MÅNDAGSKVÄLL.

Drar till Lina nu för lite halloweenmys med henne och några till och sedan sover jag där, ska hem imorgon klockan halvsju... tagga!!


Blir att passa barn imorgon igen men denna gången med Milla också, kanske någon som vill träffa oss? ;) hehe & barnen :D aa, vi får helt enkelt se vad vi hittar på! har någon nån idé? :)

See you!

(via mobilen) BLOGGPAUS.

Hade skitkul i lördags!! Mådde dåligt igår + tränade. Så tog en bloggpaus.

Idag åkte jag till Kungälv vid 7-tiden på morgonen för att passa mina sötnosar Eskil & Elma! 1 & 3 år är dem ifall ni ville veta! Just nu sover Eskil och Elma leker, så hinner pausa! Vi har nyss ätit lunch och innan det var vi ute på promenad i 1 o en halv timma! Härligt!

Kommer nog inte få mer tid till bloggandet innan jag kommer hem, men då ska jag visa er en fin sak som jag glömt visa här i bloggen, men mer om det senare!
Puss & Kram!


STAN!

På väg in till stan nu, ska byta ett par skor åt mamma på yoko yap. Sedan ska jag träffa tha boys innan jag ska äta middag med mormor o morfar!

Kommer nog nåt inlägg senare om ikväll osv!!:)<3
kram!!


HEJSAN HOPPSAN, UNDERBART MED HELG!!


Hej!
Sitter hemma nu, förra inlägget skulle kommit upp vid halv fem men bloggappen är ju så bra som den är ja...

Kollar i alla fall på idol! vet inte vilka jag hejar på än.. vet bara att jag HATAR André Zuniga, fyf*an. Så äckligt självsäker och ful och ja alltså det går inte att beskriva mina känslor. USCH!
Har köpt choklad som jag ska smaska i mig strax och så får vi se om Lina tittar förbi kanske? :)

Ha världens bästa Fredag & njut nu av att det är lov allihopa!
Och lova mig snälla en sak, rösta INTE på André, för min skull? (a)


När Sofie går loss i webcamen ;)










HÖSTLOV!

Äntligen, nu har jag också lov!!
Startar lovet med att träna, är på väg till Friskis med mamma nu, härligt!

Får se vad som händer senare, har pratat med Lina så kanske ska träffa henne och mysa eller något! Vi får se, hör av mig efter att jag har tränat & solat & sådär, kram!


GODMORGON FREDAAG!!!

Nu känns det bara bra. Det är fredag och sedan är det LOV! Älskaälska. Idag vaknade även degtjejen upp här hemma. Så det blir mjukis å grajjer idag, gosigt!

Är redigt försenad nu också, hör av mig under dagen eller när jag kommer hem, kramiis!



FILMMYS!

Ligger i sägen nu och kollar film med min syster!
Vi kollar på I taket lyser stjärnorna, vet inte hur många gånger jag har sett den filmen... Men älskar den verkligen, verkligen en fin film, budskap! Tips ifall ni inte har sett den!
+ att han som spelar Sakke är sjuukt snygg! Dör typ!!!!! Det är Btw samma person som spelade Tzatziki, love.

Godnatt fina Ni!


THE MIND ASKS THE QUESTIONS, THE HEART HAS THE ANSWERS.




UNIKUM

Måste fylla i min IUP inför utvecklingssamtal som vi ska ha om någon vecka.. Jättejobbigt. Men det måste ju göras så ska bara dra igenom de snabbt så det sedan är överstökat!



CHILLIG DAG!

Hej!
Skolan var aschill idag, pluggade spanska på förmiddagen och sen gjorde jag provet efter lunch och sen slutade vi! perfa!

Sedan tog jag buss och spårvagn direkt till Änglagård och mötte upp Nicholas. Vi åkte in till stan för jag skulle kolla lite med min prao. Först gick vi till västtrafik för att kolla båtarna osv. Vi gick till hamnen och satt där i en halvtimme innan båten kom, sen åkte vi båten över till Eriksberg och kollade resturangen osv innan vi tog båten tillbaka. Nicho köpte äcklig cola och sen tog vi bussen till Utby!

haft jättegosig dag och hunnit med massor med saker!  mysispysis. 



FAVVOBRALLORNA.

jag har ett par favoritbrallor, jag vet inte hur länge jag har haft dem men jag älskar dom. Dom sitter perfekt och är snygga och hur sköna som helst. MEN så har dom slitits med hälsan rätt så mycket och nu har båda benen spruckit på baksidan låren så jag kan inte använda dom normalt längre. Har dom hemma osv men inte i skolan :(( 
R.I.P


här var bara ett ben pajj så jag kunde fortfarande använda dem ;)

4 TIMMAR STUDIETID

Börjar nio idag, vi har studietidsdag idag... 4 timmar + lunch. Så slutar vid två skulle jag tro.. Ska dock göra mitt omprov i spanska också "/ Fick G förra gången, vettfan vad som hände. Men min lärare sa i alla fall: "Hade hoppats på MVG för dig och jag vet att du kan så du får gärna göra omprov"... Så det ska hursom göras i dag!

Favvobrallorna nr 2 är på idag! tell you later.
Puss&Kram


något ni kanske inte visste om mig...


att jag alltid planerar allting.
Jag tänker alltid ut innan hur jag ska göra allt. Till exempel så planerar jag på kvällen vad jag ska ha på mig nästa dag och lägger fram det. Jag packar också väskan till skolan så den är klar på morgonen. Och när jag vaknar på morgonen så ligger jag alltid kvar i sängen och tänker igenom hur jag ska göra allting, till exempel hur jag ska ha håret, hur jag ska sminka mig, vad jag ska äta och i vilken ordning jag ska göra allt osv osv.
Är det någon mer än jag som alltid håller på såhär, planerar och planerar?

HEJ JAG ÄR PROFFS!!

kakan blev grym!!
Använde ett speciellt kako som är mycket mörkare än vanligt så det blev mer chokladsmak på och inte så söt som den är i vanliga fall, sjukt gott!!
Ska ta upp hallon också som vi kan ha till, mumma!
Lägger in en bild på kakaoet sen!! ;)

Som sagt ska jag se på bron, den börjar om 15 minuter så jag måste fortfarande vänta lite, men då hinner jag tina hallonen, glömde av! OCH så hinner jag göra sit-ups :D 



SOFIE I KÖKET!

Ska röra mig lite från pluggstolen! Ska baka ihop en kladdkaka som vi ska äta till Bron som kommer senare ikväll! Undra om det är sista avsnittet ikväll? Vi får se, den är i alla fall jättebra! Dansk/Svensk kriminalserie.

håll tummarna nu för att jag lyckas göra en kladdkaka utan att det blir kaos!






saknar ihjäl mig.

TOP MODEL

fastnat vid top model som vanligt... alltså drömmen! Vissa är så fruktansvärt snygga så jag dör, man hade ju inte bangat alltså!

Ska käka lite mat också, eller frukt kanske. Måste bli mätt för har sockersug på 1000, inte bra! fruktfruktfrukt.
we have to see!


Haha döör, Nina -.- ;)

~





Blus/skjorta - mammas!
Shorts - BikBok
Tights - Gina
Halsband - mammas
smycken - olika.


VISSTE DU ATT?

...på ett dygn sväljer vi i genomsnitt en liter saliv?

Fruktansvärt äcklig egentligen, tänk om vi skulle "spotta" ut allt det salivet istället, då skulle det nog vara översvämningar överallt HELA tiden! HAHA, onödigt vetande men det är sant, vi består ju nästan bara av vatten faktiskt!



26/10-2011, ONSDAG.

Hejsan alla läsare.... ;)

Mår bättre idag efter att jag sovit så nu är jag back on track igen! Drömde dock en jättehemsk dröm.. vaknade mitt i natten och kunde inte somna om. Det var typ jag, min lillebror, Lina och någon mer som var instängda i ett hus, så var det tre enorma äckliga vakter som skulle hålla oss där inne, sen lyckades jag få min lillebror att smita men så fick jag typ skuldkänslor för att jag lämnat honom själv osv osv. Alltså det var jätteobehagligt! Dom var typ ute efter någons ansikte eller nåt, fast av en kille som vi räddat. Helt sinnes!! 
Jag brukar aldrig drömma mardrömmar annars!

Men ska ner till badrummet och fixa i ordning mig nu, ska gå om en halvtimma ungefär så det är lugnt än så länge! Kör på en stor vit blus/skjorta och shorts med tights. Ska ha mina converse och jofama jackan till + min gosiga halsduk. Kanske visar er sen!
Puss&Kram

mistercooool!




KAN INTE BLOGGA.

Kom hem & min syster är sjuk.. Får fobi för sånt och nu känner jag mig helt bäng! Kan inte blogga eller något. Ska vila lite så får vi se... uuh :(((


need..

SÖVANDE!

Är på teatern nu, fruktansvärt tråkig. Jag & Mimmi sitter och sover typ... Förstår inte alls vad som händer?!

Dock är jag skitirriterad på folk utan respekt... Okej teatern suger men man kan väl ändå respektera dem som spelar? Nä, då sitter folk och pratar högt, garvar som fan, kastar godis, klappar högt och komenterar i svar till dem som spelar teatern. Så fruktansvärt respektlöst! flyttade därifrån för orkade inte med dem omogna killarna, så nu sitter vi längst bak och myser istället ;)


TEATER MED KLASSEN

Godmorgon Tisdag!

Andra dagen på veckan, redan?! känns lite som det var söndag igår, ändå rätt chill att veckodagarna går så jättesnabbt, eller hur?
Idag i skolan ska vi på teater på Porthälla/kulturum... Så nice, vi missar NO & engelska.Vilket, enligt mig, är det sämsta typ. I alla fall Kemi "/ Och engelska kan jag inte :((( dock har vi ju skönaste engelskalektionerna med Kristina + Max... uuh!! vad jag snackar... hörs under dagen, om nu den jädra appen kan fungera ordentligt -.-
Puss&Kram

Frukost a la Sofie!


Kommer med dagens outfit osv senare på dagen!

LACK!

Blir fruktansvärt irriterad när det inte går att ladda upp bilder när jag bloggar via mobilen! Vad är felet egentligen?!?!

Okej ska sluta vara så lack nu... Men tycker faktiskt att grejjerna ska fungera när dem kommit ut, eller?
GOD NATT!!


PÖMSIG TJEJ!

Har ätit kvällsfika nu, kiwi & knäckemacka. Ska ta tag i och läsa ut trean i twilightserien nu så jag hinner fyran innan den kommer ut på bio!
Har dock redan läst dem typ tre gånger men ändå! Dom är fruktansvärt bra och går inte ens att jämföra med filmerna... Läs böckerna, så jävla mke bättre!!

Se you tomorrow readers!
Puss&Kram


TIDEN HAR RUNNIT IVÄG


God kväll!

Det var värst vad tiden gick snabbt, har knappt märkt hur det har mörknat på på utsidan. Det var synd då jag hade tänkt gå ut och springa, men icke sa Nicke. (HAHA, omayy) Men jag och pappa och mamma ska göra lite träning här hemma istället. Ska sikta in mig på bålen idag, måste träna upp den för jag har ont i ryggen. Så det blir ungefär, sit-ups, rygglyft, plankan, friskis-övningar osv osv.

Hörs efter jag har duschat å allt!



VISSTE DU ATT?


... fler människor dödas av åsnor varje år än att de omkommer i flygolyckor?

Tänk på det nästa gång du ska flyga och är rädd för att något ska hända. Jag vet hur det känns, detta kanske uppmuntrar? (a)

Kram!

KÄNSLAN AV ATT KÄNNA SIG MISSNÖJD.



buhuu, fml. 
Varför tänker jag alltid en sak men gör tvärt emot. Om jag bara kunde göra det jag hellst vill hela tiden så skulle detta nu vara tipp topp! Men NEJ. Så dum som man är så gör man alltid fel.

Sätter mig & pluggar nu, det måste ju bli gjort. Spanska, me love. Kan ärligt erkänna att jag är lite taggad, hehe. Men visst är det bättre än att vara otaggad. För det måste ju göras i vilket fall som helst, right? :)


i'm still a rockstar, I got my rock moves and I don't need you.

TRÄNING ELLER INTE?

Eftermiddag. Hemma från skolan nu, skönt. Redovisade mitt debattal idag, det gick hyffsat bra tycker jag! Fick rätt bra kritik i alla fall.

Ska göra i ordning något mellanmål till mig nu, vet inte riktigt vad det blir, ska kolla vad vi har. Men är sugen på kiwi & gurkvatten. Låter bra va? Love it. ah det blir nog det... Care -.-
Ska flytta mig från TV:en också, topmodell är på så kommer inte kunna plugga "/ 

Funderar också på att träna idag, antingen springa eller dra med mamma till friskis, vet inte än hur det blir. Får ta det senare, nu måste jag sätta igång i alla fall!
Puss&Kram



UNDERBARA VÄDER!

Så underbart väder ute, det är soligt om himlen är klarblå! Helt perfekt! Dock är vinden lite kall så man måste ju fortfarande ha varma kläder, men man slipper frysa, jag älskar det!

Väntar i alla fall på bussen nu så är på g hem! Bloggar så fort jag är hemma!
Puss&Kram


JA, DÅ VAR DET DAGS IGEN

Godmorgon, är det någon mer än jag som är uppe med tuppen idag?

Måndagmorgon & ja, vad ska man säga? Har inte jättesug att gå till skolan faktiskt, men det suget brukar inte sitta i på morgonen. Haha, fixar mig inte hemma idag för vi har gympa första lektionen, har bara plattat håret, men det är ett måste!! I alla fall när håret står åt alla håll och kanter, som idag. 

Ska försöka blogga lite med mobilen under dagen, men eftersom den inte funkar ibland så får jag i värsta fall blogga när jag kommer hem igen!
Puss&Kram



något ni kanske inte visste om mig...

Är det någon mer än jag som fryser otroligt mycket när ni blir trötta?
Jag märker jättetydligt när jag har sovit för dåligt/lite, då fryser jag hur mycket som helst hela tiden typ. Kan sitta med två av pappas tjocktröjor + filtar osv men blir ändå inte varm, jätteobehagligt.

Så är det nu, fryser skitmycket och jag vet att jag har sovit för dåligt så ska ner och lägga mig på stört.. ha det så bäst så hörs vi mer imorgon underbara ni!
Puss!



HEJDÅ HELG.


Alltid lika deprimerande som vanligt när helgen har tagit slut.. Men denna gången är det inte lika sorgligt för vi har ju faktiskt ett lov att se fram emot! 9 dagar ledigt :D + Sthlm... :D


Körde slut mig på träningen idag.. vet inte riktigt hur jobbigt det egentligen var, vet bara att min kondition ligger på minus... Hehe, MÅSTE ut och springa. Minst två ggr denna veckan, okej?!?

Har hursomhelst duschat och fixat mig för kvällen, lite söndagsspa för mig själv, hur nice?! Ska dricka mitt efterlängtade gurkvatten nu också, *mums* Och sedan ska jag dra mig mot sängen. 




har inte jag fruktansvärt söta pyamasbyxor? Hittade dom typ längst in i min garderob, alltså haha älskar dom! soo cute (a) *blink

Vinnare!

Killarna vann & spelade jättebra!!

Följde med Nicholas o sam till mc'donalds och sedan drog vi till stan en stund!

Nu ska jag hem och äta och senare ska jag träna! Härligt va? :D


På g till finalmatch!!

*godmorgon!

Idag är jag uppe med tuppen, som vanligt;) ska på match, Nicholas spelar final! :D

Vi hörs när jag är hemma igen;) kram!!


Gurkvatten!

Hej!
Sitter hemma nu, har ont i huvudet så orkar inte göra någonting.
Kollar på Robins nu och om en halvtimma är det oceans 12 som jag ska se med mamma & pappa.

Alltså jag har fått någon rutin att dricka gurkvatten? Det är jättegott + att man blir mätt. Det är asbra! :D Men i alla fall så är det ett hett tips! :D

Puss & Kram!



Macedonken

Klar på mötet nu, har typ 10 minuter på mig att äta lunch så fick bli en snabbis på mc'donalds... Men det är ju med lite gott ibland... Eller?"/


Kaooooos!!

Bloggade inget igår för var tvungen att sitta med min hemtenta hela kvällen & sedan såg jag film med lina, jossan, Issa & Milla! Vi såg barnhemmet... Fyfan alltså:o

Hursomhelst, sedan åkte vi hem till lina och myste. Snackade hur mycket som helst om allt mellan himmel & jord. Så härligt att bara prata ut ibland. Senare såg jag & lina på någon mordserie sak, men jag sov typ så kommer inte ihåg alls hur den slutade? Trött eller?;)

Åt en grymt god frukost och gjorde sen i ordning mig osv, åkte hem lite snabbt och hann städa & nu är jag på väg till valhalla... Ska på tränarmöte och efter det är det tävling för dom små simgrupperna!

Hörs senare, kommer inte vara hemma då det blir dålig uppdatering :((
Kram!<3


BIG FACE.

Godmorgon.. *gäsp*

Vaknade nyss, mådde ganska bra, Fredag sista dagen innan helg, hur bra? Låg i sängen och tänkte igenom min morgon osv. Allt var lixom bra! tills jag gick upp och in i badrummet, kände efter och kollade mig i spegeln, VEM har fått en allergisk reaktion i ansiktet? Joooo jag! -.-

J*vla piss helvette!! Orkar inte med denna skiten.
Det kliar, jag är svullen, helt flammig och det gör ont.... ungefär 1000 grader varmt är det också... Tror ni man har lust att gå iväg till skolan då? nääh, inte kan jag sminka över det heller för det gör så ont att nudda, kanske möjligtvis får på mig lite mascara som kan göra det lite mer neutralt.... Men mina ögon gör typ mest ont "/

Får väl hålla tummarna att det börjar försvinna istället, känns som det kan göra det :D

FML!



snabbis, innan jag somnar.

Godis eller CHOKLAD?
Chips eller ostbågar?
Coca cola, eller coca cola light? - inget!!
Mat eller godis?
Sallad eller sushi?

Med smink eller utan smink ? - det gillar jag bäst MEN...
Pojkvän eller singel?
Hemmakväll eller utgång? -  får ju inte direkt gå ut.. så ?
1 Bästavän
eller många bekanta vänner?
One night stand eller pojkvän?

Bloggare eller inte bloggare?
Rik och olycklig eller lycklig och fattig?
Känd eller inte känd? - hade aldrig pallat va känd livet ut..
Falsk och le eller säga vad du tycker?
Sex eller kyss och smek? - depends on..


¨godnatt mina fina!


semifinal sanktan!


*godkväll allihopa!*



Äntligen kommit hem efter att ha flängt fram o tillbaka... åkte iväg förut men glömde en sak jag var tvungen att ha med mig så fick åka hem och hämta den och sedan tillbaka igen...

Det var ju semifinal i sanktan vi såg och Nicholas lag vann, de ska spela final på söndag! Grymt ju?! :D
Dock var det kallt som satan, känns verkligen att det närmar sig november... uhhh! Men med min tjockis/deg-outfit så höll jag värmen ganska bra faktiskt :)


mina älsklingar <3

~





DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG

ut och leka i kylan.

Hej igen!
Har blivit i lite bättre fas i hemtentan nu så passar på att ha lite roligt istället!
Ska ut strax och möta upp Milla och kanske Lina? Sedan ska vi iväg och kolla på fotboll, nice! :D

Ska dra på mig lite varma kläder bara, mysiis!

puss&kram!
image description

my baadbaad life for now!

usch ja, det blir ingen rolig uppdatering när mitt liv går ut på att plugga för tillfället... satt ju med hemtentan i tre timmar igår och skrev ca 10 rader... kunde inte formulera mig och skrev om 1000 ggr. Hur duktigt var det egentligen?
Nu har jag två timmar framför mig där jag endast ska plugga och sedan uppdaterar jag igen!

Har käkat massor med godis osv idag, så till plugget nu blir det endast gurkvatten! Men det är faktiskt jättegott, har ni smakat? :)


kramis!!

Sportlife

Goddag!
Började ju dagen på sportlife med klassen! Vi körde ett zumbapass, + att våra lärare var med. Alltså jag DOG! tänk er själva era lärare (inte unga o snygga direkt) dansa zumba med väärldens shakepass... hahaha OMAAYY!
Efter det så köpte vi med oss godis till skolan och sedan blev de mys i klassrummet med film o gott! Älskar mig klass, big family!!


i sjuan.. dock lite tillskott och frånfallanden sen dess!


förlåt jag pluggar.

Sitter hos Jossan nu, har pluggat i 3 timmar!!! fattar ni eller?!? rekord typ. Och jag kan fortfarande inte blogga bra för jag måste fortsätta...

Jossan, Lina & Camilla sover hos mig sen & imorgon är det btw sovmorgon. Vi ska dansa zumba på sportlife klockan tio. Nice huh? Sedan blir det film i skolan och sen slutar vi! :D


typ såhär seeg!

jag tar min mage och går och sover.

Buhuuu :((( min mage vill inte ge med sig! Har cpont och kan knappt stå upp. Så nu tar jag mig själv och min mage ner till sängen och sover! Hoppas att kunna sova bort smärtan så jag vaknar imorgon och mår bra!

Slutar ett imorgon och har en underbar eftermiddag bestående av bara plugg att se fram emot.. jippi? Nej, men det behöver verkligen göras!
Puss & Godnatt!

mm, bjuder på den!





något ni kanske inte visste om mig...

Hehe, är det någon mer än jag som hatar att gå själv ute när det är mörkt? Jag gör det i alla fall, & i samma läge så är jag typ beroende av att lyssna på musik när jag går själv & när man är själv har man ju båda lurarna i då man inte behöver vara social med någon. Hursom, när det är mörkt så kan jag absolut inte gå med båda i, jag har tix att ALLTID ta ut ena luren så fort det blir lite mörkt, nu på vintern har jag som "grej" att inte ha båda lurarna i efter klockan 16.30. Visst är det sjukt? Haha, fult som f*n i alla fall, går efter klocka när man ska ha en eller två lurar i.

Men hela denna grejjen är att jag inte hör något om jag har båda lurarna i och då hör jag heller inte om det kommer någon bakom mig. Så för att höra om någon kommer går jag alltid med en lur och så kollar jag alltid bak vart sjunde steg jag tar.... Patetisk jag är x) omayy!



kärlek eller choklad, vad väljer ni?

hemma från en go träning. Men den slutade inte så bra, fick sjukt ont i magen och det sitter i än nu.. Vet inte vad det är, så jag blir helt stressad (blir alltid det vid ont i magen) så jag har i all panik letat igenom hela huset efter Choklad (ni vet jag är beroende..) blir alltid lugn av det! Efter många om och men hittade jag en kexchoklad! pjuh!
Magontet har släppt lite och jag är ganska "sansad" nu! skönt det i alla fall!

Visste ni föresten att när man är kär så bildas något som kallas för endorfiner, kärlek är alltså endorfiner. Men exakt samma endorfiner finns i choklad, det är därför choklad ofta gör att man mår bra osv, det sägs även att det är beroendeframkallande, det håller jag VERKLIGEN med om! Så är det tomt på kärlek, proppa istället i dig massor med choklad, chokladen bryr sig varken om om du är tjock, smal, lång, kort, ful, snygg, brunett, blonding, svensk, dansk, kille eller tjej! Passa på!



Tacos!

Mumma. Håller på att laga tacos tillsammans med pappa! Ser ut att bli jättegott, vilket passar jättebra då jag är hungrig efter att inte ha ätit något på hela dagen. Bangade frukosten och i skolan var det förjävla äcklig mat idag...

Visste ni att jag är pro i köket btw? inte. Haha, kan väl laga de lättaste rätterna kanske (lärde just Jonathan hur man gör pannkakor) men annars är jag ingen höjdare. Men hoppas verkligen detta går vägen. Blir det kaos av allt får jag ingen mat :((


såhär kan det gå för mig & Mimmi i hemkunskapen...

baaaaadbaaad update!

Har sjukt mycket plugg, vill inte ens tänka på det... Hemtenta, engelskaredovisning, Svenska debattal, spanskaprov... osvosv! orkar inte!

Men hursom, så kommer jag inte kunna uppdatera bra alls, för jag MÅSTE verkligen plugga!
Men jag kan ju berätta att jag har lärt mig en ny sak idag, Eric lärde mig vad Pirog är! 



kaaoos!!

Hej!
Hemma från skolan nu.. jag vet att det är sent men jag och Mimmi var kvar i skolan och pluggade till provet som är imorgon! 1 o en halv timme extra i skolan, är man duktig Eller?

Skulle ju iväg och köpa hårfärg efter skolan också men så kom vi på att vi ville gå på Ifk-Gais! Så vi bangade färgen och har nu i typ 2 timmar försökt få tag i biljetter, HAHA omay, snacka om desperata tjejer!! Vi satt i bilen med datorn ut genom varsitt fönster för att få "täckning" och kunna komma åt sidor osv. Shiit, men när vi har kommit på något vi vill göra så ska det Fanimejj bli så också, Och det blir det alltid ;)

Så nu ska jag fixa mig & sen gå ner till Mimmi och åka vidare till stan för att möta upp Johanna!
Men först måste jag bara få ordning på biljetterna....




stockholm.

waah, det är lov om två veckor! terminen går hur snabbt som hellst. Känns som vi just började skolan?! härligt ändå? Men ett lov behövs, eller det är man i alla fall värd!
Bara att jobba sista, fixa de sista proven osv, sedan kan man slappa!

Visste ni btw att jag ska till Sthlm på lovet? weekend typ! Nice huh? Brukar ju åka dit varje år, men förra var jag ju i Boden! Hade gärna velat åka dit i år också, men det kom massor i vägen... Men stockholm är inte heller fel? Som stad föredrar jag nog faktiskt Sthlm före Boden. Tror de flesta håller med mig?



vacker bild från boden för ett årsedan...(nästan)

uuaaaahh

två minuter måste fixa en sak..... såå. Mamma hota med att kasta en Lime i mitt huvud så var bara tvungen att fixa det där på direkten, trots att hon störde i mitt skrivande!

Så, har ni sett det sjukt mysiga programet som går på svt1 klockan 20.00? jag kollar på det nästan varje vecka (om jag inte har något annat för mig!) Det är han Kalle Moraeus som har det, ett typiskt svenskt program.. men jag älskar att sitta tillsammans med mamma & pappa och kolla på sånna program som verkligen inte har någon mening alls. Haha är det inte mysigt? ganska härligt att sluta helgen så också, lite lugn och mysig. 

ett tips om ni inte har något annat för er på söndagskvällen!



visste ni detta .. ?

Duschad & Klar efter en go träning i underbart väder!

Hej!
Visste ni att jag aldrig har färgat mitt hår? Jag har slingat den 1 enda gång, men annars har jag bara låtit det vara. Det är jag i och för sig väldigt glad över, för jag ser ju hur slitet håret blir när man färgar det ofta och har gjort det länge... 
Hur som hellst, saken är den att jag har tröttnat på mitt hår nu. Jag vill göra något med det, men absolut inte klippa mig då jag vill spara ut min "lugg" så mitt hår blir jämnlångt & långt.
Så jag funderar på att färga det, men jag vill inte färga det än, är för osäker på vad jag vill göra. Så jag fuderar på att tona det några gånger med olika färger för att se vad som är bäst!

Till saken, skulle ni kunna hjälpa mig och säga vad ni tycker. Mörkare brunt eller ljusare/blondare brunt? Eller något annat! Ge förslag för jag vet verkligen inte...

Vilken färg tycker ni skulle passa på mitt hår?


Någon av dessa kanske?



ååh jippi, morgonpigg..

uusch, idag var det hemskt att gå upp! Var ju tvungen att komma upp vid sju men det gick åt helvette. Kom upp vid kvart i åtta istället... waah. + att jag har träning sen. Kommer dö!

Vilar lite nu i alla fall & kollar på film med min syster. Djävulen bär prada. Vill ha det livet ja!



Mobilblogg

Möter upp lina nu, vi skulle någonstans, vet inte riktigt vart... Får se när jag kommer dit!
Hörs imorgon iaf!!


Spånkullen :)

Hos mormor & morfar nu! Vi har just fått god middag & snart ska dom trycka i oss massa efterrätt... Sjukt mätt redan så vi får se hur detta ska gå! ;)

Puss!


mormor fyller år!

Ska på kalas till lilla Mormor nu som fyllde år i förra veckan. Hon och morfar kommer ju vara lagom bruna nu.. dom kom hem från gran Canaria just! Usch, vill inte se!
Kanske kommer med någon uppdatering från mobilen senare också! Annars hörs vi en annan gång.


Blir att få jobba lite på brännan i veckan eller vad tycker ni? Haha, känner mig allt för blek nu på hösten/vintern!


hej 2009?

för mycket fotboll?

Haha jag kom att tänka på att jag alltid gör massa inlägg om fotboll på helgerna? Måste vara för mycket fotboll nu eller? hehe.

Har i alla fall duschat och ätit lunch nu, vi spelade i typ två timmar om inte mer! Tiden gick jättesnabbt & det var askul. Gjorde massor med roliga grejjer :) 







fotboll!!

Godmorgon!
Uppe med tuppen nästan idag igen.. jag tror inte jag kan sova länge på morgonen? vaknade 9 och jag hade kunnat sova hur länge jag ville ;)

Nu ska vi hur som ut och spela fotboll! Upp på Bergsjövallen skulle jag tro :) Måste dock ha massa tjocka kläder då det är minusgrader, hähä seeg!

Hörs sen i alla fall, ska ut i fina vädret! Det må va kallt men solen lyser och himlen är klarblå :D



ohmaayy!

Malin visade igen, två år senare. Nu är hon 11 år, sist jag lyssnade var hon typ 7? Alltså den rösten, helt ren och sjukt j*vla underbar! fattar inte hur hon kan sjunga så bra? Hon är 11 F*cking år!!













Med dessa låtar säger jag Godnatt & så hörs vi imorgon förhoppningsvis, det kan bli lite sisådär...menmen.
Puss & Kram!

aaoouuh

Pappa & min morbror sitter på varsin sida om mig och slår var annat slag... eller så tävlar dom om vem som kan nypas hårdast. Vem är offret tror ni? satan, kommer ha blåmärken imorgon!

Hursom... förutom det har jag det rätt bra! lyssnat massa på musik och ska lägga in något videoklipp mer tror jag innan jag lägger mig.. Imorgon ska jag splea fotboll med morbror osv på förmiddagen sedan ska vi på kalas till mormor och på kvällen kanske jag ska träffa Issa. Får se lite mer hur det blir imorgon!

Pussar!!



Hit me with the worst you got and knock me down, Baby, I don't care




klicka! 
http://www.youtube.com/watch?v=ebVkJ4HtZVY

Yeah, you may think that I'm a zero
But, hey, everyone you wanna be
Probably started off like me
You may say that I'm a freakshow (I don't care)
But, hey, give me just a little time
I bet you're gonna change your mind

All of the dirt you've been throwin' my way
It ain't so hard to take, that's right
'Cause I know one day you'll be screamin' my name
And I'll just look away, that's right

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don't care
Keep it up, and soon enough you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me


Push me up against the locker
And hey, all I do is shake it off
I'll get you back when I'm your boss
I'm not thinkin' 'bout you haters
'Cause hey, I could be a superstar
I'll see you when you wash my car
[ Lyrics from: http://www.lyricsty.com/glee-cast-loser-like-me-lyrics.html ]
All of the dirt you've been throwin' my way
It ain't so hard to take, that's right
'Cause I know one day you'll be screamin' my name
And I'll just look away, that's right

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don't care
Keep it up, and soon enough you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me
A loser like me

Hey, you, over there
Keep the L up-up in the air
Hey, you, over there
Keep the L up, 'cause I don't care
You can throw your sticks, and you can throw your stones
Like a rocket, just watch me go
Yeah, l-o-s-e-r
I can only be who I are

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don't care
Keep it up, and soon enough you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don't care
Keep it up, and soon enough you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me 
A loser like me 
A loser like me

bloggare som artister?


















Haha vad tycker ni om att alla bloggare börjar sjunga låtar? Tycker bara detta är barnsligt... Jag menar dom är ju inte direkt duktiga på att sjunga? haha. Kissies låt är värst, så sjukt pissig!! & Hugos låt är ju också svindålig! 
Den av dess fyra som jag tycker ändå kan vara helt "okej" är Dessies låt, den är inte bra, nejnej men hon känns i alla fall som det är lite mer seriöst och hon kan i alla fall sjunga hyffsat bra? Eller vad tycker ni. Om ni måste välja, jag väljer i alla fall Dessie då!



på väg hem ...

Slutar skolan nu, har haft gympa i typ en o en halv timma tror jag?
Hur som hellst, ska hem nu och plugga lite NO. Hehe det är fredag jag vet! Men jag måste få det gjort ;)

Hörs senare, är superduperglad nu. HELG :D



Svar på komentar!

tjuuuuuuubrushhh om tycker och tänker till lite...:
1. han blev inte knivhuggen och rånad vid kvart över sju
2. det HÄNDE INTE VID ICA. det hände UTANFÖR HANS HUS. 
3. blodspåren ledde till huset inte till dagiset. det var inte ens nära dagiset.

Svar: Haha oj! Faktumet med inlägget var inte att all fakta skulle vara på pricken rätt, jag sitter inte och läser in allt som jag skriver? Faktumet var väl att det hände över huvudtaget? Men okej!

1. Det som stod i tidningen var att en man blev rånad och knivhuggen 19.16, vad mer ska jag tro på? Jag var inte där, jag känner inte han och jag har inte sökt fakta hos Polisen, jag skrev det som media hade gått ut med.
2. Åter igen stod det i tidningen att det hände i närheten av Ica, han kanske bor nära Ica, vad vet jag? Men Eftersom Ica är ett av de mest "kända" ställerna i Utby var det enkelt att skriva det.
3. Jag sa inte att blodspåren ledde till dagiset utan att de gick vid dagiset, min pappa hämtade min syster och cyklade förbi där och såg spåren så de var visst där, + att jag har sett dem själv? så ja, var det något mer? :)

Fredaaaag!!!!! :D

Äntligen! Min absoluta favoritdag (förutom lördagar). Idag går jag till halv fyra i skolan, men skit samma. Det är fredag då kan jag stå ut!
Har dratt på mig världens degoutfit idag... slappa svarta byxor och en stor slapp vit tröja. Inte det vackraste i världen men orkade inte med något annat!

Har ni något bestämt inför helgen eller? TAGGA!



RUBRIK

Går & lägger mig nu, har velat det rätt länge men inte orkat resa mig från soffan... men nu kämpar jag mig ner till sängen... Okej överdriver kanske...

Godnatt i alla fall!



tycker och tänker till lite...

Idag efter gymnasiemässan när vi var på väg mot spårvagnen kommer det ett gäng med kanske 10 killar bakom mig och Lina. Dom börjar typ ropa massa, förstod först inte att det var mig dom ropade på. Sedan vände jag mig om & en killa ropade "aa du ja!" så jag typ stannar och väntar in dom lite, sen han bah " jag känner igen dig, jag känner dig, du känner inte mig men jag känner dig"
Jag: ? sen fortsätter han "aa du, vad heter du nu igen,?" sen rabblar har lite av mitt mobilnummer. Sen Säger någon annan mitt namn, en tredje vart jag bor, en fjärde vilket lag jag spelar i osv, läskigt? dom kunde typ hela mitt liv och jag hade ALDRIG sett människorna! J*vla stalkers!! usch.


Jag måste bara nämna våran lilla fina förort, Utby. Jag har alltid tyckt att Utby har varit ett mysigt ställe, alla känner typ alla och man trivs jättebra. Men nu? jag vet inte vad som händer! 
För något år sedan var det ett knivbråk vid pizzerian nära Ica, men det vara bara det & inget mer med det lixom. Men sedan för ett par veckor sedan blev en tjej våldtagen precis vid Ica, runt ca 01.30. Då tänkte man, aa okejj det är läskigt osv osv men det var på natten, då är man ofta inte själv osv. Men så i förrgår blev en man rånad vid Kvart Över Sju!
också det hände vid Ica, han blev även knivhuggen och sprang därifrån. Dagen efter var det blodspår hela vägen från Ica till min systers dagis och sedan vidare.
+ Att det har varit ett antal rån inne på Ica senaste tiden... Vart är detta på väg?


Tycker inte ni att detta är lite sjukt? Okejj jag vet att det händer sånt här hela tiden, MEN jag bor här och det har varit hur lugnt som hellst ända sedan jag var liten, man har alltid kunnat vara ute osv. Nu ska man tydligen inte ens kunna gå ute vid sju utan att bli rånad och knivhuggen. Jag menar Ica hade inte ens stängt då? hur mycket vittnen som hellst finns det, ÄNDÅ händer det? 
vad ska man göra ?





Sing like no one's listening, love like you've never been hurt, dance like nobody's watching, and live like its heaven on earth







Fysiksnack & helgabstinens

uuh, sinnes vad jag längtar till helgen nu, så himla skoltrött så det är ju fånigt!
I helgen vet jag inte om jag har något planerat, känns som det är lite svajigt faktiskt, men hör av er om det är så!

Måste bara undra lite över vädret också? Särrii det är runt 4 grader ute? nyss var det sommar o sol el, iaf varmt. Sen när kom vintern? Okej solen lyser men det är ju knappast varmt, snälla någon det är Oktober. Jag vill inte börja klä mig som en eskimå redan nu :O 
Håller ni med mig? Stoppa vintern dirrrrrrrrr.


Det var bättre förr.

något ni kanske inte visste om mig...

Att jag absolut inte klarar av att sova själv!
Jag är otroligt sällskapssjuk när jag sover, jag vet inte varför men jag kan verkligen inte sova ensam. Det funkar väl att sova själv i mitt rum kanske.. ibland. Men sova ensam utan någon i huset, NO
way!
Ibland får jag flipp typ, om ingen sover hos mig, kompisar osv så sover jag i
mina syskons rum, kaos va? Haha, men jag måste, har kanske någon form av sällskapssjuka vid sömn? Finns det ens, hehe omayy. 



waah?!?!

Oh hjälp! Har inte riktigt insett vad jag är mitt uppe i just nu. Alltså jag håller ju för f*n på att välja hela min framtid typ? Är det ändå inte lite tidigt att göra det när man är 15 år?! Jag har fullkomlig beslutsångest och vet inte vad jag ska ta mig till!

Var ju på Gymnasiemässan idag med, tror jag var där i 3 och en halv timme & i kanske 2 o en halv timma gick jag bara runt och visste inte vad jag skulle ta mig till! Alla typ drog i en och snackade osv, jag orkade inte ens lyssna tillslut, bara jobbigt. Ändå har detta hjälpt mig väldigt mycket, nu har jag ändå några Gymnasium jag kan solla mellan, men vad jag ska välja osv vet jag inte. . .

Släpper detta för ett tag & tar tag i NO-provet istället. Ska läsa igenom kanske 20 sidor, tagga!

need this!

Ledsan mannar, detta var allt!

Nu ger jag upp för dagen!
Imorgon blir det gymnasiemässan osv. kommer banga datorn & väska och istället köra på en snygg kasse man fick från mässan, haha vackert! nä men ska bara ta med alla papper så det blir brabra!

Avslutar dagen och inlägget med en bild och ett gosigt GodNatt!!



Gymnasieval

Vart på gymnasiemässan med mamma idag, åkte direkt efter skolan & sen när jag kom hem mötte jag linus osv. Så har inte vart hemma på hela dagen + inte ätit ngt, så sjukt hungrig nu! Men det får vänta... Är hur som helst på G hemåt nu!
Hörs när jag är hemma, puss!!


Ungdomsmottagningen & strålande sol!

Har vart på ungdomsmottagningen och ska tillbaka till skolan nu! Sitter och väntar på bussen och det är helt blå himmel och strålande sol!!
Underbart, snodde Max rayban också, riktig stil ;)<3


BLACKOUT?

Godmorgon!
Ungefär så känner jag nu, som att jag typ vaknade upp från något. Har väl haft en blackout i några timma typ? omayy, störd tjej! Hursomhelst, nu när jag vaknat ska jag få i mig lite mat och sedan byta om för att spela matchen. Den går på Heden klockan 19.30 mot Zenith, åttondelsfinal... 

Hittade en gammal vit "tunika" som jag satte på mig idag, tycker den är söt och passa väldigt bra till boots! Det fick bli minoutfit + jofaman och smycken.


tunikan! (bild från Maj 2010)

allt jobb åt ingenting.

usch, lack chey!!!
Få mig på bättre humör tack? nähbläh...

Match senare idag, samling klockan sex & sen spelar vi på Heden tror jag? Tagga!!! måste vinna denna matchen :D

typ såhär depp är jag ;)

något ni kanske inte visste om mig...

Att jag har verkligen verkligen fobi för att vara inne på en toalett med lampan släckt, jag klarar inte av det! Jag öppnar alltid dörren jättemycket (Så ljus kommer in) sedan tänder jag och när det har blivit ljust, då kan jag stänga dörren. Jag vet att det låter knas men det är sant. 

Jag har fått denna fobin från när jag var liten då folk skrämde mig med den där "flickan i spegeln" eller vad det var, då skulle man ju ha det släckt och skvätta vatten på spegeln. . . kan inte släcka ljuset sen dess när jag är inne på en toalett ;)





vad tycker ni?

Haha, är lika kär i dessa som förra året, men förra året bangade jag ju att köpa en sån här mössa! Men funderar verkligen på att köpa en i år, vad tycker ni?
Dock ska den inte vara i äkta päls ( HATA ) och med band, som på bilden.

Mössan på bilden kommer från Lindex och kostar 179:- vet inte om jag ska köpa den eller någon annan? Får helt enklet se!


Svar på komentar!

Matilda om shopping!:
Vad kostade jackan?

Svar: Jackan kostade 1999:- det är ju förra årets modell, det är därför den är billigare än årets modeller, men jag tycker själv att förra årets är snyggare. Årets tror jag kostar ca 3000:- kanske?



Gran Canaria

Fick hem ett kort från mormor & morfar idag, dom är på Gran Canaria! Snacka om att man är i desperat behov av att komma bort från detta pissväder och sjukt tråkiga Sverige. Verkligen i stort behov av att jobba på brännan, slappna av, sova bort min huvudvärk, slippa allt regn, komma bort från dessa sjuka människor & skaffa bättre omgänge för ett tag! Ge Mig!

MEN så är inte fallet, jag får leva i Sverige för stunden. Ska fixa med lite bilder och behöver egentligen träffa en person för att lämna en sak men det får bli en annan gång då mitt huvud sprängs snart. Blir att sova tidigt idag, kanske tar ett bad sen, får se helt enkelt!






svar angående fråga!

Fick en förfrågan om jag kunde börja med "dagens sötnos" som jag körde precis när jag började blogga. Och visst kan jag göra det!

Jag kommer dock inte välja ut en/flera personer varje dag, då det kommer kännas som man bara väljder för att jag måste, utan då kommer jag plocka ut en eller flera personer någon gång jag tycker det passar eller då jag tycker att de förtjänar det! Blir det bra?



ny vecka imorgon... igen.

Hej!
Har försökt blogga via mobilen hela dagen men det har inte fungerat? Och eftersom jag inte har varit hemma har jag inte haft tillgång till dator heller..

Efter Valhalla i morse åkte jag direkt och tränade på Kviberg, sedan snabbt hem och duschade osv innan jag drog till Kviberg igen och kollade när Tor spelade match. Sedan drog jag hem till Lina och myste osv, kollade film och lite sådär. Mådde allmänt dåligt (gör jag fortfarande) så det var skönt att slappa lite, har dock fortfarande ont i huvudet och mår inte alls bra, men ska rycka upp mig. 
Eller nej, jag går och lägger mig så kanske jag vaknar lite bättre imorgon!

Godnatt.


mmm... söt chey "/

shopping!

Ååh, har äntligen inhandlat mina underbara efterlängtade älsklingar!
Jofama by Kenza.






Jacka från Wasséns, Jofama By Kenza.





Stövlar också dessa från Wassèns - Diesel

IN LOVE <3






me, myself and I

Har bäddat i ordning min säng & ligger redo att sova, ska upp tidigt och träna småbarnen imorgon!!

Har i alla fall just tvättat bort ansiktsmasken som jag körde idag igen (gjorde det igår med Millis också, hur mysigt som hellst) vill få ordning på min hy igen, den är Kaos!

Hörs imorgon efter träningen, åker direkt till Kviberg och tränar fotboll efter jag har varit tränare, slutar på valhalla halv elva och fotbollen börjar halv elva. Stress.


Så söt man kan vara alltså, hihi älskar dig pluttisen!!
Sovgott min sötnosar!

efter att Lina har agerat.

Man kan säga att det blir skillnad när lina har varit i farten... Hatar också egentligen att ha det stökigt osv hemma men hatar också att städa så det går inte riktigt ihop. Men nu är det kliniskt rent, Lina tvingade mig att städa, dock gjorde hon typ allt men jag lärde mig, hähä!
Tack älskling!!

Innan: ....





Efter: :D










haha snacka om skillnad!!
mitt skolfoto också btw... tjuvkik!

Friheten!!

Äntligen är provet avklarat! Känns som jag har värsta friheten nu, nä men inget plugg som MÅSTE göras!

Hursom, hinner inte blogga ordentligt idag, åker nämligen direkt till Johanna nu och sedan ska vi med laget på Champions luige som jag nämnde i morse, eller gjorde jag det? Skitsamma? Dit ska vi i alla fall :)))
Kramar!


Men bra app...

Okej att det var bra med en app från blogg.se men då
Kan den väl fungera också? Det går ju fan inte att ladda upp bilder ?!?


Pissväder!

Står på hållplatsen, och regnet verkligen öser ner!! Uschusch.

Senare ska jag på Champions luigematch, damer dock ;) men är inte så taggad då det som sagt ösregnar, hoppas det blir bättre tills ikväll! Ska kolla väderprognosen strax :)
Hursomhelst, påväg till skolan nu och första lektionen är gympa, sedan blir det spanskaprov, håll tummarna att det går bra, snälla?!?<3

Kramiiis!!


skakar som en gris!

Godnatt!
Avslutar dagen med ett snabbt inlägg!

Har pluggat gärnet nu i en o en halv timma TILL! Pappa sa till mig att sluta nu & för en gångs skull lyssnade jag. Han gjorde också en köttbullemacka till mig, så nu är jag proppmätt!!

Fryser dock så jag skakar som en gris... ska ner nu DIRR och värma mig med mitt duntäcke :D läängtar (a) Men först måste jag tvätta bort mitt smink & borsta tänderna o allt som ska göras -.-

Kärlek/Sofie



omayyy, lera gräs vatten & allt!

Helt slut!
Har varit ute och spelat fotboll i ösregnet, eller spelat och spelat. Haha det gick lite ur styr efter ett tag. . . slutade med att Lina slängde sig över mig i högt gräs så jag ramlade ner bland all lera, det var bara gräs och vatten och lera ÖVERALLT! omayy, dog av skratt och jag vet inte vad jag ska säga. Var redigt blöt efteråt, mascara i hela ansiktet och gräs å allt överallt... haha!! Okejj, kanske inte låter så skojj men det var rätt roligt, får dock panik när folk jagar mig sådär.. det lär ha märkts ;)

Hursom, nu är jag hemma! Papii hämtade mig, goos. Drog på mig Linas mjuiksar också, för kunde inte ha på mig mina blöta kläder hehe ;) Så nu sitter jag hemma med mjukiskläder och en go bulle på huvvet!






Kärlek/Sofie

Nu ger jag upp!

Nu orkar jag inte lägga mer tid på att
Plugga till detta jädra spanskaprovet, har suttit timma in o timma ut i flera dagar känns det som! Jag kan det jag kan nu o det får räcka, man gör ju alltid sitt bästa, right?

Tar bussen till lina nu, ska laga krabbelurer till henne och sedan ska vi spela fotboll, läängtar :D haha är typ astaggad?! sööt chey ;)<3

Hörs senare, pussar!!


Höstkylan biter i!

Väntar på bussen, blev lite fel på morgonen så får vänta ute i 30 minuter till, fryser sjukt mke, man kan inte påstå att det är någon värme i vindarna.. Usch. Kan inte heller ha min gosiga kofta på mig under jeansjackan så jag har bara linne + min lilla jacka :((

Nu är det bars 20 minuter kvar & jag lär väl tina på bussen sedan!
Kramiisar!!


~







Linne/blus - VILA
Byxor - VeroModa
Stickad kofta - VILA
(Sen också) Skor - EuroSko
väska, jacka, smink, smycken ....

hatar rubriker. . .

Godmorgon mina fina!
Fick sova lite längre idag eftersom vi har sovmorgon, gick upp vid sjutiden, verkligen skönt. Man skulle ju lätt vilja ta egen sovmorgon ibland, men ickepicke!

Ska läsa lite Spanska och sedan borsta tänderna så blir jag nog klar i tid, har ju annars en förmåga att ALLTID behöva springa till bussen... HAHA!

Kärlek/Sofie


Hatar att erkänna!

Vill inte erkänna att jag är trött. . . Har inte tid att sova nu!! Måste plugga, läsa, fixa bilder o massa mera. Men mest av allt måste jag nog sova, skulle behöva sova i dygn för att ta i kapp mig just nu.

Har gjort lite sit-ups & "hemmaträning" och nu ligger jag i sängen, VÄLDIGT redo för att sova, godnatt mina fina!


Kanelbullensdag.

4/10, Kanelbullensdag. Bröt mot mina regler och åt en kanelbulle idag, men det får man väl? Det är ju ändå en hel dag bara för att man SKA äta en kanelbulle, så då är det okejj!

Kollar på nyheter.. mår dåligt av det typ. Man får höra så mycket som man verkligen bara vill blunda för, usch. Förstår inte hur människor orkar hålla på? Varför inte bara leva sitt liv, sköta sig & låta resten vara!! j*vla idioter. Blir så arg :@



Kärlek/Sofie

plugg + bond

Hemma från träningen, ÄNTLIGEN. Pappa var på möte i klubbstugan så jag fick vänta. Men var ju klar osv när jag kom hem, det var skönt.
Håller på att plugga och tittar på james bond. HAHA så fakead film, sinnes! Just nu håller Bond på att slåss med någon krimbiff-kille, bond hällde kokande vatten i ansiktet på honom, då hände INGENTING men sen när Bond kastade "James Bonds urinprov" på honom då stelnade han till och ramlade framlänges och dog. Haha, garv!! Okejj ingen fattade nog? men det var i alla fall sjukt skojj ;)

gör något mer inlägg senare, nu måste jag fortsätta plugga!!

pluggisbild från förra året ;)


En vanlig sketen tisdag, igen.

Godmorgon!
Är det någon som är vaken än? Själv har jag varit vaken i en timma ungefär, lite mer kanske.
Idag är det en sketen tisdag igen, + prov. känns lite sådär, men NO-lektionen är nog ändå värst! kan ju inte säga att det är favoriten.

På tal om något helt annat så brukar ju jag göra mellan 50 & 100 sit-ups varje dag, typ på morgonen och kvällen, ända fram tills igår har jag känt mig jätteduktig, såg på TV & det var något fotbollsprogram, Sveriges ungdomslandslag tror jag? aa, dom pratade hursom hur man når sina mål i livet osv, då berättade någon snubbe där att Cristiano Ronaldo hade (som 15-åring) att få typ väärldens sixpack därför gjorde han 1000 sit-ups VARJE dag!!! sjuka jävel :((( 
Jag kan ju gå & dö med mina 100 ? haha, lycka till Sofie. . . .







Kan ju dock inte påstå att han har misslyckats, har har ju verkligen nått sitt mål! Blir att göra 1000 varje dag nu då, inte.

Men j******vlar så snygg man kan vara, ååh drömmen. My babe <3


Min senaste!

Min senaste bild på instagram kommer här!
Måste ju bara visa hur grymt gangster jag är, tagen i skolan idag, Max keps & Erics tröja. Top tio i coolast ever, minst??
Kramiis!!


men detta börjar ju bli kul...

Alltså ni får bli bättre på att komentera, helt ärligt så suger ni. Jag säger inte att det är mycket folk som läser min blogg men tillräckligt för att det ska finnas fler komentarer och att jag ska få mycket mer feedback! Jag bloggar både för min skull och för eran, men hursom så är det ni som läser det jag skriver och då vill jag få komentarer osv tillbaka? Det vore väl ändå rättvist?

wellwellwell, borde väl ändå ta mig i kragen och komma med mer uppdatering... men det finns ju inte mycket att blogga om just nu, det händer inget speciellt i mitt liv osv, skolan, träning, plugg & kompisar? Skulle mest säga att mitt liv går back right now. . .

Ska btw försöka få upp en omröstning på vad ni vill se mer av, så kanske ni kan i alla fall klicka i den om det nu är så J*VLA jobbigt att komentera? ;)



















Saknar sommaren som fan alltså!! vill bara ha sommarlov igen o igen o igen!!



följ mig på instagram!

Följ mig, sofiealfrida@instagram. Jag är sååå himla aktiv + tar sjukt snygga bilder!!



jag blev ett måndagsbarn.

pluggisen här!
död åt plugg, eller vad säger ni? Har pluggat färdigt för idag, eller i alla fall för stunden. Kommer säkert plugga lite sen ikväll också, so me -.- good girl. Glömde dock matteboken i skolan, bad girl.

Ska äta lite middag med familjen innan jag möter upp Camilla & Linus. Ska fota idag igen, gick ju inget vidare förra gången, då det var ösregn osv. Så jag hoppar på bättre tur denna gången!
Måste btw gå ner och bestämma vad jag ska ta på mig... vill helst inte gå som jag är nu. . . Sofie i ett nötskal, men BARA hemma :D


Kärlek/Sofie

Boo - Världens sötaste hund


Hihi, Max visade mig just en hund som har blivit utsedd till världens sötaste hund, den heter Boo & ser fan inte äkta ut. Jag trodde inte att det var en riktig hund, haha ser ut som en sån hund som går på batteri ni vet?
Helt sjukt hur söt han är, världens gosigaste! Hade ju inte bangat ha den hunden hemma, dream on!!


Helt seriöst? Ser ni eller!!! dör typ, oomayy!!!!!!

http://www.facebook.com/Boo
Länk till Boos sida på facebook!

3/10-2011

Hej!
Har haft väldigt väldigt dålig uppdatering, eller jag bloggar från mobilen hela tiden haha. Och så fuckar den också så ibland funkar det inte med bilder heller ibland..

Har haft gympa nu första lektionen i alla fall, segt men ändå skönt. Man vaknar till liv mer och så slipper man fixa sig innan skolan för det gör jag efter man duschat och allt! Vi har 2 lektioner till innan lunch... kommer hungra ihjäl typ, har bara ätit en knäckemacka idag! Vi ska ha SO & Matte. Chilligt. Malin är nu hemma från Spanien också så det är chill, slipper göra SO själv och matten är också chill då vi bara pluggar till provet, göttans alltså! :D

Mormor fyller btw år idag också, grattis till henne!! Dock är hon utomlands så jag kan inte träffa henne idag :(( Men jess, hon fyller väl typ 59 eller nåt? pinsamt att jag inte kommer ihåg men det är nog 59... HAHA.

Okej nu blev det ett j*vla långt inlägg men mina fingrar bah går? nä ska sluta, bloggar senare.
Pussisar!!


gossisen!



Slut på det roliga!

Förlåt för bad update, men så är det ibland!

Sett klart film och ska sova nu!
Dagen har spenderats med Issa, lina & Johanna! På badet, sett fotbollsmatcher , tagit kort & tränat :)

Nu är det dags att gå tillbaka till verkligheten med plugg osv... Tagga gå upp till skolan igen ..."/
Kramiis till alla sötisar<3


Liseberg, fint väder & kö!!

Har precis ätit lite lunch och fick vila benen lite!
Börjar väl trötta snart... Ska åka lite till med
Småsyskonen sen åker jag hem.

Just nu står jag o lillasyster i kö till Balder. Eftersom det också är väldigt fint väder är det mycket folk och långa köer. Men ska absolut inte klaga, det är underbart. Blå himmel och sol, hur kan det bli bättre?
Kunde kanske dock valt ett par andra skor, går runt med boots... Haha, kram på er!!


Morgonprommis!

Går mot allum nu, har gjort mig i ordning å allt på en timma ! :)

Ska in till stan nu o möta upp min familj så ska jag med dem på liseberg... Får se hur det blir! Har också lite planerat för i kväll, men mer om det senare.
Ska på bussen nu, kramiis!


RSS 2.0