CAROLINA, 15 år.

När jag ändå har dator så passar jag på att grattulera min fina vän Carolina! Vet inte om ni känner till henne, men kanske inte så konstigt eftersom jag träffar henne allt för sällan, vi ska se till att träffas senare i sommar. 

Hon är i alla fall en väldigt fin vän till mig och är värd ett stort GRATTIS! 

Puss på dig fina människa, massa kärlek till diiig!

@ ööööööö

fortfarande inte på hemmaplan!
Just nu sitter jag i mina kusiners hus på en ö nära fjällbacka! igår var det underbart väder och vi stekte HELA dagen med lite pauser där emellan.

Ikväll åker vi hem och då ser jag fram emot att träffa mina saknade vänner!!! miss you 

Ska nog göra mig i ordning strax, känner mig väldigt sliten och ofräsch efter att ha sovit på studsmattan hela natten.. ;D

och så kan jag ju passa på att säga att förra veckan tillsammans med Josefine och Lina var dödande rolig, har nog aldrig skrattat så mycket 24/7 i hela mitt liv, vi myste, cyklade, badade, skrattade, åt, busade och massor mer...

liiiiite update från mitt sommarlov än så länge, vi hörs sockertoppar.
PUSSoKram


fina Alva!

Blandad helg

Hemma efter en go helg i varberg!
Det har varit växlande väder allt mellan spöregn och solsken! Simningen gick väl inte jättebra men helt okej efter mina förutsättningar!
Alla de bästa har gjort helgen toppen och jag har haft grymt roligt, det är sjukt hur mycket man skrattar tillsammans med dessa goa människor, tack för ni finns my angels.

Nu håller jag på att packa upp för att sen packa ner igen. Ikväll åker jag med Josefine och Lina till Jossans Landställe och blir där i veckan och chillaaar. På fredag tar vi tåget till Stenungsund och sen vidare till ett ställe på Tjörn och firar midsommar, kommer hem på söndag.
Får hoppas denna midsommar slutar bättre än förra som slutade med akut ambulans till Östra....!

Puss!


Denna simtävlingen fast för 4 år sedan, då var jag 11 år. Då var det dock fint väder HELA helgen!


California Kingbed

Fina Lina spelade upp Rihannas nya singel för mig häromdagen och efter det har jag hört den på radion flera flera gånger och nu är jag helt fast! den är sjukt bra, värd att lyssna på. + att Rihanna är äckligt snygg! Håller ni inte med mig..?

Märkte just att morden i midsummer har börjat gå på TV igen, dock på 3:an så det är ju reklam hela tiden men what ever, det är ändå värt det. Så ska gosa ner mig i soffan nu och se på det och sen blir det sängen. Imorgon hämtar mormor o morfar mig kvart i sju, ska vara barnvakt åt mina kusiner i kungälv, tagga upp tidigt ;)

Puss o Kram

http://youtu.be/nhBorPm6JjQ






@baaaarnvakt

Hej bloggen!
Känns inte jättetagg att vara barnvakt klockan tio på sommarlovet ? eller?

Vaknade av klockan hemma hos Mimmi med henne och Milla vid nio, såg lite TV och sen gick jag hem medans dem sov vidare. Har ju lovat att vara barnvakt idag.... jippi ? kanske inte jätteroligt men thats life. Ska äta lunch på pizzan om några timmar med alla småttingar!

Vi hörs sötnosar, puss o kram!


jordgubbstårta

varit på Hannes och Claras skolavslutning nu på förmiddagen, de var jätteduktiga! sjöng och dansade och var hur söta som hellst!
Har precis ätit lunch och ätit jordgubbstårta som jag bakade lite snabbt, muums så gott det är! verkligen somrigt!

Nu sitter jag i min onepeace och ska strax hoppa in i duschen sen ska duktiga jag cykla till lemmingvallen!
Puss o Kram


SOMMARKVÄLLAR ÄR DET BÄSTA....

Hallojj bloggen!
Känner mig lite sliten idag, men jaja... hade ju roligt igår med massor av kompisar. Såå värt att det är sommarlov, det börjar ju inte dåligt alltså. *ler*

Idag blir det att stå kiosken med Mimmi och så får vi se vad som händer senare, vi får hoppas på något bra. man vill ju inte slösa bort sommarkvällar, eller vad säger ni, har jag rätt?


Så händer det lite mer

Eftersom inläggen kommer ligga i botten och bilder kommer ligga änuu lägre (eftersom jag inte har kameran) så glöm inte av att ställa frågor i FRÅGA MIG i menyn till höger. där kommer jag kunna svara och då händer det ju liite mera!

såå fråga på!


söndag 12/6-2011

Hej bloggen!
Idag vaknade jag rätt tidigt faktiskt, runt halv nio skulle jag tro. Frukosten var framdukad så åt lite snabbt. Sedan typ somnade jag i soffan, nää inte riktigt men låg och kollade på Ariel med Alva, Hannes och Amalia :p mysigt!
Senare idag ska jag åka till borås och tävla JDM. 50 fjärill! Tagga!!

uppdaterat lite dåligt men som sagt ni vet varför och det kommer vara så framöver!


gammal bild från spanien!


skolavslutnig, konfamiddag & konfirmation

I fredags slutade jag skolan vilket betyder SOMMARLOV!!!! inte så mycket att säga om det, det gick fort några sjöng vi fick betyg osv. Rätt nöjd med mina betyg, typ alla VG och ett MVG, gaanska bra? :)
På väg hem fixade jag och Jossan och några fler våra naglar på ett nytt ställe som har öppnat i allum. Så nu ser mina naglar ändå helt okej ut!

Under dagan tog vi en sväng förbi valhalla och lite så. Senare på kvällen var det konfamiddag med film, sång, lekar, god mat osv. Kändes inte alls så bra för det var nästsista gången vi träffades ALLA konfirmander! usch:( hursom, det var en trevlig kväll och väl hemma vid tio fixade vi i ordning för "festen" som jag skulle ha för min konfirmation på lördag.

På lördagen var jag i kyrkan vid kvart i elva, då skulle vi träna på att gå och stå och prata och allt vad det var. Trodde jag skulle dö i den äckliga kåpan, det var sjukt varmt! Vid ett började gudstjänsten och då gick allt snabbt och lätt. Sedan vart det kramring utanför kyrkan där vi sa hejdå till alla. sista gången vi träffades jhu! fyfan vad hemskt. kommer sakna konfan som faaaaaan!! Tack alla som vart med och gjort det bäst!

Sen bar det hemåt där vi hade "konfafest" för lilla mig, fick vad jag önskat mig.... jättetrevligt, åt middag med efterrätt och pratade osv. Nice!


avslutning/bröllopsoutfit


alla kusiner!


papii, jag, kusin Alva, Morbror!


Ingen dator.

Vi var tvungna att lämna in våra datorer över sommaren så nu måste jag använda "hemmadatorn" som är jätteoskön + att jag inte kan lägga över mina bilder eftersom jag har tappat bort min kamerasladd -.- så jag får se hur det blir med bloggandet över sommaren, blir antagligen så att jag gör något inlägg då och då OCH så ska jag köpa en ny sladd till min kamera också!

Nu ska jag i alla fall ta en dusch efter 1 o en halv timmas vandring i regnet med grabbsen. Det var faktiskt rätt gött när man väl kom fram!
Sen kommer Max och Eric hit och så ska jag göra mig i ordning och sedan drar vi till kyrkan och sen vidare till Liseberg med Anja och Emelie.

Puss!


back home!

Äntligen hemma igen, haft några toppendagar i Sjöhaga med sol, spex, mys och massa mera. Vill ni se bilder så kolla min facebook, Sofie Pluto Andersson. Ingen idé att sitta och svamla massor om vad vi gjort osv för ingen fattar ändå, de som var är vet och aa.

Nu är jag i alla fall sviiiiintrött! har inte sovit någonting alls i natt, Maria, Anja, Emelie och jag var uppe hela natten. Först badade jag i sjön vi 2 kanske, sen satt vi och mös i kyrkan ett tag men sen bestämde jag mig för att lägga mig vi typ 3-4 men så låg Anja och Emelie med filtar och täcke och kudde ute i gräset så jag och Maria la oss också där, vi låg och snackade i typ 2 timmare och kollade på soluppgången. Sean gick vi till kyrkan vid fem och satte på högtalarna oc mikrofoner och sjöng massor. haha, svinroligt! 
Vid kvart över sju gick vi in med högtalarna till killarna och satte på BABY med Justin Bieber! hahahahhaha fyfan va dom lacka, trodde jag skulle dö så jävla roligt va!!

Hursom, nu är jag enormt trött och ska snart gå och lägga mig. Somnade förut när jag kom hem och så väckte mamma mig vid sex och då trodde jag det var morgon och så var det kväll, det blev verkligen helt fel!





@ duschen

Ska duscha strax och fixa! Sedan ska jag packa för 5 dagar!!! kommer ha feetisshväskan verkligen :(( lysckas alltid få emd mig för mycket!

Men vi får höras senare om jag hinner för har inte alls mycket tid på mig nu, två timmar ungefär!?!?!?

Hejss.

RSS 2.0