hööööörs!

Måste springa till bussen nu, bloggar igen när antingen vårat internet funkar eller när jag kommit till kusinerna!!! puss och kram! 

kärlek/Sofie

aaat Linas place!

Hej bloggen!

Mitt internet hemma fungerar inte så jag har ingen möjlighet att blogga hemma...
Men idag i alla fall har jag varit hela dagen i Saltholmen och bara solat och badat hela tiden. Var där med Millis och senare kom Hedda! Saknade människaaa!
Haha det var askul där för det var typ massa killar tyyp 22+ som höll på och snacka med oss och kallade oss för Smurfar och massa! Och sen när vi skulle bada typ kom dom och skulle slänga i oss och jag blev skiträdd och typ slängde mig i och sen kom vi inte upp och haha massa. En var snygg och typ massa hade helt PERFEKTA kropparna!!!! dom var nog inte helt med i hjärnan i vissa stunder.... hahaha aa skitsamma ? hahahah


Kärlek/Sofie

Det händer väldigt sällan

Såklart läser jag väldigt många andra bloggar, för nöje, inspiration osv. skull. Och jag håller mig oftast till samma bloggar, men en blogg som jag bara kollar in på ibland är http://fokis.se/ och så gjorde jag det idag och då fick jag syn på en bild som hon hade lagt upp, där det handlade om "möjligtvis världens coolaste vattenruschkana" och så kom jag på att vi har kollat på detta stället för ett möjligt resmål till Cicilien i Italien nästa sommar. Ganska roligt tycker jag, sammanträffande! ;)

här kan ni läsa hennes inlägg!
http://fokis.se/2011/07/oceanic-waterslide/#comments

 

Ändå rätt ball va ? liite lagom sugen på att åka den!


Hur sjuk är denna världen ?

Två flickor svårt knivskurna
Man i 30-årsåldern anhållen

En knivman i 30-årsåldern högg vid 19.30-tiden ner två unga kvinnor på ett torg i Hässelby.
– Sedan satte han sig bara ner på torget, säger ett vittne till Aftonbladet.
Mannen anhölls sent under natten mot fredag, misstänkt för mordförsök.

Varför händer sånt här hela tiden överallt? man kan ju inte vara säker någonstans nu för tiden? Verkligen otäckt. Och vilken idiot hugger ner två tjejer och sedan bara sätter sig ner och väntar på polisen, vad är det för mening lixom, då kan man ju bara typ be om att få komma i fängelse eller vad det nu är man är ute efter ? idiot.

Läs mer på
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13391140.ab






uppe med tuppen!

Godmorgon alla solstrålar!

Jag tycker inte man kan klaga på att jag har sovit bort sommarlovet i alla fall, mer än hälften av sommaren har jag ju varit uppe vid åtta, grym va? eller, beror väl på hur man ser det, för folk som vill sova är det kanske inte bra men jag vill inte sova länge, då missar man ju alltid hela dagarna!

nu har detta inlägget tagit 1 & en halv timma, det är rätt gosigt att ligga i sängen! men jag ska gå upp nu, eller snart. bara lite till!

Kärlek/Sofie


goooooooooos!


Svar på komentar

hedda om nu blir jag borta igen...:
Din syster är ju bara för söt! Är det erik klang?

Svar: du är med söt Heddiis! Och ja det är Eric Klang! :D Bästaste.


Eric, Amalia, Gustav


haha vissa är ju helt dragna!

Nu blir det en go glass med hemmagjord sylt efter en jättegod middag! vet inte om jag får i mig någon glass är så sjukt mätt! farligt att äta för mycket!
ååhfyfan !!!!!!!!!!!!! min brorsa kom in med ett älghjärta :O åååh faan va äckligt!! uuääk! vänta!!

såå.... nu kan jag andas igen!
Sitter och funderar lite på hur vissa folk beter sig.... en del är verkligen HELT dragna, seriöst. Chilla lite människor, livet blir lite roligare då!


livsnjutar my dear. Ta vara på tiden folket!


All kärlek till drabbade i Norge

Orkar knappt ta upp detta på bloggen, det är bara helt ofattbart... ingen kan ju ha missat det som hänt i Norge, eller? i så fall är det dags att öppna ögon & öron!
Hur kan man helt ärligt vara så skruvad i huvudet att man först bombar ett ställe för att ett tag senare åka ut till en Ö och bara skjuta ner massor med oskyldiga ungdomar + barn. 68 j*vla oskyldiga människor!! jag ryser av bara tanken, fyfan alltså!

Hörde i en intervju med en kille,
" har massor med blandade känslor, det går inte att beskriva. men tänk er själva att förlora mer än 60 vänner inom 60 minuter. det är en vän i minuten." och så började stackarn att störtgråta.

Hörde i en intervju med en tjej
"detta var den värsta och den bästa dagen i mitt liv, jag hjälpte en liten kille på kanske 5 år. Vi var i en korridor där jag trodde vi var säkra när jag ser mannen komma emot oss, han skjuter ner en människa på vägen och är på väg att ladda om, när han laddade om visste jag att vi hade ca 4 sekunder på oss att springa, jag drar den lilla killen med mig och börjar springa mot en utgång, medans vi springer känner jag hur 4-5 kulor svischar förbi alldeles intill mitt huvud, detta är det värsta som kommer hända i mitt liv men också det bästa för jag räddade livet på mig själv och ett hjälplöst gråtande barn"

Hörde i en intervju med mördarens pappa,
"jag vet inte vad jag ska säga, jag skäms något otroligt över min son. Jag önskar att allt detta vore ogjort men mest av allt önskar jag att han aldrig kommit till eller att han tagit sitt liv istället för alla de fantastiska människor som misste sina liv på grund av honom"

Har inte så mycket mer att säga men det är bara äckligt. läs bara vad dom säger!

Kärler/Sofie


Ny profilbild på face.


sommarben

Hej bloggen!
Trevligt att jag hör av mig idag också va? det var inte ens meningen men ändå får ni det, guud såå bra!! haha skämt å sido.

idag har vi varit och spelat såndär golfgrej, haha väldigt skojj men sjukt segt! + att det ösregnade haha!
kom nyss upp från stranden också, härligt! Nu är solen påväg ner igen, kommer nog sakna den så hoppas han visar sig imorgon också!
beger mig hem mot Göteborg imorgon igen! äntligen, saknar ihjäl mig efter alla där hemma!! måste hinna med massor innan sommarlovet är slut, och det är typ snaart ?!? paaniiken.
Kan ju berätta att jag har sår, blåmärken, ärr och miljader myggbett över HELA benen!! detta är okejj under sommaren väl? sommarben.

Kärlek/Sofie


bytt ställe

Idag har vi lämnat Vimmerby och nu befinner jag mig ännu längre in i skogen, i Råstorp. Detta måste nog vara Sveriges minsta och mest öde ställe skulle jag tro. det finns ett annat hus och två sjöar bredvid tomten, sedan är resten skog. tjaa, har lite teckning på mobilen och det är fint väder så jag ska väl inte klaga. har ju som ni märker tillgång till internet somtimes....



I måndags var vi på ALV med alla småbarn osv, på tisdagen gick vi runt i stan och senare var vi på auktion i Lönnerberga. Känner ni hur vi åker tillbaka i tiden eller ? haha det var helt sjukt, kändes verkligen som om jag hade kommit till typ 100 år bakåt!





Idag har vi rott över med båten till andra sidan sjön och solat och badat från klipporna. Jättemysigt, det var bara vi där och det är jätteskönt. Frihet!!

Precis har vi ätit middag ute i trädgården, idag är det verkligen en varm sommarkväll! senare tror jag vi ska ner till sjön igen och bada & fiska.

Vi hörs igen imorgon eller annars när jag kommer hem. Imorgon skulle vi på någon utflykt som ingen har berättat för mig vad det är, så vi får väl se... känns bra när alla vet utom jag "/ hataaar sånt! hahaha, roligt värre. nej men aa, vi höööörs!
kärlek/Sofie

Just nu!

Sitter på restaurang på Astrid Lindgrensvärld! Har inte jätteroligt... Är typ sjuk också! Men det är fint väder i alla fall :)

nu blir jag borta igen...

Blir borta igen nu i fem dagar,men det är ju sommarlov ?  right!

Kommer sakna alla hemma nu igeen men blir ändå skönt att bara vara med familjen efter en intensiv vecka med gothia och bara kompisar ;)






ni är bääst!!


packa är inte min starka sida

så sant som det är sagt! Jag hatar verkligen att packa, antingen blir det fel eller så tar jag med för mycket saker eller något annat liknande + att det alltid tar 100 år för mig!
Hela min familj har packat klart för imorgon, vi ska till Vimemrby... nej jag vet, dödstråkigt.
Förutom jag som inte ens har börjat, men ärligt talat så är det mycket lättare att packa på kvällen! så jag gör det senare när vi kommit hem från grannarna!

ska dra med mig datorn över också så dom kan hjälpa mig att fixa mikrofonen till min dator så jag kan använda SKYPE!

kärlek/Sofie


dagens outfit

Snabbar mig lite!
det ösregnar ute och jag blev lite depp, har svinont i halsen också, vilket inte alls är nice...
Ska ta mig upp och baka nu eftersom inte min mic till skype vill fungera, fuck!

Här har ni överdrivet många bilder på dagens outfit!











Skjorta, svarta shorts & sunglasses


klippt mig, innan & efter






tyck vad ni vill, jag vet vad jag tycker ....

23/7-2011

Godmorgon bloggen....

Kan ju inte säga att jag är den piggaste människan på jorden idag alltså, inte nog med att det blev en seg hemtur från stan mitt i natten igår så väcktes jag även av mobilen kvart över fyra och pratade i tlf i typ över en timma, haha död.
Än så länge har jag i alla fall fått på mig kläder, ätit frukost och skrivit packlista! well done!

Nu ska jag med mamma och köpa lite important stuff från apoteket som tagit slut.... kanske köper med mig lite godis också, blir ju lätt så! Men det är ju Lördag + sommarlov :D





Ungefär såhär freesch är jag nu...!


det är så vi rullar / L

Hola Guapas!

sitter här doe och väntar på världens segate sofie! hon sitter med en hårtork för att få sina byxor torra, bra planering sofie,verkligen... men vi ska dra till stan och släppa losssssss.
men nu måste jag också dra och fixa mig snabbt, men sofie skriver väl förmodligen ikväll eller imon hur kvällen var!
peace & loveeee / L.J


Svar på kommentar

anonym om Peace brother:

Varför ska du anklaga alla andra?, Hon har visst tagit bilderna själv du är bara avensjuk!

Svar: Avundsjuk på vad ? kopiera bilder från google kan jag också :D Jag är ju i alla fall ärlig och lägger upp mina egna bilder, kolla själv på google då? En av "hennes" bilder är ju publicerade på en blogg för TVÅ årsedan, komiskt va? ;)


Peace brother

Hej bloggen!

Vart på heden och kviberg idag och checkat fotboll, Öis åkte ut i kvartfinal, orättvist..

Ska till grannarna och äta nu kram!

Kärlek/Sofie



Svar på komentar

nathalie om ?/7-2011:

sv: vaa?? :o

Svar: Vadå va? bilderna är tagna från google lilla du!

Just check!


Denna bild som "du" har tagit enligt dig den 18/7 är tillexempel publicerad på
http://rawfood.se långt innan det.


Och den här bilden som du tydligen också har tagit den 18/7-2011 hade konstigt nog tagits av Maria (http://www.vildvittra.se) till en fototävling i slutet av November 2009.

Kan du förklara dig lite ist för ett VA ?
Tack!
Kärlek/Sofie


?/7-2011

Hej bloggen!

snacka om att man tappar bort dagarna på sommarlovet, jag tror det är Torsdag men har ingen aning om vilket datum!
Hursom, har precis duschat och fräschat till mig efter igår... haha kände mig sjukt äcklig när jag la mig utan att duscha menmen, blir att byta lakan och allt idag istället!
hmm, ska klippa mig nu.. byt samtalsämne! Sen ska jag träffa Gustav, Eric & co. Vi ska se Rasmus match hade vi tänkt, hoppas vi hittar till planen bara, det var något konstigt ställe ;)

Kärlek/Sofie



Fråga mig inte, har ingen aning ?


cut cut cut cut cut cut . . . . .

That's me!

Nej jag skojja! men cuuttaa av mitt hår ska jag göra idag! VILL INTE!! men är illa tvungen, det går knappt att borsta längre :(( Meeen, tänk att typ en hel J*vla decimeter ska klippas bort från mitt hår, serriii värsta på länge mannen! VILL INTE! ska jag skuta klaga eller ?!?
NEJ, f*n heller, kommer grååta när det klipps av! ni inser inte hur hemskt det är :((
FUCK!


DETTA SKA BOORT!!!!! :((((


Friendsnight

Har ju haft sysslingar och kusiner på besök hela kvällen, vi har ätit god middag med efterrätt och massa gott! Trevligt.
Men sedan saknade mina fina vänner mig allt för mycket så dom kom också förbi en sväng, Eric, Rasmus, Camilla, Linnea & Gustav. myysiga!

Vi var ute ett tag och gick en promenad. Men nu är jag hemma igen. Ska nog se film med min familj och kusinerna nu. så bäst är dom :D

Kärlek/Sofie


tröttheten tar över!

chacha bloggen!!
Var det så jag skulle börja Eric? sen minns jag inte mera. Men nu, Gustav och Eric, kommer erat efterlängtade inlägg..... nä skojja!

Har i alla fall varit ute nästan hela dagen, kollat matcher på kviberg, träffat massor med mysigt folk, varit med Maja osv. Verkligen awzzuuuum. Det har vart fint väder idag också, vilket är som det ska vara för en gångs skull! hoppas det håller i sig nu, behöver få lite sol på mig ;) + att min efterlängtade Mimmi kom hem från Grekland idag och då känner man sig inte brunare direkt ;) haha. Om du läser detta min älskling så ska du veta att jag har saknat ihjäl mig! Älskar dig Pruttan!!

Nuuuu kom jag ihååg Eric, vad jag skulle skriva!
Såhär, medans alla mina kompisar är uppe på Kviberg tillsammans och kollar matcher är jag hemma och solar i bikini och springar ensam i vattenspridaren för jag är mobbad och har inga vänner!
Var det rätt `??




Har snott Erics tröja nu igen, hehe är kär!!


I be back in the evening

Var uppe halvåtta i morse, haha fattar inte varför jag vaknar så tidigt, jaja det är väl bra. Då får man saker gjort i alla fall!

Har bakat hela morgonen, är uppe i 550 kakor nu, bra va? bara 450 st kvar ;)
Ska försöka få i mig lite frukost och så ska jag duscha, fräscha upp mig! *mumma*  För sedan kommer Maja, ojj J*vlar det var visst bara 30 minuter kvar tills hon kommer..... waah! måste skynda nu!!

Vi ska hursom upp på Kviberg och checka Gothia, tagga. och ja vi får se vad vi mer hittar på, vi kan nog roa oss lätt där uppe hela dagen! :D
Ikv kommer alla mina sysslingar.... då blir det garanterat fullt hus! jippi...!
See you later!

Nu har ni lite snabb update om hur min dag ser ut, lär inte hinna uppdatera något mer under dagen så vi hörs ikv eller möjligtvis i natt.... haha aa.
Kärlek/Sofie





I'TS SUMMER BITCHES!!! <3


uppe med tuppen!

Hej bloggen!
Har ni kommit på än vad som hände igår, alltså anledningen till att jag inte bloggade ?
Hursom, jag var på Gothia Invigningen med Lina! asball! Det gick verkligen på 2 röda när vi skulle åka.
Jag skulle bara gå in och kolla på Ticnet för skojj skull om det var slutsålt, och samtidigt frågade Lina om vi skulle gå på invigningen, då var det en timma kvar tills den började. och så hade jag då kollat biljetter och det fanns 2 st för 100 kr/st men sen klickade jag bort dom, vet inte vrf ? haha. aja, sen skulle jag köpa dom då men då fanns dom inte kvar, jaf bah
fuck.
Men så prövade jag igen och då hade någon släppt sina två biljetter jag baaah yäääy och så köpte pappa dom och fixade osv medan jag gjorde mig i ordning och 45 minuter senare så var vi på Ullevi, haha FATTA!! jag satt i min Onepiece och helt ofixad och efter 45 minuter var vi på invigningen med biljetter och fixade,
ball va?

OKEJJ det där var en onödigt lång text för något ganska ointressant men jaja. NU är det sagt ;)

Kärlek/Sofie

Blandannat så var Svenska landslaget, Eric Saade, Andreas Wijk & Mimmi Sandén där.





sorry!!!

Blev lite ändrade planer för hela denna kvällen..... hehe BAALLL!!!
Hörs imorgon
Kärlek/Sofie


hela dagen har gått!!!

Slänger bara in ett inlägg som bevis på att jag lever!
Har vart och gått från halvtio.
hörs sen puss!


Godnatt alla monsterdiggare

imorgon ska jag upp tidigt fick jag veta, vid åtta ungefär, fast det är faktiskt inte så farligt, vaknar ju ändå vid typ nio ? Vi ska nämligen gå runt hela Göteborg imorgon typ, min familj och våra kompisar. Ska faktiskt bli trevligt! Är lite depp bara för missar Rasmus match på Gothia, men han lär väl spela fler antar jag ?

Ja som sagt, Gothia drar igång imorgon och det ska blir feetisch nice. Är inte jättetaggad just nu faktiskt men det kommer komma, jag är helt säker! haha, jag hoppas verkligen på fint väder nu också, hur blir gothia med regn ? äähum :s haha nja, tveksam va.

Nu ska jag hoppa i sängen, är jättetrött. Känner att somnbristen från Danmark börjar komma ikapp mig... hihi!

Kärlek/Sofie


goo brud.....


jag önskar att ni visste

Jag har verkligen inget speciellt för mig just nu, har idag spenderat FÖR mycket tid till att längta tillbaka till Danmark.... ville aldrig att den veckan skulle ta slut! VILL TILLBAKA!!! ååh fuck.

nu måste jag skärpa mig, får leva på minnen nu va.... haha det låter verkligen sorgligt, men jag SKOJA-.- usch vad jag inte kan hålla mig till att skriva en vanlig text, ett normalt inlägg! haha döda mig :P

Kärlek/Sofie


Svar på komentar!

Carro om dagens look!:
Fint armband Sofaj!!!

Svar: Tack så mycket...!


Bilder säger mer än tusen ord.




Camilla om du ser detta, så var bara tyst babe, puss på dig! ;)


Tom i huvudet

Har verkligen inte någonting att skriva om denna dagen har bara gått utan att jag har fått någonting gjort, hatar sånt och jag kommer få ångest senare... haha nej men aa. Jag har lite saker jag måste göra innan dagen är slut, bland annat baka kakor, packa upp mina väskor, planera veckan lite, gå en promenad och Fixa nån grej tills imorgon som vi skulle göra med familjen och en annan familj.

Nu känner jag mig verkligen jätteofräsch så ska hoppa in i duschen och sedan  ta en promenad UTE! härligt, så får vi ta itu med resten senare :D

Kärlek/Sofie


lilla jag på båten hem från Danmark, underbart!


hemma!

Kom hem från Danmark igår, har haft en helt grym vecka i Danmark med värkdens bästa lag!! träffat massor med roligt folk, haft helt grymt galna kvällar, spelat massor med fotboll, tagit kort med folk från andra sidan världen typ och massa massa mer. Kommer verkligen sakna detta och hoppas att vi får uppleva detta igen. Nu taggar vi om här hemma i Götet för Färgelanda som är i mitten av augusti! :D

Imorgon börjar Gothia här, fan va roligt. Får dock hoppas på lite bättre väder än vad som erbjudits idag... har bara legat och kollat film nu. Sett Twilight och New moon! wihoo.

Nu ska jag äta bulle, vi hörs.
Kärlek/Sofie


Brassar ;)




See you later bitchezzz

Godmorgon!
Blir en snabbis nu och sedan paus igeeen på typ en och en halv vecka. Har bara vart i stan dessa dagar + bakat. Idag blir den Heden igen med Milla. Hon kommer hit snart föresten och innan dess hade jag tänkt duscha och packa lite. Jag ska ut till Tjörn efter träningen ikv och blir där lver  helgen. Sedan drar jag med laget till Danmark på måndag, TAGGAAAA!!!!! fan va sköjj.

Men nu ska jag dra duschen, ha det så bra snyggisar.
Kärlek/Sofie





mee and Millis.


"sommarjobb" DONE

hejsan "alla" bloggläsare!

Nu är jag klar med mitt "sommarjobb" för idag. Detta lilla arbete innebär att jag bakar kakor som jag senare i sommar säljer under en marknad. Inte jätteroligt men jäävligt lättförtjänta pengar ;) bra va?



Nu ska jag packa ner lite importent stuff som jag ska ha med mig till Lina, blir där över natten och så drar vi in till Heden imorgon för att se handboll! och om du ser detta LIIIINAAAA!! så ska vi bada ikväll :D sen kan vi se film om du känner för deet ;) pusspuss!

Kärlek/Sofie


Spelar upp gamla minnen

Lyssnar på gamla låter och väcker minnen till liv. Just nu spelas Oskar Linnros - Från och med du & Daniel Adams-Ray. Och dessa låtar får mig att tänka på min galne människa till kusin, Gabriella. Hon är smått tokig och alla dessa saker hon har dratt med mig på under dessa år, det är det sjukaste! Men bäst är hon den tjejen och jag saknar henne så in i bänken. Även fast vi bor i var sin ände av Sverige är det som vi aldrig vart ifrån varandra när vi träffas!
Kärlek till dig Gabriella Wisten!

KramKram/Sofie















@Linaas plaace !

Kommit hem från stan nu, eller hem till Lina. Det var inga matcher som jag trodde men vi kollade runt lite i alla fall, det hände ju lite smått roliga grajer ändå? :)

Just nu sitter vi och väntar på att vår mat ska bli klar, vi har gjort rotfrukter i ugnen med lax, gott va? mums, är jättehungrig nu. Haha jag åt ingen frukost såå nuu kurrar maagen :D

Senare ska jag baka lite, mitt lilla "sommarjobb" typ ;) haha, nää men skiiitsamma.

Kärlek/Sofie



lovee you min skatt!

Partille Cup

Godmorgon!

Har just ätit frukost osv. Nu håller jag på att göra mig i ordning för ska strax ta bussen, möta upp Lina och åka in till stan. Vi funderar på att se matcher på Heden, men jag vet inte om dom börjar idag eller imorgon...skitsamma.

Nu har jag den fasta datorn igen, vilket betyder inga nya bilder. Det beror på om pappa tar med sin dator från jobbet eller inte om jag i så fall kan lägga in bilder ikväll. Vi får helt enkelt se.

Nuuuuu  blir det att sminka siig liiiite, första gången på flera veckor tyyp ;) haha ååh coolt -.- nej!

Kärlek/Sofie

 


Godnatt alla fina!

Sitter och surrar lite med min lil'sis innan hon somnar för idag! har det rätt mysigt i min lilla hörna med pappas dator och allt :D hihi.

Strax ska jag också dra mig mot sängen, har sovit lite för lite dessa dagar och idag har jag tränat osv, så jag är ganska trött!
MEN först ska jag spela lite av mitt favoritspel, för barn mellan typ 4-7 kanske ;)
så som jag är!









gillar att skämma ut mig!

underbart fin man känner sig under gatlyktan och spelar in en video med musik och allt. Grannarna glodde så ögonen ploppa ut! men måste man så måste man ;)
Jag och Mílla känner oss i alla fall väldigt stolta nu och funderar på att sattsa inom dansbranchen, det vore väl något ;)


ååh så härligt

Heej bloggen!

Är precis färdigduschad insmord osv! känner mig verkligen fräsch nu! Träningen gick ganska bra, fick dock delta utan skor för jag kunde inte få ner min häl utan att börja grina typ! Nu är den svullen hård och lila, haha har fått en stor blåsa på den också för jag tröck ner den i fotbollsskon....

Nu väntar jag på Millan som kommer straaax, vi ska nog spela in videon med WakaWaka till Dana! :D
hursom, vi får höras laater. Puss!

Kärlek/Sofie


såhär smidig kan bara jag vara.

Alltså jag blir tokig, detta händer bara inte. Hur lyckas JAG varje gång ? detta händer BARA mig!
 
Lutade mig lite mot vårat bord på utsidan huset, då välte det och det gjorde jag med, glasskivan sprack och landade & skar min häl, kan inte gå. go tagg att tröcka ner den i en fotbollssko..... Skar upp mitt baklår och lär få ett rejält blåmärke på röven. Fan va skillad man kan vara.
Bara pinsamt av mig, men ibland får man bjuda på sig själv och berätta sånt här också ;) alla metalicamänniskor som ätit middag hos oss nu innan konserten fick sig ett rejält gott skratt!
Är man en glädjespridare så är man ;)

Kärlek / Sofie


så går det när man är som mig

              






                


Hade lite roligt med webcamen, nu ser ni föresten hur jag målade mina naglar också, vacker eller hur -.- och är inte mitt hår fantastiskt fint när det är helt ofixat ? stort rufs med lockar, jippii. ÅÅh snälla döda mig! Funderar på att plattpermanenta det men det sliter så jäääävla mycket så då kommer jag vara tvungen att klippa av det, då är det nog bättre att platta det varje dag.... :D
Men ojj snälla kan jag sluta svamla ? vemfan orkar läsa om dessa funderingar... ojojoj, efterbliven. pusspuss.


Sitter i solen och väntar på min kära vän Josefine, vi tänkte föra lite innan kvällen = byta om och tagga till träningen. Haha sött.
Sedan får vi se vad som sker efter träningen, hoppas på någor riktigt nice ikv! Someone?

Kärlek/Sofie


dagens look!

Körde på en enkel ganska trökig outfit idag, men ändå med lite färg! det piggar upp det hela och det ska vara färgstärkt på sommaren tycker jag!!

   

Svarta shorts - BikBok / Röd instoppad tröja - minns inte / Armband - fått av en gammal kompis


10/6-2011

Samma dag som vi slutade skolan öppnade en ny nagelsalong i allum, då passade jag och några kompisar på att göra Akrylnaglar där. De var nog inte bästa stället men ändå helt okej. Nu efter tre veckor hade de växt ut ganska mycket och jag saknade mina vanliga naglar så jag tog bort dem och målade mina egna naglar!


före! uschamejj ;)


efter!


medans mitt hår torkar....

Du heter: sofie andersson

Smeknamn: Pluto, plutten

Låt som när du är ledsen sörjer till? brukar inte sörja till låtar ?

beroende av: mobil, vänner, familj, kärlek, kläder, musik, osv..osv...osv..

Vad tror folk om dig? första intryck ? IDIOT

Stämmer det? oftast... eller? ;)

Vad får du oftast komplimanger för? hur jag är som person, utseende.... kläder ?

Hur imponerar man på dig? vara sig själv, framåt och kunna föra samtal!

Brukar du skratta för dig själv? händer väl

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? kommer innan träningen

Har du haft sex idag: nej

Hur svarar du i mobilen: HaLLå

Vem ringde du senast?: Rasmus

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: ska till stan

Antal timmar sömn inatt: 7

Vad saknar du: sommarkuul...... kärlek och pengar

Hade du en bra kväll igår: ganska, mysigt men inte direkt roligt :P

När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på, vardag 22-23, helg lov allt mellan 24-24 ;)

Sysslar du med någon idrott: fotboll & simning

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: JA!

Är du nöjd med ditt liv: oftast, inte just nu.

Är du bortskämd: NEJ!

Vad gör du i morgon: inget planerat, men antagligen in till Heden med gött folk :)

Har du bra vänner och äkta vänskap? i de flesta fallen, ja.

Du samlar på: kärlek och komplimanger kanske :)

Vem ringer du när du är arg/ledsen: arg - ingen, ledsen - den jag känner för men brukar inte ringa utan går oftast till Mimmi :P

När grät du senast:
Till filmen i fredags ;)

Har du någon gång gråtit dej till sömns:  men haha ? JA det har jag. 


varmt utan sol

klibbigt och dant. Usch, hatar när det är varmt och fuktigt. När solen inte kikar fram alls men det är fruktansvärt varmt i alla fall. Det är oskönt väder, man bara klibbar. Så nu hoppas jag på solen, att den gärna får titta fram en sväng idag så man kan åka och bada! :D

Nu blir det duschen och sedan får vi se vad som händer, puss.

Kärlek/Sofie.


Godmorgon alla pigga!

Godmorgon!
Jag känner mig rätt pigg faktiskt, jag vaknade klockan åtta och tog en härlig morgonpromenad med hunden. Det var redan varmt ute så dagen kommer nog hetta till lite! Hoppas det blir stranden då! eller vad hade ni tyckt?

Nu ropar dom att frukosten är klar, så ska upp och äta lite så hörs vi senare när jag är i ordninggjord osv.

Kärlek/Sofie


Har ni saknat mina stunder ?

Nu är det dags för min dagliga kvällsrutin, cappuccino.

har just vart på promenad med hunden från Småland, Nils. Och nu ska jag gå ut till de andra på altanen och dricka en varm och god cappuccino i den härliga sommarnatten! bättre kan det inte bli just nu!
Imorgon ska det bli en fin dag, då sattsar vi på sola och bada och som pricken över i:et blir det träning inför DanaCup på kvällen, toppen.

Hörs mera imorgon mina fina
pussOkram/Sofie


Saknar min man alldeles för mycket, dax att ses snart!


bildbomd från början av sommaren 2011!


baddag med Camilla, Eric och Rasmus i Härlandatjärn


Grillning med klassen på Heden!


random bild på Max?



Skolavslutning, SOMMARLOV!!



Konfirmation / konfirmationsmiddag







Var barnvakt i Kungälv en dag, sötaste ungarna, fina kusiiner!




Sedan bar det av till Varberg för simtävling i tre dagar, härligt!








Sedan blev den en suuuuper vecka med dessa snyggingar, veckan avslutades med en härlig midsommar på Tjörn tillsammans med lite annat folk.





en fin dag vid havet på Hamburgö. dock lite blåsigt.





fina vänner man har!!








Och alla dessa cykelturer, vi cyklade runt 3 mil på tre dagar i typ sveriges minsta område eller något... haha, vy cyklade bl.a till Hamburgsund och Fjällbacka.




en god lunch på den härliga altanen med fin utsikt över havet!


Vi hade några fina kvällar nere vid bryggan med musik, krabbfiske, bad, kajakpaddling och solnedgång.













Middag på restaurang Hjalmars, vid havet.






Cykeltur till Fjällbacka över en dag!




Hahaha uuuusch vad turistig man kände sig... hatar det!


Ännu en fin kväll vid bryggan. denna gången med ett dopp!







kallt var det!




vi sov i en liten bod utan dörr natten innan midsommarafton


Midsommarafton, på tåget mot Tjörn!








Denna natten sov vi i en lada eftersom vi glömde tältpinnarna till tälten, brraaa! smidigt tjejer.... ;)


sedan bar det av till Hamburgö igen men denna gången till mina kusiner för att fira Jimmy som fyllt 20!

blev kär i denna hunden som var med, jag SKA ha en sådan!!!

fyfan va söttttttt!!!




Väl hemma har jag spenderat mesta tiden med Josefine, Lina och Camilla. Men har även träffat Ronja, Mimmi och Linnea som äntligen kommit hem från USA! Torsdagen spenderade jag med Rasmus, Eric, Nils, Issa, Lina, Jonas och Sana. Badade i Jonas pool och chillade.

Början av denna veckan var jag som sagt med Lina Jossan och Camilla. Vi var i Stamsjön och badade, sov ute på Linas altan, vaknade och tog genast ett dopp i poolen. Sedan grillade vi i solen med olja och bad hela förmiddagen innan jag drog vidare till Delsjön.




Kvällsdopp, förutom Lina då, hon badar nömligen ALDRIG




myyys i min one piece på kvällen!


Framme på gårdagen, familjen firade hannes 7-årsdag tillsammans med Johan, Maria, Olle och Elis från Småland och även kusinvitamin alva. Men det visste ni ju redan ;)




Idag har jag bara varit hemma, lämnat tillbaka en film jag hyrde igår, handlat lite godis, lekt med småbarnen, solat, sett VM, Ätit grillat och gjort detta JÄVLA inlägget som tagit 2 timmar :@ Och så har jag även snacka med kusinerna i norrland får nu se om det blir något besök..... man kan ju aldrig säkert veta...


Outfit - Topp - GinaTricot / Virkad väst - VILA / Shorts - missisippi / Smycken - SNÖ, Rhodos, Glitter och Åhléns.


Avslutar detta inlägget med en puuhhst och en bild på Lina, hoppas hon kan tillåta detta..... hiihi.
Nu ska jag LÄMNA datorn, detta har fan tagit mig över 2 timmar med detta fucking internet :( men nu har ni ett FETT inlägg i alla fall. Hoppas ni är nöjda för ett tag.
kärlek/Sofie



http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229689337053026.58313.100000358835163
klicka på länken så kommer ni till min facebooksida med flera bilder!





GRATTIS BÄSTA BROR!

Ännu en gratulation, denna gången till min söta lillebror som fyller 7 år!
hoppas du haft en go dag. Lillen fick bl.a en one piece, lika som min fast mörkblå.

puss på dig min pussgurka, stor pojke nu :(




hej igen....

Imorgon har jag en hel dag på mig med en dator som jag snott över helgen.... har nu alla bilder från sommaren tillgängliga att lägga upp och det ska ske imorgon! Kommer göra en "summering" med bilder från skolavslutningen fram tills nu osv, jaja babbeeeeel. ni fattar  ?  utom jag typ, tröög.

men jaa, efterBLIVEn ni ser imorgon. Kram!!

kommer även ett album på facebook med ytterligare lite bilder, kisses and hugs.


RSS 2.0