himmel? Det har jag!
Har du varit på Gröna Lund? Nope
Har du varit på Liseberg? Yess,
Har du varit på Kneipbyn? Nää?
Har du varit utomlands? Yess!
Har du varit i en annan stad? Haha aa?
Har du bott hemma? Typ varje dag.

Under 2011
Har en vän dött? Nje..
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? JA!
Har du sovit över hos en vän? Haha mm
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Det skulle man kunna säga, ja.

Under 2011
Har du pussat någon? jiess
Har du varit tillsammans med någon? aa!
Har du varit kär i någon? ..

När har du som mest..
Gråtit under 2011? Ojoj, minns inte..

Skrattat under 2011 ? Hela året, men sommaren tror jag!


Denna månad..
Har du varit kär? Nej
Har du kysst någon? tre dagar? nej.
Har du pussat någon? Ja,
Har du kramat någon? Ja
Har du skrattat? JAA!!
Har du gråtit? Japp
Har du varit glad? Mycket!
Har du varit ledsen? aoo.

När..
Grät du senast? För typ tio minuter sedan, när oth var på ;)
Skrattade du senast? typ nyss eller igår

Duschade du senast? för tre årsedan
Lyssnade du på musik senast? Now!
Hade du kul senast? Igår

Vem..
Kramade du senast? Amalia
Pratade du i telefon med senast? Jossan
Fick du sms av senast? Issa

Hade du tråkigt med senast? Amalia
Kommer du ifrån? Vem kommer jag ifrån? mamma :p

Heter?: Sofie
Hur gammal är du? 15
När fyller du år? 22 maj
Tycker du om någon just nu? Massvis
Jag samlar på? Inget speciellt, fina kommentarer från vänner o familj kanske?
Gröna eller röda äpplen? hmm... beror på!

Vem ringer du när du är arg/ledsen? oftast ingen, gillar inte ta sånt över telefon?
Vilken tid gick du upp idag? halv tio
Har du sovit i din egna säng inatt? nej

Har du sovit ensam inatt? Nej
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Hallå
Vad ska du göra imorgon? Får vi se!
Var vill du bo när du blir stor? Olika, utomlands!!
Vad vill du bli när du blir stor? Lycklig
Är det okej att gråta? JA
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Skulle du göra om du vann en miljon? Spara, shoppa, resa.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej?
Har du piercing? Öronen, snart naveln!!

Har du tatuering? Nope
Vill du gifta dig? JA
Vill du ha barn? HAHAHA, ja. Borde inte alla veta det redan? ;)
Solar du ofta? På sommaren ja, vintern ibland
Är du bra på att laga mat? Haha ibland!

Gillar du att dansa? Jadå ;)
Hur vig är du? Ingenting alls!
Vilken är din favoritglass? Typ allt, Triumf!!
Tror du på ett liv efter döden? Kanske..
Är du morgon eller kvällsmänniska? Beror på faktiskt!!
Vilken ögonfärg har du? Blåa
Vilka hårfärger har du haft? Min naturliga, mörkblondt, slingor ibland
Är du beroende av något? sällskap!!
Senaste låten du hörde? rolling in the deep
Brukar du bädda sängen? Nej
Vad var det senaste du sa? Amalia kan du vara tyst!?

4 JANUARI 2012

Har kollat två avsnitt av one tree hill nu, var två sjukt bra avsnitt, haha gillar att man typ gråter floder till alla avsnitt. Och helt forever alone också, gulligt eller? Nä men ärligt, det var faktiskt jättesorgligt!

Strax kommer Issa hit också, vi får se vad vi hittar på, känner att jag vill komma ut lite, man är ju inne hela tiden känns de som? Skulle vara skönt med en lite promenad i vintersolen! :D 
hör av mig senare, kanske ;)


Hihi snodde denna bild från sötnosens blogg, issahansson.blogg.se
visst är hon göllig? ;)


BULLER & BÅNG

Har rensat ut alla mina saker ur mitt rum nu... kläder, saker, säng, lådor alltså allt. För imorgon ska dom riva halva väggen i mitt rum, jippi! Haha, eller? Klockan sju kommer dom och börjar jobba så jag villa vara överallt än hemma kan man säga! Det kommer vara kotiskt i mitt rum nu -.- undrar hur lång tid det tar innan jag kan få sova där och allt igen.. har ju ingenstans att lägga min saker heller? 
Har för tillfället hävt in alla mina saker i min systers rum och tagit över alla garderober med lite av varje, kommer aldrig hitta mina saker längre... :/ 



RUBRIK

När man bara vill skrika högt, berätta hur man känner, bryta mot lagen som har satts av dagens ungdomar. När man vill få det omöjliga att inträffa. Vad är det med att man blundar för verkligheten?
Faller aldrig för grupptryck, vågar stå för min åsikt. Ljug. Jag gör som jag vill, ingen annan har någon påverkan, det är mitt val. Ljug.
Om jag ville berätta något för DIG för jag litar på dig, skulle du då stöttat mig eller följt alla dessa oskrivna regler? Egentligen vill jag att hela världen ska höra mig... Ja eller nej, ska jag eller inte. Det enklaste vore om allt var som det är, det är inte bra att vara annorlunda, att bryta mot reglerna. Man kommer fram till samma svar om & om igen. Tystnad.


BARA LYSSNA

Här är en video på en gammal kompis till mig och hennes kompis när dom sjunger en cover på someone like you. Det var någon talentshow dom var med på och dom vann btw. HAHA jag typ nördar låten, bättre än orginalet för tillfället.



HEHE... JA DET VAR LOV VA?

Ska inte komma och skryta med någon bra uppdatering som start på 2012? haha, har jag rätt?;)
Men jag har ju som sagt lov och vill ta vara på tiden som är kvar.. det är lixom fem dagar?!?! Då ska jag inte slösa bort min tid framför datorn hela dagarna!

Tyvärr.. eller tyvärr kanske man inte kan säga, HAha men Jossan & Issa tvingade på mig one tree hill för några dagar sedan och fan jag är helt fast nu :( Kommer slösa MASSA tid framför det... räknade ut att alla avsnitt blir 128 timmar, pinsamt mycket! Jaja, det är hur bra som helst och rekomenderar verkligen att se det, ni kommer inte ångra er!!



Och dessutom är denna snyggingen med, Chad Michael Murray


HOS JOSSAN IGEN!

Spelat volleybol hela förmiddagen & nu har vi kämpat oss genom ösregnet hem till Jossans mamma, vi ska äta här och hämta lite saker, sedan vidare till hennes pappa!
Jag & Issa sitter och värmer oss & försöker torka i soffan och så kollar vi på topmodel medans Jossan lagar mat till oss, HAHA latmaskar!

Vi ska spela FIFA (jag äger på det ifall bi ville veta!) och så ska vi spela BUZZ & kolla one tree hill!:D perfekt dag!!
Puss puss


WAKEUPCALL!

Sitter och kollar på one three Hill nu med Jossan & Issa! Haha har fått på mig kläder och fixat mig lite men jag är fortfarande helt lam typ;)
Ska väl kolla lite till sen hem & så får vi väl se vad som händer ikväll! Imorgon är det bokat bio, berättar med om det senare!
Puss!!!


GODMORGON!

Ny dag, ny månad, nytt ÅR. Känns iof inte så annorlunda? Det är ju bara nya siffror på året... Nä men man har väl ändå nya möjligheter, göra detta året till ett bättre år än 2011. Göra om göra rätt!

Jag vaknade precis & ligger i sängen... Känner mig hur ofräsch som helst...uääk!! Måste upp & äta något men orkar f*n inte röra mig?!? Jaha vi får se hur detta går! Nu måste jag upp!:)


RSS 2.0