bytt ställe

Idag har vi lämnat Vimmerby och nu befinner jag mig ännu längre in i skogen, i Råstorp. Detta måste nog vara Sveriges minsta och mest öde ställe skulle jag tro. det finns ett annat hus och två sjöar bredvid tomten, sedan är resten skog. tjaa, har lite teckning på mobilen och det är fint väder så jag ska väl inte klaga. har ju som ni märker tillgång till internet somtimes....



I måndags var vi på ALV med alla småbarn osv, på tisdagen gick vi runt i stan och senare var vi på auktion i Lönnerberga. Känner ni hur vi åker tillbaka i tiden eller ? haha det var helt sjukt, kändes verkligen som om jag hade kommit till typ 100 år bakåt!





Idag har vi rott över med båten till andra sidan sjön och solat och badat från klipporna. Jättemysigt, det var bara vi där och det är jätteskönt. Frihet!!

Precis har vi ätit middag ute i trädgården, idag är det verkligen en varm sommarkväll! senare tror jag vi ska ner till sjön igen och bada & fiska.

Vi hörs igen imorgon eller annars när jag kommer hem. Imorgon skulle vi på någon utflykt som ingen har berättat för mig vad det är, så vi får väl se... känns bra när alla vet utom jag "/ hataaar sånt! hahaha, roligt värre. nej men aa, vi höööörs!
kärlek/Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0