BH-probleeeem

Helt seriöst måste få klaga.
Antingen är det mig det är fel på eller så är det BH-storlekarna som är konstiga.
Jag har så jävla svårt att hitta en bra BH, bara för att jag är så sjukt bred över ryggen, (för att jag är simmare) så måste jag ha rätt stor storlek runt om men jag har inte jättestora bröst så då blir det jättesvårt för att kuporna blir automatiskt större om man tar en storlek större runt om, det är helt sjukt. 

Jag testade till exempel en BH idag, 75c var det, och den satt jättebra i kupan och sådär men jag kunde knappt knäppa den, Mimmi försökte få inte ett finger under men hon kunde inte ens lyfta ut bygeln lixom, då sitter den för hårt! Så då var jag ju tvungen att ta en större storlek runt om, inget mer med det lixom. Men vafan händer då? Jo då är den jävla kupan typ 1000 gånger större. Så gämförde jag kupan på 75 men C-kupa och 80 med A-kupa och båda kuporna var exakt lika stora, är inte det lite konstigt? tänk man man är ganska stor/tjock runt om så man behöver typ 80/85 runt om men man har jättesmå bröst och så är kupan så stor fast att det är A-kupa? Borde det då inte bara bättre om en A-kupa alltid var lika stor och B-kupa lika stor osv, men att det fanns fler storlekar? Visst bore det smart! 
Dock var detta inget problem för mig idag, eftersom 75c var för liten runt om men passade bra i kupan satt ju 80a jättebra. Men tycker ändå det är lite stört att man går ner 2 storlekar för att man går upp en runt om -.- 

Nu fick jag ut mina känslor lite :b
Någon som kanske håller med mig? Jag tycker detta är lite diskriminerande, eller ja ni fattar :P
STOR DISS på BH-storlekar.
Vad tycker ni? Hiss eller Diss på BH & dess storleksutbud?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0