Mot Victoria!!!


Ljuslila

Mina naglar är klara nu!
Då är det dags att packa och sedan blir det att gå ut som gäller. Det kommer inte bli så bra update idag eftersom det är nyår och jag ska bort och sådär.
Men jag ska försöka lägga in en outfit innan jag åker bara, okii?

Annars får ni ha en bra nyår allihopa!
Puss&Kram till er <3


Ljuslila naglar blev och jag har fått måla typ 5 ggr idag och igår för att det skulle bli en ordentlig färg på naglarna, eller alltså för att det skulle bli starkare.
Innan Spanien ska jag köpa ett ljusblått nagellack! (y)

Grilla i kylan

Hej allihopa!
Det är ju Nyår idag! Jag ser verkligen fram emot kvällen, vi ska ha så himla kul!

Men det är senare först har i förmiddagen och allt annat som ska hinnas med. Nu snarast ska jag packa allt som jag ska ha med mig. Juste, jag gick faktiskt upp tio idag :D *stolt*

Nä men som ni kanske redan vet ska jag ut till ängen idag och träffa massor med folk, grilla och mysa tillsammans. Det kommer bli jättetrevligt, hoppas jag ;s Jag vet i alla fall att Gustav ska dit för det sa han till mig igår och sen alla andra som brukar vara där O.S.V
Nog om det, ska nu måla på lite till nagellack på mina naglar för att det ska bli starkt och bra. 

Så vi hörs igen om en stund.
Puss&Kram!

Haha, ojj december förra öret :s känns som man har ändrats liiiit i alla fall . . . .

Tror det är dags att säg . . . .

Tror det är dags att säga hejdå nu. Eller i alla fall godnatt för idag.
Imorgon kommer det hända saker alltså! Tagga Nyår förfan. 
Sista dagen på 2010 snacka om att man ska . . . . fira eller vad säger man. HAHAHAHA!
Godnatt!


Förmiddagens planering för imorgon!






Josefine & Camilla

Jossan och Milla mötte mig vid Ejdergatan och så gick vi och köpte godis åt Kakan. Kakan är en hund ;b Jättesöt verkligen! 
Camilla åkte hem rätt snart efter det och jag och jossan såg först en film, 27 dresses och sedan spelade vi spel. Jättemysigt. 
Vi åt våfflor också, jättegott! Det var väldigt längesen jag åt våfflor så det var mumsigt :)

Nu har jag kollat på en till film, Allt en tjej vill ha. Jag såg dock inte början på filmen så någon annan dag ska jag se hela filmen för den verkade väldigt bra, slutet var bra i alla fall, haha! 
Får se vad jag ska hitta på nu, har inte så mycket att göra faktiskt.

Puss & Kram


Filmerna rekomenderas starkt!

Bråttom nu.

Hinner inte skriva, ni får dagens outfit på video! (y)
Nu ska jag till Josefine och träffa henne och Milla.
Puss.


Vi börjar redan idag.

Kom precis hur dusch, rakat benen & allt. Råkade skära mig vid knät och det svider jättemycket :( faan!
Har i alla fall smörjt in mig och klätt på mig, nu väntar jag på att mitt hår ska torka, det blir mycket bättre om det får självtorka +att det inte slits lika mycket då! (y) TIPS.

Under tiden målar jag mina naglar och filar och fixar dem lite inför imorgon så vi hörs efter det med dagens planer.
Puss.


Godmorgon allihopa

Jag har redan ångest över idag. Att jag sov till halvtolv, INTE okejj. Jag missar så mycket av dagen då och man hinner typ inte göra någonting. Självklart var det mitt eget fel för jag somnade lite sent igår. 

Jaja, inte mycket jag kan göra åt det nu liksom? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se senare när jag har gjort mig i ordning. Nu ska jag duscha och raka benen i alla fall.
Jag ska också gå till ica idag och byta ut min lott, jag vann 25 kr igen ;b Att man aldrig kan vinna lite mer pengar! Håll tummarna för mig nu, okej? (y)

See you.

Saknar sommaren :(

skit också!

Nu har jag pratat på skype alldeles för länge! Inte bra, klockan är snar halvtre och jag tänkte sova typ 12 idag bara för att det är nyår om två dagar och då vill jag vara på topp. Men nehepp så blidde det inte :p men men har pratat av mig lite med folk från hela svergie typ, blandannat stockholm, boden och så vare nåt mera. Minns inte. 

Hursom, NU blir det sängen i alla fall. Annars kommer jag somna sittanes :o nooot good.

Puss & Kramiiiii.


Gissa vad!

I förrgår såg jag pirates of the Caribbean 2
I går såg jag pirets of the caribbean 3
Och gissa vad jag såg idag?
Inte pirates of the caribbean 4 utan Eclipse x)

Jag skulle igentligen sett Avatar men min lillasyster bytte film och jag orkade inte bry mig så nu har jag sett Eclipse i alla fall. Dock tycker jag att Bella ska va tsm me Jakob han är mke snyggare? Eller. Han är i alla fall väldigt rolig;b

mycket bättre :D<3

kanske lite svar på komentar?

hedda om Så är den bästa starten på dagen.:
min Sötaste!

Svar: Eller ja svar och svar. men jag vill bara säga att man blir så glad av sånnahär komentarer. Det är inte jobbigt att komentera och det är inte så att man måste tänka ut något fint. Det räcker med något litet som kommer rakt från hjärtat. Det är ju det som värmer mest! Sanna och trovärdiga ord och komentarer. Jag blev i alla fall glad av denna komentar och jag uppsakattar det verkligen. 
Hedda du ska veta att du är verkligen jättefin och jag älskar dig!
Tack för att du hjälpte mig att få en bättre och gladare kväll, var inte på topp kanske men du är ju underbar. 
Puss.


Frusen som vanligt.

Har just ätit hemmalagade hamburgare till middag och nu är jag proppmätt ;b

Sitter vid granen och myser. Försöker värma mig lite för jag fryser så förbaskat hela tiden :( 

Amalia och mamii håller på att testa massor av olika efterrätter till nyår, hoppas något blir gott så man kan smaka. Dock har jag ätit väldigt mycket onyttigt nu under julen och känner att jag behöver träna. Funderar på att kanske träna på ett eller annat sätt imorgon, jag måste ju hålla mig i form fast att det är lov? Eller vad tycker ni. Man kan ju inte tjocka sig allt för mycket. . . . . 


Brännan på denna tjejen ser ut att behöva bättras på?
Tuur att hon ska till spanien om 5 dagar! Hoppas det är soligt där!

Nöjd!

Alltså detta är så sjukt typiskt mig och mimmi! Jag måste bara berätta vad som hände idag!

Jag ångrade mig och ville inte ha skorna som jag tittade på igår längre, därför letade vi vidare, jag hittade ett par skitsnygga skor på Johanssons som jag ville ha, det fanns bara en storlek framme, 38 och den passade perfekt, jag provade gå lite och bestämde mig för att ta dem skorna. Jag bad om att få båda skorna för jag skulle köpa dom och hon gick och hämtade lådan med båda skorna i och så köpte jag dem. Sedan gick vi vidare och köpte skor åt mimmi. Sedan klev vi på bussen hemåt, kl 13.15. Just när vi satt oss skulle jag ta upp mina skor och kolla på dem, då ser jag på lådan att det står 39! Jag bah FAAAAAN. Men då har bussen såklart redan börjat köra så vi får snällt sitta kvar till nästa hållplats och så får vi GÅ tillbaka till allum-.- Som några kanske vet så ligger Johanssons längst bort från bussterminalen där vi gick in så vi fick ju gå genom hela allum för att komma fram sen bytte jag skorna snabbt för att hinna med bussen. Vi SPRANG typ hela vägen tillbaka till bussterminalen och när vi kommer ner backar bussen ut. Perfekt, men det var bara att vänta på nästa buss. Så sjukt typiskt mig och Mimmi det händer ALLTID oss.

Hursom så fick jag ett par snygga skor. De var på REA så jag betalade endast 300:- det var Vagabond till på köpet så priset var väldigt bra! Snacka om fynd eller vad säger ni? ;b
Att tillägga så passar skorna väldigt bra till min tröja som jag ska ha på nyår. Om ni minns så var det ju en guldig dragkedja bak på den och det är en guldig dragkedja fram på mina skor. SÅ jä*la snyggt tillsammans. Nyårsafton here we come!<3





Ska dock måla om mina tånaglar, de ska inte vara röda ;)
Och så blir fötterna bleka när korten tas med blixt. Så bleka är dem inte på riktigt ;)


Min bästa Mimmi

Dags att möta upp min älskling strax. Jag och Mimmi ska till allum idag igen och denna gången för att köpa skor till nyår! Ska nog också hjälpa mamii och byta min lillasysters bikini som hon fick, typ storlek 90 och den var förstor! :o då är man liten x)

Nu måste jag springa om jag ska hinna göra mig klar! Har alltid så bråttom på morgonen! Jag orkar ju inte gå upp tidigare bara för att jag ska hinna med en buss som går 12, haha då får det vara lite stressigt istället, är ju rätt van . . . . Mer om det senare!

Puss&Kram


Shopping

Biki till Spanien, köpt på New Yourker för 139:-


SNyggt linne från Foji för 299:-
Älskar ryggen på linnet!


29 december 2010

Hej bloggen!
Känns lite skrämmande att skriva 29 december! Alltså det är bara 3 dagar kvar på detta året, och SÅ mycket som har hänt! Det har gått extremt fort, nästan lite för fort? "/ Dock är jag stolt över mig själv för jag har inte ätit godis på hela året! ganska duktigt va? :)
2011 ska bli ett ännu bättre år än 2010, så vi får väl se vad som kan toppa detta året? En bättre sommar kan det gott bli i alla fall!

Tillbaka till idag.
Nu sitter jag här med solen i ansiktet, jättefint väder ute. Tror bara att det är -10 idag & sol, skönt. Det är så fint när snön glittrar (a)
Jag ska i alla fall strax fixa mitt hår och sminka mig. Jag har redan klätt på mig. Idag blev det en grå tunika, svarta leggins och en kofta.
Simons, MIN

inte nu igen :(

Hejsan, är hemma från stan och allum nu.
Har träffat lite olika folk och handlat lite grann idag. 

Ska fota senare eller imorgon nu har jag ont i huvudet och är trött. Så jag ska byta om till mjukisdress och dricka en cappuccino tillsammans med mamii & papii i soffan (a) *myyyss*

Var ju i stan med Mimmi, Lina & Victoria och senare mötte vi upp Simon & Niclas. 
Vi drog till Allum och när alla senare hade åkt hem skulle jag hjälpa Simon att hitta ett par jeans men det var dock inga som passade den bortskämda ungen! :o Haha, det slutade med att han köpte en skitsnygg kofta från Pondus för typ 1600 tror jag + nån T-shirt att ha under. SKIIIITsnygg var koftan, älskar när killar har typ ljusa koftor (a) Hett tips verkligen!
Nu ska jag upp och ta det lugnt, Puss&Kram <3

Godnatt

Då fanns det inget mer att lägga tid på. Godnatt (L)

Vill dock säga att jag saknar Linnea så enormt mycket, fick en längtaihjälmigattack! + att jag såg att lilla Mario är hos henne nu, tycker absolut det borde vara jag istället för honom! Jag älskar dig Linnea!


Inte redan :(

Lina sover och ja, det finns inte så mycket att göra om man säger så.
Det går inget bra på TV & alla är ju verkligen suuperglada så varför ska jag prata med någon då? Får ju inte så trevligt mottagande, lika bra då att låta bli att försöka.

Har kollat igenom en massa boggar och hoppades på lite nytt men uppdateringen ligger verkligen i botten nu?:s

Hursom, får väl ta och sova istället då. Imorgon blir det en dag på stan, vet inte riktigt med vilka än, lite osäkert just nu, inte så lätt att veta vad man ska prioritera först under lovet kanske? jaja, jag ska i varje fall försöka hitta skor och klänning till nyår + en mössa och lite smått till Spanien.

Puss <3




pirates of the caribbean

sett på den filmen med Lina nu!
tvåan, den va faktiskt bra fast lite konstig :s dock var slutet sämst så nu MÅSTE jag se trean x)

OCH så är Orlando Bloom sjukt snygg! :o waaahh <3

Avslappnad

Efter att jag druckit min cappuccino i morse gjorde jag mig i ordning och åkte och mötte upp lina, sedan drog vi oss mot valhalla för en avslappnande härlig dag, vi bastade, bubblade, simmade lite och bara slappade. Det var jättemysigt och jag känner mig jättefräsch nu!
Helt mjuk! :o 



Svar på komentar!

Emma om 23 december 2010:
vilket shampoo använder du?

Svar: Jag använder ett schampo som man kan köpa på salong, tycker det är mycket bättre än från tillexempel ica, dock är det lite dyrare men det är värt priset!
Det heter Biolage och finns som massa olika produkter.

Så är den bästa starten på dagen.

En varm cappuccino och solen strålar in genom fönstret, det är lov och jag kan göra vad jag vill!
Vad kan bli bättre? :o

Bilder från julhelgen!

Julafton, vid julbordet.
Morfar  morbror
Jag Och två busiga kusiner
Visst är vi söta?
Haha sara posar ;b
Juldagen, två glada barn på väg från mormor och morfar
Väldigt söta (L)
Spelkväll på juldagen med släkt
Spelkväll förbereds med drickor
Annandagjul firas med pappas sida, här är det singstar som gäller.
Jag är ingen sångerska men jag van över pappa i alla fall ;)
Senare tog vi det lungt med brasa och mys tillsammans
Glad unge på snowracer på väg hem på kvällen
Nästan Hemma.

Goodmorning

Nu sitter jag uppe i soffan och försöker tänka ut vad jag ska hitta på idag, mina planer ändrades ju snabbt när Victoria inte kunde åka till stan. Så nu får vi se vad som händer idag istället. 

Just nu på morgonen ska jag inte göra så mycket alls, kanske klä på mig, sitter typ med pappas tjocktröja BARA :s
och sen ska jag lägga in en MaSsA bilder från julhelgen! Nice va?

Vad ska alla hitta på idag? (y)

Lilla Julafton

Nu är det dags för den årliga "lilla julafton"
Då vi firar jul med andra halvan av släkten . . . . Så jag håller just nu på att sminka mig, har typ sminkar halva ansiktet x) lite sött, ellerhur? (a)

Så idag blir det ytterligare ett julbord, julklappar, mys med släkten, TV & en underbar dag.
Kyss till er babyyss <3


Spelkväll (y)

Sådärja.
Nu är jag hemma igen efter en mättsam, men god middag.
I kväll ska vi spela massa spel tillsammans, blandannat Med andra ord. Det spelet är jätteroligt! Och så kanske vi ska spela Wiisport + Kortspel :D

Vad ska ni göra ikväll? Ut, hemma kväll, film?




Med andra ord:
Det går ut på att man ska förklara ord.
Man är i fyra olika lag med minst 2 st i varje lag. Sedan ska man plocka upp ord ur en påse och försöka förklara dessa ord utan att säga vad som står på. Om de andra lagen/laget kommer på vad det är för ord kan de med hjälp av tutor störa de andra, har inte laget gissat rätt innan tiden är slut får de lag som pep först brickan om de svarar rätt.
Den som har flest brickor vinner!

Förstår ni? Haha, jag kanske inte är världsbäst på att förklara med skitsamma. Det är i alla fall väldigt roligt!

Svar på komentar!

sara om ooupsii,:
om du är halvsvens villket annat land kommer du ifrån ? :)

SVAR: Haha, jag är inte halvsvensk, jag är absolut helsvensk.
Men om jag är skulle vart halvsvensk så skulle jag vart halvt från, hmm, Australien :D


Hej alla glada!

Heeej. Som jag redan sagt är det svårt för mig att blogga i helgen för jag ska inte vara hemma så mycket och jag kan inte blogga från mobilen. 

Jag hade en underbar julafton igår som jag antagligen kommer berätta mer om senare i kväll när jag är hemma igen!

Hursom, idag ska jag till Mormor & Morfar. Men först ska vi ut med hela släkten och åka pulka tror jag -.- lika roligt som vanligt ;b Hahaha, nä men man får göra det bästa av situationen, eller?

Senare ska vi till mormor & morfar som sagt och äta julmiddag. Vi skulle egentligen till Heden och åka skridskor med det är lite för kallt ute, typ 15 minus "/ 

Nu ska jag hur som helst göra mig i ordning med varma kläder och fixa en cappuccino i min nya termosmugg som jag ska ha med mig ut i backen! (y)

Puss&Kram älsklingar


God Jul!

God Jul

Merry Christmas

Feliz Navidad

Glædelig jul

Joyeux Noël

Buon Natale

Frohe Weihnachten
圣诞节快乐

عيد ميلاد مجيد




Hejdå alla glada!

Det här är det sista inlägget jag tänker göra nu innan jul.
För imorgon kommer jag ha fullt upp och nu hinner jag inte för jag har mur mycket som helst att fixa med!

Ikväll:
-Städa mitt rum
-Smörja in mig med bodylotion (har just duschat och skrubbat med produkter från body shop)
-Kolla på ett program på SVTplay
-Hjälpa mamma med julbaket
-Uppesittakväll
-lägga alla kort i kuvert
Och så kommer jag komma på en massa saker på vägen ;b

Ha de bäst.
Puss&Kram

Peace out

Bara ett måste!

Ett hett tips nu då!
ALLA killar som vill lukta gott SKA använde denna parfym. Jag är seriöst helt kär i den.
Jag sprutade den på Gustav idag inne på Kicks och sen gick jag med ansiktet mot hans bröstkorg HELA tiden x)




Jean Paul Gaultier "Le Male"
Luktar så jääääävla gott!!!!!!!!!!!!!

shoppingtur med dom bästa.

Hellu, hemma igen.
aajjj min fot har somnat :(( stickeer :s vänta. . . . . . . . 

Så, jag själv köpte typ ingenting, bara ett stort örhänge som jag ska ha imorgon. Men Gustav handlade som fan ;) vi har haft en jättemysig eftermiddag tillsammans och stökat runt med alla andra i julstressen. 

Juste jag köpte en hårmousse till mamma och en milkshake. 

Nu ska jag äta middag, stuvade makaroner med hemlagade köttbullat. *mumss*


23 december 2010

Godmorgon!
Nu är jag fördigfixad & då drar ja till Allum med Victoria & Gustav.
Vi får höras senare nu har jag lite bråttom.
Puss

Here is my angel<3

?

Vissa drömmar blir till verklighet. Andra inte.
När ska jag få drömma vidare och slippa vakna upp.

Jag vet inte

Fyfan va jobbigt detta är!
Nördar musik som väcker känslor. 
Kärlek. </3

Miley Cyrus – When I Look At You

3 Doors Down – Here Without You

Heart – Alone

Eminem – Love The Way You Lie



Onödig tid

Hejhej, det tog längre tid än vad jag trodde att hämta handskarna. För det första kominte bussen när jag skulle åka in till stan, (hatar att åka med västtrafik!) Och när jag hade hämtat handskarna skulle mamii hämta mig men det tog en himla tid för det är så mycket trafik ute på vägarna nu i julstressen.

Därför kom jag hem 1 timma senare än vad jag hade tänkt mig, otur :( Detta tog en massa tid som jag istället kunde lagt på annat. Så nu ska jag inte spilla ännu mer tid på att sitta här hehe.

Kysssss.

Som sagt har jag fortfarande problem med att bestämma vad jag ska ha på mig på, julafton, nyår, och alla andra juldagar som vi ska på massa olika träffar. Det ändå jag är rätt säker på är att jag ska ha den klänningen här ovanför på mig på juldagen. ;b
Dock har jag inte så mycket med tid på mig att bestämma vad jag ska ha på julafton :s waah. Paniik here!

Idag. 22 december 2010

Hihi, denna rubriken hade jag för exakt 20 dagar sedan, då var det bara en tvåa ;b

Har ätit frukost nu & städat i ordning efter oss i natt . . . . . -.-

Jag ska fixa mig och sedan åka in till stan och hämta ett par handskar till papii.
Måste bara vänta tills mamii kommer hem för jag orkar INTE ta med mig Amalia till stan!

Senare blir det väl att fortsätta fixa inför julafton, det är ju bara två dagar kvar  nu! :o
Sen ska jag också försöka hitta något att ha på mig på julafton "/ OCH Nyår! :o vet inte ens vad jag ska göra då -.- 
Får vänta och se.

Puss&Kram

Ett årsen x)

Klapparna jag "vann"

Making love is fun . . . . . . ?

Friends Forever

Mina bäbisar

Började första härliga lovdagen med en kväll med dom bästa.
Ronja, Nadia, Mimmi & Camilla.

Vi åt först på pizzan efter avslutningen, vi delade alla på en pizza :s
Haha, sen hade vi julklappskväll, spelade spel och såg på en skräckisfilm med Megan Fox & Amanda Syfried.

Älskar er.


JULLOV!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooupsii,

glömde fota granen och nu orkar jag inte mitt fel :(

Haha, nothing to cry about.
Imorgon kanske? aja, nu blir det lite gött fika och sen time to bed. 

Jag är så grym på engelska!?! Undra vad jag fått det ifrån, jag är väl helsvensk? :s

Puss.

HATAR att inte kunna klä mig som jag vill.
somrigt och tunt. Bort med snön.
SPANIEN here i come!

Ung&Bortskämd=Föräldrarna är idioter



Jag just nu, ursäkta min röst men är somsagt sjuk och kan typ inte prata
normalt :s
Puss.

Jul . . . .?

Just kommit hem från Mimmi, haft en go eftermiddag med henne och Ronjiis.
Bakat VÄLDIGT fina pepparkakor, och myst i soffan. Haha vi låg och kolla teve i soffan i 3 timmar :s så sjukt härligt (a)

hursom, nu ska jag i alla fall fixa lite inför julen, lite fler julkort och så in paket. 
Vi har klätt granen nu också, jag ska ta kort på den sen så får ni se hur fiin den blev (a)

Puss.


Bild från förra året.

Förskyld

Var med Inez hela dagen igår, vi åt god mat, fikade, var ute i snön, gossbell i kyrkan och en go Julbord!

Älskliing <3

oupsii,

försökt hela dagen men internet funkar inte, nu har jag bara en snabbis så ni hör mer av mig i morgon troligtvis//Sofie.

Puss&Kram

musikhjälpen

Hejsan.

Har ni sett på teve eller kanske hört på radion att de håller på med något som kallas för musikhjälpen just nu? Det är i alla fall några människor som sitter i en "glasbur" denna gången i Malmö och gör massor av saker för att samla inte pengar. 

Bland annat så kommer kändisar dit och skänker pengar, de ger även en sak som de sedan sätter på en liten "aktuion" så får man ge bud, de har även människor som är ute på gatorna och gör en massa saker för att få in pengar.

Alla dessa pengar går detta året till barnhandel, till olika organisationer som försöker stoppa handel med barn O.S.V förra året tror jag pengarna gick till Malaria. 

Så om ni vill skänka lite pengar till detta kan ni lyssna på P3 eller se på SVTplay. Man kan skicka sms och bara skänka 50 kr och så där.

HJÄLP BARN ATT FÅ LEVA ETT NORMALT LIV OCH INTE BEHÖVA SKILJAS FRÅN SINA FÖRÄLDRAR.
STOPPA BARNHANDEL!




Sömmerska

Nu ska jag ta mig tid att laga min vita klänning som jag köpte i somras.

Vet inte om jag sa det någon gång men spännet gick sönder efter första gången jag hade använt den och då gick jag ju så klart tillbaka med den men i affären sa dom att jag hade köpt en för liten storlek och att min bröstkorg var för stor och hade spräckt den?:S

Jag tror knappast att de hade rätt, hursom så fick jag ett spänne som jag SJÄLV var tvungen att sy på men jag har ju bara lagt undan det. Men nu vill jag använda den igen och då måste jag laga den först ;)


Just nu

Pyssla julkort + julmusik
Dessa kort har jag hunnit göra, blev de bra? :)


Lite mer från igår

Här ska ni få se lite fler bilder från igår när vi var ute och red.
Då var det kallt och rätt mycket snö, och som + på det så snöar det för fullt ute nu.

Malin på Saga.
Jag på Grimsy, fixa stigbyglar.
Kati på Saga.
Lyckliiig flicka på Grimsy
Och så lilla jag igen, med Kati i bakgrunden ;)

Underbart

Har haft en jättemysig dag idag i skolan, även om det var fruktansvärt kallt och att jag förfrös mina fötter så var det värt det.

jag red, som jag inte har gjort på skitlänge, fyfan vad jag saknar det! Åååh, snacka om att jag kommer kunna leva på denna känslan i typ flera dagar! Nu mår jag bra!:D


Underbaraste<3

TV3

Ska bara käka lite så hörs vi sen, okej?
Puss.


Middag

Har vart på konfan nu, på väg hem träffade vi massor i allum. Filip och André åkte med oss till Österlyckan där vi fick vänta i typ en halvtimme ;) 
Haha, fast vi hade väldigt roligt i alla fall kan jag säga! 

Eftersom det var lite regnigt i morse för det var typ +1 så är det hur mycket is som helst ute nu! Alltså vi halkade runt som idioter när vi var ute, sjukt kul fast lite scaary ibland också hihi. 

Nu ska jag ta något att äta, har inte ätit ordentligt sen lunch så är lite smått hungrig nu ;b
Ha det så bra, puss. 




Volleyboll & julbord

Julbord i skolan idag, rätt så gott faktiskt. Och så sjöng vi för Celina i bamba som fyller 15 år idag ;) 

Efter lunchen hade vi tunering i volleyboll och det gick rätt så bra. Alltså jag trodde inte att jag var så bra som jag var faktisk! Eller asså man kan väl inte säga att jag var proffs men jag är i alla fall duktig ;)<3

Så alla bara vet älskar jag Malin utan byxor<3


Nurse Jackie

That's right.

Nurse Jackie om en kvart. Men först ska jag fixa lite kvällsfika, eller i alla fall dricka är jättetörstig men kan inte äta när jag har mens :s 

MEN allra först ska jag planera med Inez lite grann, hmm får se. Kanske resa? (a)

vart väldigt slapp idag

hej igen.
Bara slapp idag typ. Har ju inte alls mått bra som ni kanske märkt . . . .

Hursom så ska ni få se bilder på mina ögon och se om ni ser någon skillnad i alla fall.



Smiiiize.

Smize

jag tycker det är väldigt fint att le med ögonen. Man har munnen helt normalt och ser ändå glad och snäll ut genom att le med ögonen. Jag tycker det är jättefint att kunna göra det. Eller typ alla kan det, jag ska snart testa om jag kan så får ni se resultatet!


smize with your eyes like Tyra!

Nu är det bara 19 dagar kvar . . . . .

. . . .tills jag åker till Spanien. Kommer bli väldigt skönt!

Man märker verkligen att det närmar sig julen, ute ser man hur de börjar sälja julgranar, man har nästan inga vanliga lektioner kvar i skolan, det är kallt och snö ute, lucia är förbi, det är den 15/12! Och jag är nästan klar med alla julklappar :D

Har just suttit och kollat några avsnitt från en julserie som jag såg på när jag var liten, det kommer upp massor av julminnen när jag kollar på den. Mysigt verkligen.

Nu ska jag fixa lite julkort, men ni får ha det gött. Hörs lite senare, Puss.



fuckingfuckingfucking

Hata hata hata mensvärk hata hata hata mensvärk!

HEJDÅ

Amalia

Amalia - Jag ska ringa Algot nu, vi är kära

Jag - jaha?

Amalia - Han går på mitt dagis, vi är bästa vänner.

Jag - Okiii.

Amalia - jag ska ligga med honom och min telefon.

Jag - haha Amalia!!!!

Amalia - "Hej Algot, Vänta jag måste bara gå ut, det är dålig teckning här inne!"

Jag & Camilla  - *GARV*



Amalia är min tvååriga syster om ni inte visste det.

O.C

Myskväll med Jossan & Lina.
Sover vid redbergsplatsen inatt,så ni vet vars ni har mig;) inte ute dock!

Nu myser vi tsm i sängen och kollar på O.C hihi den är braa. Jag känner mig glad och ledsen. Humörsvändningar? hmm :s Vill inte vara så lättpåverkad, blööö. 

Hursom, ska fortsätta titta nu, man vill ju inte missa något, eller? (a)
Puss, Sofie.

Sweetiie!

Work in school

Sitter och jobbar med Mimmi.
Vi ska snart ha redovisning och vi äär klara ;)
Vi ska prata lite om seriemördaren i Malmö som nu är misstänkt för att han är psykiskt störd.
Han är tagen av polisen för ett mord och 7 st mordförsök. HEMSKT.


Sen blir det studieverkstad. Inget att göra så ska väl chilla lite bara.
Hörs senare, Puss.


Me like!

I really want it noooow!!!!!

Betyg

Imrgon sätts våra betyg i skolan, då kan man väl andas ut ;) haha nää men man behöver inte känna lika mke press kanske. Hursom det går som det går. 

Jag mår inte så mke bättre nu, kanske möjligtvis lite mindre ont i huvudet. Något är fel på mig just nu.

Jag orkar inte blogga mer nu, blir ändå inget av de jag försökt skriva. 
Har ni inget att göra kan nu ju tycka lite synd om mig ;b <3
GodNatt.


Nu blir det fosterställning, det enda som hjälper något litet iaf.


Fuck

Har ont i huvudet & nån jävla konstig verison av mensvärk :s försår inte :(

Ska trösta mig och se på Ung & Bortskämd nu och äta pepparkakor :D

Hejdå.

Lucia

Idag är det ju 13 deceber. Lucia!
Min klass gick luciatåg hos pansionärer ;b fick 1500 kr :D

Haha, men ha en fortsatt trevlig Luciakväll!
Puss.


Hiiimla sött luciatåg(a)


Eftermiddag

vart en mysig eftermiddag hemma med Millis. Vi har checkat lite TV och pluggat. Har även spelat ett spel, det händer ju typ aldrig. Haha.

Hursom, vart en afternoon with big glasses ;) Haha, mm.

Puss<3

GLEE

Nu glee med Milliis.
Hörs senare, puss/Sofie

typ ett årsen:p<3

Sofie genom åren.

1996 - födelseår
1996- födelseår
1997 - 1 år
1997 - 1 år
1998 - 2 år
1999 - 3 år
2000 - 4 år
2000 - 4 år
2001 - 5 år
2002 - 6 år
2003 - 7 år
2004 - 8 år
2005 - 9 år
2007 - 11 år
2008 - 12 år
2009 - 13 år
2010 - 14 år

Ganska stor förändring va? eller va säger ni ;b

I alla fall

Har ätit god mat nu.
Potatiskroketter och lövbiff. *mums

Strax ska jag till Mormor o Morfar för lussefika. Puss.

Dagens;
Gråa chinos - Gina Tricot
Randigt linne - H&M
Armband - fått av älsklingen



Ingen sömn här inte

Idag var det upp tidigt igen, simtränare för de små på söndagsmorgonen. Var inne vid valhalla ca 08.10 i morse. Skönt. 

Hursom så har jag i alla fall hunnit träna på Friskis&Svettis idag också. FAN va jobbigt det är asså, helt sjukt! Jag trodde jag skulle spy ;b 

Efter passet tog jag och Mimmi en jätteskön lång dusch och bastade. Då kunde vi återhämta oss lite i alla fall. 



Just nu.




Kamera + Spegel = Bra underhållning för en stund.

Lördagen den 11/12-10

Heeeeej.
Känns som denna dagen vart väldigt lång! Ändå har jag inte hunnit blogga, hmm?
Vaknade helt GONE idag hemma hos Mimmi med Louise nedanför sängen. Shiiit va trött och seg jag var! Mimmi den morgonmänniskan var redan uppe och färdig. Hon skulle ju då i och för sig iväg haha. När hon hade gått satte jag och Louise på en film. Vi så på Zuper Zebran. Jättemysig morgonfilm. När den var slut var klockan ca 12 kanske, vi gjorde oss i ordning och när Mimmi kom hem igen åkte vi in till stan.

Julklappsdags.
Idag köpte jag julklappar till:
-Kompisarna
-Faster Pia
-Lillebror Hannes
-Mamma Katarina
-Pappa Niklas

Kände mig faktisk duktig att jag fick gjort allt detta på bara en dag?:s Bra Jobbat!

Men mina ben var inte lika glada. Inte min rygg och mina axlar heller för den delen :(
BTW, så ska jag boka tid hos en masör snart. För min rygg då, jag har jätteont i den och skulle vara välidigt värt med en massage för rygg & nacke.

Nu är jag i alla fall hemma från stan och ska strax städa lite grann i mitt rena och fina rum ;b
Puss&Kraaaam


Denna tjejen från ZuperZebran är föresten med i
remember the titans som vi ser i skolan just nu.


Nobeldagen.

Fredagen den 10/12-10 
Grattis på namnsdagen till alla Malin jag känner!

Nobeldagen. I skolan fick vi "årets nobelmiddag"

Fransk potatissallad med örtkryddat skinkstek. Till detta var det vokade grönsaker och rödvinssås.
Man kunde också välja att ta lite olika såser och även gille. Som vanligt var det en salladsbuffé och bröd.
Till efterrätt fick vi chokladkaka med jordgubbsvispad grädde.
*mums*

Senare mötte jag och Mimmi upp Louise, vi åkte hem till mig och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi till kyrkan, vi träffade massor med mysiga människor.
Jag trodde inte på det själv först men jag har redan börjat gilla kyrkan och jag har bara gått i konfa i typ tre-fyra veckor :P

På kvällen var det en mysig tjejkväll!
Vi lagade tacos tillsammans, helt underbart mysigt att laga mat tillsammans. Sedan åt vi våran goda middag framför en film vi hyrt. Bröderna Karlsson. Rekomenderar den, den var toppenbra. 

Puss/Sofie


Outfiten

Här kommer outfiten som jag sa att ni skulle tänka på hur den såg ut ;)
Vart era gissningar nära eller? skulle inte tro såå.

Kameraproblem.

Hejhej.
Nu är jag tillbaka.
Jag ska strax skriva om min fredag + min lördag. Dock har min kamera inte haft något minne kvar så jag har inte kunnat ta några bilder. Jag har suttit nu och flyttat över alla till ett jättestort minne där jag har alla mina bilder. Så efter idag kommer ni få mer och mer bilder igen. Jag har faktiskt vart dålig med det på sistonde.

Puss/Sofie

Resor

Beslut Beslut.

Jag ska ju flyga till Spanien den 3 januari, det kanske ni visste? men det ska jag i alla fall. Och sen så håller vi på att kollar på skidresor till Funäsdalen, vecka 7 blir det då, eftersom det är under lovet. Eller antagligen i alla fall. Men sen så vill min kompis att vi ska åka på en till resa, vecka 9. Också denna en skidresa, fast till Norge. 

Och nu är det så att jag inte vet hur jag ska fatta mina beslut. Antagligen alla resorna eller två eller en. Jag vet inte än. Får se helt enkelt. Ska prata med mamma och så imorgon tror jag. Så får ni veta mer sen.

Puss&Kram



Detta är hotellet jag ska bo på. Ser rätt lockande ut va?
Fyfan va underbart att komma bort från Sverige!
Bara 25 dagar kvar, det är inte ens fyra veckor ;b

gissa!

Hej, ska snart till skolan. Först ska jag bara blogga lite grann.
Jag har inte tagit någon dagens outfit ännu, tänkte göra det strax och lägga upp senare. Men ni kan ju föreställa er hur jag ser ut. Jag har ljusa jeans, en lila blus & en grå kofta.
Jag tänkte ta på mig skinnjacka idag :s är jag korkad då eller? men haha, får se om jag överlever, det är ju bara 3 minus ;) 

Puss&Kram/Sofie

Idol Allstars 2010 – All I Need Is You

Alice Hagenbrant – Samson

Lyssna på dessa, det är faktiskt rätt bra!


Cappuccino!

Rubriken säger allt.

orkar inte

Hihi busigt dålig jag har vart på att uppdatera er senaste dygnet ;b men allt har gått så himla fort :p BuuusBuuus.

Huuursom så börjar jag halvelva imorgon och ska sova länge. Nu har jag vart väldigt duktig och pluggat i en och en halv timme inför spanska-provet imorgon & en lite engelska med.
Imorgon är det konfa och jag ska typ få en bibel tror jag :p haha, ska dock försöka plugga lite inför Kost-provet också. 
Oj, förlåt kanske inte så roligt för er att läsa om mitt plugg hela tiden? haha verkligen inget man uppskattar? Eller ;) ska försöka variera mig lite men just nu är det tomt i mitt huvud.
Sommaaar, <3

Hihi, lika trött som vanligt?

Då äntligen är jag hemma. Drog ju till Mimmi efter skolan med henne och Jossan. Vi typ surrade en massor och bakade en kaka.
på väg ner till lemmingvallen pladdrade vi hur mycket som hellst om gamla minnen från när vi var mellan 9 & 11 år. Väligt mycket knasiga saker man har hittat på.

Vi var rätt taskiga faktiskt. En gång ställde vi oss i en ring runt en tjej och väntade för att se vem hon gick till? :s asså vafan, så jävla elakt. Får fan skuldkänslor av att tänka på det nu :( stackars stackars flicka. Men sshh säg inte.

Hursom så ska jag ta en dusch nu efter min stressade dag. Blir nog musik till, det är mysigt :)

Puss&Kram/Sofie

Jag är längst åt höger ;b

Fixar det sista

Sitter i skolan nu och håller på att spela in ljud till våran inlämning om franska revolutionen. Jag är faktiskt rätt nöjd med det jag har skrivit och hoppas att Lena med tycker så :p

När jag slutar ska jag, Mimmi & Josefine åka hemåt, tror vi ska till Mimmi. Vi får se vad vi hittar på för något mysigt. Lite grann kanske jag behöver plugga, aja vi låter det vara så märker vi senare. 

Vi hörs senare, Puss/Sofie



snark :(

Jahaja, vi säger väl så.
Godnatt.
hihi, kommer ihåg denna kvällen :p

syster

Sitter och kollar på Amalia som bakar med playdoo. Kommer så väl ihåg när jag lekte med det på dagis!

För er som inte vet vad playddoo är så är det en slags deg som man gör, eller lera kan man väl kalla det, men den känns mer som deg. Och så kan man färga den med karamellfärg och sedan leka med den. Det går inte att äta!


Inga planer

Sådär, hemma från skolan, skönt!
Idag har jag inga planer utöver det vanliga, det vill säga plugg. Kanske ska ut och hitta på något eller så blir det väl mys hemma. Jag får se senare.

Nu ska jag i alla fall göra i ordning något att äta innan jag ska börja med spanskan. Orkar kanske inget mer idag, men om jag fortfarande har humöret uppe blir det lite SO också!



Ni frågar - Jag svarar

Här kan ni ställa frågor, allt mellan himmel&jord. 
Och så kommer jag svara i ett senare inlägg.


hej & hejdå.

Åkte hemifrån halvåtta i morse och kom hem klockan nio. Har tävlat HELA dagen & nu är jag skittrött. Såhär dålig uppdatering blir det när det är tävlingshelger med simningen! Det tar tid ;b

Har gjort ett nytt album på facebook med massa gamla goa bilder & även en del nya bilder :p



Klicka på bilen för att komma till albumet

Skynda skynda!

Hejsanhoppsan!
Skyndar mig att blogg i pausen på Idol. Det är ju i Göteborg idag så var ju tvungen att se! ;b

Victoria mötte upp mig och Milla efter skolan och så tog vi bussen hem till mig för att äta och sådär. ¨
Sedan skulle jag ha lite träning inför helgen. Drog till valhalla, haha väldigt roligt var det! Jag tror inte jag har skrattat så mycket på evigheter! Haha ojojoj.

Nu börjar det! See you later (L)

Gammal bild på mig & Lina :p

bbuuuuuus.

Första lektionen idag. Klockan åtta :(
MATTEPROV :s hjäälp.
Önska mig lycka till?!?! Hihi.


bbuuuus.

En mysig fredag.

Jag hade först tänkt att ta på mig typ, jeans, en blus och en kofta idag. Men när jag vaknade kände jag efter och tänkte lite. 
- Det är fredag, klockan är kvart över sex, jag går i skolan från 8.00-15.30, det är jättekallt ute o.s.v.
Och då kom jag fram till att istället ta varma myskläder! 

Sååå, nu sitter jag här i mina BeverlyHills-byxor, tjocka G-simströja och tjocksockar. Har tänt ljus och bara myser av morgonmörkret!

Hörs senare.
Puss&Kram/Sofie


i kväll


Hemma igen

Hallåå goingar! 
Hemma igen, har haft en mysig och rolig eftermiddag i kyrkan! 
Dock så skulle vi ta kort & det var jag inte förberedd på "/ hehe, aja. Sånt är livet!

Tror jag ska stoppa i mig något att äta nu, har inte ätit sen 11. jag är faktiskt hungrig nu!

Puss/Sofie

Denna kyrka konfirmerar jag mig i
(sävedalens missionskyrka)


Idag. 2 december 2010.

Nu har jag pluggat i typ över en timma -.- Orkar inte, men håller ut nu i "slutspurten" inför betygen. Är ju bara ca 2 & en halv vecka kvar nu. *Puust

Ska i alla fall göra mig i ordning nu. Sen ska jag möta upp Mimmi och så ska vi ta bussen till konfan. MEN innan det ska jag hinna köpa tuggummi! Mina är slut. Hej jag är beroende :( 

Hörs senare, 
Hugs/Sofie


Dagens Hairlook.

Kisses/Sofie


. . . . . . . . . .

. .  . . . . . . . . . . . . . . . PLUGG.




Solning todayy!

Slutade skolan tidigt idag, ca ett. Då åkte jag och Camilla till donken vid scandinavium & käkade. Sen drog vi in på badet och solade! Jag fick faktiskt lite färg! Syftet med att sola? Hihi.

Vi bubblade lite och Sen "motionssimmade" vi. Haha jag har typ ALDRIG gjort det 
Sen lärde jag Camilla att simma & dyka. Haha Fan va rolig hon såg ut
Sen tränade jag såklart som vanligt och nu är jag anmäld och klar för baracuda 
Puss/Sofie
Min lillebror har gjort en liten operation idag



Svar på komentar!

lina om jaha jo men hej:
när grät du senast ? vare när du, jag, mimmi o louise kollade på film ? haha, för i så fall haru glömt att skriva mig :D

Svar: Haha jag syftade inte på gråta av en film :p haha, men jag glömde inte dig för du var inte med då ;) Haha, men den dagen var du med ja! :D



RSS 2.0