~








Kofta - Esprit
Blus - Kids & Teens
Topp - Gina
Shorts - Victoria of Sweden



31/8-2011

Sista dagen i sommarmånad..känns ju i och för sig som hösten redan har kommit så det blir inte så stor skillnad, men tänk vad jobbigt att det blir September istället för Augusti.

Är klar för att gå till skolan men ska inte gå förns om 40 minuter så jag kan chilla lite. Äter frukost nu också, ostmacka + cappuccino!
Kärlek/Sofie





västnytt & sportnytt

shit vad duktig jag känner mig nu då, har kollat på nyheterna + sporten. Sporten är ju roligt men nyheter tycker jag bara är jobbigt att lyssna/se på, men det är väl viktigt att sätta sig in i verkligheten. Man kan inte bara leva i sin egen lilla bubbla, har jag inte rätt? 

Ska dra mig mot sängen nu, kanske läsa lite i Eclipse, får se!
Har btw sovmorgon imorgon så jag kanske kan uppdatera lite på morgonen innan jag drar mig mot skolan!
Kärlek/Sofie






Hallon & Jordgubb

God kväll!!
Pyamasen är på plats och kvällsmaten står på bordet. Har gjort mig i ordning och fräschat till mig, allt för att slippa känna mig äcklig med utslagen! Duschade länge och varmt, gjorde inpackning osv. Efteråt körde jag med bodylotion och allt gick i Jordgubb/Hallon. Nu doftar jag sommar! *smile*

Kärlek/Sofie









Frågor, Funderingar, Tips & Svar

HEJ!
Ville bara påminna er om att ni gärna få komma med tips till mig, det är ju ändå ni som ska läsa det jag skriver och då vill jag skriva det ni tycker är roligt att läsa. Kom med tips och förslag på vad ni vill läsa, vad ni vill ha mer av eller vad ni tycker jag kanske inte ska skriva om.

Sedan får ni inte glömma fråga frågor i BloggExtra, som sagt är det större chans att jag svarar på era frågor där! Och nu kan ni också passa på att slänga iväg nån fråga i detta inlägget så lovar jag att svara. "svarstund".
och komentera förfan mer, ni är så lata? haha, ingen respons inget blogg.
Puss!




Kärlek/Sofie

äntligen sista dagen!

Äntligen har det blivit Tisdag!! Sista dagen vi ska skriva den jädra NO-boken. Ååh, skönt. Eller jag måste ju i och för sig skriva nu sista gången, men sedan är jag klar! :D


Vädret idag var ju helt knas, det stod i tidningen att det skulle vara fint men det ösregnade typ HELA dagen men sen när jag kom hem så blev det helt plötsligt massa sol och nu vet jag inte längre. 

Kärlek/Sofie

taggad i onödan!

Besviken! Fanns inga lediga planer för det var någon 7-mannaskit på alla planer + att man inte får spela på kvibergsplanerna nu... snaark. Vi lekte lite med bollen och typ lite styrka på asfallten men det gick ju inte att göra så mycket.
Sedan tog också prickfia över med utslag i ansiktet, riktigt sjukt! Alla garvade åt mig för såg ut som en svullen röd hund typ? nä skojja men uuuuschh. 


matdax!

Ska käka lite hade jag tänkt, är inte alls sugen på mat men jag ska träna så måste få i mig lite food.
Det är fysträning idag, fan va taggad jag är nu!! ska köra gärnet verkligen. Nu kommer snacket om träningskänslan, HAHA, älskar att bli sådär äckligt trött och bara fortsätta när man är på väg att stupa typ. den drar vi idag, right?

Kärlek/Sofie






30/8-2011

Förlåt för dålig uppdatering, har vart helt lost idag. Eller vet inte, men inte haft någon tid till att blogga i alla fall. Jag går ju ändå i skolan?

Hej föresten! hur mår ni? :)
Just nu mår jag vääldigt braa, gosar i soffan hemma utan att känna att jag borde göra något annat. Skönt!
ser på TopModell ifall någon ville veta? nää. Har fått massa mera utslag igen nu, blööh.





Såååå äckligt hår. uääk, måstefixxa.


hähä avundsjuka

jag är med vilka personer som jag vill och bryr mig inte vad andra tycker, det är jag som väljer mina kompisar? Oavsett vad dem har för personlighet och hur dem är, det spelar ingen roll. Jag gillar dem som dom är och det får ni acceptera. 
Och dessutom så är det inte så att det är något mellan mig eller någon annan bara för jag träffar den personen? Det är bara avundsjuka som blossar upp till öronen på er, fjantiga komentarer mannar!!



öismatch på Ullevi

Jag är fortfarande lite skeptisk alltså... Öismatch på Ullevi, jag undrar om ens en rad kommer vara fylld. Haha nää skämt å sido, men mycket folk kommer det ju inte vara. Öis borde sattsa på gratismatcher för att få det ordentligt med publik, det kan ju stötta dem mer, eller?

Camilla har kommit nu också BTW, ska strax göra mig i ordning och sen käka lite innan vi möter upp Emil och drar in till stan. 


pappppparatzziikompiiis!

Kärlek/Sofie

me right now!

sitter i tlf och chillar lite, ska läsa lite spaniishh senare.
puss.




Kärlek/Sofie

hemmamys med syster

Har kommit hem från skolan just och sitter och myser vid TV:n med syster som har lagat pannkakor till mig!
Vi ser på Extreme Home Makeover. Ett så himla fint och tankfullt program, jag verkligen älskar det. Vissa avsnitt kan jag typ börja gråta för det är så fint. Varje program sitter jag och ryser när de får se sina nya hus, underbart!!





pannkaka och kall mjölk, så himla gott! hihi.

Kärlek/Sofie



29/8-2011

Godmorgon!
Sitter nu här med frukost och är sjukt otaggad på att gå ut, regnet öser ner och det är svinkallt! usch, känner verkligen bara för att stanna innen hela dagen och mysa. Men så är inte fallet för strax ska vi iväg till skolan. Sk bara fetta in mina skor först och fixa mitt hår.

Kärlek/Sofie



~











Blus - ?
Skärp - Bianco
Svarta byxor - Gina
Skor - Eurosko


Blixtrar och Dunder

Sitter inne med myskläder på nu, känns härligt eftersom regnet öser ner på utsidan samtidigt som det blixtrar och dundrar om vart annat! Nu känner man hur bra man har det, tänk hur det hade vart om man inte hade haft tak över huvudet! buuh, vill inte ens tänka, hemska tanke!

Har fyllt i lite i min nya kalender, duktig flicka *blink* hihi, och så har jag ätit lite youghurt till kvällsmat och nu är jag redo för sängen! Ska bli gött att sova nu efter en heldag + träning.
Godnatt alla underbara!!

Kärlek/Sofie



Ibland har man inget liv alltså!

Jag älskar att hålla på och leka med min kamera, haha no lifer, jag vet men det är faktiskt lite småkul. Jag gillar till exempel att hålla upp ett föremål och fokusera på det så att bakgrunden blir suddig men man ser det ändå... någon som förstod eller ? Kan sitta och hålla på med det hur länge som hellst, bara ta nya bilder och sen radera. Så lättroad man kan vara ibland!!
Visar några bilder så får ni se hur jag menar!









visst är det roligt??

bilder från kräftskivan

Här kommer lite bilder som jag tog igår på kräftskivan!!

























Kärlek/Sofie

måste skaffa en ny locktång...

Försökte köra på lite lockigt hår idag men det gick inge vidare när jag efter kanske ett år märkte hur kass min locktång var, måste verkligen skaffa en ny! Den nya SKA vara smal och inte fet och äcklig som den jag har nu är. Funkar verkligen inte som den ska, hehe. Visar tre bilder på hur det blev, inte jättefult men inte heller som jag vill ha det!




osminkad också, tänk på det!!


Kärlek/Sofie

att göra på en söndag.

Måste sätta lite fart och ta tag i grajjor nu. Ska städa mitt rum, äta lite, måla naglarna och skriva NO + lite annat smått. Sånt tråk som måste göras och som oftast blir av på söndagarna... Men sånt är livet, bästa att få det överstökat!!


FML, bröt just två naglar :((((

snabbshopping med Mamii

Hemma igen, var ju inte alls borta så länge. Hittade flera par skor men köpte bara ett par idag för jag fick flippen på vilka som var snyggast osv så jag bah Nej nu åker vi hem! så då gjorde vi det!




svarta kilklackskor i skinn från Eurosko. love it!


Bälte från Bianco




Planeringskalender från Bokia



Allum...

Åker med Mamii till allum nu, ska kolla på lite skor och lite grejjer till skolan. Sen är det återigen massa smågrejer jag behöver men det tar jag i stan i veckan tror jag!

Kärlek/Sofie

28/8-2011

Godmorgon!
Hur mår ni alla underbara? Jag mår toppen idag faktiskt, fick sova ut ordentligt och vaknade pigg och kry. Ingen var hemma på morgonen så jag kunde bara ta det lugnt och lyssna på min musik osv. Resten av min familj kom hem vid 11 och gjorde lunch, min frukost. Så nu har jag ätit också, perfa. 

Ska fixa mig nu också, kan ju inte sitta i onepiece hela dagen äller? haha nej, det blir att bestämma kläder för dagen nu.
Kärlek/Sofie



love it, stanna tiden!


Åh vad jag kommer sakna alla underbart snygga sommaroutfits nu! Jag känner verkligen hur sommaren tar bomstopp nu och det blir bara mer och mer höstväder. Självklart kan man klä sig snyggt på hösten, och det finns ju hur mycket snyggt som hellst i höstens kollektioner. Men ändå, sommaroutfits är verkligen det bästa!
Kärlek/Sofie

schemaprobelm, vad väljer ni?

Om ni fick välja erat schema, inte hela såklart, men lite. Hade ni valt börja tidigt och sluta tidigt eller börja sent och sluta sent? 

Själv tycker jag det är mycket mycket bättre att börja tidigt så man får sluta tidigare. För på morgonen om man börjar sent så gör man ändå inget vettigt, sover, ser på TV, lanar datorn osv. Ingen idé lixom. Självklart kan det vara skönt att sova på morgonen givetvis, men vi har ändå helgerna till det och om man lägger sig lite tidigare får man ju också sova längre, right?

Nu har vi nog sämsta schemat, verkligen! Vi börjar tidigt OCH slutar sent? så idiotiskt, då får vi istället jättelånga raster/håltimmar mitt på dagen. Men ändå är dem för korta för att man ska hinna göra något. Mellan 1-2 timmar. Sjukaste!

Har jag fel eller borde man klaga på sånt här??

Kärlek/Sofie

Just nu.


min tallrik medan alla åt kräftor och räkor mm, mediciiin


min mat, mätt o belåten


Vi hörs mer imorgon, ha en rolig natt!!
Kärlek/Sofie

kräftskiva... fucklife

Håller på och gör mig i ordning till kräftskivan som är ikväll. Ska vara klar om en timma ungefär så jag har fortfarande lite tid på mig. Måste blåsa, platta och funderar på att locka håret lite också. Sen är sminket också kvar. Och valet av lite mer kläder, ska ha någon kofta/tröja, jacka och skor!

Nu till det deppiga. Har ju redan sagt detta men för er som inte läst det, eftersom jag fått allergireaktioner på NÅGONTING två-tre gånger denna veckan så får jag inte äta något som kan "blossa" upp detta igen nu under den tiden jag har detta i kroppen. Jag får till exempel inte äta Skaldjur, nötter, röd paprika osv. 
Om några veckor ska jag göra ett allergitest som för hoppningsvis visar vad jag allergis mot men vi får se.
Idag får jag äta pizza istället. Det kan ju också vara gott....




~



Höga svarta jeans
Oreange tubtopp
Svart halsband
m.m.

JUST NU, MELLANMÅL!


äntligen lite freschgirl here!

UNDERBART! Äntligen har jag fått duscha, smörja mig, ta av alla svettiga kläder raka benen osv. NU på med nya kläder, fixa håret och sminka mig osv.
Känner mig redan, efter hälften, mycket fräschare. Love that feelingss!! 

Sitter med lurar i öronen och lyssnar på massor med go musik!! Just nu spelas something's got a hold on me med Christina Aguilera från Burlesque.

Kärlek/Sofie

utbynäsdagen.




















världsmästaren i trixning typ?









mums med mat lina, eller vad säger du??







söt!



Gott med mugg eller??




Go dag med mycket fotboll och härligt folk! Dock var det inte lika bra väder men solen tittade ändå fram lite mellan störtregnet. Men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, eller hur är det man säger? haha nää men det var väldigt härligt med regnet ändå! 
Jag har i alla fall haft en superdag, hoppas ni med haft deet?!
Kärlek/Sofie

27/8-2011

Godmorgon mina underbara!
Sitter här med god frukost och tränigs/matchkläder på! Har packat väskan för idag också och snart ska jag göra mig i ordning! Tänkte cykla ner till lemmingvallen om ca en halvtimma så kommer jag i braa tid. planering planering....
Ska också be mamma fota under dagen så jag kan dela lite bilder med er!

Senare ikväll blir det kräftskiva hos mina kusiner med massa folk. Dock får jag inte äta några skaldjur efter de allergireaktoner jag har fått i veckan. J*vla piss, jag som älskar skaldjur. Verkligen den bästa maträtt som finns enligt mig!! Hoppas inte det är det jag är allergisk mot, om det inte är det så får jag äta det igen när min medicinkur är över! :D
Vi hörs senare.

Kärlek/Sofie







äntligen hela byxor.

God kvääll!

Äntligen kan jag andas ut när det gäller brallor. Typ ALLA mina byxor har spruckit osv så har haft lite lagom panik ett tag. Klart att jag har haft byxor, men inga vanliga typ "bas"-byxor. Och så klart shorts har jag ju då. Men idag hittade jag två par byxor i stan. Ett par vita och ett par höga svarta. Båda för väldigt bra pris också! NÖJD :D


Drog en liten donken också. värt efter en låångtur på stan med sjukaste tunga väskorna!



glass + delade på en cheesburgare.






ååh alla tunga grejer man fick nackspärr av att bära runt!!

Kärlek/Sofie


DETTA INLÄGG SKULLE EGENTLIGEN PUBLICERATS IGÅÅÅR MEN FUCKING BLOGG.SE FICK ETT AV SINA VANLIGA ÄCKELRYYCKK!!


in school today!

Hade väldigt chill dag i skolan måste jag ju bara säga. Började åtta, hade lektion i en kvart sedan typ en timma senare hade vi lektion då vi bara målade vårt coola schema som vi göra på ett stort plakat. Sen lunch och två kortislektioner. Slutade tio i ett sen staaan.

Lite bilder från dagen, när vi målade och så modellerna Tor och Fredrik ;)


Goa!!





konsentration!












Outfit ;)






sööta?



AAAAAAAAAAAASS


Kärlek/Sofie

Svar på komentar!

Anonym om 26/8-2011:
Vad är utbynäsdagen ? 

Jättebra blogg :)

Svar: Det är typ min fotbollklubbs "födelsedag" eller vad man ska kalla det. Alla lag i klubben samlas och spelar osv tillsammans. Och tränarna spelar matcher m.m.
Tack!

riiiight noow!

Mitt uppe i baket, mjölet står till öronen och jag är kuuung. Haha, nja tveksamt. Men duktig är jag ju i alla fall. Baka Silviakaka till fotbollssaken imorgon.

Kärlek/Sofie

26/8-2011

Hej!
Har just kommit upp, eller för ett tag sedan. Tog lite tid men det gick, trött som fan. Sitter just nu och lägger ihop alla tabletter jag ska äta nu. Massa olika, olika gånger om dagen. Allt för att reaktionen inte ska komma tillbaka!!

Slutar 12.50 idag och då drar jag till Stan med Mimmi. Ska kolla på byxor och lite annat mummsigt. 
Dagen är rätt packad också, efter stan blir det middag sedan direkt iväg till kyrkan för återträff med konfan och slutligen hem till Lina där vi också ska hinna baka innan vi somnar! Måste det till Utbynäsdagen som är imorgon.
Vi hörs kanske med mer uppdatering under dagen, lär kanske inte hinna med så mycket. men en del?

Kärlek/Sofie


slutaklia-medicin


mee and babyy i vintras

~











Jeansshorts - Victoria of Sweden
Blus - fått i present av mamii & papii!

gillar detaljer! knappar, spets, slitet, nitar, veckat osv..
Kärlek/Sofie

men vafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan





måste till akuten puss

städa är ett måste, dock inte det roligaste..

uuuuusch, hatar å städa! Gör det verkligen så sällan som möjligt, slutar alltid med att mamma eller pappa gör det. Men ibland måste jag göra det ändå, checka mitt rum nu mannar, iiinte okejj....










Hihi buuus, Kärlek/Sofie

Träning - check!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Hemma från goo träning nu, ååh så skönt det känns. Det var så sjuukt jobbigt, helt underbart. Älskar kännslan när man är helt J*VLA slut och verkligen inte orkar mer men ändå kämpar och sen får vila. Idag var det verkligen så, svettigt men underbart. Känns ännu bättre nu efter en dusch och när benen värker! HeHe, låter jag sjuk eller?


Bror och Syster

switchar outfit nu dåråååå

Fotbollskläder på och tagga go träning nu! mm, löööv it!
Måste bara hitta en tjocktröja för den är goone :(( ska fråga mamii hon har alltid koll på min grejjer, hehe... vi hörs efter träningen, right?

Kärlek/Sofie


öveer ett årsedan!

Bussresa

Bussresan till träningen går hyffsat snabbt men innehåller ändå flera olika sorters energi. På min hållplats står bussen stilla i ett högt läge, (i en bakce) den använder då kemisk lagrad energi + lägesenergi. När bussen fortsätter åka används rörelseenergi men även elektrisk energi till batteriet i bussen. När bussen kommer till endhållplatsen blir all energi till spillvärme.

Detta är en liten del av vad jag har skrivit i "energidagboken" idag. Är det någon som kan berätta för mig om det är rätt osv. Jag vet inte ens vad jag har skrivit, men gissade mig fram efter vad jag har lärt mig på lektionerna. Någon som vet? hjäälp please!!



plugg & träning

Startar upp min eftermiddag med lite härligt plugg. Det är det sjuka NO-läxan som vi fått, vi ska skriva "energidagbok" mm jippi, fattar ingenting menmen!
Sen blir det ju träning och middag osv, men ska fortsätta med plugget nu så uppdaterar jag senare.
Kärlek/Sofie



studietimes

SO-dags nu, tredje och nästsista lektionen idag. Slutar vid halvfyra och bloggar när jag kommer hem.
Har träning klockan sex också!
Puss

Kärlek/Sofie

25/8-2011

Godmorgon!
hur mår ni idag? Jag mår faktiskt helt okejj och är förvånandsvärt pigg för att klockan ska vara halv sju på morgonen? hur bra??

Har lite smått ångest att vi har idrott första lektionen, ÅTTA?!?! sjukt. 
Men hur som! Nu ska jag i alla fall äta frukost och sen göra mig i ordning. Kanske slänger upp något inlägg i skolan, jag får se.

Kärlek/Sofie



,

låter drömmarna ta över och tar nya tag imorgon!


True Talents

Sitter och ser på True Talents på Tv3, vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det verkar ju lite skumt, eller jag vet inte. Lite hemskt för dem som inte får någon "publiksak" på sin sida. men lite skojj äre väl.
+ att Danny är med, då blir det mästa perfaa. Så jävla snygg!!




Sova med flätor

Ska ner och fixa inför morgondagen. Lägga fram outfit, det gör jag alltid dagen innan, mycket smidigare på morgonen då, man slipper ha ångest för klädval osv. Det är bara att klä på sig, hur lätt som hellst! 
Och så ska jag fläta mitt hår också, blir snyggt + att jag slipper platta det och fixa det på morgonen. Och visste ni att man sliter mindre på håret genom att sova me flätor? faktiskt ett hett tips, om man vill slita mindre på håret då!

lite egoopiccss






Kärlek/Sofie

det ska börjas i tid!

Haha sitter och lyssnar på min lillebror som klagar på motståndarlaget i matchen han spelade nyss. 

"Alltså dom var asråa, dom råaste vi mött någon gång. Vi kunde få typ 5 frisparkar i en halvlek." "MAMMA!! fattar du, alla var typ lika stora som mig, och lika starka. visst är dom råa?"

Är han go eller? tror jag skrattar ihjäl mig, och det språket han använder. Massa slangord och uttryck som kanske folk i min ålder osv använder. Jag menar han är ju ändå bara 7 år? Sötnosen!





Goaste outfiten i detta väder!!!

gråväder!

När stenen släpper från hjärtat.

Gjort lite plugg nu som vi (redan) fått och ätit middag som mamii lagat. Var en sväng förbi valhalla förut också och löste lite stuff som tyngt ner everything.... nog om det!

lite bilder på det tråkiga vädret, man blir ju lagom depp alltså..









hehe gråått!!

1 minuuuut

ska bara sätta på onepiecen sen bloggar jag!!!!

24/8-2011

Godmorgon solstrålar!
Mm, solstrålar är precis vad jag skulle behöva nu! Det är mulet och regningt ute och allt ser bara mörkt ut. Måste lära mig att öppna ögonen, men vill bara fortsätta blunda.

Ska bara borsta tänderna nu sedan drar jag till skolan.
Kärlek/Sofie



~








Linne - VILA
Byxor - VeroModa
Jacka - ?
scarf/Schal? - Lilly of Sweden



sovtröjan på.


som ovannämnt! Sovtröja och mjukisar på. Ska mysa lite med mamii och papii med kvällsfika och sedan blir det sängen. Känner hur mina tankar osc tar kål på mig. Är trött hela tiden. Blir att läsa Twilight, 3-an nu, Ljudet av ditt hjärta. Dock inte första gången jag läser dessa och det är typ BARA dom jag läser. annat är bajjstråk!
Hursom, somnar in i datorn nu så vi hörs imorgon istället!

Kärlek/Sofie


trött brud alltså! do you see????
ofixad och helt slut.

Had a dream I was king, I woke up, still king









hold my hand

Hemma igen nu, simmade väl runt 4000 och jaa inte så mycket att säga. Byter samtalsämne.

Måste kolla mitt schema nu för jag vet inte vad jag har för lektioner osv imorgon. Kanske har gymnastik eller något så jag måste plocka med mig kläder osv till det. Men jag börjar i alla fall halv tio så det är ju lite skönt!! Hinner kanske slänga upp ett inlägg på morgonen imon, outfit eller något liknande!

Kärlek/Sofie


mm like it!

Svar på komentar!

Leia om akuten...:
Vad hände? o.o :o

Stackarn iaf!<3

Svar: Jag fick en allergisk reaktion på någonting, vet inte vad. Orkar inte ta upp det i bloggen... kan ta det senare när jag har varit på alla kontroller och gjort tester osv. Men tack så mycket!<3



hmmfftthhhppddröö

Gullii pappa lagade lite mat till mig som jag snabbt fick slänga i mig nu! Ska nämligen iväg och träna.. ååh otagg!! Får se vad dagens träning leder till men ser ju inte så ljust ut nu i alla fall.
INGA KOMENTARER.!

närmare titt


Här är en bild på hur gullig min läpp kunde se ut dessa dagar! hehe..
Dock väldigt oförberedd och lite nyvaken sådär men vad gör man inte!


HAHAH söt va? nä men man ser hur vackert läppen ligger lååångt ner över tänderna typ :P

sova över


Efter Daniel Adams Ray i lördagsnatt åkte jag hem till Lina, Där var också Jossan och Milla. Myste med dom resten av natten och sen deckade i Linas goa runda säng!! 

På söndagen var det ju göteborgskalaset, har aldrig sett så mycket folk i Göteborg. Spårvagnarna var avspärrade och HELA Avenyn var proppat med folk, helt sick! Som sagt var min kamera död den dagen för hade fotat hela natten innan men ska se om Lina kan skicka över lite bilder... Hon lovade!! Men här kommer bilder från natt & morgon hos Lina.





Millis fick inte plats i sängen så hon fick först sova i fotöljen och sen på golvet!!



naaw!


mm lite sådär goo..


frukost!







Kärlek/Sofie



Första skoldagen

Första "riktiga" skoldagen idag... Verkligen jättesegt och vi har redan fått lite plugg. Ingen stort som måste göras idag men ändå.. Man kan väl säga att jag redan är trött på skolan!!

Fick våra datorer idag så det var ju i alla fall positivt, kommer för hoppningsvis kunna uppdatera bättre nu? lovar dock inget.

Outfit + bilder från lördagskväll (Daniel Adams Ray)

















Kärlek/Sofie

akuten...

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men när jag kom hem igår efter en sjukt rolig och underbar kväll som avslut på sommarlovet var jag bara så sjukt trött. Gjorde mig i ordning och sen gick jag och la mig direkt.
Sov väl kanske 3 och en halv timma sen var jag tvungen att åka in till akuten vid ca halv tre. Så jag är väldigt trött nu och inte på blogghumör alls!!

Godmorgon föresten.
Kämpade mig som sagt upp i morse efter nattens händelser och nu är jag inte jättepigg. Duschade precis så har vaknat lite iaf. Ska sätta på en film nu och senare äta brunch innan jag drar till skolan.

Kärlek/Sofie


Stort ogilla till denna natten som för med sig dålig uppdatering. Vi hörs efter skolan.
DISS


later

Hade skitkul igårkväll, träffade massa trevligt folk osv. Daniel Adams Ray var också helt okejj! Givet att det var bäst i slutet, Gubben i lådan. Bilder kommer seare ikv.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra in till stan. Självklart har min kamera laddat ut så jag får inga bilder från denna dag... 
Rix FM festivalen ikväll mellan 16-19 med bland annat Chris Medina & Danny. 

Kärlek/Sofie



~










Fastnade inte på bild idag som ni kanske märke..

Linne - VerodModa
Shorts - VILA
Solglasögon - Ann-Cathrins
Smycke - SNÖ



goo match ädnå

Matchen slutade 2-2. Sävedalen drog in en boll när det var typ 1 minut kvar, sjukt typiskt. Jaja vi var ändå bättre så jag är nöjd. Fick mig en armbåge rätt upp i käften också så har en väldigt goo läpp nu...
Mamma var fotograf under matchen.. inte jätteduktig än men hon får lära sig!!










Kärlek/Sofie




utbynäs VS sävedalen

Nu drar jag iväg för att spela match!! Vi möter sävedalen och jag är taggad till 1000. Har dock lite ont i halsen :(( men det ska gå i alla fall, känner ändå inte av det så mycket längre, hehe...
Vi får höras när jag kommer hem, resultat osv.

Kärlek/Sofie







let me live in my dreams

Killen - Kom vi går.

Tjejen - Har du allt med dig?

Killen tar tag i hennes hand.

Killen - Nu har jag.



new outfit

Hej!
Har kommit hem från Mimmi nu. Söta mammis körde mig hem!!
Smidig som jag är glömde jag min kamera i morse så jag har inte kunnat ta några bilder idag... Men har nu till kvällen fotat minishoppingen från dagen!
Inhandlade en skinnkjol + ett neutralt knallorangest linne, inte så värst mke men har desto mer på min handlingslista in för hösten nu!!








Hur snyggt tillsammans?? längtar efter att få använda denna outfit, måste få ett passande tillfäller snart!!

Kärlek/Sofie






at mimmis place

Hemma hos Mimmi nu, har käkat lunch precis. Vi åt hur mycket som hellst!! haha båda var typ hungriga som monster så vi lagade allt som fanns, kan ju bara säga att vi använde alla plattor på spisen + ugnen & mikron. Haha maat.
Ojj så tjock man kan låta. Men i alla fall!


Väntar på Mimmi som är i duschen och medans plattar jag håret, myys. Vi ska snart ner till Allum också, blev inget Göteborg idag eftersom det regnade som fan... gör typ fortfarande så vi drar en kortis till Allum som sagt. Ska kolla på byxor och skinnkjol/shorts får se. Sedan kolla skor och lite annat smått som behövs.


Kärlek/Sofie


Träning = avklarad

På väg till Mimmi nu, sedan blir det in till centrala Göteborg men först lunch!
Hörs när jag är hemma & har dator.

Kärlek/Sofie


19/8-2011

Grattis bästa Camilla & Sebastian. Båda fyller 15 idag. wihoo, grattiiskramar till er båda!

Godmorgon föresten!
Nu sitter jag ready steady to go här hemma. Träningsgrejer är nerpackade & nu väntar jag bara på att det ska bli tid för att gå till bussen. Drar som sagt till Mimmi efter träningen, saknade människa!!
Ha det bäst idag så hörs vi när jag kommer hem i eftermiddag. Kanske slänger upp något inlägg under dagen?

Kärlek/Sofie


~









Tjockkofta - GANT
Svarta shorts - BikBok
Höga strumpor - Stockholm...?
Boots - uuh?


16 år!

18/8-2011, Joakim fyller 16 år. Grattis till honom!

Hitta han på facebook ifall ni vill, Joakim Lundberg.
Faast han bor ju i Stockholm... 08...
Soowhat.
PussoKram!!


just for you my dear

Tänkte bara slänga upp ett inlägg för de som fortfarande inte lägger sig i tid!!
Inte för att klockan är mycket än, men den kommer ticka snabbt det är jag säker på. Och eftersom skolan börjar om några dagar bara (Ångest) så ska jag försöka lägga mig tidigare och gå upp tidigare!

Imorgon ställer jag klockan på sju! Härligt, då blir det upp och käka frukost och passa syskonen. Tror i och för sig dom sover då ;) Vid nio kommer mommo och då sticker jag och tränar!!
Sedan drar jag vidare till Mimmi, käkar lunch och sen in till Göteborgskalaset.

Kärlek/Sofie


Goo ofixad bild från sommaren...


godnight, sleep tight

Godkväll!
Har vaknat till igen nu, vart ju helt borta för ett tag. Haha, typsikt huvudvärk att få sån invärkan på lilla jag! Hursom, ska nog lägga mig i badet nu och fräscha upp mig, är helt dåsig!
Uppdaterar senare troligtvis.

Kärlek/Sofie


litlesister and mee


.























http://www.youtube.com/watch?v=xERY0szvpTY


tänka om

Ibland får jag något konstigt ryck då jag sitter och kollar på musikvideos till massa låtar. Och nyss såg jag Firework med Katy Perry. Jag hade tydligen ALDRIG lyssnat på texten till den låten, blev helt chockad. Och när man ser videon till lägger man ännu mer märke till betydelsen i texten. Faktiskt väldigt känslorörande video + text. Läs texten nedanför och klicka på länken för att se videon. Ibland är det viktigt att lyssna på texterna.

Firework - Katy Perry

Do you ever feel like a plastic bag
Drifting through the wind, wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards, one blow from caving in?

Do you ever feel already buried deep?
Six feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you?

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby, you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&ob=av2e

Kärlek/Sofie



huvudet tar över

*Pallar inte trycket*
Skämt å sido, HAHA-.- Nej men det trycker som f*n i mitt huvud nu och jag pallar det inte. Känns som jag ska sprängas när som hellst.
Så tar och bäddar ner mig i soffan nu och ser lite TV innan jag går under.

Kärlek/Sofie


hemma igen!

Hej bloggläsare!
Nu är jag hemma igen, lämnade in filmen på vägen också. Sitter här med världens huvudvärk och vill bara bädda ner mig i soffan och sätta på en film. Men det känns som det är för fint väder + att jag inte vill slösa sista sommarlovsdagarna på att sova. Känns lite ovärt.

Hade som sagt en väldigt mysig kväll med mina tjejor igår.
Här kommer lite bilder

Kärlek/Sofie






















Cheertoffs ;)





mmm, rysningaar av denna













för trött för något

Blir inget Göteborgskalas idag!!

Vaknade precis och är galet trött, hade jättemysigt igår men natten drog iväg åt fel håll! 
Hursom, ska nog ta det lugnt hemma idag, känner inte för någonting annat, måste också lämna tillbaka filmen men det blir ett senare problem, nu äre frukost som ligger högst på listan.

Kärlek/Sofie



lite smulor av guld & mosad diamant

Hemma från turen till hemmakväll nu! 
Godis och B&J inköpt + Burlesque,tagga myskväll med bästa brudar. Härligt.
Imorgon blir det en tur in till stan för att checka Göteborgskalaset!! Undra om det är något att ha? let´s see.
Vill i alla fall gå på Chris Medina på söndag, värt eller ??

bjuder på lite bilder från dagen, tagen med ny kamera!! 
Nu kommer det bli roligare inlägg :D

Kärlek/Sofie


























Systemkap

Gjorde ett gött inköp idag alltså!!
Åkte för att köpa en systemkamera med tillhörande väska för ett bra pris. Men fick ett grymt bra erbjudande! Canon-kamera + väska + stativ + ett zoom-objektiv. Är det inte grymt bra eller? Jättenöjd över köpet och går runt och plåtar allting just nu!!
Kärlek/Sofie


mitt stativ :D



dra goo kväll

Ska dra ut med Millis och Lina nu och inhandla gottis för ikväll. Det blir B&J ´ovh film! hu´´kan de bli bättre?!?!
uppdaterar mer sen måste springa till bussen nu, drar degiskläder också, hoppas ingen kommer se mig ;)

Kärlek/Sofie



bloggextra

som ni kanske redan vet använder jag mig av bloggextra, så har ni frågor så ställ dem där.
Större risk att ni får svar på era frågor där än om ni frågar i komentarer. Just so you know ;)

Kärlek/Sofie



höst i luften

Godmorgon!
Usch vad det är höst i luften nu, man blir ju helt nere. Jag menar det är fortfarande sommarlov, HT har inte ens börjat! Något är riktigt fel.

Ska nu göra mig i ordning & käka lite frukost. Sedan ska jag med bussen och möta upp Lina. Åka till Allum så hon kan pröva ett par skor och sen till Sävedalen för jag ska handla kamera!! :)

Kärlek/Sofie


take me from hell or show me heaven


Svar på komentar

Stina om så ofräsch!!!:
Gillar du någon just nu?

Svar: Gillar, aa jag gillar massor med folk. Alla vänner, famlij. Men antar att du syftar på någon kille? Men nej det gör jag inte, och försöker undvika att fästa mig vid någon nu också, för det slutar alltid fucked up och jag pallar inte sån skit nå mer :D Puss.


så ofräsch!!!

Hemma från Nadias land nu, känner mig så jävla äcklig. Samma kläder som igår, inte duschat sovit typ hela dagen osv, fyfan. Det blir duschen dirr nu!! Sedan ska jag ÄTA har inte ätit ordentligt sen donken igår... hungerkoma!! Liina :@

Träffa laget om en timma också och sen en myskväll med kompisar ute.
See you.

Kärlek/Sofie


Oskar Linnros

Var ju som sagt på Linnros på Liseberg igår.
Åkte in till stan med Inez runt fem, kollade runt lite på all rea som fanns, köpte ett par shorts till Lina på SVEA för 149, svinbilligt! :o 75% eller något.
Sedan mötte vi upp ytterligare lite folk på Donken där vi drog dagens middag. Sen vidare in på Liseberg, mötte upp Eric, Gustav, Nils ochb Jonas också. innan Linnros började tvingade killarna med mig i atmosfear, FYFAN det var nog det värsta jag gjort på länge. Satt fan bokstavligt talat och grät  längst upp medan jag klämde sönder Erics hand, (sorry!) Där snackar vi STOR ångest.

Oskar var en besvikelse kan jag säga... vi stannade inte länga och kollade, träffade lite annat folk också. Senare när alla drog hem satt jag, Louise & Nadia och levde livet på en bänk. Haha, när vi tillslut orkade ta oss upp drog vi till centralen och sen ut till Nadias land!
Checkade Burlesque grym, och hade mys hela natten!

SNYGG!!!!


Last week in freedom..

Sitter fortfarande i sovtröja och jag vaknade för över en och en halvtimma sedan... verkligen INTE okejj.
Har mycket att hinna med innan min unerbara Inez kommer hit. Hon är redan på väg så jag borde ju öka farten lite, men det lär ta en liten stund till innan hon kommer.
Ska i alla fall hinna klä på mig, packa upp och fixa mig lite? mhm.

Ikväll blir det Linnroooos på Liseberg med massa gött folk. Louise om du läser detta så ring mig ikv för jag ska lämna tröjan till dig.
Hörs senare eller imorgon, hoppas inte på för bra uppdatering sista veckan på sommarlovet!!

Kärlek/Sofie


Jag & Älsklingen förra sommaren.


mina bästa tjejer.

Hemma från ytterligare en underbar cup med dom bästa! Gracias chicas, har haft fantastiskt roligt. Snacka om att vi gör allt tillsammans, vinner, förlorar, har roligt, har dödstråkigt (händerinte), äter, sover haha ingen idé att fortsätta!
Vi kom ju slutligen till semifinal i A-slutspel, inga komentarer.

Tog inte ett enda kort med min kamera med fotade desto mer med Linas, så när hon lägger ut bilder på face kommer jag låna dom och visa här, haha jag har faktiskt bidragit lite!!


im on my way back down to earth

Godmorgon bloggläsare!
Snart sticker jag iväg till färgelanda, håller på att packa ner det sista nu, är väl klar om några minuter!

Solen skiner ute och det är jättehärligt så jag tänkte chilla lite på altanen innan jag ska åka, nice huh? MÅSTE få bättre färg även om det känns lite meningslöst nu, det är ju typ höst... usch, men alla är skitbruna och så kommer jag och bah tjaah!! nej inte sköjj.

Kärlek/Sofie


P.S. Vi hörs på söndag kväll igen för jag lär inte hinna blogga mera idag, puss!


Grattis på födelsedagen!!

Grattis på födelsedagen världens BÄSTA Mimmi!! Jag önskar dig all lycka i världen och att du får en helt underbar dag tillsammans med din familj & André. Är så ledsen att jag inte är hemma men som sagt så ska jag baka en tårta till dig en annan dag istället gumsii.

Du & jag Hand i hand nudå&föralltid.
Älskar dig Bebbo!!












































HAHAHAHAHAHA så jävla fuuula är vi, men jag älskar dig ändå.

Bjuder verkligen på detta, men det är faktiskt två årsedan så det är väl ändå lite okej... ;D
Omg-.-




Är verkligen bara tvungen

Justin Bieber är bög? Han dejtar Selena Gomez.
-Justin Bieber är skit? Justin Timberlake och Usher slogs om honom.
-Justin Bieber suger? Han har en egen film och över 40 miljoner fans.
-Justin Bieber är självisk? Han gav $ 1 miljon till Japan.

........Sluta vara svartsjuk bara för att han är begåvad och inte du!
Han följde bara sin dröm?


mmm så rätt. Var verkligen tvungen!



Funderar på att vila ögonlocken ?

Godkväll!
Har kommit i ordning efter träningen, med en go dusch och all dess innebörd känner jag mig fräsch och som en ny människa. Träningen gick btw jättebra och är bara ännu mer taggad för Färgelanda nu!!
Mimmi tittade förbi en sväng förut också och höll mig sällskap medans jag duschade osv, har verkligen saknat den bruden! Har nog varit med henne kanske 2 dagar sammanlagt på HELA sommaren ?!? seriöst, inte ens okejj. Fattar inte hur det har blivit så... "/ Men det var en annan historia.

Funderar på att lägga mig strax, är väldigt trött faktiskt. Sängen lockar enormt just nu så det får nog bli dit jag tar mig näst!

Kärlek/Sofie

Bjuder på ytterligare en bild från tisdagskväll...


komma i form var det ja...

Haft en bra dag? Det har jag, slapp och återhämtande!

Nu är det strax time för att byta om till träningskläder, är sviiintaggad!! Sista träningen innan Färgelandacup som börjar imorgon, mm tagga! Bussen till färgelanda går vid 13.00 tror jag & så ska vi åka tsm med killarna. Mysigt, ser verkligen fram emot imorgon!
Hursom, drar en sväng förbi Ica också innan träningen, ska handla lite stuff till helgen osv. brabra!
Vi hörs ikväll<3

Kärlek/Sofie


next step

puhh! Äntligen klar, eller nästan. Vissa grejer får jag packa ikv efter träning och imorgonbitti!
Maten är precis klar också, timing. Det blir Makrill med potatis och spenat. muums, det är verkligen gott + jättenyttigt. Bra va?

Kärlek/Sofie


Packlista...? :S

Jag brukar vara grym på att packa men nu vet i fan vad jag ska packa ner!! vill ha så lite som möjligt med mig också ju....
Hjälp mig nu!!

Matchkläder, (skor, tröja, benskydd, shorts, sportBH, strumpor..)
Klubbjackan + klubboverallen
sovsäck, madrasss, kudde.
handdukar, duschgrejer!!!!, bikinis.
Necessär (ansiktsprodukter, rakhyver, tandborste, tandkräm, borste, DEO, parfym, smink?, plattång, boddybutter, mediciner m.m.)
KLÄDER (underkläder, sovkläder, vardagskläder, kvällskläder, myskläder....?? :S)

VAD MER?!?!?!?


Chillin at myy place!

Godmorgon Sunshines!
Igår sa dom att det skulle bli fint väder idag men ser inte så ut, så min morgon har varit väldigt långsam. Har tagit det lugnt osv. Lyssnar på lite musik nu medans jag funderar på hur jag ska lägga upp dagen, har ju träning idag, men det är inte förns vid sex så jag har ju en massa tid på mig. Funderar lite på att packa iordning för cupen idag så är jag klar med det, verkar smart va?
Snackar med Linnéa nu också, kanske blir att träffa henne lite, saknar min sötbebbsii!!

Kärlek/Sofie


tur i spel & otur i kärlek?

Måste testa, blev tipsad om en tävling som Bloggextra annordnar, de lottar ut Reklamplats + biokort. big thiing, yeyy. Men varför inte skaffa lite fler läsare här till bloggen, jag menar det kan inte skada och jag skulle uppskatta lite mer uppmärksamhet. Då skulle jag också bli lite mer taggad till att blogg + få mer användning av att jag är medlem på Bloggextra, bra va? Och om jag nu har turen att vinna kan jag låta någon av er gå på bio med mig, uuh vem bangar??

Såå, anledning till att jag ska vinna denna grymma tävling; Jag får fler läsare vilket jag är i stort behöv av! Jag kommer lägga mer energi på bloggen om jag får mer uppmärksamhet, inte sant? Jag får större användning av att jag är medlem på Bloggextra, Toppen! Jag kommer få roliga biobesök som jag annars inte prioriterar mina pengar på, så hiimla grymt. Bio äger??
OCH så kan ju fler bloggare (somläser min blogg efter reklamplats) få se hur bra det är med bloggextra och göra som jag och använda det, perfekt.

För er som redan har blogg kan ju gå in redan nu och bli medlemmar på bloggextra! Länk har ni här: http://www.bloggextra.se/ Jagtyckerdenärbraiallafall!

Kärlek/Sofie


broken hearted girl


Kusin Alvas gästblogg =)

Hej hej <3 =) det lillkusinen Alva som bloggar!! =)
Vet inte riktigt vad jag ska säga för jag har ju ingen egen blogg eller nåt...
Men idag har vi inte gjort så mkt, suttit vid datorn, spelat lite fotboll med pappa och
Hannes då jag skrapade knät när jag glidtacklade pappa =/ <3
Sofie har suttit inne i min säng och läst Twilight =)
Sen åkte Anderssons familjen hem och nu tittar jag på bästa tv programmet...GLEE!=)

puss och kram// Alva <3


gissa vad..... hmm






innan.....



right now.....

nattugglor får se nu, visar mer imorgon. trött nu grejjat HELA natten. 
kl e lix över 4!!! me like a blondiee (a)

.

Not even my thoughts of you
are small enough to fit inside my heart.
The air I breathe feels softer in your area.
The smile on my lips means you in my thoughts. 
Your voice is the most beautiful sounds to my ears. 
I can not stop thinking, you are my everything. 
My only reason to live. 
How the hell am I supposed to live in a world where you do not exist?


Ska ägna mig åt familjen.

Ska titta ut i köket lite och se vad stora familjen har för sig, tror jag ska plocka fram lite kvällsfika till alla också. Sweet huh? (a)
Får se om Syster och Alva kommer tillbaka från Liseberg snart också, det skulle i och för sig kunna dröja över en timma till, menmen. Jag väntar, nej vrf egentligen :S haha idiot!


en av några bilder tagna på studmattan från tidigare av kvällen!

This is who I am

ja, så klumpig som jag är kan bara jag vara. just me!
Satt vid datorn i min kusins rum och skulle plocka upp headsettet som trillat ner på golvet. Så rycker jag väl upp dom med lite för mycket kraft och självklart hade sladden fastnat under stolen så när jag drar tar det emot så jag på något sät fläker upp lurarna rätt över läppen så att tanden pressas in i den och den börjar blöda i massor :((

JUST NU!!


AjjAjjAjj!!

Kan ju passa på att berätta om min smidighet i förra veckan. Ni vet den dagen då jag var barnvakt åt alla här hos kusinerna. Så när Amalia hade somnat lyfte jag över henne till mammas och pappas säng. Jag la ner henne fint och försiktigt och skulle sedan sätta mig bakåt, lite längre ner på sängen. Men istället för att sätta mig vid fotändan sätter jag mig utanför.... Finns lixom ingen räddning i det läget, inget att ta tag i osv, ni fattar. På väg ner till golvet lyckas jag i alla fall slå huvudet i TV:n och i bordet, skrapa upp lite av min skuldra, vrida om foten så den svullnar, slå i låret (har stort blåmärke nu) och Vrida handleden ? Seriöst, det är inte många som klarar ;) Lite stolt ändå!
juste, jag lyckades i fallet också sätta på TV:n lyfta TV:n och peta in fjärrkontrollen under den. Fyfan vad skills man har!! ;D

The vampires assistant

AHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! fyfan vilken dåålig film! Det var nog den sämsta jag sett i hela mitt liv, dåligt gjord, sjukt dålig handling, helt absurt sjukt dåligt slut och aa fan hela filmen var bara helt sinnessjukt dålig. Se aldrig den, fan slöseri med tid!!




just chilling

Kände lite att jag har ansträngt mig klart för idag, kan man få tycka så?

Förut låg jag en ganska lång stund och läste andra boken i twilight-serien ute i solen, härligt värre. Dock var det lite blåsigt så det var inte så varmt som jag hade tänkt mig. Men ändå en härlig förmiddag, inte sant?
Nyss kom jag hem från en cykeltur med Hannes, fick lite sprall i benen så kände att jag inte klarade att sitta stilla så länge till! Fick med mig lite gott hem också som passade bra till slutet av The last song som jag hittade på någon kanal!
Nu ska jag gå ner och slå på TV:n igen, det ska gå någon film som handlade om vampyrer som lät lite bra, tänkte checka den. Får se hur det blir. Berättar mer om den senare!

Kärlek/Sofie



DAGENS LÅT.

http://www.youtube.com/watch?v=EEuQU6a90Pc


bara för att!!

Hatar mig själv, eller nej. Men nu har jag ångest bara för att jag inte skötte mina morgon och kvällsrutiner i helgen. Struntade helt i att ta alla mina krämer och medel osv för ansiktet bara för att jag inte orkade. Men nu ångrar jag mig verkligen när jag nu fått en ful finne på hakan! Usch, de håller sig alltid borta för jag sköter om mitt ansikte, eller alltså huden. Men bara för jag sket i det så blev det så. Vissa straffas med en gång, eller vad är det man brukar säga ? Jag får helt enkelt skylla mig själv och så skiter jag inte i det nästa gång ;)
ONTRESSANT, HEJDÅ.

Kärlek/Sofie


do you see? :((


pussisaar

Sommaroutfits


















en av favoriterna, Långklänning & "sjal" med remsandalerna till. Enkelt men ändå sommrigt och fint


För lite molnigare dagar. Jeans, heltopp och blus. Med gråa knytskor till.







Vardagligt men ändå fint. Kortare vit linne/blus, typ av "kostymshorts", jeanskilklackskorna med brunt läderspänne, "sjal" & väska.

Ofta går alla outfits med olika smycken till! Blir aoutomatiskt snyggare och gladare då!



Bilder från senaste delen av sommaren




En av utflykterna i den stora staden vimmerby, dagen efter besöket på astridlindgrens värld!

Lunch på ett mysigt fik, kroppkakor, äggost & pannkakor i mängder!

utflykt till Lönneberga, då vi besökte en auktion. Väldigt mysigt.

Vidare i småland, denna gång till Maria & Johan och ungarna + hund i Råstorp / Växjö. (Snart ytterligare en unge där!)

Lilla jag utanför pannkakshuset där vi åt lunch innan hemfärd mot Göteborg!

En fin dag på Saltholmen med Camilla & Senare också Hedda!

Fina Millis!

MeMyselfandI, underbara havet!

Utflykt med familjen, kusinerna & mommo och moffa till Öckerö. En väldigt fin dag vid stranden, middag i hamnen på Hönö och avslutade med en underbar båttur på kvällen runt alla öar.

Min middag på Hönö, kräftlåda. Verkligen det allra bästa som finns. Skaldjur, ååh så jävla gooooott!!! ;=)

Nu befinner jag mig som sagt på Hamburgö hos kusinerna. Denna bilden togs vid tolvsnåret igår då vi var vid havet och kollade mareld. Verkligen jättefint är det! magiskt.

Idag är Alva och Clara i Göteborg på Liseberg med lite kompisar. Jag stannade här med resten. Vi får se vad vi hittar på idag, hörde något om Golf ? haha, ja vi får se helt enkelt. Ska strax äta lite lunch och sedan ut i solen i alla fall!

Kärlek/Sofie

Running the world

*puuuuust*
Är äntligen nyduschad och uppfräschad efter springturen i morse. Som vanligt blir jag uppdragen ur sängen av mitt träningsfrek till morbror tidigt på morgonen. Idag fick jag ändå sova till nio! Sedan bar det iväg, Jag, Pappa, Mamma, Kusin Alva & Morbror. Jag höll bokstavligt talat på att ramla ihop i en hög i slutet att rundan. Inte nog med att vi sprang 6 km ( som för mig är dödens långt ;D ) jo då avslutar vi också hela alltet i helvettets uppförsbacke, den var sjuk. ååh fyfan. jaja, varför klaga? Jag har bestämt mig för att börja träna lite bättre nu, behövs och jag ska sträva efter vad jag vill, ** *** ** ** *** ** ***** ****. Tror ni det blir bra eller ? :D

P.S. Har fått in lite bilder på datorn nu så det kan bli lite roligare inlägg!!

Kärlek/Sofie





Innan en av springrundorna hemma!

morgonjogg med claes o c.o

Godmorgon!
Är nu tillbaka efter en morgonjogg med my family. Blev 6 km och jag är död.

Kärlek/Sofie

svar på komentar

eddie om Det händer väldigt sällan:
hur ska man komma upp igen när man väl åkt ner? :)

Svar: Haha vet inte, man får väl ta en stege eller något? :) än så länge har jag inte det problemet ?

Bieber, lite charmig sådär....

Hej blogglääsare!

Hade en lite generös kusin som laddade ner Never Say Never till mig, så har levt i drömvärlden hela kvällen ungefär, mår mycket bättre nu! 
Den grabben alltså, svårt att beskriva men har bara honom i huvudet. Låter ju lite sådär halvsjukt men så äre. Se filmen så kanske ni fattar liiiiiiiiiiite i alla fall ? Neej jag kan inte blogga mer idag för kommer inte på något vettigt att skriva om.... om då inte han är något viktigt? hmm, inte för er kanske. jaja, låter lurarna sköta resten av kvällen. Back in the dreams, Kärlek/Sofie

Said there's another as you look right in my eyes, My first love broke my heart for the first time, and i was like baby baby babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oooohhh. Dog.



försöker leva

Hemma hos kusinerna igen efter en helg ute, osv.
Försöker för tillfället bara leva med mig själv, ett stort problem att genomföra. Just nu kämpar jag för att inte somna medan mina ögon rinner oavbrutet. fyfan vad trött jag är, sov ute på marken, eller sov och sov, ca 30 minuter sedan vaknade jag av att det regnade så var tvungen att leta upp tak samtidigt som jag plågades av huvudvärk och illamående + massa andra människor halft vid medvetandet :p blää.

vi hörs när jag mår lite bättre + är på bättre humör, eller vad tycker ni? 

Kärlek/Sofie

Grattis kusinvitamin, 16 år!

Tänkte bara passa på att gratta min kusin Jonathan som fyller 16 år idag. Grattis, stor pojjke nu vva? hoppas du haft en bra dag och att kvällen/natten fortsätter grymt! Saknar dig här nere i Götet, time to see yaa now! Puss!




sist gång Jonte besökte Göteborg!

citronsaft

I morse satte jag i citronsaft i mitt hår och har gått runt med det hela dagen ute i solen. Jag vet inte om det är en totalmyt eller om det fungerar men det sägs ju i alla fall att man ska kunna använda citron för att göra en helt natural hårblekning, antagligen så fungerar det inte men vi får se helt enkelt. Det är ju i alla fall helt normala ämnen, det vill säga inga tillsattser eller konstämnen osv som förstör håret!



ska jag be om ursäkt? nej.

hej bloggen!
Kan ju ändå kanske be lite om ursäkt för mitt agressiva ryck igår, även fast det är sant..... nej jag ber inte om ursäkt :)
Idag har jag gjort en massa trevliga saker, har verkligen fyllt ut dagen känner jag, skön känsla! Blev väckt av min morbror i morse då han tvingade ut mig på en joggingrunda.... fyfan. konditionen ligger lågt nu alltså! sedan åt vi en god frukost och packade alla grejer till Tinget, lastade av och satte upp tältet. Sedan blev det biltur på flaket hem, träna inför student.... skämt å sido. Väl hemma åt vi en god middag/lunch som kusse lagat. 
osv, osv. 

Nu är alla de vuxna på roligheter på Orust så man sitter barnvakt här på ön. Har just kommit hem från havet med alla ungarna! Hannes hoppade från femman!! grym lillebror, och Amalia drog sitt andra dopp för sommaren ;) nu blir det att duscha av barnen och sedan laga varma mackor åt dom alla.

Kärlek/Sofie





lillasyster & gammal bild på mig!

angående förra inlägget. Till er fucking boys därute!




Jag är så jävla trött på att ALLA killar aldrig kan se något annat än utsidan hos en tjej. Ärligt talat, är det det ända som är viktigt. Vi är fan inga objekt som man kan göra vad man vill med och bara ha för skojj ? vi är människor som vill bli älskade för den person man är, hur tror ni det känns ? Alla är inte så perfekta som ni vill, eller rättare sagt det finns ingen som är / ser ut så som ni vill naturligt. vad är det ni vill ha ? Bröst, Rumpa, Läppar, perfekt ansiktsform, platt mage, vad mer? Tror ni att allt detta är naturligt på era "drömtjejer"? inte en ända en, det är fejk alltihop, varför inser ingen det. Vi föddes inte med smink på? Varje jävla dag kämpar man med sitt utseende för man vill accepterad av er, killar. Alla tjejer spenderar timma in och timma ut framför spegeln för att dölja sitt riktiga jag. För att åtminstone få minsta lilla blick av er. Även om man inte vill erkänna att man gör det så gör man det, alla är fixerade av att se ut på ett speciellt sätt, på det sättet som ni killar kräver av oss. Alla era JÄVLA krav, inget av det för sig självt, det är en jävla massa arbete som krävs. Och jag Seriöst orkar inte mer, ska vi behöva dölja den person vi verkligen är för att ni ska acceptera något som inte ens existerar! jag är så trött på detta!!!!! och jag tror jag pratar för en hel del andra tjejer nu också, minst sagt mig själv för detta är bara sjukligt.

Om ni själva skulle leva som oss bara för några månader, så ni skulle få se hur jävla svårt det är, ni skulle aldrig palla det. seriöst skärp er förfan! jag orkar inte mer nu och tänker inte ta någon skit från en kille som tar en för utseendet och inget annat, för jag och alla andra tjejer är värd så mycket bättre. 
Tänk fan på vad ni säger och gör i fortsättningen, och jag menar och står för allt jag säger!!





sanning.

Ja.. femenist 
långt in i själen 
de är därför ja inte älskar dig 

Ja lutar mig tillbaka och låter drömmarna strömma in 
jag drömmer om den perfekta tjejen som egentligen inte finns
och finns hon där 
då vet ja att ja fantiserar 
för bruden jag vill ha vet jag att dom inte existerar 
hon ska vilja det jag vill 
för vill ja vill hon 
hon ska bara va bra till hands 
och kan aldrig ta ton 
hon ska kunna dö för mig 
fast ja inte gör de för henne 
hon ska leva kvar med mig och inte ha nå andra vänner

om säger jag att ja älskar dig så är de en lögn 
för brudarna ja vill ha existerar bara i en dröm 

hon ska säga att ja har rätt 
fast hon vet att de e fel 
och när ja vill ska hon bjuda på bakdel
och hon ska bara vara tyst 
och bara göra de jag vill 
och aldrig bli sur för hon inte får som hon vill 
och hon ska lee då hon tar satsen i ansiktet 
och inge jävla skit snack om nå feminister 
har ja varit otrogen så ska hon a överseende
men hon ska aldrig våga på nå sånt beteende 
hon ska kalla mig älskling fast ja kallar henne för slyna 
och om hon får en örfil ska hon fan inte grina 
men ja skiter i hon får leva i min drömm för hela min kärleks liv är en lögn 

om säger jag att ja älskar dig så är de en lögn 
för brudarna ja vill ha existerar bara i en dröm 

sorry bitches 
så här äre 
för brudarna ja vill ha existerar inte 
bara i en drömm 
eller en porrfilm lr nå

*citerat AllA killar*
öppna ögonen och se verkligheten, snälla?


17 again

Alltså detta är fan en grym film, även om den inte är kanske så verklighetsbaserad somtimes så är den bra. Man både skrattar, gråter och blir helt fast! Helt underbar!

Är ju lite efter för det var ju ett tag sedan denna filmen kom ut men ändå den är gryym. sitter här och är helt köörd nu, har fått en såndär flipp som jag får på Justin Bieber ibland, ååh döööör. nä kan inte förklara hahaha. låter som en tönt, men saaaaaant, waah! Se bara filmen, Okejj???









men jaaaa snygg. och jaag dog.

Kärlek/sofiiiiiiiiiie

lånar internet

helluuu!
passar på att låna internet när vi är på middag hos mina kusiner.

dessa dagar har varit härliga, var på hönö/öckerö i söndags med släkt, badade, åt god mat, träffade på vänner som man nästan aldrig ser till nu för tiden och åkte en härlig tur med båt kring öarna på kvällen.
Igår var vi vid stamsjön med brudarna, Linnea, Lina, Sana och Julia. Solade och badade och hade det allmänt bra med flera läckra syner.... Senare på kvällen kom Rasmus & Sebbe. Vi slaggade på min altan med sovsäck och sånna stuff you know!!

Idag har jag fördrivit dagen med att åka med familjen och kusiner till farmor och hjälpte henne med lite grajjor, grillade och senare tog vi en tripp till Härlandatjärn. Amalia badade hela kroppen för första gången på hela sommaren! Duktig flicka, eller hur?? ;)
nu ska vi käka glass och mysa på Altanen!

Kärlek/Sofie


RSS 2.0