En bild säger mer än tusen ord.


Vi börjar bra huhh?

Startar dagen med svin hög musik och en go frukost :D
Perfekt!
Ser inte så mycket av solen nu men hoppas den kommer fram , see yah!

Kiiiiiiissess and huugs

Justin Bieber !

http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwvaYI_k


Vaah, så sjukt jävla charmig go skön gullig kille alltså haha får rysningar av alla sånndär videos. fyfan va han är jag vet inte, kan typ inte hitta ord, ryser iaf i hela kroppen och typ hur glad som hellst nu . .
waaaahhhh iiihhhh :D :D :D :D :D :D :D :D





happyyy

HITTAR inte min sladd till mobilen så det blir en video när jag hittar den -.- 

Börjar halv elva imrogon så blir en lite chill kväll ikväll, ska strax ta en cappuccino och macka och kolla lite mer TV. Sett lite hockey nu, himla skojj! 

Natti gosisar




kväll 30/3

Drog en sola innan träningen och JÄVLAR vad den tog ! hehe, körde 9 minuter och fick överdriven rand, ser lite knepigt ut. Speciellt med baddräkt på träningen . . . .  aa, somsagt så har jag tränat också, kan ju bara meddela att mina lår är rätt körda nu . . . oh my gadd! hursom, hade lite jobbigt idag. Men har en underbar vän som alltid hjälper mig! Älskar dig Christina.

Nu blir det att checka någon sexualkunskapfilm och skriva om den, inlämning på fredag. 
Kyss.



PRAO

letat efter praoplats i stan, aah seriöst orkar verkligen inte denna skiten. SEGT. Men vi kanske får plats på paprika! :) det är ju i alla fall bra. Ska tillbaka dit på måndag.

Blev lite tid över så passade på att köpa solbrills.
Blev också ett ganska matt puder men det är bra, från loreál tror jag.






Hmm

Tycker ni att jag ska lägga upp videos??

right now !

Men tjabba!
Nu så är jag klar i duschen och har fräschat upp mig efter en sjukt grym träning! Innan var jag jätteotaggad och typ inte alls sugen på att träna fotboll men när vi börjat träna så var det svinkul! Och det var varmt också, sprang nästan i T-shirt! Ååh så härlig kännsla vah! Bra gick det också, förutom haha när klumpiga jossan(kossan) nä skojja :P men aa trampade på min fotknöl :(( JÄVLAR va ont det gjorde :P Men kunde ju spela iaf, lite oskönt bara när benskyddet skavde till ibland. men SKIT samma.

Nu har jag käkat lite mat och ska strax hoppa i sängen mys. men tänkte först kolla lite bloggar osv.




Sommarben

Här börjar vi i tid vettni!
Har massor med blåmärken på benen och två brännsår på knäet, och nu även ett sår på fotknölen. Verkligen redan sommarben! Nu fattas bara brännan ;)
Och Malin ser likasan ut, ChEck.



( m i t t  s å r  p å  k n ä e t   s e r  m y c k e t  s t ö r r e  u t  i  v e r k l i g h e t e n )


29/3-2011

Hejsan sötnosar!
Checkade Mimmis hus idag! Det är jättefint inne och kommer bli ännu finare. Haha rätt så många rum också, men det är bara bra! Utanpå ser det lite ut som en klubbstuga ;) hehe, gulligt va? 

Underbara vänner, finns bara en mening för oss tre idag.
"Rakt fram till höger"






Bilder på två av mina v ä n n e r , när de ser ut som de gör i ansiktet för man nöja sig med det som går ;)
Kan ni gissa vilka det är eller ? :p
Älskar er skitungar ;)

Nattiiii!

Jamen jag tänkte bara häsla godnatt, när nu alla lägger siig. Jag ska se klart filmen och sen nanaaa.
Vi får höras mer imorgon för då tror jag att jag har mer tid. Slutar ju två, en och en halv timma tidigare än vanligt :D

Puss!



My bad !

Halojj!
Lilla Robin tyckte jag bloggade lite för lite;) hehe kan jag dock hålla med honom men jag har inte haft tid. Det har jag inte nu heller för jag ska se på fiilm! Haha jag ska se på Rosa The Movie. HaHaHa jag kommer ihåg att jag såg den när jag var lite mindre hela tiden! aw, så gullig! <3



Myyyyyyysss

snabbt jobbat

Tävlingen gick jättefort ju! Jag är redan hemma och klockan är fem. Vida andra tillfällen slutar tävlingen typ sex eller sju. Snabbt jobbat!

Det gick bra för mig, lite otur att komma på fjärde plats med 2 tiondelar :( SURT. Men persade med 11 sek så jag är ändå nöjd.
Nästan direkt efter första loppet skulle jag köra igen men jag han knappt återhämta mig så var helt skakig och trött men fick köra igen 200 frisim också. Så nu är jag jättetrött och hela min kropp darrar. Det är verkligen ansträngande att skriva! haha klickar typ dubblet på varje knapp -.-

Men nu när jag är hemma tidigt hinner jag checka våran match på kviberg (y) den börjar om 10 minuter så aa får skynda mig lite grann nu. . . . .  Sedan blir det att dra hem till Mimmi och göra mig i ordning och sen till Loviisafiisa

Chaoooo grabbs

Drar en powerwalk över kviberg med grym musik.

26/3-2011

Nu blir det strax att åka till kungsbacka för simtävling! Blir där på eftermiddagen och senare på kvällen så ska jag hem till lovisa för partyy.

Ha en bra dag nu så hörs vi imorgon!


Meee

min dator suuger

Jahopp kunde inte blogga mer igår för min dator fucking suuuger ;) 
Jag skulle ju iaf säga grattis till min lillasyster som fyllde 12 år igår :D
Det var kalas och lite sådär -.- 


Syster





Gårdagens outfit

dag 22. En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

GAMMAL!

overspeed!

Wihoo, jag är verkligen suuuuperglad!
aah jag har hur jävla mycket energi som helst! typ överhyper. Men vafan det är ju fredag?!? vem är inte på bra humör då lixom ?:s

Hihi, är verklige suupertaggad för helgen alltså! Det är massor som ska hända. Idag blir det "fullfart" hemma hos mig. Imorgon kör vi hårdtävling hela dagen (sovmorgon) sedan blir det till LovisaFiiisa, 15 ÅR! och ja där spenderar jag kvällen. Ta't lugnt va, tävling på söndag igeen och såh goo. 
Hihi jag kommer flumma iväg totalt nu om jag inte slutar tjattra ;) hihi. Måste göra mig av med lite enrgi, kanske ska springa lite? (a)


'fluff!

men neeej

Alltså jag vaknade idag ca 06.30 och så var jag lite seg så jag skulle typ blunda igen och då kände jag världens smärta i det ena ögat. Jag kunde inte blunda igen så jag gick upp och kollade. Alltså jag trodde typ det skulle vara enormt stort x) det kändes så iaf. Men det var bara lite svullet. Men jag kan inte nudda det eller blunda utan att det gör jätteont :( så idag ser jag lite mobbad ut och har bara sminkat ett öga. 

Haha kom på efteråt att jag inte behövde sminka mig alls då eftersom jag bara kan sminka ett öga :s IdIoT Men jag var så inne på att det var "synd" om mig för att jag bara kunde sminka ett öga och för att det skulle se jättekonstigt och och blah blah. sen jag bah men vafan jag kan la lika gärna skita i att sminka mig men då var det försent och jag orkar och har inte tid till att ta bort det igen. Hihihi
Jag blir dagens mobboffer ;)



dag 21. Min favorit film.

Öh, kan det vara tillåtet att ha en sån fråga, finns väl inte bara EN film som är bra eller? Jag har ingen favoritfilm faktiskt.
Ger väl lite olika förslag då ist!


Om man vill skratta
svenska komiska filmer, t.ex av Fares Fares. Patrik 1.5
Notting Hill.

Om man vill gråta
TITANIC!!!!!
Remember me

Gamla minnen filmer
High school musical x)

Om man är sjuk
Hitta Nemo
Tsatsiki

Overkliga
Twilight-serien

OCH massor med mera. Checka bara alla nya filmer som kommer ut och som just har kommit. Så Jävla braa!




ååh vilken tur va!

Hihi, riktigt tur att jag bloggade i morse innan jag drog till skolan (började halv elva) Och att jag kört ett par svar på komentar. För annars hade uppdateringen legat i botten kan jag lova ;)

Finns dock biiiga anledningar till detta, har varit hemma i ca 15 minuter idag, (förutom nu sedan halvtio) Först skola, sedan Konfa och efter det träffade jag några kompisar ute, bara lite snabbt. 
Och sista tiden har jag spenderat till att fått något i magen och pluggat lite. Har ju (kanskejagharsagt) matteprov imorgon + Engelska & NO läxa. Dock har jag bara pluggat på engelskan haha, det funkar inte för mig att plugga inför matteprov, lär mig inget extra ändå, Ovärt att lägga tid på det då!



Svar på komentar!

Hihi måste bara svara alltså!

Robert Cayden (Caydens.blogg.se) ([email protected]) om Underbart,:
10+ Grader?!?! Skojar du med mig eller? Vi har -10 grader just nu. :(

Skicka hit lite värme!


Svar: Haha, mm i skuggan. livet leker och solen steker!
nää men det gäller att bo på rätt ställe i Sverige vettu. Ingen snö massor med sol, varma vindar, klarblå himmel osv osv.
Pretty nice huh ? (a)



Underbart,

Idag fick jag sova ut till klockan nio, jätteskönt.
Vi toppar det med att solen lös i mina ögon och det är 10+ i skuggan! FYFAN va underbart va?!?! Alltså jag får en konstig känsla att det är typ sommarlov, jag känner mig jätteavslappnad? Det är jätteskönt, då klarar jag nog av hela dagen i skolan hur bra som hellst! 

Nu ska jag fixa mig klart, jag kör på shorts idag också föresten! Men jag orkar nog inte göra en ordentlig FIx idag så det blir på med sunbrillsen och håret i en knut. 
Sedan uut i det underbara sommarvädret & bara njuuta av livet.

Ha det så jättebra idag nu, glöm inte leva livet ibland ;)


+

Min outfit idag, "kostymshorts" och tubkjol + kofta.
solbrillor och converse!

Svar på komentar!

malin om dag 20. En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.:
soffi, alla vet att du vill byta liv med mig för en dag, helst mer. Säg det bara :)
love u my babydoll! <3

Svar: Alltså jag vill ju inte ljuga för er så det är väl bara att erkänna. Hon här ovanför är den jag vill byta liv med . . . . Dock har vi ett väldigt bra förhållande, snart med barn och allt, så jag vet inte riktigt hur vi ska fixa detta :s Men det löser väll du Malin. Vi löser ju allt Mallan!


morfar

Hihi sitter och myser med Morfar, vi kollar på något program med danskar på Tevä, haha man kan ju inte annat än garva åt deras snack. Låter så sjutk fult! Förlåt mig om någon är dansk (CamillA) men det är faktiskt sant.
Jag kanske borde ta att vara lite social med honom ist, ganska tråkig känner jag mig faktiskt :P OJJ

Ska bara passa på att berätta att mitt HKK-prov idag gick väldigt braa. Jag kunde alla svar och skrev mycket och formulerade, bra motiveringar osv. Känner mig nöjd. Nu är det bara matteprovet kvar på fredag sedan är denna veckans arbete överstökat! :D såå nice. Pussssssss.

'
VS
Ååh my gadd!
SKÄMSSSSS.
första bilden är (nu dock redigerad med färg osv, heheh . .. . ) från 2009 och andra bilden från förra veckan. Men jävlar, checka skillnaden. Fyfan. Bilderna är tagna på exakt samma ställe men hjälp vilken förändring. Vilken tycker ni är bäst ? ;)
Hehe, jag vet ju vad jag tycker,

GRATTIS MAMII

Idag fyller min mamii år. 39 ÅR blir hon nu. Fan 40-årskriiis morsan!! uuh, snart tant och allt. 
Haha, några år kvar dock, ska inte stressa henne till yttersta, så gammal är hon ju inte!

Älskar dig världens bästa mamma!

liiiten :P

nej men förlåt mig!

OOOJ vad dålig updatering jag hade, haha har helt glömt bort. Vafan inget minne eller? :s Shiitsorry.

Nu är jag sjukt spidad och vet inte vad jag ska göra, eller jag har typ dödstrött egentligen. borde nog sova, NÄÄ jag måste vara vaken tills mamma och pappa kommer hem från Rondo. "dom är på sin julklapp idag" Myys för dom. Men aa.
Eller ifall Amalia eller Hannes vaknar så måste jag vara uppe, hehe är ju så jädra trött när jag väl somnat så då vaknar jag inte av någonting tyyp. Tänkt om jag är så när jag får egna barn :o stackars dom, typ ingen mamma på natten, nää men då kanske man typ ändrar sig när det är ens egna ungar.
MEEEEN vafan snackar jag om? Alltså, jag måste lära mig att inte svamla iväg helt utanför samtalsämnet när jag skriver, blir typ 1000 meter långa texer annars.

Nu ska jag hålla käften!
Puss.


Min älskling, haha jag typ skrattar lr nå?

dag 20. En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Inte en jävla aning?
För en dag känns rätt onödigt lixom, och sen är man bara avundsjuk om det var någon med ett bra liv, typ mycket pengar och värsta känd, eller nej jag vet man kan byta liv med någon som är DÖD :D och sen så vet man hur det är att vara död! Eller njaa det kanske är asläskigt sen då, och byta liv. . en död har väl inget liv x) hahahaha. Eller så kan man byta liv med sig själv i framtiden, vad smart :) Fast nej.
Jag veeet inte :P



Fortf. plugg

Hinner inte uppdatera, ska springa till bussen nu och fortsätta plugga. I annan miljööööö.



Så jävla grymma!

Alltså jag måste bara berömma mig och mimmi i hemkunskapen!
Det kan gå åt helette och vi klantar ALLTID till det när vi håller på med något i köket. Men varenda gång så fixar vi till det på något snyggt sätt och resultatet blir grymt. 

Checka dessa va!


här steker vi en kyckling med massor av saker på.
Mimmi häller på liiite för mycket och sedan drar hon smidigt ut fläkten i mitt huvud . . . mm.


här ska vi FRÄSA bananer, dock råkade jag hälla i lite mycket smör . . . . så det blev typ koka eller fritera istället, haha herregud!


HAHAHAHA, här ska mimmi ta en tesked med buljong som jag fint har mätt upp och lagt på bänken (i teskeden!) 
Mimmi - jag tar och häller i buljongen då Sofie?
Hahaha, så ska hon ta teskeden men istället för att lyfta upp den så stöter hon till den och välter ut allt på bordet
Mimmi - Jag tar inte och häller i buljongen då Sofie . . .
Jag dör, sen ska hon med en kniv putta tillbaka allt i teskeden och så är hon så sjukt otålig så hon bara river ner allt på golvet!
Haha, alltså det kanske låter helt stört men det var så jävla kul x)


resultatet, alltså det ser väl lite knasigt ut men det var jättegott!

eeuw

Alltså jag får ändå säga att vi har rätt så bra mat i skolan om man jämför med vissa andra, vi har nästan alltid två rätter att välja på plus ett tredje vegitariskt alternativ. Dock kan maten var väldigt fettig osv men oftast god.
Men vissa dagar är det bara såå oaptitligt!
T.ex häromdagen fick vi typ skrumpna kaslerbitar med en tomatsås som såg ut som spya och blod typ :s FYFAN, haha då såg min lunch-tallrik ut såhär:

hihi, mmmmm lunch !

Då kör vi igen*

Lovade ju att visa videos från "konserten" med Andreas Wijk!
Glömde självklart min kamera hemma så det får bli två st med mobilen!







Malin Sofia Wingård

"Då taggar vi till gympan"
Haha jag och Malin är ju grymma på att sätta ihop F&S-pass på gympan ;) Hehe, nu taggar vi SO med grymma tagg låten!
Scotty – The black Pearl - Dave Darell Radio Edit


Hehe maan ser inte Maliiin!

heemskt!

Två barn springer. Den ena för att skolan är slut. Den andra för att inte bli skjuten.

Två barn ler. Den ena för att matteprovet gick bra. Den andra för att den klarade sig ifrån en bomb.

Två barn gråter. Den ena för att den inte fick en mobiltelefon. Den andra för att föräldrarna dog.
......
Två barn i världen. Den ena är 10. Den andra blev bara 9.



Alltså detta är bara en jättekort text, bara några meningar, men ändå! Jag tar fan åt mig skit mycket. De få orden säger så jävla mycket mer än bara vad två barn gör. 
Ibland borde man verkligen tänka efter innan man tycker och tänker. Så mycket bättre vi har det än andra människor, man borde skämmas över mycket man tänker, gör, har gjort osv.
Fundera över detta en stund och fortsätt sedan med ett lite annorlunda sätt att se på saker och ting.




Sovoutfit, nice huh?

Hola guapos!
Nu har jag tränat klart och det gick suuuper, var dock inte alls roligt för de människor som i alla fall vågar prata lite var inte där . . . . jag själv som maler på som en jäkla kvarn var den enda som öppnade käften :P

Nu har jag krupit ner i sängen för ännu en tidig natts sömn! Har dock en jävla ångest inför provet för har inte pluggat alls mke -.- hehe, får bli att sitta hela dagen imorgon! MEN SKIT I DET!

soviisoutfit!

Pappas stora t-shirt! Alltid goo'
Svarta korta shorts.

Och JA jag ska sola, klaga inte ;)

Sofie ligger i botten hehe (a)

Sådär, klart för idag. Hehe, dock inte så mycket gjort meeen. Oj, hej föresten! Jag har kommit på att jag aldrig hälsar när jag skriver inläggen ? Men behövs väl kanske inte, ni vet ju vem det är och så vidare. Men det kan ju vara trevligt med ett HEJ sometimes?

Men herregud, skitsamma ? Vilka onödiga "diskutioner" jag typ tar upp för mig själv ;)

Nu ska jag i varje fall åka till Lundby och träna! Blir lite pasta och köttfärssås först bara. Muuums. Men sedan bär det av mot en ny veckas hårdträning! Shiiet, känns som jag aldrig kommer få upp min kondition :o Ligger verkligen i BoTtEn!
Wish me luck huh?


See you later bitches

HÖRS SENARE, NU SKA JAG PLUGGA TILL HKK-PROV!
PUSS OCH KRAM
/Sofie


dag 19. Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Haha det går väl inte en enda dag utan att man vill ha något mer eller? självklart vill jag ha mer money ;) det går väl alltid åt :o
Sedan vill jag ha en brun mulberryväska

Jag vill också ha vår/sommarskor, gärna med kilklack
Sommarkläder!?!?!

Ååh, ser det inte lockande ut!?

Men just nu vill jag nog mest av allt ha sommarlov. Fyfan vad jag längtar. Det ska bli en så sjukt grym sommar och det ska hända så jävla mycket roliga saker. Ååh, blir tokig snart om inte vädret ändrar sig till varmt.
GE MIG SOMMAR NU TACK!

för en gång skull

För en gång skull ska jag verkligen "ta hand om mig"

Mycket avklarat
  • Duschat och allt vad det innebär
  • Smörjt in mig med alla sorters krämer. (fått nya nu som är bra för min hud, reagerar ju väldigt starkt på krämer som är parfymerade . . .)
  • städat mitt rum
  • pluggat (lite) inför provet
  • Ätit bra kvällsmat
  • sett sista solsidan
  • kvällsfixat mig
  • SÄNGEN




    Så skönt känns det verkligen att få somna såhär tidigt, klockan är väl nio kanske. Helt sjukt gött. 
    Drar en go lång natts sömn. Då är jag redo för en ny fullproppad vecka, med träning plugg och allt vad det innebär!








Solsidan

Sista avsnittet idag :( usch.
Ingen humor på söndagskvällarna längre nu då . . . trist!


älskad

Såg att min saknade vän Hedda har börjat blogga! 
Ska ni läsa min ska ni läsa hennes, krav. Snygg är hon med!

http://noliessebeatus.blogg.se/



Hemkunskap

Sitter bakochfram på Amalias Kattstol & pluggar till hemkunskapsprovet. Hihi fattar ingenting ;) Bra va? 
aja, bara att fortsätta så kanske det sätter sig tillslut, eller vad tror ni? (a)

Puss&Kram
/ Sofie

blackstadium'

Haha, är det bara jag som får en känsla av att vi har svarta träningskläder sponsrade av STADIUM? 




just a feeling

Hemma igen efter en go dusch.
Vi har som sagt inget vatten hemma just nu för dom håller på och byter varmvattenberedare eller vad det heter :P Men var ju ändå tvungen att duscha osv så då åkte jag till mina kusiner för att duscha däär. Och nu är jag hemma igeeen (a)


Saknaaad!

gabibibi om Söndag :((:
AJ MISS YA

Svar: OM jag saknar dig med!!!
Jävlarns Gabbi! Men typ nästan helt bestämt att vi åker upp i sommar!
Seeyaa.


Klicka på bilden för att komma till sötans blogg!


Söndag :((

Godmorgon bitches!

Sitter just och kollat ut genom fönstret, letar efter solen . . . verkar som den inte har tänkt att kika fram idag :(
Det snöar ju hursom inte så det kan vi ju ge tummen upp för (y)

Idag ska jag träna klockan ett och efter det blir det lite plugg. 
Inte den roligaste söndagen kanske "/ Men ibland måste det vara så, har HKK-Prov på Onsdag -.-
Känns som våran nya lärare kommer göra värsta mardrömsprovet verkligen!!


nyvaken bruud'




bildbomben




Jag bjuder på bilder istället, jag är för trött för att skriva något!


igåår.

melove

dagensfacelook

shorts

AlLtSå SoL!

outfit

swimdone

hahahaha checka min pose! 6 från höger

christinaa

jag & Johanna

gott trötta goingar, älsklingen var med mig på max match innan också!





BEEEEN

GodNatt bitches

not me today

Igår var vi i kyrkan klockan åtta och klockan 22.00 var det "konsert" med andreas Wijk. Så jävla Ball och haha charmigaste killen ever. Snygg är han med.
Bilder och videos kommer.

Men idag ska jag inte vara hemma någonting och inte blogga heller.
Klockan ett blir det match med min Inez
Klockan fyra sponsorsim en timma
Och sen hem till mammas bror för "planering" av bröllopet.

Puss&Kram




SNYGG!


Haha min syster satt och kollade på "high school musical" när jag kom hem.
Haha Omg, jag kommer verkligen ihåg när jag och mina kompisar var helt besatta av som filmerna! :o

Hursom, hon kollade på 3:an. Och haha jag satte mig och kollade lite, och jävlar alltså jag är helt fast nu :O Finns 1 anlednig. Zac Efron. så jävla snygg grabb va. jag kan inte slita blicken, typ dör. Och så charmig och snygg och allt, får rysningar :D <3




Fel igen

Tycker det vart lite mke strul med blogg.se nu senaste. 
Igår kunde jag inte blogga alls, inläggen fungerade inte att ladda upp osv. 

igår var det i alla fall en steekdag, nästan +10 och massor av sol. Samma sak idag, dock blåser det lite mer idag så det är lite kyligare men ändå.
Efter skolan träffade jag Eric, Max, Sebbe, Rasmus, Simon, Oscar och Koffe. Vi var uppe på vallen och spelade fotboll, eller dom spelade :b

Senare åkte jag och tränade, är stolt över mig själv för jag simmade hela passet, bröt inte eller något liknanade fast att jag har vart sjuk och har massor av problem med astman. *duktig chey!

På kvällen gick jag hem till min älskliing Mimmi, sov där också. Sista gången innan hon flyttar, sorgligt!





tomt ? :(




Solen steker!!

Hemma från skolan nu ochs ka äta lite snabbt, sedan drar jag ut och träffar boysen,
Blir träning idag också, får se hur det går. Hoppas på något bra! 

Vädret är ju i alla fall underbart, inte ett ända moln och solen steker.
Mår verkligen toppen nu alltså. Snacka om att man levt i ett mörker!

Jamie Oliver

Såg just på en föreläsning med Jamie Oliver. Han pratade om katastrofera i USA osv. Angående Fettma, och fyfan va äckligt det är. Det var bla. en tjej som var 16 år, hon hade 6 år kvar att leva för hon var så fet, SEX år. Seriöst, hon skulle bli 21 år bara för hon ätit ihjäl sig själv!

Och så var det en kille han var 12 år och vägde 160 kilo. 
Jamie höll upp några tomater framför ett barn och frågade om han visste vad det var barnet svarade att det var potatis. Allvarligt, vart är världen på väg.

10% av alla svårt sjuka människor i dessa länder är dödssjuka pga av fettma och det är deras eget fel, med hjälp av tidigare generationer. De kan inte laga någon egen mat, vuxna människor kan inte ens koka pasta!

" Om jag skulle stått här uppe med med motgift mot cancer eller AIDS så skulle ni rusa upp och slåss om det. Men helt ärligt så står jag och berättar hur ni själva kan skapa ett motgift för 10% av dagens dödssjuka"
Citat av Jamie Oliver



Sängen.

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

http://www.youtube.com/watch?v=qdyWSASJbvM

Krupit ner i sängen nu, duschat och sådär.
Kollar på Chris Medinas låtar, helt seriöst. Aldrig sätt något så fint. Finaste människan. Alltså ärligt, lyssna på texterna och se videosen och berättelsen. Jag döör, så jävla fint. Gråtit hur mke som hellst till dessa idag. Sjuukt. Går inte att förklara vafan!!!


Happy giirls

Alltså jag och Mimmi idag va!?!
Tror jag dör, hela dagen har jag varit helt hyyper och superglad!?!

På väg hem var vi fan sjuka, seriöst folk måste tro vi är dumma i huvudet lr något. + att alla sitter och skrattar åt oss ;) HeHe, Kul att någon bjuder på sig iaf?

normala på höööög nivååå!!

Träning

Gör mig i ordning till tränignen nu, tror det är rätt skönt väder ute så kommer nog i alla fall inte frysa ihjäl idag! 
Känner mig dock inte så taggad för fotbollsträning idag, har jätteont i knäet och lite trött osv.

Bjuder i alla fall på outfit.
Favorit håret idag också, helt platt & mittbena (y) HISS.
Har inte mitt hår blivit låångt? (a), dock har märkte jag att det blivit jättetunt idag :( sliter kanse lite mke att platta osv. Men men.






Grå chinos och randigt linne. (y)

fuck you x3

hihi, ligger på goolvet och gör ingenting.
mobboffeeer (a)










Fredrik 15 år, 14/3-2011

Grattis till Fredriik, har dock grattat han i skolan osv men inte här. Så grattis igen grabben!

Måste bara säga att passet idag var dödande, om man jämför det med mina vanliga pass var det väl kanske hälften så jobbigt men om man skulle se hur död jag var så var det sjuukt jobbigt. Var helt körd efteråt. Kan väl kanske bero på att jag var sjuk och inte tränat på ca en månad?
H3H3, coolt va?

Känner mig helt fresch nu efter ett pass i bassängen och dusch och allt, bra avslut på dagen!
Nu är jag i och för sig supertrött så det blir sängen för mig.
SleepSweet.


ÄNTLIGEEEN!!

NU SKA JAG ÅKA OCH TRÄNA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 4 VECKOR!! FÖRSTÅR NI HUR UNDERBART DET ÄR! ÅÅH, FAN VA BRA JAG MÅR.
HAR FAKTISKT SAKNAT BASSÄNGEN OCH NU BLIR DET ÄNTLIGEN AV! JIPPIIIII.



Två videos till!

Ulliis som filmar:P
Gabbi döda mig inte ;)<3



Simning November 2010!

This is the time of my life.

Haha, alla vuxna säger att man ska ta vara på tiden och ha roligt så länge man är ung nog . . . Men hur kan man "leva livet" när man har plugg som tar upp mer än halva ens liv? :s :o
Åt skogen med erat snack alltså!

Om detta är 'the time' i mitt liv så får jag väl fortsätta plugga nu då (y)
SO-prov imon & Svenskainlämning klart till senast klockan 00.00
Lycka till Sofie, jobba!



de sista videosarna fungerade inte idag så tar dem imon men här får ni i alla fall 4 st!





Alltså jag döör, okej den är lång men vafan hur jävla roligt kan man ha?





Våran klass äger som vanligt ut resten . . . . .




Hahah BögHÖÖÖÖg




Någon hockey grej jag och Gabbi filmade

with my family

Fikat lite med familjen + momo och moffa.
Blev en halv kanelbulle + mjölk. Helt seriöst, jag kan inte äta någonting! Alltså jag känner mig hungrig hela tiden men sen när jag väl ska äta så få jag inte i mig något och så mår jag illa. Vill inte att det ska vara så, känns ju som man har ätstörningar eller något :S vafan NEJJ det har jag verkligen inte.
Min kropp måste skärpa sig NU för jag ska äta ordentligt med mat punkt.


Vår vår vår vinter vår

var väldigt trött och huvudvärk efter att ha suttit och skrivit länge förut så jag gick ut på en promenad. Det var verkligen jätteskönt att komma ut och vädret var sjukt gött. Jag tror det nästan var +8 grader ute, nu hoppas jag våren kommer! 
Märker inte ni att det börjar bli varmare, jag har faktiskt bytt ut min vinterjacka mot skinnjackan nu och har oftast converse eller liknande när jag är ute. 
Dock började det ju snöa för någon dag sedan när det hade varit sol och massor med plussgrader på förmiddagen, konstigt. Det växlar verkligen hela tiden just nu vår/vinter.

När jag kom hem igen så hade pappa och Amalia alla cyklar ute och jag testade min, haha nästan första gången på 1 helt år som jag cyklar, alltså känner mig lite dum. Mamma och Pappa köpte en ny ganska dyr cykel till mig och sen använde jag inte den alls . . . . måste nog cykla lite mer i sommar. 
Hursom, jag fick jätte ont i rumpan och jag cyklade typ ingenting nästa :s hehe, ovan!


haha måste täcka mitt trötta ansikte ;)

OOOsäker

sötaaan.

Håller på och fixar med lite videos som ni får se om en stund, haha gamla men aa. sex stycken tror jag det är!


JÄTTE ovärt

Alltså hur knäpp är man inte om man lägger en inlämning på en måndag och ett prov på en tisdag ? 
Och så säger som att man inte ska plugga osv på helgen, men vafan tänker dom med då?!?
Klart som fan att man måste plugga på helgen då, idioter. 
Planering a la Lexby.

Så nu kommer hela min söndag gå åt till att skriva på deckarskiten och plugga till SO-provet.
+ att Lina har smittat mig med sin deppsjuka på söndagar -.- FAN nu kommer hela dagen bli pajj.



Nu kommer outfittttttttten

Var ju lite lat igår ;) heheee





tyckte det blev rätt niice huh? :)

dödens

DÖÖÖÖÖÖD orkar inte hämta min kamera så sorry inga fler bilder till er idag :(


MEN FÖR I HELVETTE!!!!

FAAAN nu hällde den lilla skitungen ut en hel burk med SAND i mitt ruum, på golvet och i en låda alltså vafan -.- jag orkar inte, har ju fan precis damsugit där inne och så måste jag göra det igeen!! 
Hon ska då alltid ställa till det!

Amalia - Ojj sofie sand!

Jag - vadå sand va?

Amalia - sand på ditt golv

Jag (kommer in i rummet) - NEEEJJ!! vafan Amalia, uut gå ut!

Amalia - Sofie arg? förlåt

Jag - UUUT så jävla onödigt!

Amalia börjar gråta och kollar på mig med sina stora dockögon - Jag skulle ju bara hjälpa sofie, förlåt!

Jag - ååh Amalia <3

Haha, helt ärligt, det går inte att bli arg på den ungen om hon tittar på en med dom ögonen, så sjukt söt! Seriöst det går inte!!!
Älskar dig Amalia.



freeeeesch

Haha det blev ett väldigt långt bad, har dock inte bara duschat och så. Har hunnit fixa lite grejer hemma och så där. Det blev en go skrubb i duschen så nu får man bättra på brännan igen . . .

Nu dunkar musiken och Sofie gör sig i ordning med en lillasyster springades kring benen . . .
"vad gör du"?
"vad är det är"?
" SOFIE"!!! 

Snark, blir lite smått irriterad på henne strax, andaaas, sminka mig och allt nu.
Slänger upp en outfit sen också! :D
tror jag kör på shorts lr ngt idag också ? Lr, blir det braa (y)



12/3-2011

Godmorgon!
Har ni vaknat ännu? Jag har bara varit vaken i 20 minuter, men måste ju uppdatera med en gång, eller va säger ni? (y)
Det var faktiskt jätteskönt att få sova lite längre för en gångs skull, nu känner jag mig pigg och då blir dagen mycket bättre!

Jag får se vart dagen tar mig, men jag vet att jag måste fixa i ordning lite grejer här hemma, ni vet småplock som man alltid skiter i ;) Idag ska jag ta itu med det. Och så ska jag såklart duscha och allt som det innebär. 

Ikv ska vi få gäster hem hit tror jag, äta middag osv. Ska bli trevligt. 

Men nu ska jag dricka upp min cappuccino och sedan fräscha till mig lite, haha ser ut som ett litet nyvaket troll, gulligt(a)
Kramiii






lookii

Det va då fan va folk skulle komentera mina kläder idag och glo som idioter på bussen och JA jag hade schorts på mig? Men vadå då man kan ha det fast att det inte är sommar ute, jag frös ju inte så skit samma? 











Glömde lite bilder ;)


hemma

kollat på max match nu, dom vann med 9-1 bra va?! Max är målvakt också, så bra å bah släppa in ett mål under 60 minuter! 

Vi hade jättekul iaf, hände massa skojj ;)
Haha skulle dra max väska med hockeyskydden i och haha jag orkade knappt dra den fatta då att han har allt det som är i väskan på dig! :o


Haha kartan Max målade åt oss så vi skulle hitta till ishallen :P





Hejdåå

Ska städa lite i mitt ruum och sen blir det Hockeymatch. Max ska spela (y)
Lycka till grabben ;b <3



Kyrkaan

Nu ska jag ut och möta upp Mimmi i regnvädret och så ska vi dra till konfan.
Blir att byta kyrka denna veckan, vill inte byta det är bättre i den andra, kanske.

Men först ska jag byta lite kläder, haha hatar att gå i samma kläder om jag ska iväg efter skolan, man känner sig så sliten. . . . kanske sminkar av mig också, får se. 

Puss & Kram bäbisar.


Älska denna outfit!

lookii

Jeans - H&M
Linne - BjörnBorg
Tröja - BikBok

My day today!

Jag kunde gå till skolan idag :D
Tror dock jag hade lite lite lite feber i morse men det har försvunnit. Men jag fick ju mina tabletter så idag mådde jag bra! Tack så mycket :D

Toppen dag nu vafan, förutom det jäkla regnet :((

fettisdagen

Det var ju egentligen meningen att man skulle äta semla igår men det gjorde inte vi, utan vi köpte idag istället så jag ska trycka i mig en nu, vet inte om jag orkar en hel men kanske en halv då i alla fall :b
Vi har köpt våra semlor på Svenheimers konditori, det har vi gjort varje år, men i år blev dom tydligen nominerade till godaste semlorna i hela Göteborg så då måste dom vara goda!

Är för övrigt jättetrött nu och vill bara sova så kommer antagligen gå och lägga mig när jag käkat semlan, vi får höras imorgon. Hoppas jag kan komma i väg till skolan också, även om det inte är roligt i skolan så tycker jag inte om att missa en massor.


semla från deras konditori

deras logga,
Rekomenderas verkligen att handla på deras, de bakar massor med goda bakverk!!!

Lite extra kul är ju att de som äger det är medlemmar i min fotbollsklubb! haha.

Trött utav helvette!

Hejhej!
Hemma nu äntligen. Är jättetrött nu :( Kommer typ somna när som hellst, haha roligt att sova bort en hel dag . .  usch. har inte hunnit göra något förutom gått på mötet. Men det var inte så lyckat heller för jag glömde min bästa halsduk, ni vet den stora grå stickade :( FAN, men ska tillbaka dit nästa vecka så får ta den då, hur ska jag klara en hel vecka utan den!!!

Nu ska jag äta lite potatiskroketer och kolla på TV (y)
see you later!


up and out.

Sovit nästan hela dagen, vaknat och kollat lite på TV ibland. 

Jag mår fortfarande inte så bra men måste ta mig till ett möte. Fyfan, det kommer inte bli kul menmen ibalnd måste man.
Ska göra mig i ordning lite, kommer väl skrämma alla som ser mig idag. Usch, känner mig inte fräsh. har ändå duschat och så. Men jaja, ibland blir inte allt perfekt och verkligen inte när man inte mår så bra.




svampbob VS byggare Bob

Alltså det går svambob på en kanal och byggare Bob på en annan samtidigt! vafan ska jag välja :((
svårt val!

VS 

åhnej jag har fuckat up igen jag har ingen kontrol!

Haha fast kan man ha kontroll på sin kropp?
Eller asså på sin kropp där inne, jag menar det är inte mitt fel att jag inte kan gå till skolan, inte resa mig upp inte göra någonting på grund av den jävla fucking mensvärken! FYFAN!


Inbjudan

Bröllop i sommar! nice.
dock visste jag redan om det och är lite depp eftersom det ligger samma helg som sista konfalägret, måste då åka fram och tillbaka till skara på lördag-söndag . . . . men vad gör man inte för ett bröllop -.-

bilder från idaaag.

söööta!

8/3-2011

Hej, har inte hört av mig på hela dagen, sorry men läs min blogg på kvällen så är det mer uppdatering, blir så ofta när jag pluggar hela dagarna . . . . 

Idag har jag pluggat hemma hos Mimmi, ni vill inte se vårat NO-prov! Eller det är 70 jävla instuderingsfrågor till det provet, förstår ni? Han läraren är ju dum i huvudet på riktigt. Förlåt mig men helt jävla ärligt.
När vi pluggat fram till typ klockan var sju var vi så sjukt lama så vi gick på en promenad. Jag har fått värsta kicken av att gå på promenader, antagligen för att jag missar massor med träning . . . måste ju bränna fett på något sätt ;) Haha SKOJA.

Pia lagade jättegod mat till oss! klyftpotatis, en röra med rökt lax och äpple. Till va det typ ägg och apelsinbitar. Muuuuums!
Haha juste, vi klippte Pias hår också. Det blev väl braa.


haha invirade i halsdukar :p


Såg att det blev fel

Märkte att länken i ett tidigare inlägg inte fungerade så här kommer en ny länk till videon som är värd att se!
http://www.youtube.com/watch?v=0ogJtX-Z7Xs

GodNatt

Tog en liten sväng förbi Mimmi & André med Ronja också.
Nu är jag jättetrött och ska sova, vi får höras imorgon.
Puss.


Promenad

Promenad nu, behövde lite frisk luft och andas lite så ja, är ute nu.
Puss

the next thing!

Duscha, tvätta håret med nytt schampo (XL, grymt bra!) hårinpackning, raka benen, smörja in mig med ny bodylotion, fixa ögonbrynen osv!



dag 18. Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Haha reagerar inte så mycket längre, men om jag gör det så är väl inte reaktionen direkt positiv . . .  Eller måste man tycka att man är snygg, jag tycker inte jag är det. Så då är väl inte min reaktion positiv ? Enkelt och sant!



Ååh toppen

Rätt mysig dag i skolan, var dock helt borta när vi åkte hem för jag mådde inte alls bra, det gör jag inte nu heller.
Men träffade i alla fall Victoria och det var bra för har saknat den sköna bruden ett tag nu! 

Hade tänkt att plugga idag för har typ världens största NO-prov på fredag men jag orkar fan inte, orkade knappt äta förut. Är fortfarande sjuk, alltså usch. Typ sitter och kallsvettas. Ska duscha snart, känner mig fan jätteofräsch. Funderar på att ta en promenad också. Får se hur det blir med det. 



Så jävla typiskt

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/0ogJtX-Z7Xs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Något fel är det men vet inte vad. Jag kan i alla fall inte lägga ut videoklipp från youtube -.- men om ni vill se något klockrent så klicka på länken, hur grym som hellst :P Jag garva i alla fall ;b

CHECK

Haha, vill ni se en snygging tjejer? Checka min bästavään (y)
LOVE!



6/3-2011

Haft en mysdag med jossan och Lina, vi har kollat film osv.

Bloggar om en stund igen nu blir det solsidan vafan, så bäst!

ingen träning

Fuck.
Blev ingen träning för mig idag, kände mig inte helt fit for fight om man säger så. Jättesynd för var staggad för att träna ju! Men det är bättre att vänta en dag extra ist för att börja träna för tidigt så man blir sjuk igen "/





dag 17. Någonting jag ångrar.

Det finns mycket saker jag ångrar här i livet. Saker som är bra och dåliga. Jag har gjort många saker som vart dumt. Men man lär sig av sina misstag, det är sant. Nu ska jag lära mig av mitt senaste misstag som jag ångrar nu.

Just nu är jag typ depp för att jag äter för mycket onyttiga saker, alltså ärligt FÖR mycket. Jag måste sluta, ångrar mig alltig efter jag ätit något med mycket socker/kalorier i. Jag måste helt seriöst börja tänka på vad jag äter, tänk att gå upp jättemycket i vikt, har redan gått upp för mycket. 

Från och med nu ska jag äta bättre, jag tycker ju lixom om grönsaker och nyttig mat jättemycket, så varför inte lägga pengar och hunger på det istället. Mycket bättre.
Hjälper ni mig? 



ÄNTLIGEN!

Nu äntligen ska lilla tjockisen sofie dra iväg på träning efter en veckas sjukdom. Usch, jag känner mig så sjukt otränad så det är helt sjukt :o
Jag tror kanske det blir ett Box-pass idag! (y) Skojj, men vi får se. annars blir det väl styrke lr nåt. 

Fan känner mig taggad nu alltså, hoppas bara inte astman förstör för lilla mig nu då ;b

5/3-2011


Ååh, hade en underbar dag igår tillsammans med min familj och ville verkligen inte kasta bort dagen med att sitta vid datorn så jag bloggade inte någonting igår som ni kanske märkte, men jag tycker verkligen att man får lov att göra så ibland, eller hur?

Kan berätta lite vad jag hade för mig igår iaf!

Jag vaknade hemma hos Ronja men gick ganska snart eftersom hon skulle ivåg till stan. 
När jag kom hem funderade jag lite på om jag skulle hitta på något speciellt men klände hellre för att vara hemma. Jag gjorde mig i ordning lite, kände mig ganska sliten efter natten och sen gjorde jag Mamma sällskap till affären.

När jag kom hem igen tittade jag på Pippi Långstrump, amalia & jag.
JAg tog med mig småsyskonen upp i skogen, jättemysig liten promenad. bilden kommer.

På eftermiddagen lagade jag middag till familjen, visst är jag duktig ?(a) Jag lagade fisk med potatis och sås. Och så typ sallad och sockerärtor till (a). Fan va duktigt av mig.

På kvällen såg vi på melodifestivalen :b Haha, äkta svenssonfamilj? haha JA!

Pippi & Amalia

trötta sheyor :(

sötaste syskonen!

Mina älskligar!

lillebror & jag.

Ha en goo fredag!

Nu bangar jag datorn och har så jävla kul ist! 
CHAOOOO!



Haha seriöst kolla

Måste bara bjuda på två videos från idag.

Första är en Gubbe som vi såg på hållplatsen mitt över gatan på väg hem från skolan, han gick fram och tillbaka HUR många gånger som hellst? vafan, hann dock bara filma de sista två gångerna ;)

Den andra är min efterblivna kompis Mimmi som ska plocka godis, haha hon har bestämt sig för att hon ska ha två stycken av varje men får hela tiden upp fler, hon försöker och försöker x) Men tröttnar tillslut :p



dag 16. En bild på det jag köpte senast.


at mimmiiis place (y)

Käkat lite gott och sitter och skriver argument om Olja & Bensin :p 
Snackar massor med skit osv, tur att ingen kan höra oss, fan va ledsna ni skulle blivit :(((

Haha, skämt å sido :b Men har jättemysigt och är verkligen sugen på att komma hem och ta på myskläder. Är typ på goshumör. nice va? (a)
Ska dra till kyrkan sen också, ännu mer mys där. Ingen träning för mig idag heller . .. måste bli helt frisk först så det blir vara direkt hem efter konfan och chilla lite osv.


Men hallå där! Jag måste berätta att Spanska-provet var sjuukt lätt! Antingen så var det ett lätt prov eller så hade jag pluggat så mycket att jag var så bra att det blev lätt (a)
Haha, får väl hoppas på att det är jag som är bra och inte proven som är lätta, eller vad säger ni?


Gammal goo bild.

Sticker hem nu, till mormor . . . . ska byta om sminka av mig och sen åka till Kyrkan. 
Puss.

Glee

Kollat på glee nu och min kladdkaka är klar! Perfekt, ska väl äta en liten bit nu med en cappuccino till tror jag, känner att jag inte är jättetaggad på att blogga :P  . . . .eller jo men jag har inte något att skriva om ;) 

Men vi hörs imorgon igen, kan vana redan nu att det kommer bli låg uppdatering imorgon tyvärr :( men så är det när jag har helt jävla fullproppat (alltid samma sak på torsdagar) Men dock kommer språkprovet vara klart så det är ju alltid något att se fram emot! :D
Puss.


haha, pigg chey??

Undvik detta!

Haha ät aldrig citronsyra, det är svinsurt! Jag och mimmi typ plågade oss på No:n en gång! Hahahahaha lyssna bara på hur vi låter x) man lägger lite på tungan, fyfan!



dag 15. Vad jag åt idag.

Haha vilket tur jag hade att dag 15 var just idag, för idag har jag verkligen ätit ordentligt till skillnad från många andra dagar. 

Frukost -
mjölk och havreflingor. Macka med ost.
(hemkunskap) - Fisk med potatis och sockerärtor.
Lunch - en sallad med tsaziki
Melliiiis - macka med ost.
middag - köttvok med grönsaker och ris.

Sen har jag inte ätit nå mera, Än. . . .  ;)


2/3-2011

haft en rätt så chill dag, behöver ju inte snacka om att jag har pluggat för har klagat väldigt mycket på det senaste dagarna, tröttsamt.

Men jag åt i alla fall en jättegod middag som pappa lagat, *mums.
Jag har vart sugen på att baka hela dagen men inte kunnat slita mig från böckerna så jag tror jag ska baka nu faktiskt. 
Förut kollade jag på några avsnitt av ett typ program för lite yngre barn, men tycker det är rätt mysigt och Clara (min syster) undrade om jag ville se med henne så varför inte? 
Det är inspelat i Göteborg så det är lite roligt och man hör verkligen på deras dialekt att dem är från Göteborg :b
Just like me huh?


Dagens look mabyy? (a)



thefuckingfuckfacebitches!


siimpel men snyggt.

så man ser ut!

Haha jag tycker man känner sig jätteofräsch när man inte mår bra, dessa två bilder togs igårkväll efter massor av plugg och huvudvärk m.m. uuääk,




Inte bra av blogg.se

Min blogg har legat nere på grund av blogg.se men dom håller just på att fixa det så om bloggen strular eller något liknande så är det blogg.ses fel!



det här är inte ens okej!

Helt jävla seriöst! jag har pluggat sen halv fem, det är typ över fem timmar och jag tror min hjärna ska sprängas! Ärligt talat, det kan inte vara lagligt att plåga barn på detta viset, jag är förfan typ sjuk, har hur ont i huvudet som hellst och känner världens press att jag kommer faila på provet så jag är duktig och pluggar ändå. Men kan inte det jag pluggar fastna då, detta är ju kört snart :(( 

Usch, är jättedepp nu, har missat träningen idag också för att jag inte mår bra, det kan inte bli bättre :( Nu ska jag äta och sen SOVA!
Godnatt.



detta visste jag inte

Teven står på medan jag pluggar, kan koncentrera mig bättre om det är något som låter, eller så att man har typ sällskap.

Men det var inte det jag ville säga, ville säga att jag hörde just att det var en Familj, tror dom var från Danmark. Hursom, dom höll i alla fall på att segla jorden runt, (jag vet inte vars det var)men på ett ställe blev dom överfallna av pirater! Och någon grej i Danmark försöker göra allt för att piraterna ska släppa dem men de kräver en massa pengar för att de ska släppa dem. Hemskt!

Jag visste inte att det fanns pirater på riktigt? Okej, jag visste väl typ att det fanns förr i tiden men inte nu! gud va obehagligt. . . . och hemskt! 



Oskönt!

Har typ feber, vet inte riktigt. Men känner mig jättehängig, typ kallsvettas och har huvudvärk!

Får se hur det blir med tränignen idag. . . . Måste hursom plugga fast att jag mår skit. Blä.

hmm spännande

Håller på att skriva deckare ;) Haha, har Svenska i skolan. 

Jag tror faktiskt att min kan bli ganska bra, det är dock väldigt svårt att veta hur man ska skriva hela tiden, det är jätteinvecklat verkligen! Men vi får hoppas resultatet blir bra. Den ska vara klar nästa vecka så har lite tid kvar i alla fall. Fick typ lite hjärnsläpp så var tvungen att göra något annat lite snabbt bara.

Puss.


RSS 2.0